64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
hagirez #45602 Hazaértem mindjárt kezdem a teszteket.
Amúgy kb. fél éves a konfig és olyan 1 hónapja vannak vele problémák, de már volt formatálás is és még mindig gebsz van -
#45601 Mert már láttam olyant hogy emiatt fagyott a gép. -
#45600 az miért lenne baj h nem látja mind a 4 gigát? nekem se látja... -
#45599 sterintem itt nemsokan tudják neked megmondani miért van, próbáld meg inkább ipod topik, vagy apple topik, egyik sincs meghalva, szal szoktak írogatni -
hagirez #45598 ok próbálkozok mint vakond a betonba. thx
fejleményekről írok -
#45597 Plusz azt a Maxtor vinyót a HDTune-al teszteld le hátha az is hibázik -
#45596 De akkor az nem látja a 4Gb memóriát és lehet hogy ez a baj. Próbálj meg felrakni egy Vista 64 bites oprendszert. -
hagirez #45595 xp sp3 -
#45594 És milyen oprednszer használsz? A 3dmark nem írja ki de ha az nem fagy ki akkor már annyit tudunk hogy a VGA terhelés miatt nem fagy. -
hagirez #45593 Kipróbáltam az eurotruck szimulátorban (nem nevet, a gyerek játszik vele :)) ha nem directx-et használ hanem opengl-re állítom akkor nincs probléma, de már az összes létező drivert minden hardverhez +dx-et is frissítettem. Az alaplapi , meg a vga BIOS-hoz még nem nyúltam. Mondjuk gyanús nekem ez a képernyő remegés.
A 3DMarkot lefuttatom, de az gondolom nem írja ki hogy mi lehet a probléma oka ? -
hentesferi #45592 Sziasztok
Előre sry , ha nem ide illik a kérdésem , de nem találtam megfelelőbb topicot , ha tudtok mondani felteszem ott :)
nekem , csak annyi lenne a problémám , hogy van egy 5.1-es hangfal rendszerem , és nem igazán tudom "kiélvezni" :) van a hátulján egy kapcsoló , alapból VCD-n van , úgy szól minden , de ugyanúgy egy szinten , és az nem az igazi . ha át kapcsolom DVD-re , akkor lenne az igazi . Átkapcsolom DVD-re , bekapcsolok egy zenét , és csak 2 hangfal szól , de az nagyon szépen , belemegyek a hangkártya beállításaiba , és ott megszólal minden hangfal szépen , a méllyel együtt :) de viszont ha a zene megy , akkor csak 2 szól , és a mély se szól :\
Előre is köszönöm a segítséget :) -
csucsu1969 #45591 köszöm szépen!!! -
#45590 Mondjuk a nod32 topikban -
#45589 3DMark-ot futtass mert az mindent használ. -
csucsu1969 #45588 Vagy segítséget hogy hol kapok erre választ:))!! -
csucsu1969 #45587 Szasztok!!Tudja valaki mi lehet a gond a NOD 32 progikkal többet is felraktam de egyik sem talál szerver és nem tud frissíteni!!Köszi a segítséget!! -
hagirez #45586 Bocs azt elfelejtettemmondani, hogy egy 8800GTS-t már beleraktam kipróbálni és azzal is ugyanezt csinálta nagyjából :) -
#45585 *nagyjából -
#45584 tápnak bőven elégnek kéne lennie, én inkább vga-ra gyanakszom, gpu caps viewert szedd le esetleg és futasd le a tesztjét egy jó 10 percig, ha akkor is kihal akkor tuti vga
am ez a gépen NAGYÁBÓL tetszett :D -
hagirez #45583 Sziasztok
Lenne egyí kis problémám. A konfigom nagyjából: ASUS M2N SLI (alaplap), AMD Athlon64 X2 6400+, Gainward 9800 GTX+ 512mb (1 darab), 4 x 1 gb ddr2-800, 1 db 500gb-os samsung vinyo ( 3 partício 100-100-300 ), 1 db 80 gb-os maxtor vinyo, hangkártya alaplapi integrált. Monitor Samsung 19' LCD
Táp: HKC 550W
Akármivel elkezdek játszani kb. 5 perc után vagy kilép, vagy kékhalál, különböző hivatkozásokkal. Van még egy olyan jelenség hogy néha remeg a képernyő.
Memtest nem mutat hibát. Everest stressz teszt lefut ( bár ott a vidkarit nem használja ). A hőmérsékletek még a hibák után is rendben vannak.
Én egy kicsit a tápra gyanakszom, illetve az okozhat e gondot hogy egy konnektorból elosztóval megy a gép, a hangfal meg monitor? Ez most ugrott be, úgyhogy este otthon ki is próbálom :)
Segítő ötleteket szívesen vennék !
Előre is kösz. -
xxxpaulxxx #45582 Hello! Az lenne a kérdésem, hogy van egy 120gigás ipod classicom és valamiért egyes albumoknál, amikor feltöltöm őket... duplikálja benne a számokat és úgy kell törölgetnem... de ez nem mindegyiknél van így.
Nem tudjátok mi lehet a gond? -
#45581 Sziasztok. Az a problémám van hogy mikor elindítanék valamit vagy felrakok valamit akkor azt írja ki hogy a fájl iniciálása nem megfelelő és nemlehet semmit elindítani vagyis felrakni. Mi a megoldás?
-
#45580 ITT van megoldás, formázni kell majd, de legalább az adatokat visszakapod. ntfs-fájlrendszer maradhat, nem kell ext2 -
SzocsA #45579 NTFS helyett RAW ban van a fáljrendszer most ezt csak formázásal tudom NTFSre visszacsinálni?
de hogy tudta átnevezni? -
#45578 Latszik a stilusodon here ... ami van sem olyan regi. -
#45577 nagykár...
jobblenne ha az ilyen szaremberek mint te eltakarodnának a fórumról, sok itt a vérpistike... -
#45576 ja étem -
#45575 Egy csomó időmet vették már el... Ez már a második KIT volt és mindig hibát jelzett a memtest, de Solten rávilágított a problémára, a ramra 2V volt feltüntetve és 2.1-en működik jól. De lehet hogy a lap hibája nem tudom, most megy...kopp kopp. -
#45574 Mibajod a geil ramokkal? -
SzocsA #45573 eddig jó volt de szerintem az usbvel van gond mert most rátettem tvre és beadta az összes meghajtót! és megy is rajta a film! -
#45572 Elég szomorú, hogy egy 16 évesnek csak ennyi esze van . -
sergioramos93 #45571 és ki a faszt érdekel?
csinálok másikat geciszájú!! -
#45570 Egy gyönyörű nagy BAN lesz a jutalmad ezért -
sergioramos93 #45569 link -
#45568 eddig jó volt? szerintem az a lejátszó linux-ot használ, egy ext2 fájlrendszer lehet jobb lenne neki, bár van hogy azt sem ismeri fel, fw függő :/ -
SzocsA #45567 na van egy másik problémám van egy winyom kölcsönadtam valakinek!
ilyen mvix gépbe kell beletenni és rádughatod a tvre és onnan nézheted a filmeket
az a baj hogy fél óráig tölti be a particíókat! és az NTFS fáljrendszer meg eltünt róluk! 4 partició van és csak az egyiknél írja ki az ntfs fáljrendszert a többinél semmit sem ír!
mindegyiknek új kötet volt a neve és átt lett nevezve helyi lemezzé pedig semmilyen operációsrendszer nincs rajta!
van még egy winyom annál műxik rendesen!
újra kell formázni vagy valahogy meg lehet menteni?? -
#45566 én anno ilyenre az ABBYY FineReader nevű programot használtam link -
SzocsA #45565 van olyan program ami képről kiveszi a szövegeket hogy ne kelljen leírni vagy legépelnem a szkennereken már van ilyen csak nekem nincs!
és a tételek javarésze meg lefényképezett beszkennelt kinyomtatni sokáig tartana! -
#45564 spyware írtót futtass le, nekem is volt ilyen gondom (geci idegesítő :D), asszem h ez megoldotta -
icemankimi #45563 amd 2500+ procim van
ati radeon x1650 pro 512mb ddr2
és 768 mb ramom
és az lenne a gondom, hogy mostanában pár játéknál valami x00000 hibát ír ki és nem indul el ennek lehet azaz oka, hogy kevés a ramom???