!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
Miért is?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

iArena meg csokolom..ja..😄

Elobb veszek 9k-ert egy hasznalt Seasonicot vagy FSP-t,mint azt a bucsus fost. Az az iArena a Chieftec nev meggyalazasa konkretan.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Lacee86
Chieftec iArena 80+ 450-es, 9 ezerért, aztán csókolom.

Inkabb sporolsz 2k-t (azaz KETTO ezer forintot) es megveszed a rosszabbat.
Nincs tobb kerdes.

zsolt9999
15 ezret azért kicsit sokallok egy tápegységért és nem valami tip-top ez a gép amúgy se...

Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.

oliwwer
Blum jobban ért hozzá mint én, úgyhogy tényleg a másik tápot vedd!
Nem lesz megoldva a problema egy tap cserevel. Ketsegtelenul egy rakas fos az a tap es jolteszed ha veszel egy ujat (bar a Hexat elfelejtenem,inkabb FSP Raider) de ez a fajta hiba tipikusan VGA problemara utal. Nagy valoszinuseggel VRAM problema,ez esetben pedig nyilvan csere.

zsolt9999
okok.

oliwwer
Majd írd meg ha erre jársz, hogy mi volt.
zsolt9999
Ok kösz szépen. Akkor veszek egy normális tápot, ha azzal se lesz jó akkor meg kártya csere.

oliwwer
FSP Hexa 500W - 13 000 Ft. Ez jó lenne neki. (Milyen gépet vegyek topikból)
oliwwer
Az biztos, hogy ez a táp kevés ehhez a kártyához, úgyhogy ezt mindenképp cseréld majd le, mert ha valami gáz lesz vele még kinyírja a többi alkatrészed is. Vga hiba lesz szerintem. Gondolom ha egy hónapos akkor van rá gari
zsolt9999
Egy Codegen 450W 400X. Tudom, hogy nem a legjobb de hát most ez van.

oliwwer
A táp pontos tipusát megtudod mondani?

Érintkezést meglehetne nézni hogy biztos rendben van-e. Én hibás vga-ra szavazok.
zsolt9999
Sziasztok!
Kb egy hónapja vettem egy új GIGABYTE Radeon R7 260X OC 2GB-t és fekete tégla lapok villognak a képernyõ szélén böngészés közbe, játék közbe meg randomra 1-2 dolog textúrája kezd el vibrálni szinte az összes játékban. Szinte az összes létezõ drivert kipróbáltam és ugyanúgy csinálja tovább. Alapvetõen két problémára gyanakodok. Vagy kevés a 450W-os tápegység vagy hibás a kártya. Szerintetek inkább egy új tápot kéne venni vagy visszaküldeni a kártyát?

Vadnokedli
Tudtok valamiféle VRAM tesztelõ progit, ami egybõl futtatható W7 alól?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Akkor nem, de amint használtba veszem egybõl indul,de van úgy, hogy 2-3 percig semmi, aztán megint kezdi és mondom van, hogy 1 perc alatt akár többször is beindul-leáll. Van, hogy elindul egy lassabb tempóval, majd begyorsul, újra lelassul aztán így folytatja percekig. Aztán leáll, de kb. 10-15 másodperc múlva újra indul. A legzavaróbb az egészbe, hogy nagyon hangos. Nappal még annyira nem figyelek rá, de este nagyon idegesítõ. Nem beszélve arról, hogy nem tudom mi okozza az egészet!
Egyébként köszönöm, hogy reagálsz a kérdésemre!
Vadnokedli
Ha nem használod, hozzá se nyúlsz, frissen indult a gép. Akkor is?

Sziasztok!

Lenne egy gondom:
5 napos laptop HP 17 e051sh. A ventilátor nagyon hangos és eszméletlenül pörög! Nem mindig, hanem szakaszosan, de beindul-leáll, beindul leáll. És ezt egy perc alatt akár 10 x is megcsinálja! ez természetes, vagy valami hibára utal? Ha tud valaki kérem segítsen, Köszönöm!!!!
Üdv.: Pisti
Krisztiam
köszi

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Lacee86
Hát, az már a legkevésbé. A leggagyibb gép sincs már 10 MP alatt sztem. Inkább fontosabb sztem az, h pl. hányszoros optikai zoom van benne, mekkora a látószöge, mennyi a fókuszálási ideje, meg úgy alapból milyen minõségû képeket képes készíteni. Érdemes sztem online teszteket olvasgatni. Sokféle géprõl találni.

ITT szvsz tobbre fogsz jutni a temaban.

Krisztiam
köszi és Panasonic vagy Sony?
az a baj nem nagyon értek hozzá.. vásárlásnál arra kell odafigyelni, hogy minél nagyon megapixeles legyen? vagy az nem számít?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Lacee86
Olympus, Nikon leginkább sztem.

Krisztiam
sziasztok
milyen kompakt digitális fényképezõt vegyek? melyik márkát ajánlanátok?

Pistike 007
Update: sikerült belépni a Windows-ba, de a WLAN illesztõ telepítése még mindig nem sikerül :|

Pistike 007
Sziasztok!

Adott egy Aspire 5742Z laptop, Windows 7 újratelepítés, "régi" Windows ment a windows.old mappába ahogy kell.
WLAN drivert (több félét próbáltam) nem tudtam feltelepíteni, kidobott egy "QMI module not exist" hibaüzenettel. Megpróbáltam hát az eszközkezelõbõl manuálisan telepíteni a drivert, egész jól haladt a dolog, ám egyszer csak bejött a kék halál setup közben. Restart, és most már a "Windows betöltése folyamatban" felirat után mindig újraindul kék halállal a gép.

Remélem Ti tudtok segíteni, tök para az egész!

Köszönöm elõre is!

Lehet,hogy csak valami kontakt hiba. Ha hallod,hogy felporog de az Istenert se ismeri fel egy gep se akkor valoszinuleg valami firmware problema vagy kontakt hiba.
Egy kirandulast a szervizbe lehet,hogy megerne a dolog.

adamq01
Ha sehogy sem mûködik, akkor az kuka?

AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black

Tibi7
Akár. Vagy 2013. Amire neked kell, megfelel bármelyik.
Vadnokedli
Megnézni másik gépben mûködik e, formázni, stbstb

adamq01
Van egy 250 gb külsõ hdd-m, de amikor rádugom a gépre, akkor nem észleli a pc-m, viszont a hdd az kéken világít.
Mit lehet ilyenkor tenni?

AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black

Krisztiam
2014?

Tibi7
Kaspersky internet security.
Krisztiam
sziasztok
tudtok olyan szülõi felügyeletes programot amibe be lehet azt állítani, hogy bekapcsolás után 2 órával mondjuk ne lehessen netezni?

kemszi2
na jól van akkor ,most már minden tiszta 😄
Szabi
elméletileg 7 aktív eszközt tud kezelni

"Nulla tenaci invia est via"

pxxl
a telefonokon volt, vagy van, nemtom olyan, hogy egyszerre csak egy headset, vagy kihangosító lehet, hogy ne küldje véletlenül rossz eszközre a hangot.

All hail the double x!

pxxl
ne fárasszá' 😄 persze, hogy lehet egyszerre több cucc is rajta.

All hail the double x!

kemszi2
pont a pöcköket akarom elkerülni,amit vettem bill-t ahhoz nincs is,a laptopban lévõ bt-vel csatlakozik
pxxl
de mert szted, ha veszel egy bútúsz bill+egér párost, akkor két kis pöcköt kapsz? meg veszel egy fülest, meg telefont, aztán el is fogyott az usb? 😄

All hail the double x!

kemszi2
magyarul majd kiderül 😄
pxxl
"Egy hálózatban egy idõben 1 „mester” eszközhöz legfeljebb 7 másik eszköz csatlakozhat. Az egymáshoz csatlakozott eszközök ún. personal-area network-öt (PAN), más szóval piconet-et hoznak létre, ami például az egy szobában lévõ eszközök által alkotott hálózatot jelenti (vagy az autóban a mobiltelefon és a fejhallgató közötti kicsiny hálózatot)."

All hail the double x!

kemszi2
Üdv! azt szeretném kérdezni ,hogy bluetooth-on(4.0) keresztül lehetséges egyszerre több dolgot használni(gondolok itt bill.-re ,és hozzá egy egérre ),vagy egyszerre csak egy eszközt tudok vele kezelni?
bboyatty
Ok, köszi a tippeket.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

oliwwer
Próbáld meg hivatalos oldalról leszedni a drivereket. Ha 3 éves gép, azok a driverek már elavultak. Bár fagyást meg ilyesmit nem nagyon okoz, de azért egy próbát megér
oliwwer
Hd sentinel-el nézz rá
bboyatty
Na ma már megint windows telepítés volt, tegnap este kikapcsoláskor lefagyott, ma reggel már nem akart indulni és most teszi a barátnõm másodszor a windowst rá. Lehet hülyeséget mondok de nem lehet, hogy a hdd adta meg magát?

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

bboyatty
Most nem tudok hibakódot mondani, mert barátnõm nem írta le sajnos és mikor én ott voltam a gép elõtt csak fagyott néha de kékhalál nem volt, amint lesz még kékhalál lesz kód is, ráállítottam a barátnõm a dologra. Programok amik felkerültek, eredeti DVD-rõl a driverek és utilitik, csak az a problémám, hogy már lassan 3 éves a laptop, ezalatt az idõ alatt mindig, ugyan azt a windowst isntaláltam mindig ugyan arról a DVD-rõl, mindig ugyan azok a programok kerültek fel a gépre és tökéletesen ment(virágbolti windows van rajta és ugye ehhez a mellékelt aktivátort használtam mindig, ez egy sima windows 7 64bit de tökéletesen mûködött eddig, másoknak akinek kölcsön adtam mai napig mûködik). Ezek a jelenségek pár hónapja tartanak, régebben nem volt annyira idegsítõ de mostanra felerõsödtek. Everest-ben is megnéztem, teljesen normális adatokat mutat 45-50 fok nyugalomban és terhelés alatt max 70-75 fok, én legalábbis normálisnak találom, porral nem nagyon telhetett meg mert rendszeresen takarítom neki. Azért gondolok hardware-es problémára, mert mióta megvan mindig ugyan azok az alap programok kerültek fel rá és most meg ugyan ezekkel már nem képes normálisan mûködni.
Remélem sikerül kideríteni a probléma forrását, mert szegénykémnek egyetlen szórakozási forrása a laptopja, ha épp nem egyetemen van.
Köszi.