64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#46282 Akkor először emeld a feszt, mert lehet hogy ettől észhez tér, ha nem akkor az időzítést rakd át erre:
5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) / 23-51-3-6-3-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP) -
#46281 FSP 400W -
#46280 Az időzítéseket az Everestből szedtem. -
#46279 Ja milyen tápod van? -
#46278 Akkor ott van a kutya elásva. 2.0-ra tedd fel a ramok feszültségét. (Elvileg van a lapon tuning opció F8-al tudod előhozni és ott tudod beállítani a plusz feszt.) Ha megadod neki a 2.0-2.1-et szerintem stabilan fog menni. Plusz még nézd meg hogy a ramok milyen időzítésűek everestben vagy a gyártó lapján és az alapján lődd be. -
#46277 Igen mind2 erősebb nála. A 3650 a legerősebb aztán a 2400 majd az 1600. Szerintem a 3650-et felesleges egy ilyen proci mellé berakni, elég a 2400-as.
A lapod csak DDR1-et támogat. (MSI hivatalos honlapja) -
#46276 GIGABYTE GA-EP43-S3L
E8400 3.00GHz
COOLERMASTER Hyper TX2 RR-CCH-L9U1-GP
GEIL Ultra 4096Mb DDR2 800Mhz
SAPPHIRE HD4830
WD 320GB
Pioneer DVR 115-D
Proci, VGA nincs húzva.
A ram 2 voltos de 1.9-en megy (elvileg a lap 1.9ig támogatja)
Memória időzítések
400 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) / 23-51-3-6-3-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)
333 MHz 4-5-5-13 (CL-RCD-RP-RAS) / 20-43-3-5-3-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)
266 MHz 3-4-4-10 (CL-RCD-RP-RAS) / 16-34-2-4-2-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)
-
Dani0017 #46275 hello
1kis segítséget szeretnék kérni,ha lehet...:)
szeretnék venni a gépembe 1Belső winyot a régi helyére.ezt néztem ki:: http: //www.arukereso.hu/merevlemez-c3103/samsung/500gb-16mb-7200rpm-sata2-hd501lj-p9850693/#termek-leiras
és nemtudom hogy jó-e a gépembe:)alaplapom: http://www.rufusz.hu/termek/gigabyte-ep45-ds3r-atx-lga-775-intel-p45-ich10r
beletudom rakni azt a winyot abba a alaplapba?lécci válaszoljatok elöre is köcce! -
#46274 Celeron D 2800 Mhz
Az alaplap pedig MSI 865G Neo2-ps
Azt szeretném még megkérdezni, hogy a Radeon HD3650, vagy a 2400 azok erősebbek az X1600pro-nál? csak mert árban az x1600 és a hd3650 megegyezik...
És még vmi..hogyan tudom meg, hogy az alaplapom képes DDR2t kezelni? Nem igazá vagyok otthon ebben a témában, mi van, ha csak sima DDR, és DDR2es vga van benne? (az eddigim is DDR2 volt..) -
#46273 Jól vannak beállítva a memória időzítések? Mert nekem is hasonló ondjaim voltak. Örökké kék halál volt játék meg win közeben. Mi a konfigod ?:) -
#46272 Új a gép.
Régen is volt ilyen problémám igaz más játékokkal, aztán egyszer csak elmúlt. -
#46271 És melegszik valami? Memória/vinyó teszt megvolt? Nem cseréltél valamilyen drivert az utóbbi időben? -
#46270 Írd le hogy milyen proci mellé lenne. Én így látatlanba a Radeonra szavaznék, és nem a PRO-ra hanem az XT-re. -
#46269 sziasztok!
Tönkre ment a videókártyám, és vennék egy újat. A probléma az, hogy AGPs csatolófelületű kéne. (Igen, tudom, hogy öreg szar fostalicska, de új gépet nem fogok venni)
Ki mit ajánlana ? Nem akarok rá sokat költeni, de nagyon szart sem akarok venni. Az eddigim az egy Radeon X1600PRO volt.
Néztem a Radeon HD2400-at, meg kb a GeForce 6600 van a kategóriában, amit láttam, és aránylag értelmes.
Vki tud segíteni ? -
#46268 Nincs húzva semmi. -
jackson021 #46267 eéri a vga a höfokot és megbolondul a gép! -
jackson021 #46266 ill a gép sem biztos hogy normálisan el akar majd indulni! -
jackson021 #46265 ha jolértem a videokártyát huztad! ha a játékoknál képhiba van és huzás elött nem volt akkor az tuti a huzás! ill fogd meg miközben megy a játék a vgád bordáját! ha nem birod rajtatartani a kezed vagy alig akkor az is a huzás miatt van!! és ha igyhagyod ilyen hütésel akkor hamar bedöglik a vgád! -
jackson021 #46264 lekapod a ház oldalát és az alaplapon szép nagy betükel rá van irva hogy
asus vagy gigabyte, akármi és mellé pedig a tipusa!!!
ezt fölirod egy cetlire és a drvivers.hu ra felmész és ott beirva valoszinüleg megtalálod!
ha nem akkor az alaplapod gyártojának az oldalán lesz és oda ütöd be a tipusát! (asus mondjuk a gyárto és a tipusa mellé van irva azaz a8n-sli például) -
#46263 Vissza kapcsoltam a write combininget mert itt FF-ban is lefagyott, restart után egyből kék képernyő fogadott, kikapcs bekapcs és most megint megy. -
#46262 Nem hiszem, hogy melegedés.
Kikapcsoltam az Enable write combininget és már attól kiakadt, hogy TDU-ban kijöttem a házból, elfordultam jobbra kb. 5 métert mentem.
Restart, ezután nem ismerte fel az alaplapi hálókártyát (10-es hibakód)
Kikapcs-bekapcs és most felismerte. -
#46261 Rivatunerrel, hogy lehet ki íratni a hőfokot?
Log file-t nem ment ha lefagy. -
Ari18 #46260 Everest nevű progit leszeded és az "megmondja" -
#46259 hali!
Az lenne a problémám, hogy elvesztettem az alaplapomnak a telepítő CD-jét és a hangkártyám is arra van integrálva és a windows újratelepítése óta nincs hang a gépemen. Nem tudjátok ,h hol tudom megnézni az alaplapomnak a típusát, hogy letölthessek hozzá egy drivert vagy esetleg valami egyéb megoldást a problémámra?
előre is köszönöm. -
#46258 Ilyenkor kell újraindítani és a BIOS-ban megnézni. -
#46257 Hali! Everest hőfokjelzője mennyire megbízható? Csak mert előbb elég fura dolgot tapasztaltam. Artantis Studio képet renderelt, ilyenkor csontig ki van használva a proci (Everest szerint legalább is), közben ArchiCAD-ben (tervezőprogi) 3D-as modellt minden gond nélkül forgattam, Media Playerrel még zenét is hallgattam, simán tudtam váltani számok közt, semmi lassulást nem éreztem a gépen, és Everest 82 fokot írt a procinak... Ilyen hőfokon már le is fagyna, vagy legalább is belassulna mint az állat, nem? -
#46256 Azt hiszem everestben van log funkció, meg rivatunerben is. Rivatuner képes kiírni a hőfokot játék közben. -
#46255 fateromnak mond. én nem gondoltam, csak ő. -
#46254 Szép is lenne, ha szoftverbázison vírusok lennének... Ez marhaság, már bocs. :) -
#46253 Azt, hogy tudom tesztelni vagy naplózni, hogy amikor megfagy milyen hőfokok voltak? -
#46252 Sziasztok! Elég nagy bajban vagyok! Az a problémám h a vistam mindig leállítja a windows intézőt. De úgy mintha hibás lenne. A köv képpen történik a dolog: belépek, win intéző leállítása, ezután kijön a másik ablak h win intéző újraindítása. Semmi kérdés csak ezt ismételgeti. Amikor leallítja, frissít egyet így pl a start menü bezáródik. Nincs időm rámenni semmire. Tc-t megnyitottam víruskereső megy, de nem hiszem h ez lenne a gebasz. Leállítás, restart, csökk mód nem segít. Am ez egy laptop dualos procival. -
grandegamer #46251 Sziasztok!
Szerintetek sima atx-es táppal működhet egy micro atx-es alaplap? -
#46250 nemtom :). mostanában nem jó a viszonyunk, utáljuk1mást, de amúgy is mindent túl bonyolít :D. kösz, hogy megnyugtattál :D. kezdtem félni, hogy már vmi pocsék cuccot szedtem le. -
#46249 VGA túlmelegedésre gondoltam. -
#46248 Semmi gond, az avast jó. Faterod meg honnan szedi ezeket a hülyeségeket?:D -
#46247 Avast! Home Edition 4.8.1335 (magyar)Vírus és spyware- védelem otthoni gépekre.
ez jó emberek? szoftverbázisról szedtem le, egyik csaj szerint jó. fater meg összetette a két kezét, hogy mit csinálok. szerinte a szoftverbázison sok olyan vírus írtó progi van, ami eleve magába foglalja a vírust is már.
LOL.
vélemény erről?
és most bootolva futtattam1picit és mikor beléptem, máris nem írta ki azt a hibát, amit lent minden nap eddig kiírt.
érdekes... -
xxxpaulxxx #46246 esetleg másik gépbe dobd bele a vinyód és úgy próbáld ki:D
(egyszerűbb megoldás valami kisebb adathordozó) -
CamelX #46245 Ha csak 1 formátumnál csinálja, akkor sztem kodek ütközés, vagy újratelepítés? -
#46244 aaz sztem integrált :D -
#46243 Lehet h a hangkártya cseszkelődik. Ki kellene próbálni egy másik hangkarival, h azzal mi a helyzet.