!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Szeretnék venni egy Radeon 4850-es kártyát,de nem tudom milyen proci lenne jó hozzá!
Az alaplapom MSI K9N Neo
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
te hány wattos tápot ajánlanál?
a következõ a problémám: a gépem néha, kb 10-15 percenként, vagy még annyi se, fogja magát és újraindul. szerintetek ez mitõl lehet?
alaplap: gigabyte ga-x48t-dq6
proci: intel core 2 quad q9550
vga: sapphire hd4870x2
ram: kingmax ddr3 1x2gb 1600mhz
táp: chieftec 650watt (nemtom pontosan milyen)
légyszi írjatok! vagy ha kell még valami info, akk szóljatok
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
proci:AMD 64 x2 6000+ 2*3.10ghz vinyo:500gb RAM:2*1gb extreme memory dual chanel alaplap:ECS GF8100V-M3 +PSP Slim&Lite 5.00 M33-3 cfw
Ezzel a hibaüzenettel le fagy a gépem:
BCCode : 100000d1 BCP1 : 00000004 BCP2 : 00000002 BCP3 : 00000001
BCP4 : 88F963A0 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1
Mi akar ez lennim mire gyanakodjak, mihez fogjak?
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.
Nothing is True, Everything is Permitted
Vettem a napokban új alaplapot: ASUS P5QL-E.
Feltettem rá a vistát, minden frissítést stb.
Leállításra nem kapcsol ki a gép, csak a monitor! A Proci pörög tovább és csak úgy áll le, ha a fõkapcsoló gombot 5-6 másodpercig nyomva tartom!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Igaz hogy CPU-ra anyázik, de érdemes más memóriával és VGA-val is kipróbálni.
Van egy Asus P4P800-E lapom, tegnap óta a bekapcsolásnál nem kapcsol be a monitor, és azt a hibaüzenetet mondja a speaker hogy CPU test failed, kipróbáltam egy másik mûködõ procival de ugyanez van azzal is. Valószínûleg az alaplap ment tönkre? (próbáltam biost is resetelni)
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ati R4870et vennék
Elég ahoz a 450Wos táp? Vagy vennem kell 1 nagyobbat?
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
ASRock 4CoreDual-SATA2#Intel Core 2 Duo E4300#2*1024MB DDR633 Kingmax#RADEON 9200 SE Seagate Barracuda 3500320AS 500GB Sata II#Asus DRW-2014S1T Sata II#Colorsit ATX420W
ezzel a hibával 81000314 hiba
légszi válaszoljatok
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Van egy Asus P4P800-E lapom, tegnap óta a bekapcsolásnál nem kapcsol be a monitor, és azt a hibaüzenetet mondja a speaker hogy CPU test failed, kipróbáltam egy másik mûködõ procival de ugyanez van azzal is. Valószínûleg az alaplap ment tönkre? (próbáltam biost is resetelni)
elsõ alkalommal tápcsere megoldotta a problémám! javaslom kérj kölcsön vkitõl egy tápot s teszteld, nem javaslom, hogy cseréljetek, mert ha hibás a táp akkor kiégethet vmit az alaplapból is! :-(
második alkalommal viszont egy kis kondenzátor volt a hibás az alaplapomon, ami miatt tönkre is ment az egész alaplap. tehát ha a tápcsere nem oldaná meg akkor vszínû hogy alaplapos! de
(ÉNIS KÉREK MÁSOKAT VÁLASZOLJANAK)
mert ez egy távoli feltevés! :-(
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Tunetek: ujraindult a gep windowsn futtatasa kozben.
majd abbahagyta egy idore.. ket het mulva ujra csinalta.. joparszor egymas utan. de miutan hagytam a gepet pihenni orakig ujra jo volt.
sokaig jo volt a gep.. majd elozo heten megint elkezdte de annyira hogy mar a BIOS bol es ujraindult...
haverom javasolta hogy csereljek elemet az alaplapban. megtettem. nem segitett. en memoria gyanakodtam, ket memoriaval a negybol nem indult el a masik kettovel viszont mukodott.. ezidaig. most a masik memoriaval is ugyan azt csinalja.. ott ujra indult ahol ki kell valasztani hogy csokentett vagy normal modban inditanam a winfost. vagy meg ezekelott.. vagy pont a winfos betoltese kozben.
gondoltam a cpu tulmelegedesre de a biosban nem melegszik 35 fok fole ( silver compounddal lett anno bekenve)
szal most kicsereltem a ramokat teljesen es ugyan azt csinalja.
gondoltam a tap ra de az eddigi tapasztalataim szerint az csak nagy terhelesnel fagy ki ( jatek elinditasanal, dvd olvasas, stb) esetleg a cpu?
a legfaszabb hogy egyik nagy amcsi boltban sem arulnak sima p4 es procit.. minimum a dual core celeron van. hihetetlen.. pls helo hogy tenyleg cput kell keritenem.. vagy esetleg taphibas lehet.. agy alaplap?
Szerintetek az MSI K9N NEO V3 alaplap támogatja ezt a CPU-t:
AMD Phenom X4 9500 (sAM2 / AM2+) BOX
??
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Leküldöm a gépet alvó állapotra, vagyis készenlétire, nem kapcsol le, csak a monitor!!!
Az még haggyán is lenne, de újabban már leállításra se áll le a gép, csak úgy áll le, ha kihúzom a dugót a falból!!
BIOSban minden defaultra van állítva, szal nem hiszem h ott van a hiba