!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Brothers in Arms: Hell's Highway? Az minden ATI-snál hibás. A Black Friday pálya tiszta bug. A fejlesztõk már dolgoznak a javításon.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Jó csak érted tanálkoztam már olyan alaplapal amibe az volt írva hogy 1066mhz memória abban bízok hogy kezeli😄de szerintem ebbe bele rakom😄ez is lekezeli csak lehet hogy 800mhz.et

Barny
Hello. uj HDD-t akarok venni novemberben...2 kozul melyiket erdemesebb?
SAMSUNG
WD

szoval melyiket?

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

csgery
3 mp guglizás után kijött ez:

Alaplap
- foglalat AM2
- támogatott processzorok: AMD Athlon64, AMD Athlon64 FX, AMD Athlon64 X2, AMD Sempron64
- FSB: 2000 Mhz
- Northbridge chipset: nVidia nForce 570 Ultra
- 800 MHz-es DDR2 memória
- LAN sebesség: 10 Mbit (IEEE 802.3), 100 Mbit (IEEE 802.3u), 1000 Mbit (IEEE 802.3ab)
- audio chip: audio ADI 1988
- audio csatorna: 7.1 (surround)
- PC csatlakozók: ATA/133 (133 MB/s), S-ATA II (300 MB/s)
- 1x PCI-Express x16 csatlakozó
- 3 PCI csatlakozó
- ATX formätum

Szerintem ezt BIOS-ban lehet állítgatni, hogy milyen Mhz- en nyomassa a memóriát.
Hallo vki nem tudja esetleg hogy asus m2n-e típusú alaplap kezeli ezt a ramot?Corsair XMS2 2x1024 Mb DDR2 1066 Mhz-es ??vki ha tudja megmondhatnáá köszi halloi

Viktorr
Most azon filózok,hogy lehet,hogy a játékkal van a baj,mert egy bizonyos pálya után csinálja ezt,de most pl nem látszanak a betûk stb.Más játéknál viszont semmi probléma nincs.

kulabácsi
miért legyen bekapcsolva? 😊
am akkor valszeg nem az a baj, de én kikapcsolnám

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Viktorr
Ezek a gyári szinten vannak,akkor miért kapcsoljam ki?

kulabácsi
catalyst control center fennvan nem? ott az utolsó opció az h overdrive, azt kapcsold ki ha be van kapcsolva

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Viktorr
Az a baj,hogy sima gyári 4850-es kártya,ez ugy van,ahogy a boltban beletették.Azóta még driver frissítés sem volt.Abban reménykedem,hogy holnapra megjavul.

kulabácsi
énis arra gondolok, overdrive funkciót kapcsold ki

csgery
Driver frissítés, esetleg valamiért "túlpörög" a kártya.
Bátyámnak rengetegszer írta ezt a hibaüzit, amikor tuningolni próbáltra a karit. (Ati)
kulabácsi
ati topikban kérdezd

Viktorr
Sziasztok!
Játék közben kaptam ezt a hibaüzenetet:

Mi lehet a baj?Ez miatt a gép is ujraindult egyszer.

jaja, csökkentett módban megcsináltam. köszi a segítséget

kulabácsi
próbáld csökkentett módban, és ahogy az xxxpaulxxx is mondja a megjelenítõ eszközöknél nézelõdj

Valamit elállíthattál a videókártya vezérlõpultján belül

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Szevasztok.

Nem tudom jó helyre írok-e.De az a problémám hogy amikor bekapcsolom a gépemet van monitor. Aztán a windows tölt még azt is mutatja de amikor az sztalt kéne megjelenítenie kikapcsol a monitor. Légysi segítsetek.

Köszi

bardocz
Miért van az,hogy FF3-ben amikor töltök le kiírja,hogy500kb/s,de kb 3 másodpercenként halad 0.3mb-ot.Ebbõl adódóan a 2 perc nála inkább 6.
Bence94
üdv olyan problémám van, hogy játék közben az egér valamikor egy pillanatra mintha kelenne húzva után vissz lenne kapcsolva és ez többször is de nem egymás után . mi lehet a baj?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

amúgy egyszer mûködött valamit megbuzeráltam de azóta má elfelejtettem =S

LukacsB
régebbi cam, és azt mondja h nem mukodik. xpje van😊 vistán magától fut😊

Config: Intel Pentium Ibm kompatibilis pc. 233 Mhz 128mb sd Geforce 2 32 mb Vga Kártya és 15 colos VGA kompatibilis CRT monitor:)Szar a gépem és? OGwalkerből pvpzek @ FRANZ!!!

Klemice
ezek már plug and play-ek

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

LukacsB
Hali, van egy logitech webkamerája egy barátomnak, de azt mondja h nincs rajta semmiféle szám v akarámi, és nem tudja felrakni mert nincsenek meg hozzá a cuccok, ilyenkor mit lehet csinálni?😊Elõre is koszi😊

Config: Intel Pentium Ibm kompatibilis pc. 233 Mhz 128mb sd Geforce 2 32 mb Vga Kártya és 15 colos VGA kompatibilis CRT monitor:)Szar a gépem és? OGwalkerből pvpzek @ FRANZ!!!

zzeN
Hy all.
Lenne egy kisebb problémám, de engem idegesít. Nemrég vettem egy új alaplapot, és utána amikor rákötöttem az 5.1-et, akkor elkezdett recsegni, film, játék, zene közben. Pl. ha youtube-on nézek vmit, akkor ha leveszem a hangerõt a lejátszónál a 3/4-éig, akkor már nem recseg. Ugyan ez van a filmeknél is, ha maxon van recseg, ha leveszem egy kicsit már nem. Ez most vajon az integrált hangkártya miatt lehet, vagy csak úgy kezd behalni az 5.1-em? Mert vennék egy új hangfalat, csak ha úgyis rossz akkor hangkártyát is kéne már...:S Ötlet? Köszönöm!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Az a gondom... igazából csak ilyen "kukacoskodás", hogy amikor elindítom a gépet akkor az alaplap logója meg a windows xp betöltõsáv így el van csúszva... amikor belépek a rendszerbe természetesen minden jól mûködik... ha 640x480as régi játékokkal játszok a probléma ugyan ez... mindez azóta van, hogy nyomtam egy auto beállítás gombot a monitoromon egy ilyen játék közben... de visszaállítani már nem lehet a monitoron...
úgy van elcsúszva, hogy pl felül eltûnik egy jó nagy sáv, és alul jön ki...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Nekem meg egy pillanatra akadnak be a játékok.

MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB

bardocz
Hogyha "veszek" egy angol officet,akkor azt tudom-é magyarosítani?
Mert nemtom honnan kaptam

Szerintem kontakthibás. Ha 2 évig nem volt jó a hátsó, miért nem vitted vissza gariba?

Helló!Segítségeteket kérném!Van kb 2 éves gépem Realtek AC 97-tel.Két hangszóró bemenet van,egyik elöl másik hátul.Az elsõt használtam eddig mert a hátsó nem mûködött.De most az elsõ drótjai elszakadtak,ezért csak a hátsót tudom használni.A hátsót probálnám használni de olyan monoton,halk hangot ad ki,hogy rossz hallani.Teljesen föl van tekerve a hangerõ meg minden más,de nem tudtam megoldást találni.Elõre is köszi a helpet!!

bardocz
És nem is vesz el sok erõt a gépbõl?
greg benz
Sziasztok!

Ilyen "képkeretezést" vagy micsodát milyen képszerkesztõ progival lehet a legegyszerûbben csinálni,nem tudjátok véletlenül? Köszi!

Majd ha egy progi a procit használja akkor nézd meg.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Most felvettem megint 3Ghz-re és a feszültséget 1,555 V-ra és most nincs probléma. Amúgy nem melegszik jobban mint eddig.

Bandi 18
De ha már 3 ghz-n is lefagy akkor valszeg túlmelegszik tehát nem bírja. Amúgy ha sokáig van magas hõfokon az károsíthatja a procit.

Köszi, de mi van ha túlnyomom, károsodhat a proci?
Meddig emelhetem az órajelét? 3,2-ig mehet?

Ha órajelet emelsz, akkor a feszültséget is tolni kell felfelé. Csak szépen apránként, hogy nehogy sok legyen.

hello!
Nekem van egy 2,8 Ghz-es HT procim és szeretném feljebb vinni az órajelét, de már 3 Ghz-en is lefagy meg újraindul, mit lehet vele csinálni?
Esetleg a feszültséget feljebb vehetem és ha igen meddig kell?(Most 1,525V)

Apus

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Barnabyka
Sziasztok.

RADEON 9200 PRO VIDEÓKARIHOZ EGY ÚJ(AB😎 FAJTA DRIVERT ADNI(LINKELNI)

elõre is Köcce

Én még a tápra is gyanakodnék. Fõleg ha a 6 év alatt jó sokat is ment a gép.Akkori gépekhez még nemigen osztogattak ütõs tápokat, hanem inkább Acorp-Codegen szint volt csak.

Bandi 18
Biztos hogy vinyó probléma. De futtass egy HD-tune error check-et és az megmutatja ha az. Ingyenes progi google-ban keress rá.

"A gép 6 éves" Hát igen kezdi feladni a harcon de lehet, hogy csak egy új vinyó kéne. De sajna bármi lehet 😞

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Sziasztok!
A probléma a következõ: a gép indításnál betölti az xp-t majd a bejelentkezésnél egy kattanás kiséretében ujra indul.Ezután kb 15 perc többszöri ujraindítás kell ahhoz hogy a windows normálisan betöltõdjön.
Az xp betöltõdése után a gép egész nap tökéletesen mûködik. Ha leállítom és a gép 1-2 órát áll a jelenség indításnál megismétlõdik. Két hetente az xp-t a rengeteg ujraindítás miatt ujra kell telepítenem mert összeomlik.
A gép 6 éves. Config:ASUS A7S333,AMD ATHLON XP1600,768MB DDR RAM, MAXTOR80GB HDD, GEFORCE 4 64MB VIDOKARI
Teljesen tanácstalan vagyok a hibát illetõen.
Elõre is köszi a segítséget!
csgery
Sziasztok!!
Lenne egy kis problémám... kaptam egy Silver Crest vezeték nélküli egér meg billentyû kombót. Ezzel még nem is lenne baj, de minden tököm driver fel van rakva, de a billentyûkön lévõ gyorsgombok nem mûködnek, pedig a hozzá adott progival szépen bevan állítva, hogy mit kéne indítania.
BIOS-ban bevan állítva az USB s bilentyûtámogatás, meg minden ami létezik, de mégsem mûködik:S Az egyik gomb megy, tehát a gépet ki tudom kapcsolni, de pl egy KM Playert vagy egy Word-öt már nem tudok felhozni vele... mi lehet a baj????

Elõre is kösz<#wink>
Sziasztok lenne egy olyan problémám hogy hozzám került egy Toshiba laptop teljesen noname nemtudok róla semmit, csak annyit hogy az istenért sem akar elindulni. Egyenlõre annyit sikerült a problémáról kiderítenem hogy a töltésvezérlõ lehet rossz vagy mi a kutya füle... Az a lényeg hogy a töltõ led sárgán villog folyamatosan. Ha kikapom az aksit és nem erõszakolom a bekapcs gombot, és így próbálom rákötni a villanyhálózatra akkor töltést jelez. A töltõ led zölden míg az akkumulátor led sárgán világít. Tanácstalan vagyok. Ha valaki tud valami megoldást akkor legyen szíves megírni. Az a legszebb a dologban hogy most jött vissza a szervízbõl mert meghalt az akkumulátor benne és ki kellett cserélni...

Elõre is köszi^^
Ha tudsz valamit rögtön írd meg válaszban légyszi nagyon fontos lenne...

Szia/sztok!
Sati84
Azért szerintem a Foobar2000-nek érdemes adni egy esélyt... A legjobb lejátszó szvsz.

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

antalkrisz
ha a BIOSban látod a két hddt és az írót, akkor nézd meg, hogy a samsung winyó van e beállítva bootoláshoz a bootsorrendbe. (megha lehúzod a wd-t akkor megy?)

Asus P5B, C2D 1.8 GHz, 3GB RAM, 820 GB HDD, nVidia 7xxx animepalota.atw.hu

Bandi 18
Régebben hogy volt bekötve a dvd-író/vinyó? Mert lehet hogy a vinyó ami benne van slave-en van és az új vinyót is oda tettétek és ezért megy, vagy csak egyszerûen gari.