!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másik nagy problémám az lenne, hogy amikor elindul az xp akkor állandóan lefagy a gép vagy újraindul. nagyon idegesito, föleg, hogy nemtudom hogy miért csinálja a gép :S:S:S:S:S:S
Valakinek volt már ilyen problémája? mit csináljak?
PS3 ID: hdcsaba
illetve olyan utp kábel, szélessávú kábel net-kábel😊 ha nincs menj a boltba de mond meg hogy mire kell mert nem mind1 hogy keresztkötésû vagy egyenes!igy bizti érthetõ😉 jo munkát!
Mark\"Rent-boy\"Renton:Choose Life.Choose a job.Choose a career.Choose a family.Choose a fucking big television,choose washing machines,cars,compact disc players and electrical tin openers.
a halozatot jatekra és adatátvitelre hasznalnam.
Most perpillanat az egyik gépen vista a masikon pedig xp van.
Hogy kezdjek hozzá?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
KERLEK SEGITSETEK!
a videokartyam:
Gigabyte RX26P512H
asszem radeon HD 2600 pro chip-el
szoval a problemam a kovetkezo:
a kartya "ciripelo" hangot ad amikor barmilyen grafikus muveletet vegez.
Mar akkor is ha a windows desktop-on egy ablakot megfogok es huzogatom ide-oda vagy egy mozgo bannert nezek a neten, de amikor pl. egy jatek megy, vagy egy CAD programot hasznalok 3D-ben akkor szinte elviselhetetlen hangosan teszi ezt.
A kartya nem hibaz, asszem. tehat elvegzi a muveleteket. viszont hangos! A kartya passziv hutessel van, hogy elvileg ne is legyen hangja (direkt azert valasztottam ilyet).
Visszavittem ahol vettem, ott is meghallgattak es tenyleg produkalja a "hibat". Ami szerintuk nem az, mivel hogy a kartya elvegzi a muveleteket...
Megnezettem egy sraccal aki ert az ilyenekhez, o azt mondta, hogy valoszinu az egyik kondenzator anyaghibas es ez adja a hangot. Elobb utobb fel fog robbanni a kondenzator. :S
Szoval a kerdesem, hogy mit tudok csinalni? ha nem akarjak kicserelni a kartyamat. En ugy gondolom, hogy igy nem "uzemszeru" a kartya mukodese.
De nem tudom hogy egyaltalan vitatkozhatom e egy szervizzel... :S
Kerlek segitsetek, hogy mitevo legyek.
Koszonom!
Surgos!
Nem csak az ottaniból akarok választani, hanem saját logós levélpapírt akarok csinálni.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium
Vettem 1 új írót(asus drw 2014L1T) és csak pio üzemmódban megy.
Leválasztást, firmware frissítés, próbáltam. Xp-t újra fellöktem, tök pucin sem engedi, tehát nem akad vmien proggal.
Az alaplap soltek, via chip-es, mindent frissítettem, de semmi.
A BIOS-t nem merem zargatni.
Más ötlet van??????
Vettem ma egy fujitsu-siemens amilo la 1703-as laptopot! Csak most tünt fel , hogy ha a böngészõt megnyitom a weblapoknak nincs háttérszíne(pl startlapnak nincs kék héttérszíne). miért van ez? mit rontottam el?
vodafone 5G-s netet használok
SOS
Elöre is köszi Réka
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Van egy "kis" problémám a monitorommal. Egy 17 colos LG síkképernyõs CRT monitor, és ma elkezdte azt csinálni, hogy a piros színt néha egyszerûen nem jeleníti meg, és minden kékárnyalatú lesz. Ma reggel csinálta ezt, aztán megint volt benne piros egészen mostanáig. Most megint minden kékes. Ez azt jelenti, hogy a képcsõ haldoklik? Mert ezesetben akkor gondolom egy új monitor a megoldás...
Esetleg VGA? Mert fagyás vár egy kicsit és utána kikapcsolja a monitort és csak villog. Már egy hónapja kérdezõsködök hogy mi miatt lehet ez de senki se tudja. :s
Fagyás memóriára utal.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
PH tele van olyan emberekkel, akiknek ez a szakterületük. pl. tápszakértõk
Ph a szakmai fórum. Amit ott mondanak az a jó.

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
"A program neve: Garancia. Ez free. Van egy fizetõs változata amit új vinyónak hívnak." by ph<#idiota>#idiota>
Fákjúal!
Vannak rossz sektorok a vinyómon. Milyen progival lehet helyrehozni azokat. Vmi egyszerû kezelésû progit mondjátok 😊
XP féle chkdsk már próbáltam, nem segített 😞 kiírogatja, hogy hibákat javított. De HDSentinel még mindig mutatja.
Júliusban fog le járni a gari. Nem azért, de azért ez mégis csak 11 bad sector. Tápomra pedig nincs panasz: FSP350-60THA-P
Szerintetek kicserélik garisan #confused
vinyóm típusa: SAMSUNG SP08022N
Fákjúal!
Hozzátok forduluk , mert van egy komoly problémám, vettem 1.3 éve egy Notebook ot
Köszönettel Sly
HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:
Táppal mi lehet a gond? Esetleg nagyon felmelegszik?
Mitõl lehet az, hogy a gépem 1 (2-3-4 mikor hogy) órai játék vagy böngészés után egyszerûen megáll és lefagy. Következõ újraíndításkor meg kilövi a monitort és csak villog a monitor gombja és megfagy. Azt tudom, hogy a winchesterrel, rammal (nem 100%), alaplappal nincs gond.
Pls segítsetek
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Cseréld le egy FSP-re.
Van egy kis problémám az alaplappal.Asus P5B lapom van, abban meg egy D805, semmi tuning.mostanáig a sima alaphûvõvel tudtam csak használni mert nem volt elég keret. az a alap hûtõvel alapjáraton kb 50 fokos volt a procim, terhelve ugyan nem néztem, de szvsz 60fölé is felment ha használtam. Tegnap viszont vettem egy Cooler master Hyper TX2-t, és mikor bekapcsoltam az fogadott a biosban hogy ugyanúgy 50fok alapon, terhelve meg 61-62fok. a házam rendesen szellõzik, elöl van egy 8centis hátul is egy 8centis, tetõn úgyszintén. a proc hûtõ meg úgy lett felrakva, hogy alapból felfelé tolja a meleget. nem hiszem el, hogy a tx2 ua. tudja mint az alap gyári cucc 😞( mikor féléve megvettem a lapot akkor normális volt a hõmérséklet, kb 40-45fok volt (gyárival) alapon. azóta volt egy bios frissítés, most 1604es biosom van. ennyire félre mérne a lap vagy valami más gebasz van?
http://thenamelessphoto.com/