!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még milyen jó hogy olyan rendesek voltak a gigabyte osok hogy ilyet elfelejtettek az alaplapomhoz adni.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Lehet hogy egy nagy fa*zségot kérdezek de azért megpróbálom.... na szóval én vettem egy sataII es vinyót 32mb 500gb stb... a lényeg hogy az alaplapon sata1es de azt mondták hogy mûködni fog, de eza vinyó nem igényel a tápegységbõl kijövõ áramforrást (nemtudom igy smot a nevét), és akkor én most ennek a vinyónak tudoke valahogyan áramot szolgáltatni?
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ez jó? mert ok h a neve egyezik.. de azt nem tudom, egyáltalán ez tényleg a driver pont annak
vagy www.driver.hu
SoundMAX HD Audio
Ehhez csak a hozzá adott cdlemezrõl lehet felrakni azt az adott drivert, vagy ennek is van újabb változata?
Ha igen tudtok adni linket? köszi és ha lehet akkor hozzávalót
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.
Vmi más megoldás? Amúgy mi okozhatja ezt? Mert én nem tiltottam le semmit. :S
ha esetleg a regedit is le lenne tiltva akkor ezt írd be a futtatáshoz:
REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableRegistryTools /t REG_DWORD /d 0 /f
futtatás és írd be hogy regedit aztán keresd a
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System\DisableTaskMgr\REG_DWORD
kulcsot. Ha ennek értékét 1-re állítjuk akkor letiltottuk a taszkmenedzsert, ha 0-ra akkor engedélyeztük.
Ennyi! 😊
Full teleraktam zenével és letöröltem róla azt a két üres mappát ami eredetileg is rajavolt.Amikor be akarom kapcsolni nem indul el csak a bevezetõ szöveg. Az lenne a baj hogy full teleraktam? Vagy hogy letöröltem azt a két mappát? Elõtte tökéletesen mûködött.
Amikor bedugom a gépbe nem látja csak az MP3-mon látszik egy homokóra,ugyanez a helyzet a DVD lejátszóval is az sem érzékeli.
Help!
Üdv.
Na szval az lenne a problémám, hogy mikor el akarom indítani a feladatkezelõt(3 módon próbáltam), de mindig kihoz egy hibaüzenetet "A feladatkezelõt letiltotta a rendszergazda."
Na igen...hol tudnám feloldani ezt a tiltást?
nekem mondjuk pikk-pakk kikapcsolt, de bármit csináltam nem indult ujra, se kép se hang. Benyomtam a gépet, a vinyót kerregtette ugyan(egyfolytában világított a led-je, picit furán kerregett) a két dvd olvasót-írót egyfolytában basztatta, olvasta volna. A vinyóra gondoltam, vagy az alaplapra, de miután beraktam a régi tartalék vga-t, máris tökéletes volt minden! Aztán vissza a rossz kártyát, ugyanaz. Szóval nálam ez volt, meglepõdtem rendesen hogy nem a vinyó.
Hátha nálad is az lesz(mármint a VGA kártya).
A gépem elbaszódott teljesen.Benyomom,felvillannak a ledek,elkezd bootolni,de rögtön abbahagyja,és sekép,sehang.Használhatatlan az egész,most laposról írok,ami nem sokáig lesz itt.Meg tudnám-e esetleg valahogy csinálni?
gondolom adobe cs3 megy rajta, meg gta4 is, ha már vistán 2,5 giga ram kell neki, és ugy elég is😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Remélem tud itt segíteni valaki mert eléggé kétségbe vagyok esve..😊na szóval vettem ma egy maxell 8 gigás pendriveot ami tartalmazott egy pdf filet meg egy format exét. Format progiban meg lehetett adni hogy hány giga rész legyen jelszóval védve és mennyi legyen elérhetõ bárki számára. Egy gigát bejelöltem jelszavasra majd elkezdtem formatálni. Idõközben kiírt egy ilyen parancssort h rakja be ujra a lemezt aztán lefagyott az egész. Manuálisan levettem a pendriveot de mire visszatettem eltûnt az az egy giga jelszavas helyem. Próbáltam particionáló programokkal megnézni lehet e egyesíteni valahogy de nem sikerül. Mindegyik azt írja ki h total size 6.5 giga. Ilyenkor mit lehet csinálni törlõdött az a másfél egy gigás helyem? Segítségeteket elõre is kösszencs. Páp
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Na szval az lenne a problémám, hogy mikor el akarom indítani a feladatkezelõt(3 módon próbáltam), de mindig kihoz egy hibaüzenetet "A feladatkezelõt letiltotta a rendszergazda."
Na igen...hol tudnám feloldani ezt a tiltást?
Ezek olyan 150-200 dollár körül mozognak, az sztem belefér, csak itt magyar viszonylatban nem tudom hogy hol és milyen néven keressem.
Nekem nem kell nettop szarság, semmi szines kijelzõ meg ilyenek, tabletpc lófax, csak egy ilyen kijelzõ amir elehet irni, minimális belsõ memórival, meg aztán usb kimenettel..
Saor Alba
Valaki vmilyen magyarországon elérhetõ jó árú ilyen terméket tudna ajánlani?
Remélem valaki tud segíteni. Van egy Asus F5RL laptopom melyben egy Slimtype DVD A DS8A1P típusú optikai meghajtó van. Firmware CA24
Valami oknál fogva minden egyes lemezt elront mikor írok vele. Próbálkoztam már Ashampo-tól elkezdve a Neroig de ugyanaz a helyzet. :S
Próbáltam keresni hozzá firmware-t de nem jártam sikerrel. Nem tudtok valami linket ahol esetleg találnék hozzá valamit?
Elõre is kösz!