!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!
Hogy tudnám azt megoldani hogyha a tesóm laptopját az én gépemmel összekötöm akkor lássam a gépemen a vinyóját, és át tudjak oda másolni adatot? Ha összekötjük a két gépet hálózatilag, a kapcsolat ikonja megjelenik a trayen de nagyjából ennyi amit észrevettünk.

Met
minek hozzá driver?
Az asus oldalán nincs amúgy, akkor valószínûleg máshol se lesz.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sziasztok.
Asus VW223D LCD monitorhoz keresnék XP drivert, de sehol nem lelek a neten.
Létezik egyáltalám?
Nagyon megköszönném, ha vki tudna segíteni.

nekem vki ötlet?

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

Solten
Jah, tényleg, milyen monitorról van szó...?

Saor Alba

Bandi 18
Sípol vagy ad ki valamilyen hangot?

Üdv mindenkinek! Van egy problémám egy számítógéppel, ha tudtok segítsetek: bekapcsolom a gépet és nem kapcsolja fel a monitort+nem tölt a gép sem, csak megy. Mi lehet a gondja a gépnek?
A válaszokat elõre is köszönöm!
hi all, olyan gondom van, hogy felraktam új windowst, és van nekem egy ts nevü progim(teamspeak) nem tud ki ismeri, mind1 a lényeg, hogy a nyomom a gombot akkor aki beszél az visszahallja magát, szóval visszhangzok, néztem vezérlõpultba nyomkodtam de nem jó semmi. ötlet?

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

nekem régen egy 15 colos daewoo monitorral voltak ilyen gondjaim.asztalon meg progikban nem volt gond,viszont a játékokban...
ahol picit sötétebbnek kellett volna lennie ott full sötétség volt,árnyékok is full sötétek voltak.se driver csere,se a játékban a contrast felhúzása nem segített.monitor csere viszont igen 😄
kérdés hogy a te problémád a kezdetektõl fennáll-e? mert ha igen akkor lehet egy másik monitorba kell befektetned ha nagyon zavar.
jah és amelyik gépen emgy azon Windows Vista van....amelyik nem emgy azon pedig Windows XP
amelyiken megy: Acer Aspire 5315
amelyiken nem megy: Fujitsu Esprimo Mobile V5535
morphologu
igen

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Sziasztok!

Van 1 nagy problémám,az van hogy elhoztunk 2 laptopot,mind a 2n van WLAN és az egyik gépen csatlakozik a vezeték nélküli hálózatra a másikon nem.mi a probléma????
és mind a 2 laptopba ugyanolyan WLAN kártya van!
Segítsetek létszives!!!:S
Solten
Na ilyet se "hallottam" még... Legújabb Catalystot használod?

Saor Alba

Solten
B+, te fõláma... Most szerencsédre karitatív kedvemben vagyok <#hehe>

link

Saor Alba

morphologu
Sziasztok. Túdna valaki segiteni abban hogy miért sötétek a játékok nálam? A monitoron fullon van a fényerö a játékban is teljessen fevanak nyomva és mégis sokszor annyira sötét hogy nem lehet látni szinte semmit. Már probáltam a catalystnál is addig tök világos mig be nem lépek a játékokba?
Van valakinek ötlete mit lehet tenni.<#help>

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Mark007
Belinkelem, ezt hátha meglátod..

Nvidia.com
Innen nem igaz, hogy nem találod meg..

Nem találtam semmit az én driveremhez!!!😞😞
Pontosan az enyém:Nvidia GeForce4 MX 440(32bit)
Valaki tud pont ehez frissitést????
Solten

Saor Alba

Inkább létszi egy linket!!!
KÖszi
Tud valaki mondani driver frissitési oldalt Nvidia-hoz??????
Létszi valaki segítsen már!!!!
nekem asus laptoppal volt ilyen jellegû problémám, ugyanis az asusnak van fent egy program ami kezeli a wifit. amikor a rendszer feláll, ez elindul, és onnantól kezdve a windows nem tud hozzáférni a vezetéknélküli hálózatokhoz. uh muszáj voltam az asus programját használni, de tulképpen jobb is mint a windows-os. lehet nálad is ez lesz a probléma
nem volt vista, de most az a vicces hogy egybõl utána leformáztam a d-t és most nincs rajta semmi, de mikor elindítom a gépet azt mondja hogy válasszak melyik windowst akarom elinditani, és ha a d-set választom kiírja hogy nem található. most akk azt hogy tüntessem el?

Sziasztok!

Van 1 Albacomp Activa-Eco Mobil Traveller V6 notebookom (oprendszr nélkül vettem) és az nagy gondom, hogy nemrégiben Win XP alatt csak úgy nem jelenítette meg a wifi hálókat... nagyon sokmindent megpróbáltam, de semmit se használt, újrahúztam az XP-t. WLAN driver felrak és még mindig nem lát semmilyen hálót(az újrahúzást 2 különbözõ XP-vel próbáltam). Fogtam és felraktam 1 Vistát és tökéletesen mûködik...deee viszont a Vistát, nem szívlelem személy szerint ez okozza a fõ gondot...

Ha esetleg valaki már találkozott hasonló problemával akkor szóljon plíz!

Elõre is THx!

ASUS P5AD2-E Premium, Intel Prescott 3.00GHz ASUS Silent Square Pro-val, 2GB RAM, Samsung 120GB+400GB SATA 2, Samsung 120GB (rack), Gainward BLISS 7950GT + Zalman Fatality FS-V7

de megkérdezte ér rosszat választottál....
esetleg vista is volt fent és összekavarta a meghajtókat

fotográfik kolomp edisön :D

hi all, felakartam rakni az xp sp2-t minden jól ment, de vmiért mikor ott jártam hogy leformázza a meghajtót, akkor vmiért a d formázta a c helyett. mikor a c-n van a windows. na az hogy lehet hogy a d-t formázta le? eleve a c-n volt a windows akkor miért akarta a d-t? meg megse kérdezte hogy melyiket akarom.

Shiwo
bocs, tényleg elírtam...3870-es

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

matyi0323
kössz mindent! és bocs ha értetlen voltam..!!😄😊
#40775- sajna nem tudom mert belevan forrasztva..^^, de azért kössz a fáradtságot.😊

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

kulabácsi
vagy cseréld ki a táp ventijét

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Bandi 18
Hát én a nagykerben vettem még anno 😄. De ha a számtechboltban nem is de a praktikerben obiban simán van. Nekem egy flakon kitart 3-4 évig 😊

matyi0323
olyat ugye számtechboltban tudnak adni..

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Bandi 18
Persze simán. Én is magam szoktam. Én spec WD-40-el szoktam befújni évente 1 amikor takarítom a hûtõket.

matyi0323
😊 mivel kenés?? itthon megoldható?

Bandi 18
Hát tápventit szabályzó progiról nem tudok, plusz ahhoz a tápnak támogatnia is kellene ezt a funkciót valahogyan. Max egy kis kenést tudok javasolni a ventinek és akkor abbahagyja.

matyi0323
aham értem! Végülis nem 100%, hogy az a hangos, de arra gondolok...! És valami olyan progit nem tudsz, hogy legalább a fordulatot tudjam állítani...Mert speed fan fent van, de az nem azt állítja..!! köszi elõre is

Bandi 18
Tápventit lehúzni nem nagyon ajánlatos max cserélni mert ha az nem hûl akkor csúnya véget ér a gépet élete 😄

matyi0323
nekem is az lenne a gond, habár az enyém csak kegyetlen hangos( gondolom hogy a tápnak a ventije, mert proci meg ilyesmi dolgok 1 hónapja lettek cserélve, s nem hinném, hogy az új hangos..) de azt hogyan is tudnám " lehúzni" mert én szétkaptam, de minden rá van forrasztva... elõre is köszi

Csibusz
Okés köszi a gyors választ 😊 De igen inkább leszedem az oldalát..tudod nyugodtabb vagyok xD hallom mi megy a motorházoldaltetõ alatt xD
kulabácsi
ha hátsó házventi akkor nyugodtan lehúzhatod, elvileg még a ház oldalát se kéne leszedni, mert mindenen van venti, szal max pár fokkal melegebbek lesznek, de nem szabadna vészesnek lennie...de ha ez megnyugtat vedd le a ház oldalát 😊
am nem drágák, szal gyorsan be tudsz szerezni egy másikat

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Csibusz
hello!
Az lenne a kérdésem hogy az egyik ventim bedöglik lassan szóval kotyog és néha elkezd hangosan vergõdni.. na most addig míg nem cserélem le ( eza venti hátul van a gép seggénél) addig ha leszedem a gép oldalát lehúzhatom a ventit? mert így csak zajong és egyre rosszabb.. (szóval egy ventit leszedem a ventit de nincs oladala a gépnek így talán ugye nem fog felmelegedni?
Shep
Le akarom cserélni a vinyomat amin jelenleg 2 partíció van 1 vista meg egy xp. A norton ghost backupjának segítségével megtehetem ezt? Tehát arra gondolok, hogy mindkét partíciót át fogja másolni, mûködni fog minden úgy ahogy eddig? Vagy milyen progit javasoltok erre a feladatra?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

SrAta
igen létezik ilyen program
asszem a 2008as tune up utilytiben benn is van
de valami registry cleaner néven kell keresni ha jól tom

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

harlond
vmi tipp erre??

SrAta
nekem az egyik gépembe asus 9550 van szal elképzelhetõ h az egy régi videókari és nem egy mai darab
9800as széria van az tuti kb 5 éve volt középkategóriás kártya

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Sajnos nem tok hozzászólni a HD dolgokhoz, de az biztos hogy 9870es kártya nincs.
3870 vagy 4870 sztem. 😊

Shiwo
"mert külsõ helye nincs"

tehát normál audio kimenete nincs

Shiwo
Hali !

integrált hangkártyákkal kapcsolatban lenne pár kérdésem

van egy GIGABYTE GA-P35-DS3L -es alaplapom, melyen HD audio realtek ALC888 van

valamint van egy sapphire radeon 9870-es videókártyám, melyen elvileg HD Audio - AA01 van

- melyik a jobb ? (márha lehet valami különbséget tenni köztük)
- a videókártyán lévõ hogy is mûkszik pontosan ? mert külsõ helye nincs, angol leírás alapján úgy értelmeztem, hogy eleve az alaplapnak küldi az audio dolgokat, ami továbbküldi egy másik hangkártyának vagy mi..
- hogy lehetne mûködésre bírni a videókari hangkártyáját ? mert ha a vezérlõpult - hangok és audioeszközök tulajdonságain bellül az alapértelmezett eszközt átváltom rá, akkor egyáltalán nem akar szólni...

adi1414
CPU: 2.8 GHz vagy gyorsabb (Windows Vista esetén 3.0 GHz ajánlott)
RAM: 2GB RAM
HDD: 8.1 GB szabad hely a vinyón vagy több
Grafika: 256 MB vagy több (Pixel Shader 2.0, AGP és PCIexpress*)
DirectX: 9.0c
DVD-meghajtó: 32x
Hangkártya: Directx 9.0-t támogató

Egyéb: Egér, billentyuzet
Opcionális: USB kormány/ 2db analóg Gamepad
videokártyák: NVIDIA Geforce Fx 5950 vagy jobb vagy ATI Radeon 9500 vagy jobb

azt kérdezném hogy egy ilyen számítógép nekem milyen árban lenne ha lehet priviben

elõre is köszönön a válaszaitokat

van olyan program amivel lehet xbox 360 as játékot PC-n el indítani?
harlond
sziasztok! arra a kérdésre keresném a választ, hogy mikor törlünk egy programot nem töröl ki minden saját maga álltal létrehozott bejegyzést a regedit-bõl. van olyan program ami ezeket végignézi és kiszanálja azokat amiket már nem használ egy progi sem?? Elõre is köszi!!

rooney8
Akkor próbálj a gyártó oldaláról egy másik drivert leszedni...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.