64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • géza32
    Hello!radeon x1650 a videokártya! holnap majd irok még!kösz a segitséget
  • Csibusz
    Sziasztok! (x2)

Tegnap még nagyban játszottam a géppel, ma be akartam kapcsolni.. nem jelent meg semmi..1 hosszú 3 rövid sípolás.. na mondom zsír.. aztán kihúztam visszadugtam az áramba.. bekapcsolt.. BIOS BAD CHEKING
    na mondom akkor kikapom elemet vissza raktam.. most oké... de ez mitől volt?
  • Bandi 18
    Persze hogy nem össze vissza :). Én meg szoktam emelni a ventit kicsit (érzed te is hogy ha megfogod a tetejét akkor fel-le tud mozogni) és oda szoktam befújni és rajta van az a kis szűkítő cső amit adnak hozzá. Megpörgetem kézzel párszor hagyom 15p-re aztán kész is.

Coolert is lehet cserélni de azt bordával együtt. Amúgy biztos hogy a VGA hangos? Meg milyen VGA/gépről van szó?
  • géza32
    Meg azért egy 14honapos gépbe ha tönkre megy egy cooler csapágy akkor mit lehet tenni?és a coolert hogy cseréljem le?
  • géza32
    Hello! és a tengelyhez hogy juttassam a wd-40et?ugye azt se lehet össze vissza fujkálni!
  • Bandi 18
    Lehet hogy már maga a csapágy rossz és csak a csere segít, na de ne legyünk pesszimisták :). Én WD-40-el szoktam megkenni a hűtőket évente 2x és semmi gondom, sőt a hangos hűtőket (pont mint a tied) "meggyógyította" nekem eddig.
  • géza32
    Szevasztok! van egy problémám és senki nem válaszol nekem,(vagy nem tud)bizva itt mindenkiben,felteszem a kérdést itt is!videokártya coolerröl van szó,zajos és hiába fujom ki porspray-el mig bemelegszik addig hangja van és egy idö elteltével ujra elöjön a hang!mit lehet tenni?mivel lehet megfujni vagy megkenni hogy ne legyen zajos????aki tudja kérem irja meg!Köszi Csao
  • Lacee86
    Hát meghirdetheted 40-ért, de sztem tuti h alkudni akarnak, én se adnék érte 40-et megmondom őszintén. De hirdesd csak meg annyiért, így ki lehet hozni a max árat belőle talán. Amúgy nem rossz kis gép, jobb mint az enyém...
  • Bandi 18
    KB 40.000 Ft szerintem.
  • S2000
    Sziasztok,
    Remélem jó helyre írok, egy beárazás kéne erre a konfigra:
    GIGABYTE GA-M61SME-S2L
    AMD Athlon 64 X2 4000+ Dual Core
    NVIDIA GeForce 8600 GT 512MB
    2* Kingmax DDR2 1GB 800Mhz
    Samsung HD161HJ
    Valamint természetesen egy ház táppal(supercase talán?) és egy dvd író...
    Valaki?
  • Lacee86
    Hát nemtom, h ezt mennyire szabad. Hacsak nem azzal a kóddal telepíted, amivel most is fennvan. De nemtom, h az műxik-e úgy. Én a helyedben inkább nem piszkálnám.
  • pero001
    Szevasztok!

Az lenne a gondom, hogy hozzám került egy ismerősöm gépe és tele van mindenféle marhasággal és elég lassú is, ezért szeretném leformázni meg felrakni rá új XP-t. De! Ez egy lízingelt gép... Akkor vajon telepíthetek én rá egy tört win-t garancia vesztés nélkül?(mert op rendszerrel együtt lett lízingelve) Vagy várhatok heteket mire megcsinálják szervízbe?:S
  • balint1111
    Nekem ugyan ilyen a tp-linkem és 200Méter falon át is megvan.
  • rooney8
    Ilyenre gondolsz? Ha igen, akkor jack - rca kábel kell neked :) És ahogy Bandee mondja, bármelyik elektronikai boltba lehet kapni.

• Bandi 18
    Bármelyik elektronikai boltba bemész, és kb 500FT-ért (3 éve még annyi volt) kapsz. Vidd magaddal a kábelt és akkor a nevét sem kell tudni (én is vittem magammal :D )
  • Noodlee
    Nem.
    De most már megoldódott, csak át kellett jumperelni.
    Kerettel nem tetszett neki a slave, keret nélkül viszont nem volt gondja, hogy slave.
  • Csibusz
    Sziasztok!

Tegnap még nagyban játszottam a géppel, ma be akartam kapcsolni.. nem jelent meg semmi..1 hosszú 3 rövid sípolás.. na mondom zsír.. aztán kihúztam visszadugtam az áramba.. bekapcsolt.. BIOS BAD CHEKING
    na mondom akkor kikapom elemet vissza raktam.. most oké... de ez mitől volt?
  • kissadamvikt
    szasztok!

az lenne a kérdésem hogy van egy olyan 2.0-ás hangfalam amit egy olyan kábellel tudok a géphez kötni aminek ugye az egyik vége jack csatis a másik vége pedig két csatlakozóból áll egy fehérből illetve egy pirosból. nem tudom mi a kábelnek a pontos típusa csak annyi érdekelne h mennyibe kerül egy ilyen kábel és hol kapok ilyet?
  • Bandi 18
    A keret helyére dugtad a vinyót?
  • Noodlee
    Hiho!

Érdekes problémába ütköztem.
    Van egy mobil keret, amibe bele raktam egy vinyót. Gyönyörűen működik. Kicseréltem egy másik vinyóra, azt nem is látja az XP, de ha a keret nélkül dugom rá, akkor meg szépen üzemel.
  • Hellsing47
    sziasztok
    adott egy DVD+R DL lemez, amit a gépemen irtam ki
    miért van az hogy a gépem nem olvassa be de a laptop igen?
    az elött is irtam ilyen dvd-t (igaz más volt a márkája) és azt tökéletesen olvasta az én íróm is (pioneer dvr-112d)
  • LoDMaSt
    Sztem vigyél oda laptopot/PDA/mobilt/psp-t vagy valami wifi képes kütyüt, és próbáld ki, hogy mennyire van jel, az a legtutibb.
  • spidey
    Üdv! Haverral akarunk beállítani egy TL-WR542G routert, de nem tudom, hogy érdemes-e wireless adaptert venni a másik asztali PC-hez.

A két gép között van 4 db fal(régi vályogfalas családi ház), 15-20 centisek egyenként, légvonalban 4m, kábellel viszont hosszú lenne , kb. 8m. Nem tudom, hogy egy ilyen olcsó router bír-e ilyen akadályt.

Ha valakinek van tapasztalata ilyen kategóriájú routerrel...
  • SkylineGTR
    hi all. help kéne. bedugtam bátyám fülesét a gépbe, és vmiért ha beszélni akarok és szól közbe a zene, akkor az belehallatszik, meg a játékhang is. el van némítva a vonali hangerő, meg minden, de akkor is hallatszik, és most visszaraktam a régi fülest, és most annál is. pls help
  • ÁjjLe BoBBi
    nincs meg a gyári lemez :C
  • rooney8
    Nem... Én is a torrent kliensbe korlátozom és nekem annyi elég :D
  • Bandi 18
    Szerintem egy dolog kérdéses csak, mégpedig hogy használtál-e eddig Cfosspeed-et. Mert ha nem akkor most sem fogod hiányolni :).
  • rooney8
    Lehet marad ez... Nem tudom :) Több pénzt nem nagyon akarok kiadni erre, majd még meglátom
  • Bandi 18
    Értem mit mondasz :). Nekem sem megy a cfosspeed, de kliensben a feltöltést netezés közben bekorlátozom és ennyi.
  • josi
    Nem mondtam hogy rossz a TP-link, nekem is volt csak a torrent-cfosspeed miatt cseréltem le.
  • Bandi 18
    Ez szép és jó de ha valaki nem akar sokat költeni a routerre, akkor az a TP-Link nagyon jó választás szerintem.
  • josi
    Nekem linuxos linksys WRT54GL van, és nem kell szabályoznom mivel a cfosspeed optmizilja a csomagot. Így max sebbeségel megy a le-fel töltés és böngészni is rendesen lehet.
  • Bandi 18
    Én ezt úgy oldottam meg hogy a torrent kliensben szabályzom a sebességet.
  • Vanek
    hi! tudtok linkelni egy legujabb drvierverziót a geforce 9600 GT-re? előre is kösz
  • rooney8
    Pedig torrentezek :S Akkor keresek másikat...
  • Gyocsika
    Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy van egy LAptop és az asztali ikonok nem jelennek meg rajta. A háttér az megvan, de ikonok nincsenek. De ugye, ahol vannak ezek az exe. fájlok a C/Documents and settigns.... ott megjeleníti őket.
    Ha valami másolok az asztalra, akkor az sem jelenik meg, de ott a C-n megvan.

Ez mitől lehet?
    Előre is köszönöm!!!
  • josi
    Ha torrentezel akkor nem ajánlom a TP-Link-t, mert nem lehet szabályozni vele az adatforgalmat sőt a cfosspeddel se mükődik együtt.
  • rooney8
    Oks, köszi
  • Bandi 18
    Gép----Router kereszt, Gép----Modem egyenes ez a szabvány
  • guruzone
    Sziasztok!! 5.1 hangrendszert keresek optikai bemenettel!!! Popcorn Hour A-110 lenne rákötve, a lényeg hogy dts-t tudjon. létezik ilyen a 50k feletti házimozikon kívül?
    ha nem találok akkor valószinüleg marad egy erősítő + hfszett...

más T-ma, az előttem szólóknak:
    TP-Link tényleg király, 4900 ft-ért vettem pont a héten én is.
    El kellett osztani a netet mert szert tettem 70K-ért az említett Popcornra. Vezetékes router kellett, ez volt a legjobb választás, torrentet is gyerekjáték volt belőni a setupjában.