!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.
Saor Alba
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
SAMSUNG SH-S223Q/BEWN OEM Fehér
Szerintetek ez milyen író?Vagy tudtok jobbat ajánlani?Nem szoktam gyorsan írni,általában 4x-esen nyomom.A lényeg,hogy tudjak DL lemezt is írni vele.KÖszi
Nem hardwares,softveres, de azért...:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Köszii
Honda - The Power of Dreams
MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB
Szerintem ezzel meg tudod csinálni.
@ Hellomarci
Az én problémám az lenne hogy nincs elég hely a windowsnak.
A 80gb-os vinyón van egy 5gb-os meg egy 75gb-os partíció. A kérdésem az lenne hogy meg lehet e azt oldani hogy formázás és hasonló dolgok nélkül újra partícionálom a vinyómat? 1-2gb kellene a windowsos partíciónak, meg lehet e azt csinálni hogy a 75bõl lecsípek és átrakom és ha igen milyen programmal vagy milyen módon?
Elõre is köszönöm!
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB
TDUzok nagyban mikor a képernyõmön összevissza színes vonalak nem látok semmit.. stb.stb! Nem a TDU hibája! Mert az asztalon ez folytatódik addig amíg nem indítom újra drágámat! Arra gyanakodtam, h. túlmelegedett a kártyám, de ezt megcáfolta az Everest ami 67C fokot mutatott! Ez sztem nem eredményezi EZT! 😞 Aztána gép szelõzésére gyanakodtam ami megint nem vált be! Mert leszedett oldallappal is ez volt az eredmény! Nagyon dühítõ a dolog és nem bírok mit csinálni! Vkinek volt ilyen problémája? Illetve tudna vki segíteni?
az lehet, hogy azért nem indul egy játék a gépemen mert a processor gyenge?
Megkaptam az új gépem, a konfig a következõ: Asus P5Q, Coe 2 Quad Q6600 2,4 Ghz, 4x Kingmax 1GB DDR2 1066Mhz, Sapphire Radeon HD4850 512MB GDDR3, Samsung 320GB, Chieftec 450W. A probléma az, hogy mikor telepíteném a videókártya drivert (egész Catalyst Control Centert), kiírja egy hibát, ezután továbbmegy, és újraindításnál mindig ezt írja ki, meg, hogy nincs a gépbe videókártya. Kb. 10x próbáltam le-/feltelepíteni, de nem jó.
Tudtok segíteni? Már az agyamra megy ez a sz@r... <#rinya>#rinya>
Nem tudom hogy jó helyre irok-e, és nem tudom hogy kapok e egyáltalán valami használható választ. Van egy hecker csoport amelyik kihasználva az SG fórum biztonsági réseit, egymás után töri fel az SG fórumokat.
Az általuk üzemeltetett nyilvános fórum itt található :
Hacker fórum
Ennek a fórumnak az egyik tagja feltörte az általam is látogatott SG fórumot, ahol két topic-ot is lebénitott. A topic-ra való rákattintás után egy hamis felhasználói adatlap jelent meg razor911 néven, és természetesen a topic-ba nem lehetett többé belépni.
Egy másik helyrõl is rákattintotam erre a topic-ra, ahol egy nagyon erõs tüzfal van, amelyik egybõl kidobta a heckelõ web cimét :
Access to this web page is not permitted
Reason : The Websense category "Hacking" is filtered.
'URL : http://wrc-hun.fw.hu/szivatas001.html'
Tehát úgy néz ki hogy egy külsõ hivást csempésztek a programba, amelyik
meghivja a szivatas001.html-t.
Miután rájöttek - õk is olvasták a fórumot - hogy felfedeztem a web cimüket, eltávolitották a html file-t, de a hivás a programban továbbra is ott maradt, és a topicba továbbra sem lehet belépni.
Van valakinek valamilyen ötlete, hogy ilyen esetekben mit lehet csinálni, kihez lehet fordulni :
1. hogy a hackereket feljelentsem ? Egyáltalán már az megbotránkoztató hogy saját fórumukon nyilvánosan szervezkednek, oktatják egymást, és ezt senki nem veszi észre, és békén hagyják õket.
2. a sérült két topic helyreállitása éredkében. Egyáltalán foglalkozik ilyesmivel valaki az SG fórum fejlesztõ csapatban, és hogyan lehet õket megtalálni ?
Olyan problémám volna, hogy van 2 gépünk itthon, az egyik az enyém, a másik pedig a fateromé. Nos az én gépemben 2 hálókártya van és az én gépemmel van megosztva a net. Az én gépemen védelemként egy McAfee volt fent teljes védelemmel, tûzfallal, mindennel. Na most ennek a verziónak lejárt a licensze és nem Update-elt többé. Leszedtem egy másik verziót, ami full ugyan úgy néz ki, mint az elõzõ, minden beállítási lehetõség ugyan az, minden pontosan ugyan úgy volt beállítva az új verzióban, mint a régiben, de valamiért soha nem volt képes az új verzió tûzfala átengedni az Internetet a másik gépre és csak úgy ment a másik gépen a net, ha kikapcsoltam az új McAfee tûzfalát, viszont a régebbi verzióval ilyen problémám nem volt.
A kérdésem pedig, hogy hol van itt a probléma, mi a rákfene blokkolja az internetet a másik gép felé? Minden port ami kell a HTTP-hez meg a többi ilyen dologhoz az ugyanott, ugyanúgy volt nyitva, mint a régebbi verzióban. Mit lehetne ezzel tenni Uninstallon kívül, hogy mûködjön normálisan a net mind2 gépen?
Segítségeteket elõre is köszönöm.
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Saor Alba
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
visszhangot hogy tudom eltüntetni? beszélek vkivel, és visszahallják magukat nálam.és még vmi, ha leformázom a vinyót akk ugye bukó a cucc.de nincs semmilyen progi vagy vmi, amivel visszalehet azt hozni? egyszer haverom úgy járt hogy letörölte nõvére mappáját, és szereztünk vmi progit amivel visszatudni hozni.
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Újraindul a gépem és kellene valami tesztprogram, ami kideríti hogy mi a hibás benne. Vki tud ilyet?
Keresek olyan embereket(max 2 fõ),az új induló honlapomhoz,ami Yahoo-news.hu vagy vmi hasonló címen futna(ez még nincs eldöntve),akik kicsit értenek a weblapszerkesztéshez és szivesen csatlakoznának az oldal szerkesztéséhez (hírek szerkesztése lenne a fõ feladata). Ha valaki kedvet kapott hozzá és esetleg komolyabban gondolja,az írjon a [email protected] címre,vagy msnre [email protected]
Üdv,
Rolikusz