64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
OsakaBandit #46482 Amúgy nem értem..minden játék simán feltelepül,de a Crysis nem. Kiválasztom,hogy a D meghajtóra telepítse,akkor mi a fa**nak kell neki a C-n 6 GB hely??!! ..amúgy most valami rendszervisszaállítást kikapcsoltam,ezzel nyertem 1,3GB-ot! mostmár 2,4....JUPÍÍ... -
#46481 ugyanaz legyen a neve a felirat fajlnak mint a film fajlnak -
#46480 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem ha azt szeretném,hogy a film amit kiírok azon azonnal bekapcsolódjon a felirat mert angol a hang azt,hogy érthetném el? -
#46479 erdelyben lakok...romanok csak hozzak ingyen de kikuldesert fizetni kell-.- -
OsakaBandit #46478 Érdekes...na nem baj,ma akkor felteszem a Vistát. Köszi a segítséget mindenkinek! -
#46477 Akkor küldd vissza. Ha Iponnál vetted ingyen viszik meg hozzák. -
#46476 hat most csereltem ki a 8600gt-met azzal ment rendesen. -
#46475 Úgy, hogy már lentebb is írta valaki vírusos Win7-et szedtél le. -
OsakaBandit #46474 Vista64 lesz belőle,mert az XP-re ha már rá nézek,elkap a hányinger! :)
Csak nem értem,hogy miért csökken folyamatosan a hely a C meghajtón,ha csak zenét hallgatok egész nap szinte. -
#46473 Ha a monitora lenne szar akkor a képek jók lennének :). Inkább próbálja ki másik VGA-val. -
#46472 Akkor szedd le és tegyél fel XP-t :D vagy ha 4gigánál több ramod van akkor Vista64-et :D. -
OsakaBandit #46471 Monitort még nem próbáltad??..lehet,hogy az gáz.. -
OsakaBandit #46470 85Giga -
#46469 de nekem is furcsa h amugy mindent szepen jelenit meg es jol mennek vele a jatekok is :| -
#46468 maxon van minden...es mar midennt probaltam higyetek el,minden driverrel,uj windowsal,minden driver beallitassal...de semmi.es a desktopon is van nehany hiba par szinbe...mondjuk az nem zavaro mert csak ha nagyon nezem veszem eszre de idegesito h nem megy szepen... -
mathea86 #46467 Sziasztok ... remélem jó helyre írok.
Magyarországon kívül regisztrált domain névhez keresek magyarországi tárhelyet (Ft. fizetési lehetőség). Egy nagyon alapcsomagra lenne szükségem (kb. 200 mega hely és a vele járók) relatív jó áron. Keresgéltem csöppet és találtam ezt azt pl. xhu.hu-t (elnézést, nem reklámnak szánom) ami egész jól néz ki, viszont a keresőböl nem igazán tudok rájönni ennek pozíciójára a magyar piacon ezért kérem segítségeteket. Melyik a legajánlottabb és legjobb szolgáltatás ezen a téren (webtárhely) Magyarországon?
Köszi előre is a választ! Viszlát -
#46466 Így van, ez úgy néz ki mint ha szimplán low-on lenne az árnyék. -
#46465 És mennyi helyet hagytál a WIN7-nek? -
#46464 Az szerintem sem a VGA hibája, mert akkor nem csak a szélek lennének recések. Ha hibázik a VGA akkor össze-vissza villog és darabokra esik a kép. -
#46463 Nem lehet, h csak túl alacsony beállításon vannak a játékban az árnyékok? :) -
#46462 ipon-nál igen, ha rendelted akk a garanciafutár ingyen hozza viszi, hívd fel őket -
#46461 oks holnap elkuldom...nem tudod ingyen szallitjak ilyen esetekbe? -
#46460 ja és írd fel a hátuljáról a számot, nehogy ugyanazt küldjék vissza :) -
#46459 küld, mond hogy hibásan jeleníti meg a képet -
#46458 win7-nek van neten egy olyan rls-e ami vírusos :S -
#46457 probaltam mar mindent:(szal szted ezzel visszakuldhetem h csereljek ki? -
#46456 esetleg catalyst control centerben advenced view-ban menny végig az összes menüponton, és állíts mindent balanced-re vagy ahol van (aa, af) alkalmazásvezéreltre -
OsakaBandit #46455 LoL..netről szedtem le,több oszt. társamnál is hibátlanul megy. Nálam persze neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem -
#46454 ajánlom EZT a képfeltöltőt a legközelebbi feltöltéseidhez :)
am nekem még nem volt ilyen egy játéknál sem :/ -
#46453 http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=114130 -
#46452 tul kicsi a meret amennyit fel tudok tolteni... -
#46451 minden jatekba ilyen -
#46450 túl kicsi a képfeltöltés gomb? -
#46449 google.hu -
#46448 hova toltsem fel a kepet kepfeltoltes.hu-rol nem engedi ide.. -
#46447 véletlenül nem a vírusos win7 van fent neked? -
#46446 Dobj 1-2 képet sztem, úgy jobban tudunk segíteni. -
OsakaBandit #46445 Ezaz...2 perc alatt az 5,7GB-ól lett 2,1GB-om a C meghajtón!! De hogy mi a ku*va fa**tól azt nem tudom! -
OsakaBandit #46444 Az ég világon semmi változás nem történt Restart után sem...:S -
#46443 az hogy a videokartyam rosszul rajzolja ki az arnyekokat,pixelesen,lehet hardveres problema?mert ha igen akkor becserelnem ha lehet a garanciaval.