64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#45442 de leginkább egyiket sem :/ -
#45441 32 -
#45440 Sziasztok. Melyik Vistát érdemes nekem feltenni? 64bit vagy 32bit? -
#45439 hali
lenne egy sürgős kérdésem
meg tudná nekem valaki mondani, hogy mennyi fesz kell egy AMD Sempron 2200+-nak?? (nincs huzva, 1,5 ghz)
előre is köszi -
#45438 Oks, köszi. -
BIZ0906 #45437 AZ AVG 8.5 magát frissíti nem kell neked frissíteni :) -
#45436 ne nodot tegyél fel, kaspersky, avira, bitdefender, a többi sem rosz , de ezek nem zabálják annyira az erőforrásokat. nod pedig mostanra elég szar lett, most a régi hírnevükből élnek meg. -
#45435 super anti spware az egyik legjobb, az ingyenes és a fizetős verzió között az a külömbség, hogy az ingyenesbe nincs real-time protection, és nem frissít magátol hanem neked kell megnyomnod a frissítés gombot. -
#45434 Aha. Hát nekem régebben Nod volt fenn huzamosabb ideig, de ilyen spy szarokat bekaptam attól még. Mondjuk akkor még nem tudtam, h az nem is arra való. :) Mind1, valszeg felteszem akkor azt. -
#45433 igen, mert ezek csak spyware írtók...
hát itt sok embernek sok a véleménye, ki mit használ
én pl nodot, de a kaspersky, az avast vagy akár a panda is végzi a dolgát megfelelően, ezek közül sztem bármelyiket felrakhatod -
#45432 Úgy tűnik, sikerült megpucolnom a gépet, a Spyware Terminatort és a Super Anti Spyware-t is lefuttattam, elég sok mindent találtak, amikhez Nortonnak köze nem volt. Nortont le is szedtem. Na most az a kérdésem, h az említett 2 progi mellé még mit tegyek? Mert ugye a Windows azt jelzi, h nincs fenn vírusirtó, szóval vmi komolyabb progi is kéne még ezek mellé. -
#45431 thx -
#45430 norton partition magic -
#45429 Vki tudna nekem egy olyan progit mondani, amivel partíciót lehet formázni windowsból? A Windows vmiért nem akarja leformázni. Tudom, bootoláskor ha windows lemez benn van, ott is tudok formázni, de vmi progival talán egyszerűbb lenne. Előre is köszi. -
#45428 Igen, hát a te procid nem melegszik nagyon, enyém sajnos elég fűtőberendezés. -
CamelX #45427 Jaja azt vágom azt a progit, majd kipróbálom thx :) BIOS-ban csak a CPU-ét tudom megemelni, de az meg érdekes mód még az 50et se szokta elérni (E8400) -
#45426 Nekem is Gigabyte lapom van, de ilyen alapból nincs nekem. Van a telepítő CD-n egy progi, Easy Tune, ezzel lehet procit tuningolni, és ebben lehet beállítani ilyen hőfok elérési figyelmeztetéseket. De lehet h neked Bios-ban van vmi beállítva, ott is körül kéne nézni. -
#45425 őő másik néha mikor bekapcsolom a gépet, éás ugye a wincsi működésének a színe piros villogás és a gépemnek meg kék a fénye.. és valamiért csak a piros világít a kék nem és nem kapcsol be a monitor sem és nem indul el a gép de ha kikapcsolom és ujra be akkor jó lesz .. ez mitől lehet?
-
CamelX #45424 Hali! Tudnátok segíteni hogy az alaplap (Gigabyte) túlmelegedési riasztását hol lehet kikapcsolni? Van pár játék aminél besípol, mert elérte a 60 fokot, de nem tudok vele mit csinálni, így is van benn +1 hűtő, meg gyári se szar, meg amúgy fél perc alatt visszahűl 50-re ilyenkor. -
#45423 rendben van köszönöm -
#45422 szal érthetőbben, amit a vezrőből rear kábelt húzol azt a gépbe is a rear-re állítsd és így tovább -
#45421 teljesen mind1 h melyiket mire állítod, lényeg h megegyezzen azzal ami a vezérlőn van, merthát ügye ami hang elöl jön, azt célszerű előlről is hallani :D -
#45420 hát h az tök mindegy h szóval ugye a vezérlőőő dobozkán ot van a lyukaknál h mi mi.. de az tök mindegy hova dugom be a gépbe is? csak állítsam rá h mindegyik egy funkciót viseljen? -
#45419 mármint hogy érted? :D -
#45418 jaa és még az h honnn tudom melyiknek melyik kell a vezérlő dobozon leírtak alapján?:$ még ez és hagylak:P -
#45417 igenigen- direkt meg is próbáltam, be dugom a kávelt:) és akkor máár kérdezi is hogy akkor mit csináljon az adott dugesszal:) -
#45416 igen ott fogsz találni vmit ahol be tudod állítani, onnantól meg már egyértelmű lesz :)
nincs mit -
#45415 teljesen nem igaz amit mondott, nem feltétlenűl tudja az 5.1et
a 3 aljzat az alapból ügye a mikrofon, a line in/out, ez eddig csak sima stereot ad, viszont ha tudja a hangkari akkor be lehet állítani h a mikrofon bemenet pl legyen a front, a line in a rear, az out meg a c/sub, ezt a karihoz kapott progival meg tudod tenni ezt a beállítást, és akkor ha veszel még 2 ilyen kábelt (elvileg kapnod is kellett a hagcucchoz) akkor már menni fog ténylegesen 5.1ben -
#45414 igen.. 5 hangszórón szólt sztereoba.. mert nem voltak meg a kábelek, csak most szeretném már az 5.1 hatást.. csak nemtudom h kell beállítani a hangkarimon.. mikor bedugom, akkor kijön ugye a soundmaxnak a hülyesége h mit képvisel a dugasz, akkor ott kell beállítanom majd? és akkor vegyek még 2 ilyen kábelt? am köszi h segítesz:) -
#45413 most lehet hülyeséget mondok, de ha ilyen ajzatok vannak az 5.1en is hátul, akkor nem még 2 ilyen kábelre lenne szükséged? a hangkarin meg be kell állítani h melyik mit csinál, rear stereo, front stereo és c/sub
csakmert nekem is van egy ilyen okosságom, csak nem használom géphez, de ott is így van, 3 aljazat és a fent leírt módon kell bekötni őket
szvsz azt még mindig nem tudom h ezt hogy használtad eddig 5.1el, sztem sehogy, sima sztereó volt, csak szólt mind az 5 hangszóró :) -
#45412 tudom h sterezo kábel.. de azt írta ez a vacak kézikönyv, hogyha nekem2.1 hangkártyám van akkor így meg lehet oldani.. de tök mindegy.. aztán bátyám mondta h olyan a hangkártyám azért hárm színű a bemeneti lyukak mert 5.1 .. ez igaz?? mert úgy is vettem h 5.1 de nemtudom ki meg aztmondta 2.1.. szóval..erre válasz h 5.1-es ha olyan amit leírtam? A másik meg... h akkor milyen kábeleket kell vennem... -
#45411 hmm egy sima sztereó kábellel 5.1? -
#45410 Ja és ezzel akábwellel van összekötve a többi kábel nincs meg sajnos:S
-
#45409 Olyan az 5.1-em.. hát most nem kell fikázni xD de PC-line.. nekem nem az a lényeg h huu dübörögjön csak legyen egy kisebb hatás és kész.. Szóval ugye hátul a gépben van a kék zöld pink lyuk.. a 5.1-nek a vezérlő doboozán meg hátul ugye van három lyuk: front (stereo), surround, ce/sv.. asszem... szóval akkr nekem miylen kábelre lenne szükségem? mert ma veszek scak tudjam pontosan... -
#45408 Üdv!
Ezekről a partíciókról jut eszembe, hogy mondjuk 3 partícióra van osztva az egyik vinyóm, akkor ha az egyik partíciót megfertőz egy vírus, akkor a többire is "átterjedhet"? :) -
#45407 Köszönöm, kipróbálom. Remélem segít. Nagyon alattomos vírus ez sajnos ahogy olvastam, exe meg html fájlokat támad... -
#45406 spyware terminator is ingyenes, és sztem biztos h jobb, erről a másikról nem is hallottam :)
(ánis azt használom, tud magyarul is...)
csak simán indítsd, vagy ha nagyon nem akaródtik akkor csökkentett módban történjen a keresés
de így nem akarok nagyon belemenni a vírusírtók vitába, de nortont gyorsan felejtsd el :) -
#45405 Megtaláltam ezt a Super Anti Spyware-t, 4.26-os verzióját egész pontosan. De ez ingyenes 6 megás progi, ez nem gagyi? Egyébként a víruskeresést hogy kell végezni, kell vmi speciális windows beállítás, vagy csak simán indítsam a vírusirtót, és keressen? -
#45404 az meg a másik fele... -
#45403 pont ezek miatt, érdemes felrakni a virusírtó mellé egy super anti spywaret és egy anti-malware-t. Az ilyen komplett internetszekurity csomagok csak a leggyakoribb vírusok ellen nyújtanak védelmet, vannak olyan makacs/speciális vírusok amiket nem fog meg egyiksem.