64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#46402 total commanderből/sajátgépből csak a dvd ramokat lehet úgy törölgetni mint egy HDD-t. -
#46401 Köszi.IMG Burnel valamit csináltam és letörölte:D -
#46400 Nem használok nerot és nemtom már a menüszerkezetét. Keresd meg újraírható média törlése vagy valami ilyesmi. Utoljára hatos nerot használtam, az utána lévők szarok:D -
#46399 Neróval elmondod,hogy kell?:D -
#46398 Neroval vagy imgburnnel vagy más dvd író szoftverrel. -
#46397 Sziasztok!
Vagy egy DVD+RW lemezem amiről törölni szeretnék egy filmet de nem engedi az írásvédettségre hivatkozva.Hogy tudom letörölni? -
Dani0017 #46396 hali!
jó múltkorjában kölcsön adtam (énhülye)a haveromnak az eredeti xpmet.mostmeg felakarom rakni és nem tudom aktiválni,se neten,se telon keresztül..szal elk*rtam az eredeti xpmett:S:S..
és hogyan tudnák hozzá venni vagy nem is tudom hogy ,hogy újra működőképes legyen?? -
#46395 nem
ahogy frissített a vidanet (3óránként frissít) rögtön lett buherálás nélkül
Csak szólok hátha valakinek ilyen gondja lesz
kössz a helpet
üdv
SrAta -
#46394 A netszolgáltató nem is fog. Klónozd bele a routerbe annak a hálókártyának a MAC címét, amiről eddig ment a net. Egyáltalán a routerben beconfigoltad a netet? -
#46393 Sziasztok!!!
Nagyonnagy segítségre van szükségem!
A helyzet az, hogy barátnőmék vettek egy routert meg hozzá egy WLAN adaptrert.
Összekötöttem a vidanetes modemmel mindent. Felraktam az adapter driverét és az agáz, hogy nincs net.
NA, DE ha megnyitom az Internet Explorert és beírom, hogy "192.168.1.1" a router Ip-je. Akkor kijön a beállításaihoz a bejelentkező felület beírok felhasználónevet, jelszót és belép.
Tudom állítgatni a Router adatait meg mindent, ergo szeriontem a modem vagy a netszolgáltató nem frissített még, hogy nekem más a MAC címem
Lehet ez? -
#46392 Játékoknál sehogy. Illetva matrox head2go-val. -
#46391 Szasztok!
adott 8600Gt + 2 monitor + vista 64 bit. a kérdés a következő, játékoknál csak 1 monitort használ a gép, a másikon az asztalt látom, hogy tudom azt megcsinálni h mind 2 monitort kihasználja a gép? -
jackson021 #46390 ha van rá lehetöséged akkor ted azt az ugy egyszerübb lenne igen! -
#46389 Tehát azt mondod, ha simán újrahúzom a rendszert a régire formatálás nélkül akkor megmaradnak az adatok és akkor hozzáfogok férni a régi rendszergazdai adatokhoz?
Ha bekötök abba a gépbe még egy vinyót és arra húzok egy rendszert és mellé teszem ezt, az ugyanolyan mintha egy másik gépbe bedugom a vinyót és ott próbálok belépni rá nem? -
jackson021 #46388 vagyha van d pariticiod akkor arra telepitsd a rendszert -
jackson021 #46387 vagy ha ezt nemakarod igy! ha van még egy vinyod akkor arra telepits egy rendszert és hejezd primari masterbe elsodleges vinyonak és dugd mellé a másik vinyot! igy is menni fog! -
jackson021 #46386 Várj! A rendszer csak a saját fájljait irja felül de még a pl:c:/wxy vagy a program files-se irja felül SOHA!!!!tehát még az nfs is pl fentmarad csak legfeljebb nem müködik! -
#46385 és itt mi a garancia arra h megmaradnak az adatok? mert már sikerült olyan win telepítést és frissítést/javítást csinálni, hogy azt írta a telepítő h megmaradnak az adatok csak mellé települ és ehez képest szépen felülírta, eltüntette, pedig nem formáztam. -
jackson021 #46384 Hello!
Az lessz a legtutibb hogy ha fejbevágod egy xp telepitéssel ugy hogy nem törölsz nem formázol nem particonálsz! igy kapsz egy garantáltan uj rendszert csak a vinyon ottlesz a regi renszeris ami már nemegy emiatt!
ha lementetted a cucokat megint ujrahuzod de mostmár formázhatsz is! -
#46383 nem lehet h a Vista leállítja simán a vinyót és kell neki pár másodperc amíg újraindítja inaktív állapotból? ilyenkor szokott megállni egy pillanatra a rendszer. -
#46382 Van egy régi gépem, amelyen XP futott, de megadta magát a rendszer. Elég sok fontos adat volt rajta, rendszergazdai fiókban, jelszóval védve. Ugye normál esetben fogom, átrakom egy másik gépbe, lementem és formázom, de mivel rendszergazda fiókban volt, nem enged belépni. Van valakinek ötlete arra, hogy ilyenkor mi a teendő? -
#46381 Mitől lehet hogy néha minimum 20mpekre megáll az aktuális futó program (akár FF, akár játék, szinte bármi, 1 kattintás után az ablakba "nem válaszol"). Teljesen friss legális vista, semmi plusz segédprogram vagy ilyesmi... 1 vinyó, 30+290es partíció, a gép tiszta. Milyen hardver okozhat ilyen jellegű problémát? Vinyó esetleg? -
#46380 Nem hangos, 2000et forog a gyári hűtő és kb mókuskerék méretű. Az FSP CRG400am hangosabb. :D -
#46379 " ugyanaz hűti az e8500akat is és 3,6ghz-n"
midez oké, de hangja milyen? :D -
ZsirosKenyer #46378 kösz a kimerítő választ!
-
#46377 Bőven elég az az alu hűtő még húzásra is, ugyanaz hűti az e8500akat is és 3,6ghz-n simán ment vele a cpum. De ha a mostanid jobban hűt, ráteheted azt is. -
#46376 Hát sztem hagyjad a mostanit. Bár ahogy rákerestem, az se tűnik túl komolynak, de hát látom, még húzott P4-re használtad, úgyh akkor annyira nem lehet rossz. De azért hőmérsékletet figyeld mindenképp. -
#46375 Egy kérdés! Vettem egy e5200 at. Most látom h ehhez a prochoz adtak egy nulla alu hütőt! Ugy érzem ez kevéske lesz! Otthon van 1 AC alpine7 tipusu hűtő. Az hűti a mostani p4-et is. Szerintetek hagyjam azt a coolert benne? Vagy tegyem a gyárit? -
#46374 Üdv!
ha a halható hang impulzusszerű, 5-20Hz-re ültetődött 1-5khz-es brust/sweep(ritmusos ciripelés,zizegés)
-lehet a tápban pfc induktivitása,
-alaplapon az egyik ferrit mag a cpu körül
-vagy egy olyan alkatrész amit nem sikerült felrögzíteni rendesen, és az áram dinamikus változása hatására mozog,zizeg.
futtass le egy 3dmark2005-öt és cpu teszt környékén hallgatóz...
-próbáld meg megállítani a ventit egy ecsettel amikor azt a zajt csapja és ha megszűnik akkor a venti csapágyazása van kikopva->venticsere
Ha a táp folyamatosan sípol 13-15khz-el az már gáz.
Valószínű megdöglöttek a kondik a tápban. normál esetben 18-25khz körül alakul a kapcsolási frekvencia, ezt már nemigen hallod meg. Általában túlterhelésnél, vagy szűrő túl nagy szivárgó árama miatt esik le a kapcsolási frekvencia, és így halhatóvá válik. Ekkor érdemes minél hamarabb kicserélni a tápot!
gyengébb minőségű/megöregedett tápok képesek használat folytán kinyírni az alaplapon is a kondikat, és azt már nem lehet megúszni egy tápcserével... -
#46373 ja, vagy orthos -
#46372 Met = Metwork :) -
jackson021 #46371 Neharagudj MET de mint látod nem neked irtam!!! Amugy kössz hogy válaszoltál hejette is!
Amugy én is addig huztam a gépeimet mig birták! Ha jol megy igy is akkor én is igy hagynám! -
#46370 én ventire gyanakszok a tápban próbáld ki hogy 1 fogpiszkát beledugsz a ventihez és nem forog ha akkor is csinálja akkor kondi :) -
#46369 Nekem pont ezek voltak a problémáim mint amiket leírtál. Néha abbahagyta aztán megint rákezdett. Tápcsere lett a vége. -
ZsirosKenyer #46368 egyelőre nem tapasztaltam problémát, de azt sem szeretném ha egyszercsak nem tudnám elindítni a gépet, és pont olyan időpontban történne mindez, amikor nem tudnék friss táphoz jutni.
Nomeg eddig csak indítás után kb 10 percig csinálta, azt elviseltem, de ma először egy film nézése közben is elkezdte és k.rvára zavart.. -
#46367 okoz valami problémát? azon kívül hogy visít -
ZsirosKenyer #46366 az az érdekes hogy indításkor nagyon nekikezd, aztán elhalgat, de néha ismét rázendítz és olyan hangosan, hogy az idegeimet szétküldi.
Ezeket lehet javítattni? msot nincs kedvem újat venni... -
ZsirosKenyer #46365 utánaolvasgattam a dolognak, és tényleg nagy valószínűséggel a táp csinálja.
Vmi zavarhatja a cuccot? megmenthető még vajon a táp? vagy ez már gémóver? -
#46364 a londik sercegnek, ha nincs semmi baj akk haggyad hagy sercegjen magában -
#46363 Nekem is cicereg. Nekem a lapomon egy kondi csinálja. De nálad lehet hogy a tápod mert mikor elszállt az egyik tápomban a kondi akkor az is folyamatosan visított. Próbáld ki másik táppal.