!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Alaplap
- foglalat AM2
- támogatott processzorok: AMD Athlon64, AMD Athlon64 FX, AMD Athlon64 X2, AMD Sempron64
- FSB: 2000 Mhz
- Northbridge chipset: nVidia nForce 570 Ultra
- 800 MHz-es DDR2 memória
- LAN sebesség: 10 Mbit (IEEE 802.3), 100 Mbit (IEEE 802.3u), 1000 Mbit (IEEE 802.3ab)
- audio chip: audio ADI 1988
- audio csatorna: 7.1 (surround)
- PC csatlakozók: ATA/133 (133 MB/s), S-ATA II (300 MB/s)
- 1x PCI-Express x16 csatlakozó
- 3 PCI csatlakozó
- ATX formätum
Szerintem ezt BIOS-ban lehet állítgatni, hogy milyen Mhz- en nyomassa a memóriát.
am akkor valszeg nem az a baj, de én kikapcsolnám
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Bátyámnak rengetegszer írta ezt a hibaüzit, amikor tuningolni próbáltra a karit. (Ati)
Játék közben kaptam ezt a hibaüzenetet:
Mi lehet a baj?Ez miatt a gép is ujraindult egyszer.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nem tudom jó helyre írok-e.De az a problémám hogy amikor bekapcsolom a gépemet van monitor. Aztán a windows tölt még azt is mutatja de amikor az sztalt kéne megjelenítenie kikapcsol a monitor. Légysi segítsetek.
Köszi
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Config: Intel Pentium Ibm kompatibilis pc. 233 Mhz 128mb sd Geforce 2 32 mb Vga Kártya és 15 colos VGA kompatibilis CRT monitor:)Szar a gépem és? OGwalkerből pvpzek @ FRANZ!!!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Config: Intel Pentium Ibm kompatibilis pc. 233 Mhz 128mb sd Geforce 2 32 mb Vga Kártya és 15 colos VGA kompatibilis CRT monitor:)Szar a gépem és? OGwalkerből pvpzek @ FRANZ!!!
Lenne egy kisebb problémám, de engem idegesít. Nemrég vettem egy új alaplapot, és utána amikor rákötöttem az 5.1-et, akkor elkezdett recsegni, film, játék, zene közben. Pl. ha youtube-on nézek vmit, akkor ha leveszem a hangerõt a lejátszónál a 3/4-éig, akkor már nem recseg. Ugyan ez van a filmeknél is, ha maxon van recseg, ha leveszem egy kicsit már nem. Ez most vajon az integrált hangkártya miatt lehet, vagy csak úgy kezd behalni az 5.1-em? Mert vennék egy új hangfalat, csak ha úgyis rossz akkor hangkártyát is kéne már...:S Ötlet? Köszönöm!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
úgy van elcsúszva, hogy pl felül eltûnik egy jó nagy sáv, és alul jön ki...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB
Ilyen "képkeretezést" vagy micsodát milyen képszerkesztõ progival lehet a legegyszerûbben csinálni,nem tudjátok véletlenül? Köszi!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Meddig emelhetem az órajelét? 3,2-ig mehet?
Nekem van egy 2,8 Ghz-es HT procim és szeretném feljebb vinni az órajelét, de már 3 Ghz-en is lefagy meg újraindul, mit lehet vele csinálni?
Esetleg a feszültséget feljebb vehetem és ha igen meddig kell?(Most 1,525V)
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
RADEON 9200 PRO VIDEÓKARIHOZ EGY ÚJ(AB😎 FAJTA DRIVERT ADNI(LINKELNI)
elõre is Köcce
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
A probléma a következõ: a gép indításnál betölti az xp-t majd a bejelentkezésnél egy kattanás kiséretében ujra indul.Ezután kb 15 perc többszöri ujraindítás kell ahhoz hogy a windows normálisan betöltõdjön.
Az xp betöltõdése után a gép egész nap tökéletesen mûködik. Ha leállítom és a gép 1-2 órát áll a jelenség indításnál megismétlõdik. Két hetente az xp-t a rengeteg ujraindítás miatt ujra kell telepítenem mert összeomlik.
A gép 6 éves. Config:ASUS A7S333,AMD ATHLON XP1600,768MB DDR RAM, MAXTOR80GB HDD, GEFORCE 4 64MB VIDOKARI
Teljesen tanácstalan vagyok a hibát illetõen.
Elõre is köszi a segítséget!
Lenne egy kis problémám... kaptam egy Silver Crest vezeték nélküli egér meg billentyû kombót. Ezzel még nem is lenne baj, de minden tököm driver fel van rakva, de a billentyûkön lévõ gyorsgombok nem mûködnek, pedig a hozzá adott progival szépen bevan állítva, hogy mit kéne indítania.
BIOS-ban bevan állítva az USB s bilentyûtámogatás, meg minden ami létezik, de mégsem mûködik:S Az egyik gomb megy, tehát a gépet ki tudom kapcsolni, de pl egy KM Playert vagy egy Word-öt már nem tudok felhozni vele... mi lehet a baj????
Elõre is kösz<#wink>#wink>
Elõre is köszi^^
Ha tudsz valamit rögtön írd meg válaszban légyszi nagyon fontos lenne...
Szia/sztok!
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Asus P5B, C2D 1.8 GHz, 3GB RAM, 820 GB HDD, nVidia 7xxx animepalota.atw.hu