<b>!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérõ topic</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon rossz emlékeim fûznek hozzá. Nekem is ugyanilyen vinyóm volt, és valszeg alapból gyári hibás volt, ugyanis nekem ilyeneket csinált:
-egyes programok telepítésénél hibát írt ki (amik aztán másik vinyóval simán feltelepültek)
-játékok nagyon lassan futottak
-talán még volt néha olyan is, hogy nem töltött be a Win, bár már nem igazán emléxem, régen volt.
Ghost-oltam volna, és a ghost fájl készítése közben is hibát írt ki.
De persze nálad nem biztos, hogy a vinyó a rossz, csak gondoltam leírom az élményeimet egy ugyanilyen vinyóval kapcsolatban.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ha fent van a win, mehet szépen be az alaplap lemeze. Arról csak egy drivert kell feltenni.
Töltsük le az internetet!
lenne egy kérdésem
nem tiszta számomra egy dolog ddr2 memóriával
szal ha jól értem akkor am2 (x2) csak 800 mhz-ig kezeli,am2+ (x3) kezeli csak felette?
Asus P5GD1 Pro alaplapom van, benne egy 3ghz-es Intel. Ezt szeretném kicsit húzni bios-ban hogyan kell?
letöltöttem microsoft honlapjárol sp3 telepito pack ot asem 300 mega
amint felmetn sp2 utána feltelepítem sp3at
igyx okés? majd a drivereket videokari,kormány
télleg alaplap telepito cdjével kell kezdenem vmit?
jah nincs netem azon a gépen szoval ne menjen fel nekem sehova frissiteni sp3at:)
Egyébként Vistát én kerülném, van még vele probléma elég, nekem eddig XP-n minden játék szépen megy az újak közül is, persze szigorúan DX9-ben.
kösz!!
amikor bekapcsolom akkor minden ok leelenõrzi a memoriát majd irja kifele hogy cd rõl akar bootolni
Viszont a cooler egy Intel gyári téma, ami 2400-on pörög (és sztem mindkét tulajdonság kevés neki).
Pundit 3 - C2D - 2GB - GMA - Maverick Don\'t eat too much yellowsnow!
cpu cooler normálisan rákötve-pasztázva...?
everest 4.6-ban ellenõrizném a cpu cooler fordulatszámát.
ha megoldod a melegedést,szerintem ezek a problémák se állnak fenn többé.
Létezik egy gép, mely a tulajdonomban van. Tulajdonképp a tényleges üzembe helyezés után sorozatos hibák tömkelege zúdult rám és most ott tartok, hogy nem merem bekapcsolni. Segítséget kérnék valakitõl, aki az alábbiakban leírtak alapján körbe tudja vonalazni a problémák okait és esetlegesen ezek orvosolhatóságát is.
A gép a következõképpen néz ki:
- AsRock 775i65GV (LGA775; FSB800/533; Prescott/HT; IntelExtremeGraph.2)
- Intel Pentium 4 521 - 2,80 GHz (FSB800MHz; 1MB L2; Hyper-Threading)
- 2 x 256MB 333MHz DDR2 RAM
- Samsung 120GB SATA
- LG DVD + CD-RW
A gép a következõket mûveli egy kb. 10 perces rendszertelepítés után:
- A CPU ~70°C-on van gyári hûtõvel (tudom hogy ez sok, de nemtudom, hogy az alábbiakban sorolt dolgoknak köze van-e a magas hõmérsékletnek)
- véletlenszerû újraindulások
- alkalmazások hibás mûködése (pl. Firefox összeomlik, NOD komponensek hibát észleltek mûködésükben) és azok esetenkénti önálló kilépése
- egyes szoftvertelepítések megszakadása
- WIFI-hálózati kapcsolat igénybevételénél annak átviteli minõségbeli ingadozása
Várom a segítõkész válaszokat! :)
Pundit 3 - C2D - 2GB - GMA - Maverick Don\'t eat too much yellowsnow!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Nem tudom jó helyre irok-e ha nem akkor lehet törölni, de alap hûtõvel rendelkezõ AMD Atholon 64 X2 procit hány fokig érdemes húzni?
Most 39-en van 2800 MHz-el 2600 helyett magonként.
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
lehet buta kérdés :D de egy Samsung SyncMaster 943NW monitornál, a megfelelõ képernyõ felbontás 1440X900 lenne. de valami oknál fogva ez a felbontási opció nem érhetõ el :S egyszerûen nincs, mitõl lehet ez a probléma? és mit kellene választani ilyen esetben? elõre is köszönöma segítséget
Egy olyan probléma vetõdött ma fel a testvéremnél, amilyet még nem láttam.
Kihúzta a billentyûzetet és az egeret a gépébõl, majd mikor visszadugta, már egyik sem mûködött. Hiába állt fel a rendszer (XP), hiába indította újra, akkor sem mozdul semmi. Egyszerûen nem értjük. A hardverprofilban sincs felkiáltójel stb. Szétszedtük a gépet, de nincs kilazulva semmi.
Van valakinek ötlete?
Elõre is köszi.
A monitorom felbontása 1280*1024 volt 60Hz-en. Kipróbáltam a GTA4et és miután visszaléptem a windowsba a felbontás megmaradt és a frekvencia is, de a kép el van tolva jobbra. A monitoron sem tudom visszaállítani, a windowsban sem. Csak akkor lesz teljesen normális a kép, ha 75Hzre állítom a frissítést. Most mindenki kérdezheti, hogy miért akarnám 60Hzen, amikor a 75 jobb, de nekem van egy külsõ tv tunerem, ami csak 60Hz es módban képes kép a képben megjeleníteni a windowst és a tévéadást egyszerre.
Acer AL1906 monitor, ATi X1900GT, és Windows Vista van gépen.
ゾルターン
Heee?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
1; Lathato egy particio a main screen-en ( mivel 160GB egyben van. )
2; Kijelolod a particiot es raklikkelsz a "resize partition" opciora.
3; Megjelenik egy rozsaszin teglalap (a 160GB vinyod az) valamelyik vegen ( ha jol emlekszem a jobb) van egy csuszka azt a bal oldal fele mozgatva allitod ba a "C" meretet.
4; Ez utan OKzas es ujrainditas.
Ne ba...gasd amig nem vegez , gep fuggo es adat mennyiseg fuggo mennyi ideig tart.
ゾルターン