!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
Valaki segitsen nem tudom ujrahuzni a gépet ezt irja ki!!! Mit jelenthet ez a cod? Valaki aki tud seitsen!!!
HELP ME!!!
Pls help.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Lenne egy problémám,rem vki tudja a választ. Szóval arról van szó,hogy van egy felhasználói fiókom a saját nevemen (Roli),de ha nyitni akarok ujabb fiókot,abba nem tud belépni,vagyis betud lépni de semmilyen beálítást nem lehet azokban elvégezni,se más hétteret,se semmit beállítani,valamint a Vendég fiókba sem akar belépni,tudja vki mi lehete a probléma?
Elõre is köszi a választ!
Asus P5K-E - INTEL Core Duo 2 E7200 @3,1GHz - Kingston 2x1GB 1066MHz - Geforce 9600GT
Sztem elõször cseréld utána kísérletezz....
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Intel Core 2 Duo E7200 2,53GHz-s procim van ezt most 9.5x333=3,1GHz-re húztam, hogy a ramok 1066MHz-n menjenek, de most nem azt nem tudom, hogy a cpu hõmérséklete mennyi lehet így. most everest szerint cpu: 45-46fok között mozog. cpu mag1: 55-56 cpumag2: 58-59fok. ez a hõmérséklet nem sok?
Valamint mennyire érdemes állítani az fsb-t? emelhetem még feljebb vagy inkább vegyem lejjebb ?
Asus P5K-E - INTEL Core Duo 2 E7200 @3,1GHz - Kingston 2x1GB 1066MHz - Geforce 9600GT
A tv-nek a videók miatt kellett tudni küldeni és fogadni is, a videónak meg a tv miatt.
A dvd-nek nincs miért fogadnia.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
van ez a két alaplap:
gigabyte GA-8IPE1000MK
asus P5GDI PRO
kérdés, hogy kezel-e 1GB RAM-ot!
Találtam egy hasznos kis oldalt valami villanyszerelõ szedte össze a dolgokat.Az egyik érdekes.Sztem alátámasztja a gondolatomat de ez csak akkor lesz bizts ha kipróbálom.= végén talán lesz is rá idõm.Majd megírom az eredményt addigis kösz hogy foglalkoztatok az üggyel😄 .
A szöveg a következõ:
"Hang kivezetése tévére
Ez már sokkal egyszerûbb, mint a kép kezelése. Minden PC-ben van hangkártya, annak pedig egy olyan kimenete, amibe 3.5mm-es jackdugó illeszkedik. Ezt többféleképpen is összeköthetjük a tévé hangrendszerével: használhatjuk a sztereo RCA bemenetet, ha van ilyen a tévén, vagy bevezethetjük a hangjelet a SCART csatlakozón keresztül. A hangot persze nem csak a tévébe, hanem az 5.1-es hangrendszerbe vagy a hifitoronyba is beköthetjük a fentiekhez hasonló módon."
Ebbõl azis kiderül hogy a TV-nek is az a dolga hogy kibe küldjön jeleket SCARTon keresztül.Remélem a (*csúnyaszó*) lg nek is dolga lesz😄
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
De igazából a SCART csatlakozó egyszerre lehet bemenet meg kimenet is.
Ez tuti tv/video nál pl jelet tud fogadni a video mikor felveszek valamit.Ugyanakkor jelet is tud adni, amikor megnézem a filmet.
Ebben az egyben bízom még.
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Egyébként tényleg hûvös típus.
ENNYI
Nekem az amd prockóm csinálta ezt amikor pl jöttem haza télen szervízbõl a géppel és kintvolt a gép és áthült...
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
- Supports 1 DIMM DDR 400 (OC)
- Supports 2 DIMM DDR 333 (Max. 2G😎
- Supports 3 DIMM DDR 266/200 (Max. 2G😎
Tehát ebben van egy 266 Mhz-s és e mellé akarok beletenni egy 400-ast.
Tehát elvileg támogatja.
Gyors kérdésem lenne: mi van akkor ha ha egy régi gépben egymás mellé teszek egy 266 Mhz-s, meg egy 400 Mhz-s DDR ramot? Ha jól tudom, mindkettõ 266-on fog menni, igaz?
MSI M673 notebooknal van egy tarsprocesszor hardware amihez nincsen driver. Ez micsoda? Milyen driver kene neki?
Nem zavaró, csak ilyennel még nem találkoztam. <#rolleyes>#rolleyes>
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
ezen minden csak kimenet sajna.
Na a scart az ugye kimenetként tuti funkcionál hiszen az megy a tvbe.
De a fenti átalakító segítségével nem lehet hogy adat menjen BE rajta.
A csatlakozón ugyanis lehet állítani in/out között.
Akkor az lennne, hogy a gépbõl kijön a jack dugo az "átalakul" RCA kábelre, ami bemegy a dvdbe és remélhetõleg jó lesz.
Persze már nincs kedvem mindent összevenni mert nem olcsók ezek a vackok nagy mennyiségben😄
Szerintetek mûködhet így?
amúgy adatvisszaállítást már sokszor csináltam csak ilyennel még nem találkoztam én se
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
úgy néz ki bad sectoros lett 10%-ba 😞
mert elvileg ha ez olyan dvd erösitö kombo,akkor kellene lennie rajta valamilyen bemenetnek is hangnak (optikai vagy koaxialis)
A problémám az, hogy vettem egy házimozirendszert amit rá akarok kötni gépre de sehogy nem megy.
Csak külön a hangfalak kötése nem lehetséges mivel ez nem külön pc 5.1 tehát nem kap 230at külön aljzatról.
A dvd-t kellene valahogy összekötni a géppel de elakadtam.Próbáltam ezer féle kábelt de semmilyen kombináció nem jó.
Az alaplapom Abit KN9 ami viszi az 5.1et tehát ez nem lehet gond.
A dvd hátulján van a 6 gyorscsatlakozó a hangfalaknak.Van egy scart csatlakozó és van egy jack csatlakozó ami mind2 kimenet és ez a baj :S
Elöl van egy usb bemenet.Lehet usbrõl kellene megoldani.
Az viszont hordozható vinyóra lenne csak jó hiszen a pc-n meg nincsen usb kimenet csak bemenet.
Eléggé összetett probléma remélem érthetõen írtam le a lényeget😄
Ha valakinek van valami használható ötlete az pls írjon mert 3 napja szenvedek vele...
Hát, remélem h kicserélik, mert ha esetleg megnézi ott a faszi és persze pont akkor jól fog menni, akkor majd kérdõre von enegm, h nincs annak semmi baja, mit aksrok én itt venti cserét <#rolleyes>#rolleyes>
Nothing is True, Everything is Permitted
am garancia sosincs semmire h egybõl jó, de valszeg nem fogsz ki egymás után 2 rosszat...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Pesten vettem a procit, de én nem vagyok pesti, nem szaladgálok naponta pesten, hetente-két hetente esetleg.
Nothing is True, Everything is Permitted
Asus M2V-MX SE
nVidia GeForce 9600 GT 512 MB...
AMD Athlon X2 64 6000+ (3Ghz)
2x1GB 800Mhz-es memória
winchester nem tudom...
Egy Sinan SL-500 wattos
Ehhez milyen minõségi tápot vehetnék (ne legyen drága, de legyen jó, ne ilyen gagyi).
Köszi!
van 1 a4tech x750f egerem!
5 hónapig tökéletesen mûködött de ma ahogy bekapcsolta öcsém a gépet nem mozgott de jobb és bal kattra reagált az egér!
más helyre dugtam mert usb-s hátha véletlen elszállt vagy valami de akkor abszolut nem csinlt semmit de a görgõ világít és mutatja hogy épp mennyi dpi-n üzemel.
most 2 egér van bedugva és megint csak a jobb és bal kattra reagál de nem mozog!
mi lehet a gond?
beszart az egér?
ennyit segítsetek csak légyszi
A 2 router között mi a különbség? 543lett volna, csak az nem kaphato, a másik igen az olcsobb a 340-es! Netet kell megosztani, 1 szgép és egy noti között(noti vezetéknélküliben természetesen) 543 vs 340
Én nem sok mindent láttam, az 543mas jolenne, akkor a 340-es is? Nem értek hozzá<#fejvakaras>#fejvakaras>
Honda - The Power of Dreams
config:
AMD Athlon 64, 2000 MHz 3200+
Asus A8V-VM SE
NVIDIA GeForce 8500 GT (256 M😎
2x 512MB ram (400mhz)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
minimum 1méterre kell lenni