!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hellósztok!
Vettem egy új vinyót bekötöttem, de nem akar elindulni a windows.
A jumperelés elvileg jó meg a BIOS is, de a mielõtt betölti a Windowst kiírja, hogy IDE drives detected.
Melyik eszközt mihez kössem hozzá? (2 winchester,1DVD író)
Havernál is kipróbáltuk nála se indult el vele Windows
Szerintetek mi lehet a gond?

Kis infó a géprõl:
Alaplap:MSI K7N2 Delta-L
Régi vinyó:Samsung 40Gb IDE
Új:Western Digital 160Gb IDE
Táp:350W
bardocz
Oké,akkor beletörõdök...Nincs kedvem megszokni másik ilyesféle programot,WMP meg nem jön be,nagyon nem...
Volt ilyen kérdés a Fixtv-n is eskü, de a válasz itune hibája elvileg de nem biztos 😞

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

bardocz
Miért van az,hogy miközben netezek,és épp tölt be egy oldalt,akkor itunesben a zene elkezd szaggatni arra a rövid idõre?
greg benz
Fasza😊 Köszi szépen!

Sati84
StreamHijacker a megoldás!

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

greg benz
És konkrétan olyat,ami felveszi az adást,hol találok?

Bandi 18
Van a winamphoz rengeteg ilyen kiegészítõ, stream-elõ progik ha jól emlékszek.

greg benz
Sziasztok!

Tudtok nekem mondani egy olyan progit,amivel lehet felvenni internetes rádió adást? Méghozzá olyan internetes rádió,amit winamppal kell megnyitni/hallgatni

Hát nem igazán szokott ilyenekt csinálni, nagy ritkán bejön egy kékhalál és ennyi, most tettem fel ujra a windowst hátha amiatt van CRC hiba sajna nem nyertem vele semmit sõt most még rosszabb uj/régi problémám lett, MSI Radeon HD2600 Pro (AGP) 512 DDR2 es videókártyám van, és akárhányszor felteszem a windowst (Xp) fel akarom tenni a catalystet, de nem teszi fel mert aztmondja hogy nincs kompatibilis videókártyám??, namost a gyárilag hozzá kapott cd-n levõ catalyst is ezt mondja, fél napi szenvedés után végre sikerült rábírnom a drivert, de mostmeg sehogy sem bírom 85 hz-re rakni nem tud valaki vmi tippet erre? (catalystok amiket próbáltam: 7.1, 8.3, 8.7, 8.9) Elõre is köszi
Ha nem telepítetted újra a rendszert, akkor most tedd meg és rakd fel a legújabb Catalystot (8.9). És mindenbõl a legfrissebbet, hangkártyát és alaplapot is.
De elõtte: a Sajátgép jobb klikk, tulajdonságok, speciális, beállítás, indítás és helyreállítás és ott kikapcsolni középtájt az "Automatikus újraindulást".
Ha ezután is újraindul (és nem kékhalált dob), akkor a táp a ludas.

SrAta
hát elvileg nekem az 5.1et viszi az alaplapra integrált realtek kari ami gyengébb mint egy hangkari és eddig semmi bajom sics vele
sztem felesleges

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

sgt anderson
Én még azt tenném hozzá tmisi tippjeihez, hogy esetleg a RAM szar. A win nem szokott összeomlani, vagy fagyni, vagy mem. címzéshibás üzenetekkel dobálni?

Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.

Bocs a duplapostért..
Windows hibakód az újraindulás után:
BCCode : 1000007f BCP1 : 0000000D BCP2 : 00000000 BCP3 : 00000000 BCP4 : 00000000 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1

ebbõl sejthetõ hogy xp sp2-m van..

\"Hozzád képest a tömegszerencsétlenség kisszines a hiradó végén!\"

Helló, a következõ a problémám:
Nemrég vettem egy agp-s Sapphire HD 3650-et (512mb, gddr2). Egy-két dolog jól megy vele (Bioshock, Witcher) viszont sok játéknál amint a fõmenüben kattintanék valamire újraindul az egész gép (ez van pl a Mass Effectnél, és ami idegesítõbb, a WoW-nál is, pedig a régi Radeon 9600 xt-mel az ment simán).
A gépem: 3.2 athlon xp; chaintech 7NJL1 alaplap; 1g ddr 400 mhz; audigy 2; 400w-os táp.
Valami ötlet..?

\"Hozzád képest a tömegszerencsétlenség kisszines a hiradó végén!\"

1. A hálózat nem stabil, megszakad többször a kapcsolat.
2. A merevlemez hibázik, pl. sok rajta a bad sector.
3. Vírus vagy spyware.
4. Ha egy oldalról produkálja mindezt próbáld ki másikkal is mert lehet hogy a szerver szar.

Küldönc
jah..
most sikerült összedugnom úgy, hogy csak az egyik front szatelit nem szól. vagyis szól, nagyon halk csigorgások jönnek ki belõle. A többi hibátlan, a mély brutál 😄
Akkor felesleges Creative hangkarit venni?

Hello, remélem tud valaki segíteni, miért van az hogy akármit töltök le minden a szó szerint minden CRC hibás?
SrAta
miaz h gyenge??
Azon csak jel megy ki az erõsítõ a mélynyomóba van tudpmásom szerint...

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Küldönc
hello
van progi a hangkarihoz.. de azzel se tom hogy kell rendesen bekötni!
Nem lehet hogg 'kevés' ez a hangkari ?
Mi lenne ha mondjuk egy Creative SB Live-t, vagy Audigy-t használnék?

bigfoot
oksa köszi!
lefuttatok egy spyware írtót!

kulabácsi
hangkarihoz gondolom kaptál progit, ott le tudod tesztelni és meg tudod nézni h mit hova kell dugni

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
vigyáz! a teszt kilobitet ír, a torrent kilobájtot...256os feltöltéssel reális az a 30 KB/s feltöltés, nekem is annyi

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Küldönc
Hello!!
Adott egy Creative Inspire T5900. Bekötök mindent, s zenénél a center alig alig szól, meg az egyik elsõ szatelit. Váltogattam a csatlakozókat, hol ez szól hol a másik. Viszont a mély az szól rendesen 😄
Mi lehet a gond?
CMI 8738 6CH-s hangkarit használok, ami tökéletesen mûködik.
Segítsetek!

Nekem ezt akkor irja ki ha nincs bekapcsolva 😄 Habár az enyém DX5000..

Valaki tudna helpelni a Epsonos CX3650 multifunkciós gépemben? mert nem tudok szkennelni csak nyomatni meg fénymásolni. a telepítõ programot feltettem de azt írja ki h "could not star" vagy valami ilyesmi. szal valaki? másnak volt ien problémája?
Hello!
Azt szeretném megkérdezni, hogy utorrentet használva miért nem tudok elérni rendes feltöltési sebességet? Jó körülményke között a sávszélességemnek megfelelõen jön le az adat, de felfele eddig elért maximoumom 60 kb/s, ált 30 körül szokott mozogni, ami nagyon kevés, adsl teszt szerint is 256 kb/s el tudok feltölteni. Utorrent nem jelez hibát, pont nyitva van számára..

kábel koaxon jön mint a tv adás
adsl meg telefonvonalon

kábel jobb, gyorsabb tud lenni sokkal

fotográfik kolomp edisön :D

HEllo!

Egy kérdésem volna.Van vmi lényegi különbség a kábelnet és az ADSL között?KÖszi a választ.JA és azért bocs,hogy nem ide tartozik a kérdésem.
kulabácsi
neked is egy spyware írtó lefuttatását tudom ajánlani elsõ sorban, ha utána sem jó akkor nemtom...de állt a net szakadozást/belassulást/fagyogatást a kisebb férgek szokták okozni, célszerû alapból minden wininstall után (amit pl én úgy végzek h a netet is kihúzom...) egybõl vírusírtót és spywareprogit installálni és csak utána felmászni a netre

bigfoot
szeretnék kérni egy kis segítséget,
a problémám a következõ:
kb 3 hete szól youtube on 1 zene a firefox fut- nem vagyok a gépnél, hallom hogy elhalkul a zene majd újra indul a gép,nézek hogy mivan..! aztán utánna full belassul, amikor betölt a windows kiadja a hátteret és félév mire betölt, megszakad az internet kapcsolat,befagynak programok.. nah mondom újra rakom a rendszert
format, majd újra fel az sp2 xp-t, 1 hétig okés volt minden,újra olyan volt minden mint régen,aztán szombat reggel ép pakolok a szobámban youtube on szól a zene hallom elhalkul,megint újra indul mikor odaérek monitor elé már csak a kijelentkezõ kék képernyõt látom,és megint szar lett.... ugyanolyan rossz minden mint volt, megszakad a net,lefagyogatnak a dolgok,belassult a gépem
vki tudna segíteni mi történt??
köszönöm!

Leszedtem végigfuttattam és jólett. jeeee 😄😄
Köszönöm a segítségeteket. <#worship><#worship>

Leszedem azt a terminatort is 😄😄
kulabácsi
én használtam mind2õt, nekem a terminátor jobban bejött, kevesebbet is eszik, és mindig talált a dokin kívûl még 1-2 dolgot 😊

hát ez az ingyenes ez fontos mert a Spyware doktor nem ingyenes és nem tok csinálni semmit 😞😞😞

xxxPaulxxx esetleg valami termékkulcs? 😄😄😄😄
kulabácsi
én spyware terminatort használok, ingyenes és tud magyarul is, eddig bevált 😊

meglesem. Köszi a segítséget 😊😊
Spyware doktor az általam ismert legjobb

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

mondj már eggyet mert nem tok jót. 😞😞:

Amúgy van Ad-aware,de ha tudsz jobbat akkor légyszi segíts mert siralom a net gyorsasága 😞😞😞

Amúgy mûködik mindenhol a net mert a másik gépen semmi baja sincsne csak nállam lassú.
kulabácsi
spywareírtót futass!

segítsetek 😄😄

Mondjátok hova kell beírni a CHdisket??
nem tom hogy hova kell beírni és hogyan hogy lefusson.
Amúgy a gépemen bevan lassúlva a net de nagyon és nem tudom miért.de mûködik mindenrendesen.
Meg van valami vírus a gépen ami megnyit 2x Iexplore.EXE-t.Ezt ismeri valaki ha igen légyszi mondja már meg valaki hogy hogyan kell kiszedni.
Köszi szépen😊

My Documents, ezért utálom, volt amikor 11(!) GB olyan adat gyült össze benne, amit sehonnan nem lehetett se látni, se törölni!

Az AC3 filter tud pl. nem sok csatornás hangot kamuból kikeverni pl. filmek alatt HA beállítod. Zenelejátszókból meg a WinAmp tudja plug-in-el, a JetAudio meg alapból (a fizetõs verzió), de sok értelme nincs, mert eleve nem 5.1-es hang 5.1-ben szarabbul fog szólni imho, mint sztereoban.

Hát az se igazi 5.1 csak áll 5.1
Sajnos nem tudok többet mondani,a hangkártyád szoftverében kell állítani valamit.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

akkor hogy mondjam...egyik barátomnak is van 5.1e (nem olyan mint az enyém... enyém Genius... típust nem tuok mondani) övé logitech és lényeg hogy nála az összes csatorna mûködik még a basszus is nálam meg csak a két front

Valószinû,hogy csak sztereóba vannak a videók fent a youtube-on,és azért csak sztereó nálad.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Nem tudjátok hogy tudom megoldani, hogy az 5.1 rendszerem a youtube videókat is 5.1be szólaltassa meg és ne pedig sztereóba?

Igen ezek már benne vannak a 105 gigában, a rejtettek is.
Lapozófájl nekem kemény 2GB, rendszer 2GB RAM. Szerintem ez így faxa ahogy van a dupláját megadni meg csak hely pazarlás. Elég annyira állítani amennyi RAMunk van. Lehet másnak más a véleménye de így egész jol megy a vas.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Nézd meg a rejtett fájlokat.
Lapozófájl ~4GB
Hibernáláshoz szükséges anyám kínja is kb 4GB
Lemezkarbantartással is nyerhetsz plusz helyet.