64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
SzocsA #45362 van egy problémám
pandával lefuttattam egy keresés és talált 6ot letörölte de azóta az firefox tök lassan tölt be ! perceket kell várni akármire megyek rá!
van STEAMom counter strike source miatt ott gyorsan betölti a képeket stbt
speed testen megnéztem a sebességet lacenyt 6 msos ping és a sebesség is ugyanannyi amire előfizettem!
ez mitől van? -
tmisi #45361 Mivel nem írtad hogy rontott volna lemezt, ő arra gondolt hogy a változó sebesség ellenére is megírja.
Egyébként javasolt kisebb sebességen írni és más lemezeket kipróbálni.
Én egyelőre maradok a jó öreg DVD-R mellett. :) -
LacHUNt3r #45360 Mi és mit ír ki? -
#45359 kiírja nem? -
LacHUNt3r #45358 Sziasztok!
DVD írással volnék gondban, ugyanis duplarétegű DVD-re szeretnék 1-2 filmet kiírni, everest-en megnéztem és a meghajtó támogatja a +-os duplarétegű DVD-k írását, viszont bármilyen programmal kezdeném el írni, a meghajtó hallhatóan felgyorsul, leáll, felgyorsul, leáll...
Ez a két fázis ismétlődik körülbelül 1-2 másodpercenként. Ha valaki tudna erre megoldást, előre is nagyon megköszönném! -
Rauchr #45357 Garrett27: köszi az ötletet, viszont ezt a host file-t hol találom? Valamiért még nem igazán volt vele dolgom, úgyhogy szégyenszemre nem vágom, hogy ez igazából mi...? -
#45356 Leellenőrizted a host file-t is? Nincsenek ott letiltva ezek az oldalak? Ha találsz benne sorokat 127.0.0.1-el kezdve, amelyek mellett ott vannak a blokkolt oldalak, akkor a sorokat csak ki kell törölni. -
Rauchr #45355 Hello
Segítsetek légyszi!
Körülbelül január tájékán az egyik gépet megfertőzte az a bizonyos conficker féreg, arra most nem emlékszem hirtelen, hogy melyik variánsa. A gépen nem volt igazán aktív vírusvédelem, vmi régi nod32 fenn volt, de az sem frissült már egy jó ideje. Onnan tudom, hogy fertőzött volt, mert a hálózaton megpróbált terjedni, de a többi gépünk mindannyiszor blokkolta, innen tudtam meg, hogy confickerrel van dolgom. Nos, frissítettem a vírusdefiníciós adatbázist, meg is találta a kicsikét, és elméletileg letörölte. Azóta nem is kerül vírus az ide csatlakoztatott pendrive-okra, azonban egy nagyon idegesítő dolog álll fenn: nem működnek a biztonsági szoftverek weboldalai. Sem spybot, sem fsecure, eset sem jó, meg a múltkor valami hírből sem ismert biztonsági szoftvert is felraktam, az sem tudott frissítéseket letölteni magának.
Nincs vmi ötletetek, hogy mi a fenét lehet ilyenkor csinálni windows reinstallon kívül? A gépen elméletileg már nincs vírus, mégsem érhetők el ezek az oldalak, sem böngészővel, sem frissítéskor.
Légyszi ha vki tud valamit, írjon! -
mike33 #45354 én nem nagyon értek hozzá, de talán nem kéne ennyi xxx oldalt nézegetni! de a srácok vágják a témát, biztos segítenek! -
mike33 #45353 oh, megvan!! 32bit-es. köszi mégegyszer. -
Zolee2 #45352 A gépem ezt az ablakot dobalja ki Az xxx cimen található utasitás az xxx memóriacimre hivatkozott.Amemóriaterületen nem végezhetö el a következö müvelet,read. tudja e valaki h mit jelent köszi elöre -
mike33 #45351 Laci, ne viccelj, mert tényleg hülye vagyok, DJKonya meg tényleg eléggé buzi ilyen nick képpel! :-) Köszi szépen a segítséget Lacee és LoDMaSt! -
#45350 Örülök h van önkritikád. ;-) Csak viccelek ám, pár éve még én se tudtam volna. Szóval: Everest, azon belül Operációs rendszer, azon belül ismét Op. rendszer, és ott felülről a 4. sor ha minden igaz. -
#45349 sajátgép > tulajdonságok > rendszer típusa? -
mike33 #45348 letöltöttem az everestet, de erre vonatkozó információt, hogy 32 vagy 64 bites a vista, sajnos nem találtam. Tényleg ennyire bonyolult megtudni, hogy melyik van??? vagy csak az ilyen hülyéknek, mint én:). Légyszives valaki árulja már el, hogy hol tudom ezt megnézni! -
#45347 Csak vicceltem, nem kell komolyan venni. :) -
#45346 szercsizi a barcsinőjét nem kell ezért báncsizni -
#45345 Szerintem az nem tartozik senkire hogy milyen logóm van.
Köszi amúgy a segítséget. -
#45344 Sztem a procit 9-10, a videokarit 5-6 körül. Ja és én a helyedben azonnal nick képet cserélnék, ez egy fiúnak kicsit ciki sztem. :) -
#45343 Már írtuk hogy everest. Abban mindent megtalálsz... -
mike33 #45342 találtam egy oldalt, ahonnan le tudom szedni az alaplaphoz a drivert, de honnan tudjam, hogy 32 vagy 64 bit-es kell nekem? ezt hol tudom megnézni? -
#45341 Helló
NE haragudjatok lehet hogy nem ide kéne írnom de úgyemlékeztem hogy van ilyen topic aztán mégse találtam.
Na arról van szó hogy kicsit fejleszteni szeretném a gépemet és az a most benne lévő AMD Athlon 6000+ procit és a Gainward GeForce 8600GT 256MB videókártyát szeretném eladni. Mind a kettő 2 évnél fiatalabb szerintetek mennyiért lehet elpasszolni? -
#45340 Integrált VGA-nak nincs is saját memóriája?? Ezt nem is tudtam... Egyébként kicsit ehhez kapcsolódóan lenne egy hülye kérdésem: van arra mód, h a VGA Ramjához (ami nem integrált) a gép memóriájából még rendeljek? Vagy ez hülyeség? :) DDR2-es a gép memóriája is meg a VGA-jé is, nemtom h ez számít-e vmit. -
#45339 Tápvétel előtt azért a rendszert is húzd újra nehogy hiába vegyél akármit is. -
BIZ0906 #45338 Kihúztam a bill-t dobtam egy újrát és ott volt ugyan az a hiba. Bill bedug egér ki újraindít és nincs ott a hiba. Bedugtam az egeret egy másik usb helyre és most sincs ott a hiba. Alaplapom bekattant volna? Bár még tesztelgetem és vírust is keresek aztán kiderül mi okozta a problémát. Remélem nem kell új táp de ha muszáj akkor kénytelen vagyok venni. -
BIZ0906 #45337 Thx remélem tényleg csak a bill a hiba forrása :) magyarán inkább PS2 mint USB ugye? -
#45336 már írták lentebb is, h van benne pci-express szal lehet -
#45335 Ez az USB billentyűzet miatt van, kb ennyit találtam róla. :S Próbálj meg vírust keresni szerintem ott lesz a baj. -
#45334 Ez azt jelenti hogy ennyit vesz el a géped memóriájából a VGA mivel integrált. Amit veszel azon alapból van ram. Szal ja vehetsz bele nagyobbat is :D, de vigyázz nehogy úgy járj hogy megveszed az 1 GB ramos VGA-t örülsz mint állat és kiderül hogy azon csak GDDR2-es ram van és egy 512-es GDDR3-as simán alázza :) -
darkstrike #45333 http://www.emag.ro/sisteme_desktop/sistem-desktop-alpis-platinium-dual-core--pAlpisPlatiniumDualCore Fiuk ha van valakinek ijen gepe akor plz mongya le nekem hogy mekora video kartyat lehet bele teni leci (mg) -
mike33 #45332 köszi az eddigi segítségeket! Aha, arra gondolok ami a gépen van. Sajnos nem tudom, hogy 32 vagy 64-eset tettem fel. -
#45331 hát srácok...kipróbáltam 500W-os FSP-vel (Blue Storm 2) de nem változott semmi csak a ciripelés halkabb lett, ugyanúgy laggol meg a start menü is meghülyül. egyéb ötlet? :( -
BIZ0906 #45330 "Esemény típusa: Hiba
Esemény forrása: Service Control Manager
Esemény kategóriája: Nincs
Esemény azonosítója: 7026
Dátum: 2009.04.07.
Idő: 13:49:54
Felhasználó: -
Számítógép: BIZ
Leírás:
A következő boot- vagy rendszerindító illesztőprogram(ok) nem indult(ak) el:
i8042prt"
4hó 3 és 7 között vagy 50szer szerepel :S a leírás mit takarhat? Újrahúzás mególdhatja? -
darkstrike #45329 en arra gondoltam hogy ez a max vagy lehet nagyobbat is teni bele -
#45328 Arra a VISTA-ra gondolsz ami mar a gepen van ??? Az alaplapot az Everest-el meg tudod nezni.
Amugy : Control Panel > System ( Computer > System Properties) -
darkstrike #45327 Hello all ! plz segitsetek egy kicsit ! VGA Intel GMA950 max. 224 MB shared ez azt jelenti h csak max 224 es videot tudok bele teni a gpembe :D plz sos
-
#45326 A vezérlőpultban a felügyeleti eszközöknél az eseménynaplót nézd meg inkább. -
mike33 #45325 hol tudom, megnézni, hogy milyen alaplapom van? és azt honnan tudom megállapítani, hogy a vista 32 vagy 64 bites? (bocs, teljesen amatőr vagyok) -
BIZ0906 #45324 Hát everestben az üzemidőnél vagy egy kék halál bejegyzés :S -
diegoam #45323 mivel hiányzó driverre hivatkozik, töltsd le a Realtek vagy az alaplap gyártód oldaláról és telepítsd fel.