!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy tudnám azt megoldani hogyha a tesóm laptopját az én gépemmel összekötöm akkor lássam a gépemen a vinyóját, és át tudjak oda másolni adatot? Ha összekötjük a két gépet hálózatilag, a kapcsolat ikonja megjelenik a trayen de nagyjából ennyi amit észrevettünk.
Az asus oldalán nincs amúgy, akkor valószínûleg máshol se lesz.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Asus VW223D LCD monitorhoz keresnék XP drivert, de sehol nem lelek a neten.
Létezik egyáltalám?
Nagyon megköszönném, ha vki tudna segíteni.
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
A válaszokat elõre is köszönöm!
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
ahol picit sötétebbnek kellett volna lennie ott full sötétség volt,árnyékok is full sötétek voltak.se driver csere,se a játékban a contrast felhúzása nem segített.monitor csere viszont igen 😄
kérdés hogy a te problémád a kezdetektõl fennáll-e? mert ha igen akkor lehet egy másik monitorba kell befektetned ha nagyon zavar.
amelyiken megy: Acer Aspire 5315
amelyiken nem megy: Fujitsu Esprimo Mobile V5535
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Van 1 nagy problémám,az van hogy elhoztunk 2 laptopot,mind a 2n van WLAN és az egyik gépen csatlakozik a vezeték nélküli hálózatra a másikon nem.mi a probléma????
és mind a 2 laptopba ugyanolyan WLAN kártya van!
Segítsetek létszives!!!:S
Saor Alba
Van valakinek ötlete mit lehet tenni.<#help>#help>
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Pontosan az enyém:Nvidia GeForce4 MX 440(32bit)
Valaki tud pont ehez frissitést????
Saor Alba
KÖszi
Létszi valaki segítsen már!!!!
Van 1 Albacomp Activa-Eco Mobil Traveller V6 notebookom (oprendszr nélkül vettem) és az nagy gondom, hogy nemrégiben Win XP alatt csak úgy nem jelenítette meg a wifi hálókat... nagyon sokmindent megpróbáltam, de semmit se használt, újrahúztam az XP-t. WLAN driver felrak és még mindig nem lát semmilyen hálót(az újrahúzást 2 különbözõ XP-vel próbáltam). Fogtam és felraktam 1 Vistát és tökéletesen mûködik...deee viszont a Vistát, nem szívlelem személy szerint ez okozza a fõ gondot...
Ha esetleg valaki már találkozott hasonló problemával akkor szóljon plíz!
Elõre is THx!
ASUS P5AD2-E Premium, Intel Prescott 3.00GHz ASUS Silent Square Pro-val, 2GB RAM, Samsung 120GB+400GB SATA 2, Samsung 120GB (rack), Gainward BLISS 7950GT + Zalman Fatality FS-V7
esetleg vista is volt fent és összekavarta a meghajtókat
fotográfik kolomp edisön :D
#40775- sajna nem tudom mert belevan forrasztva..^^, de azért kössz a fáradtságot.😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
am nem drágák, szal gyorsan be tudsz szerezni egy másikat
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Az lenne a kérdésem hogy az egyik ventim bedöglik lassan szóval kotyog és néha elkezd hangosan vergõdni.. na most addig míg nem cserélem le ( eza venti hátul van a gép seggénél) addig ha leszedem a gép oldalát lehúzhatom a ventit? mert így csak zajong és egyre rosszabb.. (szóval egy ventit leszedem a ventit de nincs oladala a gépnek így talán ugye nem fog felmelegedni?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
asszem a 2008as tune up utilytiben benn is van
de valami registry cleaner néven kell keresni ha jól tom
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
9800as széria van az tuti kb 5 éve volt középkategóriás kártya
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
3870 vagy 4870 sztem. 😊
integrált hangkártyákkal kapcsolatban lenne pár kérdésem
van egy GIGABYTE GA-P35-DS3L -es alaplapom, melyen HD audio realtek ALC888 van
valamint van egy sapphire radeon 9870-es videókártyám, melyen elvileg HD Audio - AA01 van
- melyik a jobb ? (márha lehet valami különbséget tenni köztük)
- a videókártyán lévõ hogy is mûkszik pontosan ? mert külsõ helye nincs, angol leírás alapján úgy értelmeztem, hogy eleve az alaplapnak küldi az audio dolgokat, ami továbbküldi egy másik hangkártyának vagy mi..
- hogy lehetne mûködésre bírni a videókari hangkártyáját ? mert ha a vezérlõpult - hangok és audioeszközök tulajdonságain bellül az alapértelmezett eszközt átváltom rá, akkor egyáltalán nem akar szólni...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
CPU: 2.8 GHz vagy gyorsabb (Windows Vista esetén 3.0 GHz ajánlott)
RAM: 2GB RAM
HDD: 8.1 GB szabad hely a vinyón vagy több
Grafika: 256 MB vagy több (Pixel Shader 2.0, AGP és PCIexpress*)
DirectX: 9.0c
DVD-meghajtó: 32x
Hangkártya: Directx 9.0-t támogató
Egyéb: Egér, billentyuzet
Opcionális: USB kormány/ 2db analóg Gamepad
videokártyák: NVIDIA Geforce Fx 5950 vagy jobb vagy ATI Radeon 9500 vagy jobb
azt kérdezném hogy egy ilyen számítógép nekem milyen árban lenne ha lehet priviben
elõre is köszönön a válaszaitokat