!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem inkább ez, mint a szerviz.
Amúgy gép: Asus P4C800 Deluxe alaplap, P4 3Ghz-es proci, 2x1Gb Kingston Ram, Geforce 7800GS,2db vinyó(80-as maxtor, 320-as seagate) LG cd író, NEC dvd író. Kb. ennyi.
a másikat akkor megnézem..de olyan rohadt sokáig tart:S
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
a problémám az, hogy amint elinditok valami játékot 10sec és 10 min-e belül a gép magátol ujraindul..
már probáltam
-memoriát átteni másik slotba(csak 1 van/3 slot)
-mindent kiszedtem visszatettem(hátha érintkezés)
-full porolás gépen belül
-viruskeresés,(nod32,avast, Spybot - Search & Destroy progik)semmi találat
-memoria teszt, bad sector teszt, javitás
most telepitettem ujra a winyot miután kitalálta a gép csütörtökön, hogy restartol egyfolytában belépés közben, ugy hogy semmit se tudjak csinálni..
nem cseréltem semmit az utobbi 3 honapban
már teljesen tanácstalan vagyok..valaki lécci help:S
nemtok semmit kicsrélni másra az a baj..:S
elöre is köszi a helpet
Az a gondom, hogy kb. 2 hete ki lett cserélve a gépemben a táp, eddig semmi gond nem volt, majd tegnap elõtt egyszer csak újra indult a gép, majd utána vagy betölti a windowst de utána megint újra indul, vagy már el se jut odáig, avagy benyomom megy a gép de se kép se hang. Ez mitõl lehet? Memóriákat próbáltam cserélni illetve kiszedtem, de semmi. Azt vettem észre, hogy nem akar menni a procihûtõ, és eléggé melegedett a proci(80-90C), majd kicseréltem(utána már 40-50C), de akkor is ugyanez. Vmi ötlet esetleg? Szar lenne a táp, vagy alaplapi gond? Elõre is köszi a helpet!
elõre is köszönöm szépen
Töltsük le az internetet!
Fákjúal!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
jah plusz finomság, hogy ha esetleg a telepítõ cd lenne a megoldás, akkor az sincs meg, mer valaki lenyulta. letöltött dirvert meg ecceruen nnem tok feltenni.
kösz killer, próbálom....
Lenne egy kérdésem nagyon nem értek hozzá ezért kérdem.
Annyi lenne az egész hogy mien tipusú Írót vegyek ami persze dual layert is tud irni.
Persze az ár is fontos én kb 5000-10000 ezerig gondolkodom.
Ha ennyiér találok/tok normálisat azt megköszönném.
Elöre is THX
mi az h nincs?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Töltsük le az internetet!
ennyire nem vagyok lammer
az everest nem lát karit, az eszközkezelõs sárgakérdojelnél emg nem jutok tovább.
nem leht frissiteni az illesztoprogramot (mert nincs ugye), és nem tudok semmit tenni, mert egyáltalán semmilyen adat nincs, csak unknown meg ijen semmis dolgok.
kajak nem lát videokarit a rencer.
azt meg nem akarom elhinni hogy megoldhatatlan, mert képet ád. hiszen most is azt nézem ügye.😊
..na ja. ha nem ért valaki valamit akkor logikázik.
Itt nincs valami ami mellett sárga felkiáltó jel van?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
A következõ lenne a problémám: Újratelepítettem a Win. Xp-t és minden jól mûködik rajta kivéve a azt hogy nincs semmi hang.
Na most bios-ban nem tok semmit állítani. Szerintem a hangkártya is jól van csatlakoztatva mert akárhányszor törlöm az eszköztárból a Win. egybõl felismeri, és a drivert is feltom rá pakolni csak hogy utána nincs semmi hang. olyan mintha nem is lenne rajta hangkártya, mert még a hangszabályzóban is minden szürke.
Egyébként egy Fujitsu Siemens A1650g laptopról van szó Realtek Ac97-es hanggal
LÉgyszi ha tudtok segítsetek nekem, elöre is köszi
nekem is vane gy kérdésem.
visszaolvastam egy kicsit, de nem találtam hasonlo kérdést, ugyh bocs ha már volt ijen jellegu problémát..
van egy 2400as szerias ati kartya a gépben, de a gép nem tud rola. letoroltem ugyanis a drivert egy korabbi probléma felgöngyölitése fojamán. hiba volt. azota a gép nemlát kártyát és ha megfeszülök se tudok uj drivert telepiteni ugyanis "not found hardware for the driver". vagymi. gáz a hejzet, mer emugy régi a gép és kukába dobhatnám már és holnap veeszek ujat, de ez a probléma idegesyt és megoldást fogok rá találni.
remélem itt..
köszönöm ha valaki ir.
ha nem, azt nem.
Lenne egy olyan problémám, hogy a gépemen akadozva fut szinte minden játék! Tehát nem szaggat csak néha mondjuk kb 2 percenként ugrik a kép. Tudna valaki ebbe a problémában segíteni?
A gépem.: MSI K9N Neo Ve alaplap, AMD 6000+ proci, MSI 8800GT, 3gb ram van benne illetve egy 160gb ide vincsi.
A gondom hogy játék alatt nem szol az 5.1 .CSak sztereoban.filmeknél minden rendben az ac3 müködik.Realtek alaplapi hangkari legujabb driverrel.Probált játék crysis,far cry,cod4,r6v.Nemigazán ide illik a kérdés de másik aktiv forumot nem találtam és a probláma már eléggé idegesitõvé nötte magát.Aki talákozott ilyesmivel at segithetne.Vagy vegyek egy audics hankarityáz az megoldás lenne?Eax?
üdv.