!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
1.Control Panel-ben minden ATI-ra utaló jelet letöröltem.
2.Restart és bementem Safe Mode-ba
3.Driver Sweeperrel mindent töröltem
4.Vissza normál módba és tenném fel de ezzel a hibaüzenettel elküld a !@+"!,"-ba:"Service: Setup did not find a driver compatible with your current hardware or operating system. Setup will now exit."
5.Csókolom,viszlát!Driver Sweeperel biztonság kedvéért átmegyek
6.Teszem fel a 8.1-est és már a Welcomenál furcsa módon a Welcome árnyéka sötét kék helyett fehéres pirosas
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
ui.:köszönöm ATI<#mf2>#mf2>
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy routerem (T-online-os) A net ezzel van most megosztva, az asztali gép, és a laptop között.
Az asztali géphez egy kábellel (nemtudom hogy nevezik azt a kábelt)megy a net, a laptophoz pedig Wifin keresztül.
A kérdésem, hogy hogyan tudnám a legegyszerûbben áthozni a dolgaimat az asztali géprõl a laptopra, kb40-50 gb kellene átmásolni.
Elõre is nagyon köszönöm!!!!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ITT A KÉP:
THX elõre is!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok hogy szerintetek mi lett haverom gépével??
Bekapcsoljuk a gépet, és a monitort 5mp után a monitor gombja el kezd villogni,nincs kép, a gépnek csak a hûtõjét lehet hallani, és a gép 20mp után újraindul és megint kezdõdik elõlrõl. Mi romolhatott el a gépbe?? A nyáron rakatta össze.<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910
Ha Neroval csinálod a filmet, akkor asszem felajánl Neked egy LP (LongPlay) írásmódot, és úgy ront a minõségen, de ráfér (így csináltam meg valamelyik Karib Tenger Kalózai részt is).
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Ide is beírom, biztos ami biztos alapon.
Az alábbi problémával szembesültem ma:
Van egy LG GSA-H66N dvd-íróm. Lassan egy éves lesz, gond nélkül mûködött.
Öcsémnek vettem egy LG GH22-NS30 írót karácsonyra, és gondoltam azért kipróbálom. Elsõ furcsaság az volt, hogy rezgett benne valami, mintha egy rugó gurulna ide-oda amikor megdöntöm. Mondom azért meglátjuk...
Beraktam, felismerte, küldöm Neroval (adatlemez), ellenõrzéskor jelzi is a hibát (adatellenõrzési hiba xxx-yyy szektorban). Próbálom felmásolni adatot winyóra, nem megy.
Mondom oké, garancia három napján belül vagyunk, nincs nagy baj...
Visszaraktam az enyémet... és ugyanazt csinálja. Az amelyik egy évig mûködött.
Hol a hiba? Én vagyok hülye és nem nyomtam át valamit?
Ugye jumperek már nincsenek, mert SATA. Felismerte, tehát a kábelek rendesen rá vannak dugva. Én tudományom itt véget ér.
ゾルターン
hamarosan úgyis veszek másik gépet
neten láttam én is a 200at de biosban nincs
DDR 400-as
ゾルターン
Amugy tamogatja a 200-at is. ( System clock supports 266/333/400MHz )
Ez ugy nezd hogy el kell osztanod 2-vel.
Az a DDR1 mennyivel szarnyal ???
ゾルターン
Jo lenne tudni milyen a memoria is ....
ゾルターン
az alaplap kézikönyvében FSB 133 (emelni csak 166-ra lehet) és 15x szorzó van megadva (eddig default volt)
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Ez a CPU nem 1 versenylo , ami kihozhato belolle max. 2.3GHz.
ゾルターン
ゾルターン
2GHz-es AMD 2400+ procit csak 1.5GHz-es 1800+-nak látja az XP
korábban volt már ilyen, de akkor az FSB állítódott el, és 133-ra visszaállítással megoldódott, most viszont semmi
a szorzó defaulton van de ha átállítom 15x-re akkor is marad az 1.5GHz
valaki, valami 5let?
Pl egy Chieftec-nél jobbat ne akarj.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
gigabyte GA-MA 69GM-s2h alaplapom van pls help 😞
köv a config.:
msi k9n neo v3;
amd 3600+ x2,
1 gb ddr2 800,
ati x1950xt
320gb sata2.
Ezt viszi a 400W-s táp?