!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandi 18
Nekem volt hasonló bajom, ezt egy spájver vagy vírus okozta mai napig nem jöttem rá. Az volt a dolog háttere hogy nekem is lassú volt, megnéztem everestben és láttam hogy a feltöltésem tette fel max halott kapcsolatokkal. A dosboxba írd be hogy netstat és ne nyiss meg semmi oldalt torrentet se és ha van sok élõ kapcsolat akkor megvan a gond. AVG Antispyware és AVG antivírus vitte le nekem.

Ha nem ez a gond akkor max a modem rossz.

Elég hülye problémám van, a netem döglõdik. Diginet, kábeles. Jelenség kb. a következõ:
gép bekapcs, csatlakozok, és kb. 3 percig normálisan mûködik a böngészõ. Utána behal: telefonos modemeket idézõ lassúság, hosszú percekig töltögeti az oldalakat, általában már be sem tölti õket teljesen. Aztán semmi reakció. Ha bontom a kapcsolatot, és re-connect, ugyanúgy szar. Operával (alapból ezt használom), Explorerrel, Firefoxxal ugyanúgy halál.

Felhívtam az ügyfélszolit, õk vmi speedtestet javasoltak: ott érdekes volt az eredmény: a letöltés elindítása hosszadalmas volt, de ahogy elkezdõdött a letöltés, jó volt a sebesség, kb. 2500Kb/s. Utána kapásból meg akartam nézni a leveleket: fos, lassú az egész, döglõdés.

Olyan mintha vmi buffer megtelne, és utána blokkol az egész. Vki találkozott már ilyennel?

Bandi 18

A feketére színezettbe tedd bele.

FlyHigh
Csáó!
Vásároltam egy X360 controllert a gépemhez, de nem akar rezegni. Drivert leszedtem hozzá, windows szerint megfelelõen mûködik. Van esetleg valami speciális beállítása?

Thrash \'Till Death

hi all.
na vettem 2x1gb geil ramot, kell vele vmit csinálnom? dual channelt beállítani vagy vmit? vannak azok a cl5ös dolgok abba kell e vmit csinálni?

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

Bandi 18
Hát rakjad újra és ha után is újraindulgat akkor mehet egy memtest86 dos alól. De elõtte is lefuttathatod ha gondolod.

Ventura82
Nagy kössz! 😊 Nem tudtam, hogy esetleg a rammal lett baj, vagy vírus. De ezek szerint akkor a vírus.

Bandi 18
És ha másik kábelra dugod (táp és adat) akkor sem megy? Próbáld meg még mondjuk azt hogy a HDTune felismeri-e és ha felismerte egy error scant indíts rajta plusz nézd meg a SMART mit ír rá az is benne van a progban.

Nem tudom partícionálni, és újrarakni sem tudom a rendszert, mivel nem ismeri fel a winchester annyira, hogy a win cdrõl formázzam vagy telepítsem, se az én gépemen, hogy errõl formázzam!
Bandi 18
Ez tuti vírus. Húzd újra a rendszert és akkor jó lesz.

Bandi 18
És particionálni sem tudod a lemezkezelés menüben?

Az eszközkezelõ és winchester berakásakor tálca alján is kijelzi hogy új winchester akkor csak nemfizikai a hiba? Csak látni nem látni a windowsban meg egyik programmal se, hogy ami rajta van leszedjem. Ez miért lehet? Vírus? Esetleg a boot szektor hibája, valami miatt?
Nem, mindenféle jumperelést kirpóbáltam amit lehet, mindkét gépbe, de egyik sem jó!
nem lehet hogy jumperelési probléma?

Üdv! Valaki tudna segíteni! Tesóm gépébe nem akar be-bootolni a winchester. Azon a gépen is és az enyémbe átrakva is felismeri a bios, de a bootoláskor hibaüzenetet ír ki.
Ha átrakom az enyémbe akkor a bios felismeri, talán a win is, de nem látni.

Elvileg látja,(a vezérlõpult hardver hozzáadása is ott van benne, meg az eszközkezelõ is látja) de mégse, nem tudok róla lementeni, megformázni, semmit se.
Korábban már volt ilyen probléma, hogy nem bootolt, valahogy mindíg sikerült formázni újrarakni, egy darabig ment, de most sehogy se akarja az igazat.
Ez a winchester hibája lehet? Fizikai hiba?
Ventura82
Sziasztok!

Lenne egy érdekes problémám. Az van, hogy bõvítettem a gépet memóriával, azóta néhányszor újraindult csak úgy. Átbuheráltam a virtuális memória beállításokat, most így jó is volt pár napig. Aztán tegnap este az AVG beriasztott, hogy ...systemvolume...restore...itt meg ott egy 123456.exe ( a számokra már nem emléxem pontosan) fájlban trojan van. Bevágta a virus vaultba. Amikor a gépet késõbb újraindítottam az xp betöltése után, amikor az asztalt kellett volna megjeleníteni, újraindult. Na és azóta ezt csinája. Még mielõtt megjelenne az asztal újraindul.
Szerintetek mi a gond? Kapcsolatban lehet ez a fertõzött fájllal?

Törölt felhasználó
Vicces történet!
Csak gondolom nem örült neki a gyerek 120 kidobott az ablakon!
Bárcsak énis ilyen gazdag lennék!
Törölt felhasználó
Az egy virus nekem is volt ilyenem ujra kell rakni a rendszert
Törölt felhasználó
kössz a sok helpet mindenkinek!!!!!
Bandi 18
De azért ilyent nem illik csinálni 😊. Errõl az jutott eszembe mikor megjelentek a PCI-E karik és egy gyerek megvette a legdrágább karit itthon 120 volt akkor asszem és a lapja AGP-s volt õ meg fogta és levágott a kari csatijából pár centit hogy beférjen XD, és külföldi fórumon értetlenkedve kérdezte hogy miért nem mûködik 😄😄.

Japep
Amúgy simán, erõlködés nélkül belement...és most is jó, így, hogy visszatettem a PCI-E-st.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

harlond
vki segitség erre?

Bandi 18
De elvileg USB driver nincs már egyik laphoz sem... Még azt talán megpróbálhatja hogy kihúzza az összes usb eszközt kivéve egér bill és végigpróbálja az összeset.

amúgy valóban annyi lenne,csatlakoztatod,és felismeri mint egy pendriveot. 😊
alaplapod honlapján a saját lapod tipusához biztos találsz usb driver frissítést downloads menü alatt. feltelepíted,kipróbálod... 😊 azzal is játszhatsz hogy kihúzod a külsõ vinyót míg bootol a gép,majd mikor felállt a rendszer bedugod,ezt visszafelé is megteheted,szal hogy vele bootolsz...bedugod,újraindítod... ellehet vele játszadozni jónak kell annak lennie 😉
Adtak, mondjuk nincs magyar, de angolban sem írnak semmi extrát, csak h csatlakoztatod és kész!

nincs vmi megoldás erre?
Vagy a winyó szar?

Huawei Ideos S7 Slim ;)

Bandi 18
Ja bocsi😊 Használati útmutató tudod user manual, már ha adtak hozzá.

Mien Júzer manual?

Bocsi, lehet h analfaétának tûnök, de ezt frankón nem értem!

Huawei Ideos S7 Slim ;)

Bandi 18
És a Júzer manual nem ír semmit, hogy valami extra dolgot kellene csinálni?

igen, USB-vel csatlakoztatom!
Nyomok egy mégsét és kiirja h hibásan fog mûködni az eszköz!
Nem jelenik meg a sajáthépben cserélhetõ lemezként sem!

H érted h USB driver frissítés?
Tudsz vmi pontosabb segítséget nyújtani? (link, leírás stb.)

Noan köszi!

Huawei Ideos S7 Slim ;)

2 magos 2 ghz-s proci,ez aztán sokat mond...^^
nem volt bütykölve a gép? csak egyik napról a másikra jött elõ?
2szer volt ilyen gondom:
-alaplap hiba
-táp hiba

hát ha az AGP-s karit beleraktad a pci-e slotba akkor szerintem VGA után vidd a gépet is 😄😄
feltételezem hogy USB-vel csatlakoztatod a külsõ HDD-t a géphez.
kér drivert,nyomsz egy mégse-t és fel sem ismeri a vinyót? USB drivert megpróbálnám frissíteni kezdésnek...
Bandi 18
Hoppá várjunk csak 😄 PCI-Ebe AGP-s karit LOL 😄 Vigyázz mert még a végén a lapodat is szervizbe kell vinni 😛. Amúgy bármilyen bóvli PCI-E karival elindul.

Japep
Nekem MBO Gigabyte GA-M57SLI-S4 sAM2 DDR2-800 PCI-K, IEE1394, GB LAN alaplapom van.

A videokártyám PCI-E foglalatú, de azt be kell vinnem szervizbe, ezért egy ideig nem lesz...szereztem egy GeForce2 MX 400 64 MB-os kártyát, de azzal a gép bejön, de a monitor nem... :S

Gondolom a foglalat miatt...nem?

Azt szeretném kérdezni, hogy bármilyen PCI-E foglalatú videókártyával bejön a gépem (a monitor)? Még a legbóvlibbal is?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Sziasztok!
Vásároltam egy Western Digital 250 Gb külsõ merevlemezt, de aamikor csatlakoztatom, akkor kér drivert! Cd-t nem kaptam, neten sem találtam hozzá drivert!
Pls, segítetek!!!!

Köszi

Huawei Ideos S7 Slim ;)

csgery
Szerintem a bekapcsoló gombod lehet beragadva... vmivel piszkáld meg.

harlond
sziasztok! az a nagy bajom van hogy ha elakarom inditani az OFFICE akármelyik programját. kijön hogy intalálni akarja majd egy hibaüzenettel kidob:

Ha nem szurná be a képet

Eredeti office mielõtt megkérdezitek, illetve eddig minden gond nélkül ment.

ELõre is köszi a helpet!!!

Bandi 18
Ja és egy konfigot plz 😊

Bandi 18
Nem szabadna egybõl elindulnia ahogy áramot kap! Nézd meg hogy nincs-e beragadva a házon a bekapcs gomb, valamint ha lehúzod a tápot lapról akkor is csinálja-e.

aaasdd
Sziasztok. Az a problémám hogy amikor áram alatt van a gép egybõl elindul. Hogyan tudom megcsinálni hogy amikor kikapcsolom akkor kikapcsolva is maradjon és ne induljon el egybõl? Elõre is köszi
valaki tud e témában segíteni?

köszike

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Bandi 18
Igen

csgery
Tehát akkor az egészet töröljem, mindkét meghajtót?
Bandi 18
Próbáld meg particionálni a vinyót az xp telepítõvel. Ha így sem látja az egészet akkor HDtune vagy HDsentinel error scan és ha hiba van akkor gariba vissza.

Bandi 18
Ezt csak integrált VGAnál tudod megcsinálni.

kissadamvikt
Szasztok!

videókártyához szeretnék memóriát társítani a RAM-ból. ez megoldható-e? Ha igen akkor biosból, vagy XP-alol?

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

csgery
Sziasztok!

Adott egy 320 gigás SATA-s vinyó (Samsung HD321KJ)...
Bátyám anno felrakta az Undercover-t a gépemre, és azt mondta valamiért újraindult... utána pedig felhozta, hogy ismeretlen verziójú fájlok lettek írva rá egykét windows file-ra...
Nem tudom, utána mit csinált, de a Win betölt, és az asztal megjelenik, de se tálca, se semmi, sejobbkatt😞...

Ma próbáltam azt, hogy leformázom (két partíció eredetileg 40 giga és 280), de a telepítõ vmiért egy 101 gigás partíciót látott... behoztam a helyreállító konzolt vagy mit, és ott megpróbáltam a format c: parancsot... gondolva, hogy akkor talán csak a 40 gigás partíciót törli...

Ezután szokásos telepítõ pakolászás c-re, gép újraindul, és lemez olvasási hiba...:/
Bátyám gépe is általános kötetként ismeri fel...
Nemtudom mit csináljak, valami ötlet? Esetleg próbáljam meg valahogy az egészet formázni?:? Ha igen, azt hogy lehet?
tényleg hangosabb lett! köszönöm a segítséget 😉