64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • MR ME
    jobbgomb, elrendezés név szerint, ha maradna úgy esetleg akkor még1x csináld meg és megfordítja
  • tigeroo
    izé a mappákat hogy tudom abc sorendbe rakni újra? a winamp tallózáskor a "xyz" mappák vannak elől, az "abc" mappák meg hátul...kicsit zavaró ,hogy tudom visszaállítani?
    és a playlist-be is fordítva rakja a számokat (outro az 1. intro az utolsó pl...)
  • hagirez
    Sziasztok

Megint én.
    Biosban megnéztem : CPU hőmérséklet 67 °C M/B Temp meg 48 °C indulás után. Nem sok ez egy kicsit? A gyári hűtő 2150 körül forog.

Everest most ezt írja:
    Hőmérsékletek:
    Alaplap 52 °C (126 °F)
    CPU 56 °C (133 °F)
    1. CPU / 1. mag 50 °C (122 °F)
    1. CPU / 2. mag 52 °C (126 °F)
    GPU dióda 46 °C (115 °F)
    Maxtor 6Y080M0 [ TRIAL VERSION ]
    SAMSUNG HD501LJ [ TRIAL VERSION ]

Hűtőventilátorok:
    CPU 2103 RPM

Feszültség értékek:
    CPU mag 1.43 V
    +3.3 V 3.15 V
    +5 V 5.11 V
    +12 V [ TRIAL VERSION ]
    +5 V készenléti 4.70 V
    VBAT telep 2.93 V
    Debug Info F 0141 FFFF FFFF 0000 0000
    Debug Info T 56 52 41
    Debug Info V 4E C5 00 B1 AD 00 00 (FF)

Mond ez valakinek valamit?
  • balint1111
    Sziasztok
    Van két mappa az egyik meghajtómon és nemtudom letörölni. Valahogy letudnám törölni azokat a mappákat?
  • kifli
    videokártya? ez nemvideokártya hanem alaplap chipsetje
  • tigeroo
    Intel G31/G33 Express Chipset

ez mennyire jó videókártya?:D kb. milyen játékok mennek ezen? (+2ghz, + 2gb ram)

mondjuk egy fallout 3
  • Csibusz
    Asus M2N-VM DH AMD Cool'n'Quiet Driver V1.3.1.0

na ezt találtam, remélem ez az az AMD driver..
    de azrét mondjátok meg h amiket letöltöttem melyik kell melyik nem mi hiányzik:)
  • Csibusz
    Hello... megtörtént ugye, hogy eltört az alaplapi lemezem.. és az ASUS-nak az oldaláról leszedtem a dolgokat, megkérdezném g alapvetően mik a fotosak? Ezeket töltöttem le:
    audio driver
    Nvidia nforce az internetnek...
    bios
    bios update
    valami asus CoolNQuiet

de pl volt nekem volt, egy olyan is h AMD-nek is valami program a alaplapi lemezen az melyik volt??:S
    ÉS ha elmondanátok h ezekből amiket letöltöttem melyik kell vagy mi hiányzik és melyik nem kell akkor plz:)

KÖszi
  • Lacee86
    Mi a fenének neked 8x-os élsimítás?!
  • gurubefree
    Talan azert mert a E8500 alap orajelen min. 30% jobb mint a 6400+ es nagy valoszinuseggel az a E8500 min. 4Gh megy.
    "8xoros élsimitással van 15-32 fps" nem tudom mire szamitottal ???

Es ez elsimitas nelkul.
  • miki10
    hello

nem tudjátok miért csinálja azt számitógép, hogy ha billentyűzeten meg nyomom pl: E bEtűt akkor nEm írja lE hanEm mEgnyisa a sajátgépet.
    és Ez majdnEm mindEn bEtűnél Ez van.
    nem tudjátok mi baja?
  • TDantes
    Üdv.
    A következő kérdésem lenne vinyót akarok cserélni

Jelenleg a következő a helyzet. A Gépben van egy SATA 2-es (150 gigás) ezen van az XP és egy 60 gigás IDE-s ezen az adatok kissé szar megoldás, na mindegy

Az IDE-s helyére akarok egy nagyobb SATA-ásat .

Na most ki kötöm az IDE-s, be a SATA-ásat, és működni fog így? Tehát, bekötöm ahogy kell, aztán az XP-n belül lemezkezelés -formázom stb..ez így működni fog?

Vagy újra kell rakni az XP-t hogy jó legyen?
  • Devil093
    Sziasztok! azt szeretném megkérdezni hogy miért van az hogy másnak egy e8500al és egy 9800 gt vel több fps-e van mint nekem most mondjuk far cry 2-ben max grafikán 8xoros élsimitással van 15-32 fps és már kezdek begolyózni mert nem tudom hogy tényleg enyit adle a gépem vagy valami nem okés benne
  • White QVAS
    Hello mindenki!
    Kellene egy kis segítség. Van egy Asus F3Jr típusú notebookom, a gond az hogy a ventilátor menetében van egy szép 8as. Nem tudom hogy ez a csapágy miatt van-e, vagy mi okozza, a lényeg hogy elviselhetetlen hangot ad ki, és tovább már nem bírom hallgatni.
    Ami érdekelne hogy honnan tudnék hozzá rendelni egy ilyen ventilátort. Nem szívesen küldeném el az egész gépet, csak ezért hogy kicseréljék, elég lenne ha elküldenék, ár nem akadály. Írtam már egy két cégnek ezzel kapcsolatban, de még válaszra sem méltattak. Ha tudnátok segíteni megköszönném.
  • MR ME
    én a sony soundforge-t használom hasonló céllal :)
  • John Cena
    Srácok valami zenevágó progit tudnátok mondani telefonomra szeretnék 1-2perces csengőhangot vágni pls
  • MR ME
    sztem ezt arra értette h barátnőjének aztán magyarázhatja (ha nem ért hozzá) h ha be van kapcsolva a frissítés akkor ne szedje le a legalizációs cuccot :)
  • Met
    Tudod barátnőm gépe neki meg mondhatod...

Nem jó kifogás, szépen odaülsz a géphez és kikapcsolod az automatikus frissítést és a biztonsági központban a riasztás módját, hogy ne nyavajogjon amiatt, hogy ki van kapcsolva.
    Nem hinném, hogy a barátnőd tudja hol kell bekapcsolni és egyáltalán zavarja ha nincs bekapcsolva
  • Lacee86
    Haveromnak azzal is visszajött egy idő után. Legtisztább a win reinstall. Épp most vagyok rajta túl én is, igaz más okból...
  • rooney8
    Van egy registry buhera verzió is :) Ha érdekel pm ;)
  • MR ME
    hát keresgélni lehet még hackeket, de sztem a legegyszerűbb újrarakni, a frissítést meg akkor kapcsold ki :D
  • SrAta
    igen szal ezt most nem lehet megoldani újrarakás nélkül?:S
    Tudod barátnőm gépe neki meg mondhatod...
    Majd feltolok akk neki vmi olyan wint ami nem frissít
  • MR ME
    erre is sajnos csak azt tudom h ha azok nem mennek akkor tedd újra, és a frissítésnél vigyázz h mit szedsz le legközelebb, mert azzal jön az eredetiség vizsgálatos cucc
  • kifli
    tök normális
  • hagirez
    HD Tune lefuttatva, mind a 2 vinyó hibátlan.

Megpróbálojam esetleg hogy kikapcsolom a lapozófile-t?
  • SrAta
    Sziasztok!
    A Windowsom elkezdte azt kiírogatni, hogy "Lehetséges, hogy szoftverhamisítás áldozatává vált"
    Próbáltam régebben ment az eredetiség crack de most nem megy nem értem, hogy mit kellene csinálni, most megpróbáltam újra mind a 2 féle eredetiség hacket de nem megy a pachelésnél minegyik azt írja ki h hibás hivatkozás, vagy szimplán csak el sem indul.
    De már az őrületbe kerget!
    Légy szives segítsetek!
    Kössz
    SrAta
  • dsg
    OTT A MEGOLDAS!
    Ha vkit erdekel. Cs. mod parancssorral, regedit.exe, es ott kell helyreallitani az elba..ott explorer.exe-t.
  • dsg
    Sajna csmodba se indul, imadok installalni utobb 2 hete raktam rendbe, csakhat azota ujra megtelt az agya es az most elvesz.
  • Lacee86
    Hi! Gubanc volt a windowsommal, így CD-ről helyreállítottam. A CD-n XP Home E SP1-es változata van, de én szeretném legalább SP2-esre, de inkább 3-asra tenni. Fel akarom telepíteni akár az sp2-t akár az sp3-at, a telepítés legelején kiírja, h az ndis.sys nevű fájlt használja vmi, zárjam be bla bla. Ilyen nevű fájl nincs a folyamatok között, megnéztem. Keresgéltem neten, láttam h másoknál is előfordult ez a hiba, de megoldást nem igen találtam. Hangkártya drivert meg DC++-t emlegettek páran. Letöröltem mind2-t, de ugyanaz. Ez az ndis.sys fájl amúgy mai dátumú, kb. mikor javítottam a windowst. A fájllal nem tudok semmit kezdeni, se áthelyezni, de átnevezni, semmit. Ja és mikor víruskeresővel átnézettem a system32 mappát (mert itt van az említett fájl), kékhalálozott a rendszer. Van vkinek vmi ötlete, h mi lehet a gondja? Nagyon fel kéne tennem a windows frissítést, nincs hang a gépemen miatta meg filmet se tudok lejátszani többek közt, és ki tudja még mit nem...
  • MR ME
    szvsz akkor reinstall, és legközelebb ne írogass át semmit :D
    talán csökkentettmód és úgy nézd meg h mit csinál
  • BIZ0906
    Az gáz :S
  • dsg
    Nincs start menum sem, csak a hatter. Egyebkent az explorer.exe file-t irtam at.
  • MR ME
    start menü-futtatás-explorer.exe
  • MR ME
    cpu tesztben nem is az fps számít

akkor én részemről passzolok, gondolom driverekkel is szórakoztál már, szal nemtom :S
  • dsg
    Sziasztok!
    XP SP3-am van. Elindul a gep, de az "Udvozoljuk" kepernyo utan csak a hatteret tolti be, mappak, talcat nem. Elotte regeditben neveztem at a start gombot (meg a felette levo valszeg. beviteli nyelvet is). Az ujrainditas ota nem mukszik.
    Kerem segitsen, aki tud!
  • Ari18
    Kérhetnél kölcsön próbára valakitől egy tápot.
    350-400W-os FSP, Chieftec, Corsair, stb stb. De ne ilyen HKC féle csodákat.
    Amúgy lehet a régi 80-as vinyod adta fel. Nekem is csinált kékhalált a rossz vinyom.
  • hagirez
    na
    3dmark06 demoverzio lefuttatva.
    grafikus tesztek lementek átlag 50 fps-sel
    a két cpu teszt (red valey) ilyen 1 fps-sel futott le. AMD Athlon64 x2 6400+ -nál nem kevés ez???
  • xxxpaulxxx
    hmm köszi!:) Eddig csak az ipod topicban próbáltam, ott nem jártam sikerrel... most megpróbálom az apple-ben:)
  • hagirez
    gpu caps viewer gond nélkül futott.
    A gépet kiporszívóztam pár napja.
    Most még futtatok egy 3dmarkot
  • MR ME
    esetleg próbáld meg azt h kihúzod a vidkarit, kifújod a csatiját és visszateszed hátha, mert nekem ez a képremegés meg h csak 3dben fagy eléggé kártyagyanús, dehát ügye azt meg kicserélted és a másikkal is para volt...