64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#45482 nagyon szívesen -
#45481 kösz a kurva nagy segítséget.... de eddig jó volt. várom a további ötleteket. -
#45480 vegyél egy új írót... -
#45479 Mit csináljak? Betettem a dévédét, hogy kiírjak ezt-azt, szal üres és nem észleli, nem jelenik meg a szokásos kérdés, hogy mit tegyen a dévédével. Rámetnem saját gépre és cd meghajtó van az E-n, aztán semmi, nem látja és ez már pár hete így van. pls help, mert csomó mindent kikéne írnom és hiába írok ki a dévédére, nem történik semmi.
-
tomcat1 #45478 Hali
Bajban vagyok! Windows xp alá realtek ac 97 es drivert tettem fel, de nem akar semmilyen hangot sem kiadni magából,hibakód 10 et ír ki. Az eszközkezelőben meg felkiáltójel jelenik meg a hangvezérlőnél. Valaki tudja mi a gond? Ya és a c-media xear 3d-t próbáltam feltenni neki, mert olvastam, hogy az megoldja a gondot, de az meg 94% nál megáll?
Valami ötlet? -
#45477 hát a router beállításai közt keresd meg amivel kapcsolódik (nekem külön progit adtak hozzá cd-n) azt ott másik felhaszal meg jelszóval kapcsolódj -
icemankimi #45476 hellló
1 mbit netem van még, de küldték az új netnek a felhasználónevét és jeleszavát és nem tudom, hogy hova kell beírnom mer van routerem és amikor bekapcsolom a gépet automatikusan bekapcsol a netem.
Hova kellene beírni mert amikor be lett állítva a router ki lett törölve a hálózatho való kapcsolódás vagy micsoda és ott jelent mindig meg a jelszó meg a felhasználónév.
valaki segítsen
-
#45475 de nem! ez csak egy példa volt!
vagy mondjuk ha rámegyek egy weboldalra amin sok kép van..elkezdi befele tölteni és szétkapcsol! -
#45474 rapid ilyen, köze nincs a wifinek hozzá, nekem is szakadozik. -
#45473 hi! wifi routerem van...az a baj hogy amióta a másik gépemet rákötöttem az folyton megszakítja a netes kapcsolatomat (ha rapidshare-el elkezdek tölteni pl. akkor zsigerből megszakad a kapcsolat 1 pillanatra)
ezt hogy lehetne megoldani, mert nagyon zavaró, negyed óránként minimum egyszer megszakad a net (de multi közben nem zavaró mert egy pillanatra kiirja hogy connection interrupted...aztán játszok tovább..dehát az msn meg ledob fél percre)!
edimax wireless lan pci adapter -
zozika03 #45472 buherát a windows de előtte is ez vólt rajta és működött -
#45471 Dx 10-et támogat a kártyád, de xp-n attól még 9 lehet csak. -
#45470 buherált windowsod van amit feltettél? mert akkor ne csodálkozz ha vmi nem működik :) -
zozika03 #45469 ezt írja ki: microsoft windows xp professional(5.1)
nyelv: magyar
rendszer gyártója: foxcon
rendszer tipusa:AWARDACPI
BIOS: phonix-awardbios v6.00pg
processzor:intel celeron cpu:2.80 ghz
memória:2048mb ram
lapozófájl: haszná415mb szabad 3522mb
directx -verzió:10.0(4.10.0000.5512) -
#45468 buherálva mindent lehet :)
alapból nem... -
#45467 már hogyne lehetne:D kár hogy egy szar az egész :/ -
#45466 Sziasztok
Olyan gondom van,h vettem egy Saphire Radeon HD 3650 512mb ddr2-es videokarit,és van egy Iiyama Vision Master 451 pro s902jt monitorom,és az istenért se képes 100hzen futtatni még az asztalt sem,maximum 85hz-re ismeri fel,xp-n még túlbírtam vezérelni,de msot vistán teljes a káosz,1280x1024-be 75hz,1600x1200 85hz!
Ha valaki tudna megoldást létszi írjon!
Előre is köszi -
#45465 nem lehet dx10es xp-n... -
#45464 Start--- futtatás--- dxdiag. Ott pontosan benne van. -
zozika03 #45463 az everest dx 10 et írt ki -
#45462 Szerintem is ilyen baj lehet, mert ha nincs fenn valamilyen driver akkor kezd el laggolni az egész gép.
@zozika03: Felraktál minden drivert? (alaplapit is?), Mi az hogy dx10 van fenn, xp csak a 9-et támogatja ha jól tévedek... -
zozika03 #45461 xp service pack 3
directx10
cpu:intel celeron d 336,2800mhz
Alaplap: Foxconn 915a01-p
Ram:2048 mb ddr2
Bios Award phonix:12/28/04
videókártya: nvidia geforce 8500 gt 512 mb
hdd:360 gb
szerintem a bios régi fent van a 182.50 illesztőprogram -
rumkola #45460 szerintem nincs fent a driver
:))) -
#45459 És milyen VGA volt benn előtte? A konfigot is írd le plz. -
zozika03 #45458 fel raktam a 182.50 es drivert és ugyan az semmi a windows média player azt írja ki hogyA Windows Media Player nem tud DVD-videót lejátszani. Szükség lehet a Windows képernyőbeállításainak módosítására. Nyissa meg a Vezérlőpult képenyőbeállítási segédprogramját, és próbálja csökkenteni a képernyőfelbontást és lejjebb állítani színek minőségét. én meg próbáltam minden fórmába sehogy se megy játani ugyan úgy nem tudok se semmit:s mi lehet a baj? -
#45457 Sztem videokártya miatt nem kell Biosban állítgatni semmit. VGA driver kell neki, az nvidia oldaláról leszedheted a legújabbat. Nekem ugyanilyen kártyám van, 182.50-es driverrel műxik jól. -
terencehIII #45456 pedig az eredeti cd ről próbáltam telepíteni -
terencehIII #45455 http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=79351&mode18o=set -
terencehIII #45454 Sziasztok lenne egy Rumblepad™ 2 Vibration Feedback Gamepad om kb féléve nem használtam és azóta újra raktam a gépet és most valamiért nem tudom felrakni a drivert ----->a képen látható hiba üzenetet írja ki _vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg kérem valaki segítsen -
zozika03 #45453 sziasztok
segítséget szeretnék kérni mert vettem egy gigabyte geforce 8500 gt 512 mb os videokártyát amikor el hoztam a szervizből jó vólt de mikor újra raktam az xp-ét akkor nem volt jó nem tudok videót nézni se játszani és az egész számítógép lassú lett . olvastam múltkor hogy másnak s volt ilyen problémája és a BIOS-ba kellet frissíteni a kártyát de nem tudom hogy kell léci segítsetek ksözi sziasztok -
#45452 Sztem nagyobb torrent oldalakon fennvan a Win 98. Esetleg próbáld meg onnan, ha tudod. Átalakító meg biztos van, csak valszeg azt is ugyanolyan nehéz beszerezni. :) -
#45451 Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha én skint(témát, kinézetet) akarok rajzolni az XPnek tehát megrajzolom a menüt a hátteret meg a grafikus felületet, tehát mindent.
Abból hogy lehet témát csinálni?
Mert van fenn a neten egy raklap téma de én egyedit, sajátot akarok, amit teljesen én csináltam és olyan ami nekem tetszik...
Ezt hogy lehetne megcsinálni???
Kössz
SrAta -
piamania #45450 Azt gondoltam,hogy nagyon nehéz lesz beszerezni.De egyenlőre még abban se vagyok biztos,hogy az XP elmegy rajta.Sőt szerintem nem fog menni rajta.Win98-at meg sehonnan nem tudok szerezni.
Esetleg olyan átalakító nincs,aminek az egyik vége soros,a másik meg ps2-es? -
#45449 Soros csatija volt(RS-232). Nézz körül mondjuk vaterán mert újonnan ilyet nagyon nehéz beszerezni. -
piamania #45448 Hi!
Az lenne a kérdésem,hogy a ps2-es csatlakoztató előtt milyen csatlakoztatója volt az egérnek?Sógórnőm a cégétől elhozott egy ősrégi gépet és ahhoz kellene egy egér.Billentyűzet van,annak valami überbrutál nagy a csatlakozója.LEhetne még valahol ilyen egeret venni?köszi szépen. -
Csisszancs #45447 Üdv!
Lehet abból valami probléma, ha leállítás helyett mindig hibernálom a gépet? Pl. lassulhat? -
#45446 Az rengeteg. 60 fokos lap arra sürgősen szerezz egy normális hűtőt. -
#45445 biosba állítsd be :) -
CamelX #45444 No hát érdekes, hiába állítom EasyTune5-t 70 fokra, 60 foknál mégis bésípol jááj. Na majd megszokom, had sípoljon a genya... -
#45443 Most Windows 7 van, de ez csak béta. Egy darabig akarok csak feltenni valamit még nem lesz teljes windows 7. A 64bit az csak a 4 GB ram-kor kell igaz?