!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy olyan problémám hogy ha kikapcsolt állapotba be dugom a net kábelt a gépbe(notebook) akkor az bekapcsol(pedig nem kapcsolom be ) ha pedig bevan kapcsolva a gép és bevan dugva és kikapcsolom akkor nem kapcsol ki hanem úrja indul.
Ha valaki tudja mi lehet az oka az szóljon !!!!!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Akarom telepíteni az Internet Explorer 7-et, de mindig ezt írja ki:
Újraindítom, de utána megint ezt csinálja... :/
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Amilo Si 1848+u laptopom van. Egy ideig Xp Home-ot használtam, majd váltottam Vistára (igazából csak érdekelt hogy milyen), most azonban XP Professionalt telepítettem fel. A Home-nál és a Vistánál tökéletesen mûködött a WiFi funkció, most azonban bluetooth-nak érzékeli a WiFit (bár ez valószínûleg helytelen megfogalmazás 😄). Nem tudok vezeték nélküli hálózatot létesíteni, hiába kapcsolgatom ki-be a laptopon található gombbal csak a bluetooth-tal szórakozik.. valaki valami ötlet? (lehet hogy egyszerû rá a megoldás, de nem igazán vagyok otthon ilyen téren, köszi a segítséget elõre is!)
Köszönöm a segitséget 😊
Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Normális ez Vistánál, nem lessz gondom belöle?
"Figyelem! A mûveletek során adatok törlõdhetnek le a merevlemezrõl, ezért elõtte érdemes biztonsági mentés készíteni a legfontosabb adatokról."
Visszaállításhoz talán ez is mûködhet, nekem egyszer amikor használtam, akkor bejött: GetDataBack for NTFS vagy GetDataBack for FAT, attól függ, hogy az elveszett partíció NTFS, vagy FAT rendszerû volt-e. XP-ben alapból ez NTFS.
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.
Nem tudja valaki h hogyan lehet leszedni egy Fujitsu-Siemens Amilo LI1705-ös noti billentsûzetét?
Elõre is kösz a válaszokat!
Ide beírtam, nem akarok még egyszer pötyögni. <#vigyor3>#vigyor3>
Restart után vissza áll 1280-ra.
Ezt, hogy lehetne megoldani? Elég unalmas egy játék után újraindítani a gépet
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A konfig: 2,8 Ghz P4 ht, 512 DDR400 RAM, 300 W táp, 160 GB HDD és egy optikai meghajtó
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
az megoldás? nincsmeg...megkeresem valamerre
Van valami mód rá?? Biztos van! Tuti van!
büdös isten kurva faszát.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Az a problémám, hogy van egy Canoscan D640U scennerem aminek a szalagkábele megadta magát. A sz.kábel típusa TennRich AWM 20624 80C VW-1. Nem tudjátok véletlenül , hogy hol lehet ezt beszerezni? Segítségeteket elõre is köszönöm!
Help pls! Akarmk elindítani a gépemet és azt írja ki, hogy nem tudja elindítani a winlogon.exe-t, mert nem találja a odbc32.dll fájlt. Oké, rákattintottam az Ok-ra, aztán feljön még egy ablak és kiírja, hogy nem lehet betölteni a msgina.dll bejelentkezési felhasznáói felületet... Aztán ott csak újraindítás van... Már próbáltam csökkentett módban is, de semmi. Öteletek?
# Memória:1,25 GB
# Videókártya: Ati readon saphire HD 2600 Pro
szerintetek erre a gépre nyugodtan feltelepithetem a Windows Vistát?
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
Problémám a következõ:
van egy adott konfigz
Abit NF7 Nforce 2
Asus Radeon Hd 3650 AGP
1GB DDR
Játékok,windót töltés közben kifagy vagy újraindul.
Memória ok,tesztelve.Winyó,hangkártya szintén.
Valakinek van ötlete?
Tudnátok segíteni nekem? Nálam bármi nagyobb cucc amit letöltök hibása lesz (CRC). Ez már hetek óta megy, már lassan minden progit kicseréltem, de semmi változás. Sõt! Most már olyanokat is csinál, hogy egyszer csak "kék halál" aztán újraindul, vagy csak egyszerûen újraindul. ESET szerint nincs vírusom. Nem tudom mi lehet a baj. Elõre is köszönöm!
Tudnátok nekem tanácsot adni hogy hogyan tehetném gyorsabbá az xp-m betöltõdését illetve alapból az xp mûködését. 2 magos AMD-m van, 3 Gb ddr2es rammal, de kb vagy 20x elmegy a betöltõ csík, az elsõ firefoxot mire megnyitja beletelik kb fél perc. Tudomásom szerint nincs sem vírusom, sem esetleges kémprogramom. Elõre is kösz a segítséget!
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
Még egyszer kérdezem: Újraindul a gépem és kellene valami tesztprogram, ami kideríti hogy mi a hibás benne. Vki tud ilyet?
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.