!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
láttam, hogy lézetik vga elosztó azaz 2 vga-t lehet csatlakoztatni.
Ebben az esetben mûködhet kiterjesztett képernyõként a 2 monitor illetve, különbözõ felbontással?
köszi elõre is!
!Forza Ferrari!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Fordulatszámokat 😊
Sebesség = fordulatszám * adatsûrûség, ahol is az adatsûrûség = kapacitás / tányérok száma
3TB esetén 3 tányér esetén is jut 1 tányérra 1 tera, a 250-esnél pedig max 250GB juthat egy tányérra, tehát a legjobb esetben is 4x kisebb a 250-es sûrûsége a 3TB-osnál.
All hail the double x!
De akkor ezek szerint lehet olyan, hogy egy újabb, számok szerint lassabb vinyó mégis gyorsabb, mint egy számok szerint gyorsabb, régi vinyó.
Biztos igazad van, nem vitatom, hogy jobban benne vagy ezekben, mint én. 😊
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Mondjuk ad 50-et a Win-nek, maradékot meg mondjuk ha játszik, játékoknak szenteli.
Mindenképp érdemesebb játékokat gyorsabb vinyóra telepíteni. Itt ugye a 3 TB-os lenne majd a lassabb.
De egyébként én is azt mondom, hogy vesz mondjuk 20000 Ft-ért egy 128GB-os Samu SSD-t, arra elfér a Win bõségesen, pluszba még néhány vinyó gyorsaságot igénylõ játék, 250 GB-os vinyót pedig elrakni tartaléknak és kész. 😊
Sõt, nem sokkal többért már 250 GB-os ugyanilyen SSD-t is tud venni és akkor már végképp nem kell foglalkozni a szintén 250 GB-os HDD-vel.
Ha nem tudom, akkor ezt töltsed le. Utána 'Alaplap->Alaplap' és az 'Alaplap fizikai információk' cím alatt ott kell lennie a "CPU foglalatok" sorban (pl. LGA775;teljes(?) lista itt).
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
RAID 0-nak amúgy sincs sok értelme szvsz. Több gondot okozna, mint amennyi hasznot várnál tõle.
All hail the double x!
Ezt lehetetlen megoldani...
Szerintem meg inkabb szord ki a picsaba azt a 250-es vinyot es az helyett vegyel egy SSD-t,3TB helyett veszel 2TB-t es problema megoldva.
All hail the double x!
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
G18XM8:
Valóban lehet VGA probléma. Legjobb lenne, ha azt a VGA-t megtudnátok nézni másik gépben is, hogy ott szórakozna-e vajon.
Vagy esetleg ismerõsöd gépébe egy másik, jobb tápot kölcsönözni. Bár ez szerintem se kifejezetten táp probléma.
Segítségre lenne szükségem, egy ismerõsömnek a gépével van baj. Indításkor becsippan az alaplap, felpörög minden szépen, egyedül kép nincs a monitoron, az azt írja ki, hogy nincs jel. Ellenõriztem minden csatlakozást, rendben voltak, ki és be szereltem a processzoron kívül mindent, memóriával is kísérleteztem. Egy ideig jó is volt, de utána pár nap múlva most megint produkálta ezt a hibát. Márkátlan tápja van, de én mégsem arra gyanakszom, mert szerintem akkor el sem indulna, viszont csak a kép nem jön be. Ja másik monitorral is próbáltam, akkor is ugyan ez volt, a monitor az jó. Én videókártyára gyanakszom. A konfig: asus h61 m-lx, i3 2100, 2x4 gb elixir ddr3, 500 gb WD HDD sataI, inno3d gtx 550ti, m-tech 500 Watt táp (igen tudom hogy ez a táp egy rakás sz*r, de mûködni látszik).
A segítséget elõre is köszönöm!
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Tiamat-ot vennék, csak hát van egy ára.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Nem tudok dönteni:
Logitech g430 7.1
vagy
Razer Kraken 7.1
esetleg (bár ez kicsit sok)
Razer Tiamat 7.1
vagy (ez meg nemtudom)
Razer Chimera 5.1 rc.
Végsõ esetben (bár ez is húzós)
Sennheiser Rs170
Mert legyen térhangzás is.. vagy vezeték nélküli is.. szóljon is faszán. de jó is legyen... ne törjön szét könnyen... meg ilyenek.
Kinek mi a véleménye?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Az 5V-nál a 3-5 tized már átlépi ezt, ott 0.25V-ra jön ki az 5%.
A Codegen tápok elég rossz hírben állnak, bár volt köztük tudtommal FSP belsõs, amik jók, de a többi elég problémás szokott lenni, volt pl. ami a szemem láttára robbant fel.
Az "el sem indul" jelenség nagyon táp gyanús, a "magától újraindul rendszertelen idõközönként" lehet alaplap is, de simán okozhat ilyen ugyancsak a táp is.
Most lehúzgáltam mindent a tápról csak egy hdd maradt rajta de úgy is újraindul. Próbáltam a 2 db ramot is külön-külön de nincs változás. Nekem több ötletem nincs.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
- feltettem egy újabb hamachit, meg egy teamspeak-et
- kikapcsoltam windows tûzfalat
- más nem rémlik
Mindezeket azért, hogy diablozzunk... azt, hogy a honlap betöltõdött, teljesen véletlenül vettem észre, mivel azóta is kezdõlapként van bent.
Viszont! Nem hinném, hogy tûzfal lett volna, mert laptopon soha nem is volt bekapcsolva, és most sincs, az oldal pedig most sem mûködik. Lehetséges volna, hogy a régebbi verziójú hamachi valahogy blokkolna bizonyos oldalakat? Esetleg a teamspeak rántott helyre valamit? Mind a kettõn nagyon-nagyon csodálkoznék. Vagy történt volna még valami, amire nem emlékszek...?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
(Mondjuk tudtommal a G555-be nem DVD-rom van, hanem DVD-író, de ez lényegtelen.)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
the world is mine
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!