64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#46002 Nekem pont ezeket a hibákat csinálta amiket leírtál. Próbálkozz más játékkal, és ha jól tudom mind2 gém ugyanarra az alapra épül és a készítő is megegyezik. -
#46001 1.02-es patch-el van fenn, azzal elvileg jobb, de haverom régebbi gépén (jó másfél éve) semmi ilyen gond nem volt. Mondjuk őneki nVidia 9800GT meg Intel Core2 Duo procija volt. -
#46000 Az Assassin nálam is eléggé bug-os. Tegyél fel egy GRID-et vagy valami kevésbé bugos gémet és nézd meg azzal is. -
#45999 Valaki túl régi verziót használ ami még nem támogatja ezt a protokollt. (nem fogalmaztál érthetően hogy ki nem tud tölteni)... -
#45998 hello!
ezt a levelet kaptam egy ismerősömtől:
"Az egyik user a Strong DC++-n nem enged tőle letölteni,mert - mint irja - "Remote client does not fully suport TTH cannot download".Mit jelent ez és mit kell csinálni,hogy engedje ?"
Aki tud az segítsen plz -
#45997 Ja és a megmozdítás csak arra értendő, amit a billentyűzettel adok neki, egérrel nézelődés nem zavarja. -
#45996 Üdv! Összeraktam egy konfigot, azonban valami gond van rajta a játékokkal.
Eddig két programot próbáltam, az egyik az Assassin's Creed, a másik a Mirror's Edge, mindkettőnél ugyanaz a szitu: amikor megmozdítom a karaktert, a játék elkezd "röcögni". Nem tudom ezt normálisabban körülírni, nagyjából annyi, hogy milliszekundumokra kihagy a hang és a kép is megakad. Mindkét játékban 1280x1024-ben játszok, AC-ben még azt is megpróbáltam, hogy mindent levettem minimumra, de ugyanúgy előjött a gebasz.
Mi lehet a gond? Konfigom az aláírásomban. -
#45995 milyen elemet?
Az hol van a notiban? -
#45994 az akk bios pass, szedd ki hdd-t és úgyis kérni fogja a kódot, ha kiszeded az elemet mindent elfelejt és beáll úgy ahogy kijött a gyárból -
#45993 sztem a hddn van a password mert amikor beéék abba a menübe akkor kiírja hogy hdd password enabled és nem kéri csak akkor ha modosítani akarok valamit a biosban... -
#45992 hát nemtudom hogy notiknál hogyvan,de aksi ki és szedd szét és keress egy gombelemet szedd ki, aztán kapcsold be, majd rakd vissza -
#45991 Helósztok nagy bajban vagyok!
Van 1 Dell Latitude CP M233ST notim és akitől vettem az rárakott 1 adminisztrációs jelszót is,és nem is emléxik rá!
Ilyenkor mit lehet tenni?
Mert nincs rajta op rendszer és még a bootolást se engedi hogy beálítsam
PLZ HELP ME!!!!
Ilyenkor mi a teendő -
#45990 #45954-55: Köszi a segítséget! -
graywolf47 #45989 Sziasztok !
Nemrég beüzemeltem 1 nVidia 8400-as vid. kártyát,működik egyébként rendesen csak van 1 kedvenc progim - Silent Hunter 3- amit nagyon nem szeret.
A program indulása után a rendszerem lefagy ( kék képernyő ) ezzel a szöveggel : nv4_disp.dll Adress BF2DA316 base at BF012000, DateStamp 49CD10AB. Kotorásztam már a neten de sajnos nem sikerült megoldanom a problémát. Azt olvastam hogy ezzel az állománnyal voltak gondok. Próbáltam letölteni egy másik régebbi meghajtóprogit az nvidiától de a hiba ugyanaz maradt - legfeljebb a hexa számok változtak. Írtam a progi fejlesztőinek is a megfelelő oldalon de 1-2 javaslat után befagyott a dolog.
Mit jelent ez a hibasor pontosan, és hogyan lehetne megszüntetni ? Ebben szeretném kérni a segítségeteket ! -
#45988 Hát gondolom Win7-tel van baja a videokártya drivernek, én arra tippelnék legalább is. Win 7 topikban talán többet tudnak segíteni. -
geriwise #45987 Hali!
Lenne egy problémám(több is, de itt ez): Unable to detect a video card with hardware 3D acceleration. Leokézom, aztán meg ez: Hardware 3D acceleration appears to be disabled.
PLS help valaki. Ati x2300 kártyám van, meg duo t2130 proci, meg win7, meg 8.561.0.0 driver
Jah és a probléma: nem egészen értem a hibát, hogyan tudom megoldani, ha tudom. Előre is köszi -
#45986 Így van nagy szemétség. Bár ha BIOS-ban átrakod a Sata mod-ot IDE-ra akkor felmegy :) vagy XP SP3-at raksz fel.
De akkor sem biztos hogy lesz hozzá XP driver lásd Dell -
#45985 valszeg xp-be nincs benne az a sata driver ami kell, így akarják elérni hogy botira vistát vegyen az ember xp helyett -
#45984 na most már vista felment, eddig xp-t próbáltam. -
#45983 ...mert nemtalált csatlakoztatott winchestert, v vmi ijesmit?
Boot menüben kell izélgetni, hogy felismerje a winyót is. Xp/Vista? -
#45982 próbáltam, de akkor meg kiirja eztet:D
- A rendszer problémát talált... -
#45981 A probelem, hogy nincs rajta OP rendszer, telepíts egyet rá :D -
#45980 hi
Vettem egy FS Amilo PA3515 tipusu notit, az a probléma h bekapcsolom aztán feketeség csak villog a kis kurzor vagy mifene.
Nincs rajta op. rendszer, próbáltam telepíteni, de semmi.
Mi lehet a problem?
-
Zack92 #45979 Hmm, dee az a poén, hogy amióta az új videókártya van fent meg a Vista...lehet hogy nincs is közük 1máshoz...dee kitudja...ha pl be van kapcsolva mind2 gép (PC+XBOX) akkor szokott elszállni.
Hát ezt valahogy nem fogom megszokni...mert eddig ment minden tökéletesen...
Amúgy, nekem is pont olyan van mint amit leírtál (7004VBR) -
#45978 smc? sokat mond persze, szokd meg vagy vegyél másikat :)
nekem is ilyeneket csinál kb 2-3 havonta rájön h óránként dobálja el a netet és lehet újracsatlakozni, kalap szar az egész (7004VBR) -
Zack92 #45977 SMC router, ha ez mond vmit. :D Nem értek a routerekhez, de olvasni tudok. :D:D
Esetleg tudnál linket adni, ahol találok frissebb firewire-t? -
#45976 router milyen?
próbálkozz meg egy frisebb fw-t felrakni -
Zack92 #45975 Sziasztok.
Az lenne a problémám, hogy folyamatosan elmegy az internet. Mind2 szgépről és az XBOXról is. Fel lett keresve az internetszolgáltató is, de azt mondták, hogy ott bent minden rendben...Routerrel van elosztva az internet.
Valakinek valami tippje? (A kábelek rendben...szval ez kilőve.) -
szabi34 #45974 Akkor rakom vissza az xp-t szerintem...:(
köszi a választ. -
#45973 Nincs és nem is lesz, nem tud DX9et. -
#45972 Van egy régi vinyó amin van egy működő xp.
Az megoldható, hogy arról a partícióról csinálok egy iso-t, és azt egy másik gépen valami virtual pc-ben futtatni ha valamit meg akarok nézni pl. egy font hova lett telepítve -
szabi34 #45971 Hi
Ati radeon 9250-es kártyához nincsen vistára driver?
PLS valaki válaszoljon gyorsan... -
Csisszancs #45970 Tudom, hogy nem igazán hardware probléma, de azt kérdezném, hogy miért van az, hogy ha berakok egy letöltést és otthagyom a gépet, akkor kellő idő (van, hogy fél óra, vagy hogy 2) a sebesség kb felére lassul, vagy teljesen leáll. Mitől lehet ez? Úgy tudom nincs beállítva semmilyen időkorlátos dolog a gépen.
Thx előre is! -
#45969 azt el :D -
#45968 nekem gépembe lehet állítani hogy meik csatlakozót mire használja, ha akarom akk a rózsaszínen (alap mikrofon) jön ki a hang és mondjuk a kék a mikrofon, és ez az előlapon is így van. Gondolom ezért gondolta hogy hátha ott is lehet iilyet csinálni.
Arms: Ha megmondod milyen laptopod van lehet tudunk segíteni :) -
#45967 Hát azt sehogy, mivel ez hardveresen van rárakva :D (És a zöld az nem bemenet hanem kimenet ) -
#45966 Hali!
Elromlott a laptopomban a zöld hangbemenet, át lehet valahogy állítani a windosban, hogy egy másik bemenet tudjak használni?
köszi! -
#45965 köszi, de ez nem jó hír... :S -
#45964 Elvitte az AVH. :C -
#45963 Hi!
az independence (vagy vmi ilyesmi) -nek keresem a kezdőoldalát. van regem, de elveszett a könyvjelző, amiben volt.
aki tudja a címet az írja le pls
köszi