!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
Na mind1, úgy is volt tesztelve orthos-al és nem volt hiba.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
OC állapot? Ez mi?
Már egyszer kérdeztem, de nem nagyon kaptam választ.
Na szval mióta húztam a gépem (most "normál" állapotba van a melegre való tekintetre 😊 ) azóta mindig kékhalált kapok és egyre sûrübben. Ma legalább volt vagy 3 kékhalál. Mitõl lehet?
Gépem: Asus P5K, C2D 4700, 2GB Kingmax 800MHz DDR2, 8600GT
Szent tűz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Űz az árral szemben, Harcba a Világgal!
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Fasza lett a 3dmark !!!
Minden elismerésem !!!!!4
A lenti konfigomban a procit ki szeretném cserélni egy E6850-re.
A 800 mhz-es ramokkal menni fog?
Milyen fsb-t kell beállítanom?
(Nem igazán értek ezekhez.)
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Nevezd át ezt: Direcpll.dll, erre. Direccpll_.dll
Futuremark hiba
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Szükségem volna egy kis segítségre:
Vettem egy HD4850-et (Gigabyte)
Nem indul el a 3dmark06 (újratelepítés után sem)
ver: 1.1.0
Mi lehet a problémám?
Elõre is Kösz a segítséget !!!
Fákjúal!
Saor Alba
Van FSP350-60THA-P tápom. Lapot cseréltem és a lapon van egy 2x4 pin-es csati. Anélkül nem indul be a gép. Viszont a tápon nincs ilyen dugó. Lehet kapni hozzá átalakítót vagy ilyesmi<#confused>#confused>
Fákjúal!
Véletlenül lehúztam a proci ventilátorának a tápcsatlakozóját menet közben a házban rögtön visszadugtam. De azóta teljes sebességen megy folyamatosan a ventillátor!
Tönkre ment az alaplap? Mi lehet a gond?
Köszi
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Valahogy igy néz ki:
Valami ötlet, hogy mi lehet ez?
Þór vígi þessi rúnar
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
am meg 500MHz core clock
és memory clockról nincs infó sehol
De azt az oldalt hülyeségnek tartom...szvsz
Mi a ráknak nézegeted azt a hulladék gépfelmérõs oldalt??
A géped jól látja azt a sz*r oldal nem látja jól szvzs sztem minden jó felejcsd el azt az oldalt!
Nem ártana lecserélned ezt az antik tápot.