!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ GamerGirL
Na, nekem is ilyen problémák vannak, a gyári lemezrõl nem megy fel a driver!

sgt anderson
A proci normálisan bent van a helyén? Egyszer történt velem, hogy takarítottam a gépet, leszedtem a hûtõt, hogy kiporoljam, miután visszaraktam meg se mukkant a gép, azon kívül h pörögtek a ventik. Megállt bennem az ütõ egy pillanatra, de kivettem a procit, meg vissza, és minden ment tovább normálisan.

Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.

Solten
Writemasterbõl van ezerféle 😊

Saor Alba

sgt anderson
én nekem spec olyanokat csinált, hogy nem birtam a dolgoknak a saját drivereit feltelepíteni a saját lemezükrõl, meg állandóan mem olvasási/írási hibákat dobott ki hibaüzenet formájában és mindig 0x(sok 0) címre hivatkozott, késõbb már a Win-t sem birtam újrarakni, mert állítólag hibás volt 1 fájl, memtest egybõl kiakadt, mikor elindítottam, ott egybõl memcsere volt, utána minden ment, sztem ezek voltak a tünetei...

Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.

DJ GamerGirL
Nem a NEC-re értettem, hanem a Writemasterre. xD

Solten
NEC-t nem ismerem passz. Nem voltam annyira mazochista hogy bevállaljam 😉

Saor Alba

DJ GamerGirL
Nekem most Writemaster volt, vissza lett véve, ki lesz cseréltetve (NEC-re). Az is a fosh szériába tartozik-e?

Solten
Volt egy fosh szériája, aztán megunta a médiamárkt hogy havonta cseréltetem, kijött egy újabb generáció azóta noproblem... <#zavart1>

Saor Alba

DJ GamerGirL
Nekem is Samsung van/volt, és tapasztalatból mondom, hogy szar...

kulabácsi
lol nekem is samu van

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Solten
<#lama>

Saor Alba

Solten
Jó, egy tucat Samu íróm volt.

Saor Alba

DJ GamerGirL
Samsungot SOHA!!! ne vegyél, mert szó szerint szar!
NEC-t vagy Pioneer-t vegyél inkább. 😊

HEllo!

SAMSUNG SH-S223Q/BEWN OEM Fehér

Szerintetek ez milyen író?Vagy tudtok jobbat ajánlani?Nem szoktam gyorsan írni,általában 4x-esen nyomom.A lényeg,hogy tudjak DL lemezt is írni vele.KÖszi
AlieN911
Hali!

Nem hardwares,softveres, de azért...:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valaki tud olyan boltot,antikváriumot, ahol megvesznek könyveket? Gondolok én, sulis könyvekre,meg régi könyvekre!
Köszii

Honda - The Power of Dreams

Amúgy lenne még egy kérdésem, ha nem baj. Milyen "tünetek" lépnek fel a gépen akkor, ha a ram döglõdik?
Ok. Köszi. Megpróbálom.
Bandi 18
Igen de ha garis lenne visszavinném 😄 plusz még annyi baj volt vele hogy a szerviz a vinyómat is 1 hónap alatt cserélte ki és inkább nem vittem vissza semmit.

Igen garis most vettem nyáron az interneten de a tiéd is sípol akkor nincs baj vele

MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB

Bandi 18
Hát a kondit sehogyan sem tudod szabályozni mivel elérésére nincs lehetõség. A kondi bele van forrasztva a lapba és ennyi csinálja a dolgát bizonyos fesznél kinyit másiknál zár. Ha garis a lap vidd vissza és mondd meg hogy ez és ez a bajom és kicserélik.

LoDMaSt
ÁjjLe BoBBi
Üdv!

Az én problémám az lenne hogy nincs elég hely a windowsnak.
A 80gb-os vinyón van egy 5gb-os meg egy 75gb-os partíció. A kérdésem az lenne hogy meg lehet e azt oldani hogy formázás és hasonló dolgok nélkül újra partícionálom a vinyómat? 1-2gb kellene a windowsos partíciónak, meg lehet e azt csinálni hogy a 75bõl lecsípek és átrakom és ha igen milyen programmal vagy milyen módon?
Elõre is köszönöm!

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

És azt nem lehet kikapcsolni?

MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB

BB7
nekem nem csak zöld-lila! Huh! Nekem egész színskála! De most mek el 2napra! De ha jövök vissza akk. egy driver reinstallt megteszek! 😊
DJ GamerGirL
Nekem olyan volt, hogy ilyen zöld-lila pepitakockás lett a képernyõ CoD4 közben. Driver reinstall megoldotta a problemet nálam.

BB7
Az utóbbi 2napban azt tapasztaltam, h. a videókártyám furcsa dolgokat mûvel!
TDUzok nagyban mikor a képernyõmön összevissza színes vonalak nem látok semmit.. stb.stb! Nem a TDU hibája! Mert az asztalon ez folytatódik addig amíg nem indítom újra drágámat! Arra gyanakodtam, h. túlmelegedett a kártyám, de ezt megcáfolta az Everest ami 67C fokot mutatott! Ez sztem nem eredményezi EZT! 😞 Aztána gép szelõzésére gyanakodtam ami megint nem vált be! Mert leszedett oldallappal is ez volt az eredmény! Nagyon dühítõ a dolog és nem bírok mit csinálni! Vkinek volt ilyen problémája? Illetve tudna vki segíteni?
<#help><#help>
Bandi 18
Igen normális, bár nézd meg terhelés alatt is hogy nem megy-e 60 fölé. Amúgy az a sípoló hang valszeg egy kondinak a hangja az én asus lapomnak is ilyen hangja van ha mondjuk másolok vagy usb-s eszközt használok.

Bandi 18
Akkor mondjuk szedd ki a VGA-t vagy a memet és ha úgy sem sípol akkor alaplap. De ha van lehetõséged próbáld ki másik VGA-val meg memmel.

Sziasztok van egy kis problémám az ASUS M3N H/HDMI alaplapal valami sípól halkan de amikor instalálok valamit akkor hangos. A amd x2 6000+ 48°C ez normális?

nem ad ki semmilyen hangot
DJ GamerGirL
Meg kell nézni a játék rendszerkövetelményét, és azt, hogy a procid megfelelõ-e neki.

HEllo!

az lehet, hogy azért nem indul egy játék a gépemen mert a processor gyenge?
DJ GamerGirL
Feltelepítettem megint, most meg indításkor ezt írja.

DJ GamerGirL
Igen és nem jó.

Bandi 18
A 64bites vistahoz való drivert szedtél le?

DJ GamerGirL
Op.rendszert kihagytam, Windows Vista 64-bit SP1.

DJ GamerGirL
Sziasztok.
Megkaptam az új gépem, a konfig a következõ: Asus P5Q, Coe 2 Quad Q6600 2,4 Ghz, 4x Kingmax 1GB DDR2 1066Mhz, Sapphire Radeon HD4850 512MB GDDR3, Samsung 320GB, Chieftec 450W. A probléma az, hogy mikor telepíteném a videókártya drivert (egész Catalyst Control Centert), kiírja egy hibát, ezután továbbmegy, és újraindításnál mindig ezt írja ki, meg, hogy nincs a gépbe videókártya. Kb. 10x próbáltam le-/feltelepíteni, de nem jó.
Tudtok segíteni? Már az agyamra megy ez a sz@r... <#rinya>

Sziasztok !

Nem tudom hogy jó helyre irok-e, és nem tudom hogy kapok e egyáltalán valami használható választ. Van egy hecker csoport amelyik kihasználva az SG fórum biztonsági réseit, egymás után töri fel az SG fórumokat.

Az általuk üzemeltetett nyilvános fórum itt található :

Hacker fórum

Ennek a fórumnak az egyik tagja feltörte az általam is látogatott SG fórumot, ahol két topic-ot is lebénitott. A topic-ra való rákattintás után egy hamis felhasználói adatlap jelent meg razor911 néven, és természetesen a topic-ba nem lehetett többé belépni.

Egy másik helyrõl is rákattintotam erre a topic-ra, ahol egy nagyon erõs tüzfal van, amelyik egybõl kidobta a heckelõ web cimét :

Access to this web page is not permitted

Reason : The Websense category "Hacking" is filtered.

'URL : http://wrc-hun.fw.hu/szivatas001.html'

Tehát úgy néz ki hogy egy külsõ hivást csempésztek a programba, amelyik
meghivja a szivatas001.html-t.

Miután rájöttek - õk is olvasták a fórumot - hogy felfedeztem a web cimüket, eltávolitották a html file-t, de a hivás a programban továbbra is ott maradt, és a topicba továbbra sem lehet belépni.

Van valakinek valamilyen ötlete, hogy ilyen esetekben mit lehet csinálni, kihez lehet fordulni :

1. hogy a hackereket feljelentsem ? Egyáltalán már az megbotránkoztató hogy saját fórumukon nyilvánosan szervezkednek, oktatják egymást, és ezt senki nem veszi észre, és békén hagyják õket.

2. a sérült két topic helyreállitása éredkében. Egyáltalán foglalkozik ilyesmivel valaki az SG fórum fejlesztõ csapatban, és hogyan lehet õket megtalálni ?

sgt anderson
Heló!
Olyan problémám volna, hogy van 2 gépünk itthon, az egyik az enyém, a másik pedig a fateromé. Nos az én gépemben 2 hálókártya van és az én gépemmel van megosztva a net. Az én gépemen védelemként egy McAfee volt fent teljes védelemmel, tûzfallal, mindennel. Na most ennek a verziónak lejárt a licensze és nem Update-elt többé. Leszedtem egy másik verziót, ami full ugyan úgy néz ki, mint az elõzõ, minden beállítási lehetõség ugyan az, minden pontosan ugyan úgy volt beállítva az új verzióban, mint a régiben, de valamiért soha nem volt képes az új verzió tûzfala átengedni az Internetet a másik gépre és csak úgy ment a másik gépen a net, ha kikapcsoltam az új McAfee tûzfalát, viszont a régebbi verzióval ilyen problémám nem volt.
A kérdésem pedig, hogy hol van itt a probléma, mi a rákfene blokkolja az internetet a másik gép felé? Minden port ami kell a HTTP-hez meg a többi ilyen dologhoz az ugyanott, ugyanúgy volt nyitva, mint a régebbi verzióban. Mit lehetne ezzel tenni Uninstallon kívül, hogy mûködjön normálisan a net mind2 gépen?
Segítségeteket elõre is köszönöm.

tyhûûûû köszönöm 😊

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

kulabácsi
ehhe lassú voltam 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
le van már particionálva?

Bandi 18
Gondolom elõbb partícionálni meg formázni kell. Azt a sajátgépen jobb egér---> kezelésben tudod megtenni legegyszerûbben.

Solten
Hi. Particionálni kell: vezérlõpult -> felügyeleti eszközök -> számítógép-kezelés -> lemezkezelés

Saor Alba

Hi all! A problémám h vettem egy fél terrás külsõ 220-al mûködõ hdd-t. Becsatlakoztatom usb-vel és érzékeli h rá van dugva, de nem jelenik meg a meghajtó, nem tudok belépni...mi lehet a gond? elõre is köszönöm a válaszokat.

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

Mark007
Googleban 1mp alatt: Teamspeak echo problem

Remélem tudsz angolul 😊

hi,

visszhangot hogy tudom eltüntetni? beszélek vkivel, és visszahallják magukat nálam.és még vmi, ha leformázom a vinyót akk ugye bukó a cucc.de nincs semmilyen progi vagy vmi, amivel visszalehet azt hozni? egyszer haverom úgy járt hogy letörölte nõvére mappáját, és szereztünk vmi progit amivel visszatudni hozni.

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

Hello

Újraindul a gépem és kellene valami tesztprogram, ami kideríti hogy mi a hibás benne. Vki tud ilyet?

Sziasztok!

Keresek olyan embereket(max 2 fõ),az új induló honlapomhoz,ami Yahoo-news.hu vagy vmi hasonló címen futna(ez még nincs eldöntve),akik kicsit értenek a weblapszerkesztéshez és szivesen csatlakoznának az oldal szerkesztéséhez (hírek szerkesztése lenne a fõ feladata). Ha valaki kedvet kapott hozzá és esetleg komolyabban gondolja,az írjon a [email protected] címre,vagy msnre [email protected]

Üdv,
Rolikusz
Bandi 18
Pingeld meg a másik gép ip-jét. doboxban beírod hogy pin gép ip-je. Ha nem jönne ping akkor nincsenek ugyanabban a hálóban. Akkor adj mind2nek kézzel ip-t mondjuk egyik: 192.168.1.1 másik 192.168.1.2 alhálózati maszk 255.255.255.0 mást nem kell belõni és akkor látják egymást. És ha nem tudnád betallózni így sem akkor írd be mondjuk a totalcommande vagy a sajátgép címsorába hogy //gép ip-je. (fontos hogy legyen engedélyezve a megosztás magyarul legyen megosztva valami mind2 gépen)