!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
ááá.Nekem nincs bajom vele.Csak 1 kis +cash állt a házhoz úgyhogy vmit újítanék.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Viktorr
Jelenleg nekem is ugyan olyan a gépem mint a tiéd.Tavaly December környékén vettem és már megint ujítanom kell,hogy normálisan futtathatók legyenek a játékok,borzalom...

The Protector
Én is kivi lennék.Ugyanilyen az alaplapom.És a konfigom alul.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Viktorr
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Radeon 4850-es kártyát,de nem tudom milyen proci lenne jó hozzá!
Az alaplapom MSI K9N Neo

kulabácsi
õõ nemtom, majd jön solten vagy vki azt megmondja pontosan 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

és gyakorlatilag?😄 tuti a táp a hunyó szerinted?

kulabácsi
há akkor elvileg jah

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

elvileg a proci max fogyasztása 95watt, a videókártyáé pedig 286. így elégnek kellene lennie, nem?:S

nekem azt mondták hogy elég :S
te hány wattos tápot ajánlanál?

kulabácsi
650 watt elég az x2-nek meg 1 quadnak? nekem kevésnek tûnik...

ja és xp telepítésnél is leállt egyszer a gép

hello
a következõ a problémám: a gépem néha, kb 10-15 percenként, vagy még annyi se, fogja magát és újraindul. szerintetek ez mitõl lehet?

alaplap: gigabyte ga-x48t-dq6
proci: intel core 2 quad q9550
vga: sapphire hd4870x2
ram: kingmax ddr3 1x2gb 1600mhz
táp: chieftec 650watt (nemtom pontosan milyen)
légyszi írjatok! vagy ha kell még valami info, akk szóljatok

rooney8
Télleg nincs magyar 64bites ikszpé? 😮 Nem is tuttam 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

kulabácsi
nincs warez az sg-n :|

sziasztok!ugy nez ki hogy kapok egy uj gepet es ahozz kellene nekem 64bittes xp.tudom hogy magyarul nincs de a nemet az jo lenne,es lehetöleg legyen benne a servizpack2 is.van valakinek torrentje vagy jo linkje?

proci:AMD 64 x2 6000+ 2*3.10ghz vinyo:500gb RAM:2*1gb extreme memory dual chanel alaplap:ECS GF8100V-M3 +PSP Slim&Lite 5.00 M33-3 cfw

A következõ lenne a probléma.

Ezzel a hibaüzenettel le fagy a gépem:
BCCode : 100000d1 BCP1 : 00000004 BCP2 : 00000002 BCP3 : 00000001
BCP4 : 88F963A0 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1

Mi akar ez lennim mire gyanakodjak, mihez fogjak?

CSOCSO
Koszi a valaszokat, az egyetlen bajom csak az hogy semelyik oldalon nem lehet kapni olyan alaplapot ami 775os, pci-e, sima ddr 400 as..... majd megprobalom az ebay-t.... ami most van abit ag8 az 150 dodo.....HIHETETLEN............ van a neweggen 50 dodo alatt. igaz agp de kb egy kari is max 50?dodo ami kene nekem.... nah majd valszeg csak vasarnap lesz?idom komolyabban belemelyulni ebbe
sgt anderson
Valaki #39644 ?

Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.

CroftManor
DE hogy egyrõl beszéljünk: tessék

Nothing is True, Everything is Permitted

CroftManor
Utóbbi

Kikapcsoláson a Kikapcs gombot érted a bal alsó sarokban vagy TÉNYLEGESEN a kikapcsolás választottad a melette lévõ menübõl?

CroftManor
Nekem hasonló problémám van.
Vettem a napokban új alaplapot: ASUS P5QL-E.
Feltettem rá a vistát, minden frissítést stb.
Leállításra nem kapcsol ki a gép, csak a monitor! A Proci pörög tovább és csak úgy áll le, ha a fõkapcsoló gombot 5-6 másodpercig nyomva tartom!

Met
azért mert a tápból kapja az áramot, az elem azért kell az alaplapba, hogy ha nem kap áramot ne felejtse el a beállításokat

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Miért baj ha a tápkábel nincs kihúzva BIOS reset közben?

Gubberx
alaplap volt sajnos 😞 vettem ma egy újat azzal megy rendesen

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Bandi 18
Hello nekem a gépem olyant csinál hogy a ventik felpörögnek de se kép se hang, még csak nem is sípol ha még ha nincs benn vga vagy ram akkor sem sípol. Ez alaplap gond lesz ha jól tévesztek, amúgy azóta csinálja mióta átvittem a szomszéd szobába és összedugtam és semmit nem csinált, majd újboli indulásra elszállt a floppy. VGA ram vinyó jó ki lett próbálva máshol. Egyéb ötlet?

Plusz ha még kipróbálod az eredeti procit egy másik lapban és ott jó, akkor már tuti hogy laphiba. A BIOST remélem CMOS RESET-elted jumperral rövidre zárva (elõtte kihúzva a tápkábelt!).
Igaz hogy CPU-ra anyázik, de érdemes más memóriával és VGA-val is kipróbálni.

Gubberx
Erre valaki tudna valamit mondani?
Van egy Asus P4P800-E lapom, tegnap óta a bekapcsolásnál nem kapcsol be a monitor, és azt a hibaüzenetet mondja a speaker hogy CPU test failed, kipróbáltam egy másik mûködõ procival de ugyanez van azzal is. Valószínûleg az alaplap ment tönkre? (próbáltam biost is resetelni)

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

davidka003
Ha márkás akkor bõven elég.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

ok de nem nagyon szeretnék újat venni, szóval akkor ha nem muszáj akor nem kell ugye?
Solten
Elég. Bár a bizti kedvéért 500-ast vegyél (gyártó is azt ajánlja).

Saor Alba

sziasztok
Ati R4870et vennék

Elég ahoz a 450Wos táp? Vagy vennem kell 1 nagyobbat?
Solten
ja

Saor Alba

Hello!Van egy Acer Aspire laptopom. Gondoltam ujra rakom a windowst, telepités közbe problémám van. Egy bizonyos idö után egyszerüen kikapcsol a laptop. Megformáztam a meghajtot minden a fájlok másololásánál jár és egyszerüen kikapcsol mindig máskor. Régebben is volt ilyen problémám de akkor vhogy sikerült feltennem. Akkor azt hittem az XP dvd a rossz de most uju van és többet is kiprobáltam de mindig ugyanez. Rem vki tud segiteni. Elöre is köszi!

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Soldiers
81000314 hiba nektek is ezt a hibát írja?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Szerelőbácsi
hali! engem sem enged be! am lehetne nekem is egy kérdésem? elõfordul olyan, hogy kikapcsolom a gépet, kijelentkezik, majd kiírja, hogy windows leállítása, ennyi és a gép nem kapcsol ki, egyszerûen marad a windows leállítása felirat és a gép nem kapcsol ki

ASRock 4CoreDual-SATA2#Intel Core 2 Duo E4300#2*1024MB DDR633 Kingmax#RADEON 9200 SE Seagate Barracuda 3500320AS 500GB Sata II#Asus DRW-2014S1T Sata II#Colorsit ATX420W

Solten
Mert egy fosch. Engem se enged. Betojt a rendszer.

Saor Alba

Soldiers
lenne egy próblémám kiírja nem kapcsolódik a Net messenger service hiba mért írja ki és nem tok belépni???
ezzel a hibával 81000314 hiba
légszi válaszoljatok

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Viktorr
Szerintem is alaplap hibás.Azt javaslom szedd szét a gépet és úgynevezett pók kötésben köss rá egyenként mindent az alaplapra.Ja és persze legyen rajta speaker is,hogy ha sípolna akkor tudd mi a rossz benne.

Gubberx
Üdv!

Van egy Asus P4P800-E lapom, tegnap óta a bekapcsolásnál nem kapcsol be a monitor, és azt a hibaüzenetet mondja a speaker hogy CPU test failed, kipróbáltam egy másik mûködõ procival de ugyanez van azzal is. Valószínûleg az alaplap ment tönkre? (próbáltam biost is resetelni)

tigerbácsi
hello! elõre szólok nem vagyok nagy guru! de nálam is volt ilyen probléma nem is egyszer!
elsõ alkalommal tápcsere megoldotta a problémám! javaslom kérj kölcsön vkitõl egy tápot s teszteld, nem javaslom, hogy cseréljetek, mert ha hibás a táp akkor kiégethet vmit az alaplapból is! :-(
második alkalommal viszont egy kis kondenzátor volt a hibás az alaplapomon, ami miatt tönkre is ment az egész alaplap. tehát ha a tápcsere nem oldaná meg akkor vszínû hogy alaplapos! de

(ÉNIS KÉREK MÁSOKAT VÁLASZOLJANAK)

mert ez egy távoli feltevés! :-(

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

CSOCSO
Ez a topik non stop tele van kerdesekkel, es sajna en is csak gyarapitani jottem... segitsetek... nem indul a gepem.

Tunetek: ujraindult a gep windowsn futtatasa kozben.

majd abbahagyta egy idore.. ket het mulva ujra csinalta.. joparszor egymas utan. de miutan hagytam a gepet pihenni orakig ujra jo volt.

sokaig jo volt a gep.. majd elozo heten megint elkezdte de annyira hogy mar a BIOS bol es ujraindult...
haverom javasolta hogy csereljek elemet az alaplapban. megtettem. nem segitett. en memoria gyanakodtam, ket memoriaval a negybol nem indult el a masik kettovel viszont mukodott.. ezidaig. most a masik memoriaval is ugyan azt csinalja.. ott ujra indult ahol ki kell valasztani hogy csokentett vagy normal modban inditanam a winfost. vagy meg ezekelott.. vagy pont a winfos betoltese kozben.
gondoltam a cpu tulmelegedesre de a biosban nem melegszik 35 fok fole ( silver compounddal lett anno bekenve)

szal most kicsereltem a ramokat teljesen es ugyan azt csinalja.
gondoltam a tap ra de az eddigi tapasztalataim szerint az csak nagy terhelesnel fagy ki ( jatek elinditasanal, dvd olvasas, stb) esetleg a cpu?

a legfaszabb hogy egyik nagy amcsi boltban sem arulnak sima p4 es procit.. minimum a dual core celeron van. hihetetlen.. pls helo hogy tenyleg cput kell keritenem.. vagy esetleg taphibas lehet.. agy alaplap?
Viktorr
Köszi Bandi a segítséget!

Bandi 18
Viktorr
Hali
Szerintetek az MSI K9N NEO V3 alaplap támogatja ezt a CPU-t:
AMD Phenom X4 9500 (sAM2 / AM2+) BOX
??

StephenKing
Persze, de már közben megoldódott.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

kulabácsi
újraindítottad közben a gépet?

StephenKing
Az lenne a problémám hogy szeretném feltelepíteni a Kaspersky Internet Security-t ez elött Zonealarm tûzfal volt fent, a zone uninstall programjával leszedtem a tûzfalat viszont a Kaspersky telepités közben megáll hogy még mindig fenn van a Zonealarm és nem meggy tovább. Valakinek valami ötlet hogy hogy lehetne ezt megoldani, vagyis hogy lehetne mostmár teljesen leszedni a Zonealarmot?

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

CroftManor
Vki segítsen emrt már megõrülök!
Leküldöm a gépet alvó állapotra, vagyis készenlétire, nem kapcsol le, csak a monitor!!!
Az még haggyán is lenne, de újabban már leállításra se áll le a gép, csak úgy áll le, ha kihúzom a dugót a falból!!
BIOSban minden defaultra van állítva, szal nem hiszem h ott van a hiba

Viktorr
Köszike,majd akkor ezt is kipróbálom!