64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • hagirez
    Hazaértem mindjárt kezdem a teszteket.
    Amúgy kb. fél éves a konfig és olyan 1 hónapja vannak vele problémák, de már volt formatálás is és még mindig gebsz van
  • Bandi 18
    Mert már láttam olyant hogy emiatt fagyott a gép.
  • MR ME
    az miért lenne baj h nem látja mind a 4 gigát? nekem se látja...
  • kifli
    sterintem itt nemsokan tudják neked megmondani miért van, próbáld meg inkább ipod topik, vagy apple topik, egyik sincs meghalva, szal szoktak írogatni
  • hagirez
    ok próbálkozok mint vakond a betonba. thx
    fejleményekről írok
  • Bandi 18
    Plusz azt a Maxtor vinyót a HDTune-al teszteld le hátha az is hibázik
  • Bandi 18
    De akkor az nem látja a 4Gb memóriát és lehet hogy ez a baj. Próbálj meg felrakni egy Vista 64 bites oprendszert.
  • hagirez
    xp sp3
  • Bandi 18
    És milyen oprednszer használsz? A 3dmark nem írja ki de ha az nem fagy ki akkor már annyit tudunk hogy a VGA terhelés miatt nem fagy.
  • hagirez
    Kipróbáltam az eurotruck szimulátorban (nem nevet, a gyerek játszik vele :)) ha nem directx-et használ hanem opengl-re állítom akkor nincs probléma, de már az összes létező drivert minden hardverhez +dx-et is frissítettem. Az alaplapi , meg a vga BIOS-hoz még nem nyúltam. Mondjuk gyanús nekem ez a képernyő remegés.

A 3DMarkot lefuttatom, de az gondolom nem írja ki hogy mi lehet a probléma oka ?
  • hentesferi
    Sziasztok

Előre sry , ha nem ide illik a kérdésem , de nem találtam megfelelőbb topicot , ha tudtok mondani felteszem ott :)

nekem , csak annyi lenne a problémám , hogy van egy 5.1-es hangfal rendszerem , és nem igazán tudom "kiélvezni" :) van a hátulján egy kapcsoló , alapból VCD-n van , úgy szól minden , de ugyanúgy egy szinten , és az nem az igazi . ha át kapcsolom DVD-re , akkor lenne az igazi . Átkapcsolom DVD-re , bekapcsolok egy zenét , és csak 2 hangfal szól , de az nagyon szépen , belemegyek a hangkártya beállításaiba , és ott megszólal minden hangfal szépen , a méllyel együtt :) de viszont ha a zene megy , akkor csak 2 szól , és a mély se szól :\

Előre is köszönöm a segítséget :)
  • csucsu1969
    köszöm szépen!!!
  • Bandi 18
    Mondjuk a nod32 topikban
  • Bandi 18
    3DMark-ot futtass mert az mindent használ.
  • csucsu1969
    Vagy segítséget hogy hol kapok erre választ:))!!
  • csucsu1969
    Szasztok!!Tudja valaki mi lehet a gond a NOD 32 progikkal többet is felraktam de egyik sem talál szerver és nem tud frissíteni!!Köszi a segítséget!!
  • hagirez
    Bocs azt elfelejtettemmondani, hogy egy 8800GTS-t már beleraktam kipróbálni és azzal is ugyanezt csinálta nagyjából :)
  • MR ME
    *nagyjából
  • MR ME
    tápnak bőven elégnek kéne lennie, én inkább vga-ra gyanakszom, gpu caps viewert szedd le esetleg és futasd le a tesztjét egy jó 10 percig, ha akkor is kihal akkor tuti vga

am ez a gépen NAGYÁBÓL tetszett :D
  • hagirez
    Sziasztok

Lenne egyí kis problémám. A konfigom nagyjából: ASUS M2N SLI (alaplap), AMD Athlon64 X2 6400+, Gainward 9800 GTX+ 512mb (1 darab), 4 x 1 gb ddr2-800, 1 db 500gb-os samsung vinyo ( 3 partício 100-100-300 ), 1 db 80 gb-os maxtor vinyo, hangkártya alaplapi integrált. Monitor Samsung 19' LCD
    Táp: HKC 550W

Akármivel elkezdek játszani kb. 5 perc után vagy kilép, vagy kékhalál, különböző hivatkozásokkal. Van még egy olyan jelenség hogy néha remeg a képernyő.

Memtest nem mutat hibát. Everest stressz teszt lefut ( bár ott a vidkarit nem használja ). A hőmérsékletek még a hibák után is rendben vannak.

Én egy kicsit a tápra gyanakszom, illetve az okozhat e gondot hogy egy konnektorból elosztóval megy a gép, a hangfal meg monitor? Ez most ugrott be, úgyhogy este otthon ki is próbálom :)
    Segítő ötleteket szívesen vennék !

Előre is kösz.
  • xxxpaulxxx
    Hello! Az lenne a kérdésem, hogy van egy 120gigás ipod classicom és valamiért egyes albumoknál, amikor feltöltöm őket... duplikálja benne a számokat és úgy kell törölgetnem... de ez nem mindegyiknél van így.
    Nem tudjátok mi lehet a gond?
  • turpert
    Sziasztok. Az a problémám van hogy mikor elindítanék valamit vagy felrakok valamit akkor azt írja ki hogy a fájl iniciálása nem megfelelő és nemlehet semmit elindítani vagyis felrakni. Mi a megoldás?
  • kifli
    ITT van megoldás, formázni kell majd, de legalább az adatokat visszakapod. ntfs-fájlrendszer maradhat, nem kell ext2
  • SzocsA
    NTFS helyett RAW ban van a fáljrendszer most ezt csak formázásal tudom NTFSre visszacsinálni?
    de hogy tudta átnevezni?
  • gurubefree
    Latszik a stilusodon here ... ami van sem olyan regi.
  • kifli
    nagykár...
    jobblenne ha az ilyen szaremberek mint te eltakarodnának a fórumról, sok itt a vérpistike...
  • MR ME
    ja étem
  • Bandi 18
    Egy csomó időmet vették már el... Ez már a második KIT volt és mindig hibát jelzett a memtest, de Solten rávilágított a problémára, a ramra 2V volt feltüntetve és 2.1-en működik jól. De lehet hogy a lap hibája nem tudom, most megy...kopp kopp.
  • MR ME
    Mibajod a geil ramokkal?
  • SzocsA
    eddig jó volt de szerintem az usbvel van gond mert most rátettem tvre és beadta az összes meghajtót! és megy is rajta a film!
  • Bandi 18
    Elég szomorú, hogy egy 16 évesnek csak ennyi esze van .
  • sergioramos93
    és ki a faszt érdekel?
    csinálok másikat geciszájú!!
  • Bandi 18
    Egy gyönyörű nagy BAN lesz a jutalmad ezért
  • sergioramos93
    link
  • kifli
    eddig jó volt? szerintem az a lejátszó linux-ot használ, egy ext2 fájlrendszer lehet jobb lenne neki, bár van hogy azt sem ismeri fel, fw függő :/
  • SzocsA
    na van egy másik problémám van egy winyom kölcsönadtam valakinek!
    ilyen mvix gépbe kell beletenni és rádughatod a tvre és onnan nézheted a filmeket
    az a baj hogy fél óráig tölti be a particíókat! és az NTFS fáljrendszer meg eltünt róluk! 4 partició van és csak az egyiknél írja ki az ntfs fáljrendszert a többinél semmit sem ír!
    mindegyiknek új kötet volt a neve és átt lett nevezve helyi lemezzé pedig semmilyen operációsrendszer nincs rajta!
    van még egy winyom annál műxik rendesen!

újra kell formázni vagy valahogy meg lehet menteni??
  • Jaffa 2843
    én anno ilyenre az ABBYY FineReader nevű programot használtam link
  • SzocsA
    van olyan program ami képről kiveszi a szövegeket hogy ne kelljen leírni vagy legépelnem a szkennereken már van ilyen csak nekem nincs!

és a tételek javarésze meg lefényképezett beszkennelt kinyomtatni sokáig tartana!
  • MR ME
    spyware írtót futtass le, nekem is volt ilyen gondom (geci idegesítő :D), asszem h ez megoldotta
  • icemankimi
    amd 2500+ procim van
    ati radeon x1650 pro 512mb ddr2
    és 768 mb ramom
    és az lenne a gondom, hogy mostanában pár játéknál valami x00000 hibát ír ki és nem indul el ennek lehet azaz oka, hogy kevés a ramom???