64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#61609 Remek! Köszönöm!
Még annyi hogy: van erről valami statisztika hogy akármilyen program, játék vagy bármi mennyivel jobban terheli a VGA-t vagy a GPU-t 5670x1080 felbontáson? ? Vagy hülyét kérdeztem?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.10.11. 20:24:02 -
Blum #61608 igen -
#61607 Helo...
Szeretnék összekötni három darab DELL-P2414H monitort egy ASUS-HD7870-DC2-2GD5-V2.
A kérdésem az lenne hogy ez sikerülni fog nekem úgy hogy: 1.Displaypor, 1.DV-I, 1. DVI-D ? -
#61606 énis azt akartam írni csak kihagytam egy szót :D de köszi a segítséget -
#61605 Semmi dolgod nincs vele. :) -
#61604 ahha értem, mind1 lényeg h ez akkor automatikus, szóval nekem lesz vele dolgom :) hűtőt meg kap a kicsike szóval talán azzal se lesz gond -
#61603 A Turbo Boost sztem nem a magokat kapcsolgatja, csak az órajelet változtatja. -
#61602 nekem azt mondták h egy magnál a legerősebb a proci, aztán ahogy be kell vonnia további magokat úgy csökken le a turbo mértéke is
de valóban elég inteligense kezeli elvileg, köszi a választ :) -
#61601 Ugyanúgy működik, mint PC-knél sztem. Logikusan akkor indul be, ha "érzi" a CPU, hogy fogytán az erőforrás, ergo 100% közeli kihasználtsága van. Én sztem ezt elég intelligensen képes kezelni. -
#61600 sziasztok
am a notiknál ez a turbo boost ez hogy működik mi ez egyáltalán? az oké h felemeli a proci órajelét, de meddig, mi alapján indúl be? -
RYO21 #61599 Vadonatúj gép, még tiszta belül a gpu és a cpu fan is. Ja és alatta volt egy cooler is. -
#61598 Melegedés gyanús, VGA vagy proci. -
RYO21 #61597 Üdv!
Laptoppal lenne egy kis gond, ma fordult először elő, hogy 1 óra kemény gaming után mintha standbyba dobta volna magát a gép. Mi lehetett a gond? Utána gond nélkül bekapcsolt. -
gforce9 #61596 a gyártó specifikációjában ez áll:
CPU Support for Socket AM3 / AM2+ / AM2 processors: AMD Phenom™FX processor/ AMD Phenom™ processor/ AMD Athlon™ 64 FX processor/AMD Athlon™ 64 X2 Dual-Core processor/AMD Athlon™ 64 processor/AMD Sempron™ processor
A te CPU-d AM2+ foglalatú. Gond nélkül kell mennie. HA a tápodnak nincs ki keze lába, nem túl régi, akkor azzal sem lesz gond. Főleg, ha nincs mellette valami combosabb vga. -
#61595 Szinte 100%, főleg így, h írtad az áramtalanítást. -
#61594 Mindig áramtalanitok ha kikapcsolom a gépet.
Pl az óra mellett van a daemon tools,hang állitgatás,virusírtó stb ezek fele nem jelenik meg ilyenkor.
De vettem elemet este berakom biztos az volt a gáz. -
#61593 Sziasztok!
Adott egy régi Gigabyte GA-MA78G-DS3H alaplap, amit szeretnék feldobni egy AMD Phenom II X4 955 (Black Edition?) procival (jelenleg egy AMD Athlon 64 X2 5000+ van benne).
A kérdésem az lenne, hogy kompatibilis-e a kettő? Én abszolút kuka vagyok ehhez :)
Van benne occsó' táp is, nem tudom, hogy meggyilkolná-e (Switching Power Supply SL-500A).
Filmnézésre, esetleg régebbi játékokra használnám.
Utoljára szerkesztette: Laky, 2014.10.09. 14:35:31 -
#61592 Miféle "cuccok nem az automatikusan induló folyamatokra gondolsz"? A BIOS POST-ja kiírná hogy pl "Setup fail" volt ilyen? Szoktad áramtalanítani és utánna is előjön? Ha nem akkor lehet vírus is. -
Blum #61591 Én is elemre tippelek. -
#61590 Szerintem lemerült az elem az alaplapban. (Egy nagy, lapos gombelem.) -
#61589 Az mitől lehet hogy gépbekapcsolás után az óra mellett nem töltődnek be a cuccok és a dátum 2002-re áll vissza? -
Blum #61588 Imádom a Scythe-ot de a Katana az egyetlen olyan modell tőlük amit nem vennék meg. btw, ha tetszik és működik akkor oké, használd egészséggel. ;) -
gforce9 #61587 Fel, nekem is egy elég nagy hangszóró tetején van. Semmi baja. Évek óta gond nélkül megy. -
TomBond #61586 Lehet idióta kérdés, de feltehetek egy routert egy mágneses hangszóró tetejére? -
#61585 köszi a választ, azóta vettem egy Scythe Katanát, azóta megint 40 körül hűsöl a proc -
#61584 hello!
Ahogy tippelted, az alaplap volt a gázos!
vettem újat, hibátlanul megy minden... a "vicces" hogy fél évben belül 2 szart fogtam ki alaplapból, remélem ez most jobb lesz :) -
gforce9 #61583 Más folyamatok játszódnak le alvóból visszatérés és hidegindítás során. Mivel a tápot kizártad, itt már csak alaplap lehet a hunyó vagy ram. Mondjuk én 1 db memóriamodullal járatnám jósokáig( ki be kapcsolgatni, üzemszerűen használni stb.). Mert az nem teszt, hogy párszor elindítottad és ment. Lehet épp akkor szerencséd volt. Ha 1 rammal megy normálisan indul hibátlanul, akkor ram lesz. Ha 1 db modullal is hülyéskedik indításnál, akkor alaplap körül kell nézelődni. Az alvó módból ha visszatér azért nem jó teszt, mert alvó módban a ramokat nem kapcsolja le a gép. Így önmagában ebből nem lehet következtetni, hogy ram vagy alaplap. -
Blum #61582 ENERMAX ETS-T40-TB
THERMALRIGHT TRUE Spirit 120M
COOLERMASTER Hyper 212 EVO
SCYTHE Kotetsu
DEEPCOOL GAMMAXX 400
COOLINK corator ds
11-12k-nál többet nem költenék léghűtésre. Ezek mindegyike 120mm-es ventivel szerelt (9-es ventivel szerelt modelleket nem ajánlom), és kompatibilisek a legújabb foglalatokkal is ha egy esetleg update beugrana.
Rengeteg jobbnál-jobb hűtő van a piacon, még egy rakás modellt fellehetne sorolni de felesleges. Ezek már jól bevált, ismert modellek és az biztos, hogy egyikkel sem jársz rosszul. -
#61581 Helló!
Van egy i7 920as procim, gyári hűtővel, amit még 2010-ben vettem. Mostanában arra lettem figyelmes, h naponta kékhalálozik a gép. Idővel a proc hőmérsékletre terelődött a gyanú, ami be is igazolódott, mert HWMonitor 80 fokot mutat alapból, ha pedig eldöntöm a házat, 60-70 közöttit. Egyértelműen kontakt hibás a hűtő. Próbáltam újra felrakni, de nem oldódott a probléma, a rögzítés gyengének tűnik. Újrapasztázni sajnos nem tudtam.
Ha új hűtőt kéne venni, akkor milyet érdemes, ami felmegy 1366-os foglalatra, ami nem drága. A proc nincs tuningolva.
Előre is köszi a válaszokat. -
#61580 Megoldottam. Úgy sikerült, hogy az unlocker-ben a feloldás lenyomása után nagyon gyorsan újra rákattintottam a file-ra, és nyomtam egy delete gombot. Gondolom nem volt annyi ideje újra használatba venni.
Beírom, hátha másnak is lesz ilyen problémája. -
#61579 csökkentett módban ugyanez
-
#61578 Sziasztok!
SEgítségre volna szükségem. Win 7 64 bites rendszerem van. A múltkor úgy volt, hogy rakok egy nvidia karit a gépbe, de kiderül hogy nem működik. Előre letöltöttem a drivert, ami most a desktopon van - nem került telepítésre. Ezt a file-t egyszerűen nem tudom törölni. A windows intéző használja, pedig soha nem telepítettem. Unlocker progival megnéztem, explorer.exe használja. Ha az explorer.exe leállítása után akarom törölni, akkor persze nem megy, mert nincs desktop, meg amúgy is rögtön újraindítja az explorer.exe-t, és a file újra használatba kerül. Csak nem tudom mi által van használatban, vagy miért.
Ötlet erre? -
#61577 az én problémámra visszatérve, képzeld, kipróbáltam alvó módból simán visszaáll a rendszer 2 mp alatt.
ebből lehet esetleg valamire követekztetni? -
gforce9 #61576 Úgy kell megadni mint a többi eszközét. Ha a router a "-"-t szereti akkor úgy, ha a ":"-t szereti akkor úgy. A MAC cím az MAC cím. A számok a lényegek. Az elválasztójelnek meg olyat kell írni, amit az eszköz szeret. -
#61575 Szia!
" : " formátumban adtad meg a korlátozást? -
gaba60 #61574 http://logout.hu/tema/digi_lan_pppoe/friss.html
Itt is próbálkozhatsz kérdezni !
Utoljára szerkesztette: gaba60, 2014.09.30. 22:13:26 -
TomBond #61573 Azt hol tudom megnézni? (bocsi, de nem értek hozzá) -
Dodo55 #61572 A kapcsolat állapotadatainál mekkora az aktív linksebesség? -
TomBond #61571 Digi 200-as net! Routerrel és anélkül is max. 8 Mbps-a sebesség. -
gaba60 #61570 Milyen net ? Routerrel megy, vagy nélküle ? Könnyebben segítenek !