64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • hunbasser
    sziasztok!

gáz van: szombaton szimplán netezgetek,puff,kikapcsol a gép. visszakapcsolom,hirtelen azt hittem,hogy pillanatnyi áramszünet,de aztán láttam,hogy nem,mivel amint a win felállt,egyből kapcsolt is le megint és eljátszotta még ezt 1-2 mp-es differenciákkal. bios setupba benéztem,hardware monitorban láttam,hogy 99 fokos a cpu. aha,itt van a kutya elásva - gondoltam magamban. ma vettem hűtőt,hazajöttem,felraktam,gép bekapcs,nézem everestben a cpu hőmérsékletet: 92 fok alapjáraton. a hűtő 2600-zal pörög és látszólag minden rendben de a procim így is majdnem meg akar főni. mit tegyek? :\
  • Garrett27
    ez is a segítség egy formája...
  • Lacee86
    Szerintemtérjenátatopikarraatémárahogykihogyantudjamegfejtenimásokírását.
  • zede
    hm nem értam amit irsz:)irásjelek?mire gondolsz?
  • zede
    probáltad a silent hunter 4 el is?ha kék képernyöd van az driver gond és nem software..nekem is volt hasnolo gondom és kiderült hogy 1 pci-s hálokari volt a ludas..érdemes minden eszközt kivenned és megnézni hogy akkor is csinál -e olyat..ha igen vga csere és proba ha akkor is akkor a biost kéne configolni mert lehet memo idözités a gond...
  • zede
    bekapcsolásnál már sipol?gondolk arra mikor alapba a jó gép mikor bekapcsol 1 kis csippanást lehet hallani..ezt a memoria ellenörzése..valoszinü hogy 1 memoria nincs bent a helyén rendesen vagy zárlatos..érdemes megnézni mennyi memoriát olvas be a gép mint bios mint az oprendszeren..ha nem ez a gond akkor tegyél olyat hogy 1 pillanatra mikor bekapcsol a gép azelött a cpu-hütöt lekapcsolod lehuzod az ármarol..ha akkor is akkor ez is kilöve..akkor marad a táp..azt meg prbálj kölcsönkérni és azzal bekapcsolni..ha az is jó akkor passz
  • MR ME
    sajnos nemtudok neked segíteni de baromira zavaró ha vki írásjelek és főleg vesszők nélkűl ír..tagonli kéne néha a szövegedet h el is lehessen értelmesen olvasni mertt így összemosódnak a gondolataid és alig lehet érteni mit is akarsz ezzel kifejezni és ha kérdezel vmit akkor az ember nem azzal ajkar foglalkozni h megfejtse h mit is akarsz éppen mondani szal legközelebb légyojszíves és használjál írásjeleket is és akkor biztosan többen fogják elolvasni amit kérdezni akarsz..
  • zede
    szép napot lenne 1 kérdésem valaki már probálta a vista64 és sli?nekem valamiért nem megy xp-n semmi gond vele simán megy de a vista 64 eccerüen nem akarja activálni..ha bekapcsolom az sli-t fekete képernyö és kész...driver be pedig mind 2 karinál vagy épp az eggyiknél nagy sárga háromszög...ujrateszem a driverjét akkor meg megy de..ujra proba és ugyan az tettem már fel mindenféle drivert régit legujjabat..ugyan az..1 karit meg lekezeli..a vga-k jok mert xp-alatt tökéletesen müködnek..ha volt valakinek ilyen gond plz keressen meg
  • Csibusz
    Igen azthiszem ez majd jó lesz... már nem vagyok ott, majd hétvégén. De sajnos erre az Ethernetre nem tudom a megoldást =(
    Úgy van h van egy másik gép.. és azon van a net és ruterral van átvíve a másik gépre. Na és amióta újratelepítettem, nem is látja ugye mert kéne neki ez az Ethernet... de azt hogyan töltsem le ami neki jó? mert próbáltam már mindennel =( előre is thx
  • piamania
    értem.köszi.
  • LoDMaSt
    Nem gond, erre vannak kitalálva, max, amikor kihúzod, előbb ki kell kapcsolnod a külső HDD-t, és csak utána kihúzni.
  • piamania
    Hello.
    Nekem kérdésem lenne.A közel jövőben szeretnék egy külső vinyót venni.Nem mindig akarom,hogy a gépre legyen kötve,csak arra használnám,hogy a netről leszedett cuccok legyenek rajta.Az volna a kérdésem,hogy ártok azzal a vinxónak,ha majd akkor fogom mindig az usb-t bedugni,amikor már régóta megy a gép,és ha végeztem vele,akkor kihúzom?köszi szépen.
  • Wanted
    A kábeleket átnéztem. Minden ok. A másik gépet nem tudom kipróbálni a jövő hétvégéig.
    A lemezkezelésnél szintén látszik a vinyó, de ugyan az a helyzet, mint amit leírtam.
  • Garrett27
    EZ nem jó?

Amúgy ha a "download"-ra mész, kiválaszthatod az "EA" verziót is, mert az EA-ES két különböző lap.
  • Bandi 18
    Első lépésben a kábeleket ellenőrizzétek, dugjátok át máshova.
    Sajátgépen jobb klikk kezelés---> lemezkezelés ott nézzétek mi van írva. Ha úgy sem jó, próba másik gépben és ha ott sem akkor lehet temetni a cuccot.

(Adatot getdataback-el tudtok visszanyerni de fontos hogy csak másik eszközre lehet visszamenteni)
  • Balazs15
    császtok..a problémám a követketö bármien játék kilépés után fekete képernyö fogad és semmi nem látszik...az egér láccik egyedül..szoval nicns maga az asztal le fagyva..és a winfost nem fogom ujra tenni:)
  • Wanted
    Hi!

Az egyik ismerősöm gépében 2 db vinyó van.
    Eddig nem volt semmi probléma velük. Ma az egyik nem elérhető.
    A biosban látszik a vinyó, az xp is rendel hozzá meghajtó betűjelet, de rákattntva nem jön be a vinyó tartalma. (kb, mintha nem lenne a dvd-ben lemez és úgy akarnám behozni)
    A vezérlőpult is látja a vinyót, de nem tudok róla infót kérni, szabad terület stb: csak üres sorok jelennek meg.
    Mi lehet a vinyó baja?
    Tud valaki valamilyen jó helyreállító proggyt?
  • Csibusz
    Hello!

Adott egy jó régi gép...
    Canyon-os motherboardja van, vagy mi a fene.. és sehol se találok hozzá semmit.. igen már vagy 2 órűja google-zok és kiadja a dolgokat de letölteni nem lehet.. ja és ami fontos.. nem találja az ethernet vezérlőt erre keresnél megoldást.. mit töltsek le h felfogja h van ethernet.. az alaplap pontos neve: DFI NB73-EA/ES

előre is köszönöm
  • MR ME
    eddig semmi fennakadásom nem volt vele, 1-2 programot leszámítva minden futott rajta, de a gyártók szépen dobálják már a drivereket is hozzá
  • norbi56
    Win7-et megéri feltenni?Futnak rajta a programok?Illetve driverek vannak hozzá?
  • Endiman
    szóval ez:

Front audio
  • Endiman
    Helló!

Vettem egy Gigabyte GA-EP31-DS3L alaplapot, a házam elején a front audiót, mikrofont szeretném bekötni de nem boldogulok vele. A manual ennyit mutat róla:

de nekem ilyen csatijaim vannak: két HPOUT L, két HPOUT R, és a GND. az NC pl fogalmam sincs mi lehet?

ha valakinek ilyen alaplapja van pls segíjjen :)
    köszönöm
  • anonym92
    beszerelés
  • ZsirosKenyer
    Üdv!

Miután bekapcsolom a gépet, kb 15-20 percig megállás nélkül sípol vmi a gépházban, közben néha recsegő sercegő hangot is kiad, aztán elhallgat és kussol.

Ez mi lehet? táp?

Levettem a gépház oldalát próbáltam hallgatózni, de nem tudtam egyértelműen megállapítani hogy a proci körülről vagy a tápból jön-e a hang.
  • Frosty01
    megoldottam, mediamonkey-al le lehet játszani, át is lehet konvertálni ^^
    bye
  • SkylineGTR
    olyan eredetiség crack vagy mi az
  • SkylineGTR
    hi, a windowsom kiírja azt hogy lehet hogy lopott, és azóta nem bírok lemezt írni. szerintem ez azért van. vki tudna küldeni egy olyan cracket, vagy linket ahol van. próbáltam szerezni, de azok mind vírusosak.
  • Frosty01
    a .ape formátumot mivel és hogyan lehet lejátszani???? elméletileg valami losleses audio, de semmivel sem müködik :'(
  • Bandi 18
    De vigyázz mert a mostani lapodba DDR1-es ramok valók ebbe pedig DDR2-esek szóval azt is kell venned.
  • Endiman
    köszönöm!
  • MR ME
    igen
  • Endiman
    hi!

ezt az alaplapot néztem ki magamnak ez támogatja a sima dual core procimat?

http://www.aqua.hu/gigabyte-ga-ep31-ds3l-alaplap-52774.html
  • rooney8
    Üdv!

Van egy ftp tárhely. Az mitől van, hogy az egyik mappából tudok tölteni 400kB/s-el a másik mappából pedig csak 80-100kB/s?
    Az közbejátszhat, hogy ahonnan gyorsan jön, ott kevés fájl van abba a mappába, ahonnan pedig lassan jön ott pedig még nagyon sok fájl van... Vagy ez hülyeség? :S
  • Endiman
    értem. és létezik még olyan alaplap, amibe be tudom tenni ezt a procit , de két IDE slot-ja van?
  • MR ME
    ősrégi alaplap, p4ig támogat csak
  • Bandi 18
    Ez bizony nem támogatja.
  • Endiman
    sziasztok!

vettem egy Intel 2.5GHz Dual Core 2MB Socket 775 E5200 procit a sima 3gigásom helyett, berakom és se kép se hang!

az alaplapom: asus P5GD1 PRO lehet hogy ez az alaplap nem támogat dual procit?
  • Ari18
    vlite
  • balvin
    köszi
  • Redbull756
    Windows Vista SP1 telepítőbe hogyan tudnám legkönnyebben beleintegrálni az SP2-t?