<b>!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérõ topic</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

értem és kös
fery02
Egy dolog nagyon feltûnt a listádról: "Samsung 120GB SATA"
Nagyon rossz emlékeim fûznek hozzá. Nekem is ugyanilyen vinyóm volt, és valszeg alapból gyári hibás volt, ugyanis nekem ilyeneket csinált:
-egyes programok telepítésénél hibát írt ki (amik aztán másik vinyóval simán feltelepültek)
-játékok nagyon lassan futottak
-talán még volt néha olyan is, hogy nem töltött be a Win, bár már nem igazán emléxem, régen volt.
Ghost-oltam volna, és a ghost fájl készítése közben is hibát írt ki.

De persze nálad nem biztos, hogy a vinyó a rossz, csak gondoltam leírom az élményeimet egy ugyanilyen vinyóval kapcsolatban.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Bandi 18
És azon van a hangkari driver is. De majd bejön az autorun és ott ki tudod választani. A VGA-hoz is tegyél drivert, az meg a VGA-hoz mellékelt cd-n vagy a neten van.

KILLER2
Persze, hogy nem egyszerre kell :)
Ha fent van a win, mehet szépen be az alaplap lemeze. Arról csak egy drivert kell feltenni.

Töltsük le az internetet!

gépembe 1 darab dvdiro van ha ebbe berakom a win telepitot akkor hova rakom az alaplap telepito cd.t? vagy majd a win kiirja h vegyem ki a win telepito cd.t és rakjam be a az alaplap telepito cdjét?
Bandi 18
Hát win telepítéskor alaplapi drivert is kell tenni és az az alaplapi cd-n van rajta.

üdv!
lenne egy kérdésem
nem tiszta számomra egy dolog ddr2 memóriával
szal ha jól értem akkor am2 (x2) csak 800 mhz-ig kezeli,am2+ (x3) kezeli csak felette?

Endiman
sziasztok!

Asus P5GD1 Pro alaplapom van, benne egy 3ghz-es Intel. Ezt szeretném kicsit húzni bios-ban hogyan kell?

xp sp2 telepito cd.m van otthon szoval felmegy rá sp2 majd frissitek sp3 ra
letöltöttem microsoft honlapjárol sp3 telepito pack ot asem 300 mega
amint felmetn sp2 utána feltelepítem sp3at
igyx okés? majd a drivereket videokari,kormány
télleg alaplap telepito cdjével kell kezdenem vmit?
jah nincs netem azon a gépen szoval ne menjen fel nekem sehova frissiteni sp3at:)
Inkább SP3. Vagy ha alap XPSP2-t teszel fel, akkor is fel fog menni frissíteni SP3-ért. Már persze ha origi. :) (De le lehet külön is szedni a csomagot)

Egyébként Vistát én kerülném, van még vele probléma elég, nekem eddig XP-n minden játék szépen megy az újak közül is, persze szigorúan DX9-ben.

értem szoval sp2 tõl felfelé mindegy? (sp3 vistasp1)
kösz!!
miért nem xp sp3?

Bandi 18
Xp Vista mind2 felmegy rá. Azért mondták hogy SP2 mert az már felismeri a Sata vinyót.

vettem egy uj gépet op rendszer nélkul. a bolt ahol vettem azt mondták h op rendszernek xp sp 2t rakjak fel. szerintetekk csak xp sp2 mehet rá?uj gép nagyvonalakban 500gb ,hd 467,0 Athlon64 X2 6000+ AM2 ,GIGABYTE GA-M57SLI-S4 - nForce 570 , 2 gb ram
amikor bekapcsolom akkor minden ok leelenõrzi a memoriát majd irja kifele hogy cd rõl akar bootolni
Bandi 18
Az hogy a hûtõ mennyi prörög egy dolog nekem is csak 2200-õt és mégis 40 fokos. Az újraindulásokat okozhatja hibás ram/HDD vagy hogy a CPU melegszik. Tisztítsd meg a hûtõt ha kell vedd le a házad oldalát vagy plusz ventiket szerelj be. HDtune error scan és memtest86-ot futtass le utóbbit dosban hogy a vinyót és memet ki lehessen lõni. Spyware és víruskeresés spyware-re ajánlom a spywareterminatort, vírusra avg free ed. Ja igen a feladatkezelõben nézd meg hogy a proci nem megy-e maxon valami miatt. Legvégsõ esetben win újratelepítés.

CheeBee9
Bepasztáztam... nemis kicsit;
Viszont a cooler egy Intel gyári téma, ami 2400-on pörög (és sztem mindkét tulajdonság kevés neki).

Pundit 3 - C2D - 2GB - GMA - Maverick Don\'t eat too much yellowsnow!

ezen jelenségeket mind okozhatja a proci melegedése szvsz.
cpu cooler normálisan rákötve-pasztázva...?
everest 4.6-ban ellenõrizném a cpu cooler fordulatszámát.
ha megoldod a melegedést,szerintem ezek a problémák se állnak fenn többé.
CheeBee9
Üdv!

Létezik egy gép, mely a tulajdonomban van. Tulajdonképp a tényleges üzembe helyezés után sorozatos hibák tömkelege zúdult rám és most ott tartok, hogy nem merem bekapcsolni. Segítséget kérnék valakitõl, aki az alábbiakban leírtak alapján körbe tudja vonalazni a problémák okait és esetlegesen ezek orvosolhatóságát is.

A gép a következõképpen néz ki:

- AsRock 775i65GV (LGA775; FSB800/533; Prescott/HT; IntelExtremeGraph.2)
- Intel Pentium 4 521 - 2,80 GHz (FSB800MHz; 1MB L2; Hyper-Threading)
- 2 x 256MB 333MHz DDR2 RAM
- Samsung 120GB SATA
- LG DVD + CD-RW

A gép a következõket mûveli egy kb. 10 perces rendszertelepítés után:

- A CPU ~70°C-on van gyári hûtõvel (tudom hogy ez sok, de nemtudom, hogy az alábbiakban sorolt dolgoknak köze van-e a magas hõmérsékletnek)
- véletlenszerû újraindulások
- alkalmazások hibás mûködése (pl. Firefox összeomlik, NOD komponensek hibát észleltek mûködésükben) és azok esetenkénti önálló kilépése
- egyes szoftvertelepítések megszakadása
- WIFI-hálózati kapcsolat igénybevételénél annak átviteli minõségbeli ingadozása

Várom a segítõkész válaszokat! :)

Pundit 3 - C2D - 2GB - GMA - Maverick Don\'t eat too much yellowsnow!

Srácok az én gondomra nincs tipp?
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket :D sikerült :D :D
Bandi 18
Everestben nézd meg a gyártóját vagy a számlán a VGA-nak, menj fel a honlapjukra és tölts le egy drivert :). Vagy nvidia.com-ról, ott ki lehet választani hogy mien vga

kulabácsi
3dmarkhoz kell fix, ati toolhoz nemtom, de ccchez biztosan, mert agps

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

milk41
Most szereltem be az új AGP-s GPU-t(radeon HD3650),és az a gondom hogy ATITool/3DMark03 nem ismeri fel/nem indul el.Mit csináljak?Tegyem újra õket?

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

tudna valaki segíteni nekem, abban,hogy nvidia geforce 7600 gs videokártyához hol találom a legújabb drivert? egy linket nagyon megköszönnék
Sziasztok!! Olyan kérdésem lenne, hogy vettem egy notit, acer aspire 5730 zg, a leírása gyári alaptartozéknak irja a bluetooth-ot de az istenért sem tudom használni. Van egy gyorsgombja, ha megnyomom azt irja nincs eszköz, ha telepíteni akarok egy blue-s drivert azt irja no device:S
nem tettem még fel új drivert, nvidia geforce 7600 gs azt hiszem,ilyen videokártyám van, a legújabb drivert kellene gondolom feltennem hozzá, de nem találom :S
trogerzsiger
Bocsi, szóval videókártyához is tettél fel drivert?

Ryder7
Császtok!

Nem tudom jó helyre irok-e ha nem akkor lehet törölni, de alap hûtõvel rendelkezõ AMD Atholon 64 X2 procit hány fokig érdemes húzni?

Most 39-en van 2800 MHz-el 2600 helyett magonként.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

tessék? nem egészen értem,hogy mire gondolsz :S(ezekhez a dolgokhoz nem igazán értek, de gondolom feltûnt)
trogerzsiger
VGahoz is?

leszedtem, a legújabbat, a samsung oldaláról, de így sem változott a helyzet :S
Bandi 18
Monitorhoz.

drivert a monitorhoz, vagy a videokártyához?
Bandi 18
Próbálj meg egy drivert leszedni hozzá.

sziasztok!
lehet buta kérdés :D de egy Samsung SyncMaster 943NW monitornál, a megfelelõ képernyõ felbontás 1440X900 lenne. de valami oknál fogva ez a felbontási opció nem érhetõ el :S egyszerûen nincs, mitõl lehet ez a probléma? és mit kellene választani ilyen esetben? elõre is köszönöma segítséget
Hello Mindenkinek!

Egy olyan probléma vetõdött ma fel a testvéremnél, amilyet még nem láttam.

Kihúzta a billentyûzetet és az egeret a gépébõl, majd mikor visszadugta, már egyik sem mûködött. Hiába állt fel a rendszer (XP), hiába indította újra, akkor sem mozdul semmi. Egyszerûen nem értjük. A hardverprofilban sincs felkiáltójel stb. Szétszedtük a gépet, de nincs kilazulva semmi.

Van valakinek ötlete?

Elõre is köszi.
Hi emberek!

A monitorom felbontása 1280*1024 volt 60Hz-en. Kipróbáltam a GTA4et és miután visszaléptem a windowsba a felbontás megmaradt és a frekvencia is, de a kép el van tolva jobbra. A monitoron sem tudom visszaállítani, a windowsban sem. Csak akkor lesz teljesen normális a kép, ha 75Hzre állítom a frissítést. Most mindenki kérdezheti, hogy miért akarnám 60Hzen, amikor a 75 jobb, de nekem van egy külsõ tv tunerem, ami csak 60Hz es módban képes kép a képben megjeleníteni a windowst és a tévéadást egyszerre.
Acer AL1906 monitor, ATi X1900GT, és Windows Vista van gépen.

Bandi 18
Attól hogy óránként beírod még nem lesz válasz és az a 'heee' eléggé tahón hangzik....

gurubefree
Azt tudod winfos alol is. De meg van a funkcio a Partition Magic-ben is. Ami jobban tetszik.

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Tetsuo
Hogy lehet a DVD-meghajtonak az idegesito allando swappolasat megszuntetni es beallitani, h olvassa be 1x a fajlt v albumot es onnantol mar csak a memoriabol olvassa? mert memo az van boven, de a fos Vista meg ezt sem tudja, pedig ugy remlik a Win98 mar tudta..

Heee?

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

És mi lesz a maradék partícióval? Nem kell új partíciót csinálni?
gurubefree
Szolj ha valami nem jo ......

Köszi, próbálom...
Szép napot!Egy kis segítséget szeretnék kérni,a felmerült probléma megoldásához.Történt ugyanis,hogy formázni kellett a szgépet,és az újratelepítés után egy funkciót nem tudtam életre bírni.Konkrétan az fn+vmi lenne,tehát így nem lehet a képernyõ fényerõsségét állítani,sem wi-fit kapcsolni.Akinek laptopja van biztos ismeri ezt a kis kék gombot.Szóval nem tudom,hogy poontosan ehhez milyen program kell,illetve,hgoy milyen beállítást kell esetlegesen eszközölni.Elõre is köszi:),((csak így ctrl+v:)))
gurubefree
Ha igen akkor .....
1; Lathato egy particio a main screen-en ( mivel 160GB egyben van. )
2; Kijelolod a particiot es raklikkelsz a "resize partition" opciora.
3; Megjelenik egy rozsaszin teglalap (a 160GB vinyod az) valamelyik vegen ( ha jol emlekszem a jobb) van egy csuszka azt a bal oldal fele mozgatva allitod ba a "C" meretet.
4; Ez utan OKzas es ujrainditas.
Ne ba...gasd amig nem vegez , gep fuggo es adat mennyiseg fuggo mennyi ideig tart.

most települ
gurubefree
Fel van telepitve a program ???

és hogyan?
gurubefree
Termeszetesen ....

És abban tudnál segíteni, hogy hogyan kell csinálni?