!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandi 18
Igen a Bios verziót, szóval hogy támogassa Bios-t is kell frissítened, már ha nem az F4D van fenn. Azt Everestben ha jól tudom meg tudod nézni milyen van rajta.

Bandi 18
A gigabyte oldalán található lista szerint támogatja, az F4D valszeg a bios-t akarja jelenteni.

Aa alaplapom tipusa:

gigabyte GA-M52S-S3P

520chipset-tel

a x4 cpu pedig 9550 AMD Phenom

várom a segítséget és köszi

zoltán
Bandi 18
És mi a VGA-k pontos típusa ?

Ez így kevés. Kéne a pontos típus (chipset), vagy linkeld be õket, ahol találtad.

gurubefree
Elarulnad az alaplapod tipusat , es milyen is az a X4 CPU ( phenom ).

ゾルターン

Sziasztok!

Gigabyte alaplapom van és Am tokozású. Most vettem egy AM+ os x4-es procit de az AMD lapján azt látom, hogy az alaplapom csak azx3-as procit támogatja de csak biosz frissítéssel.

Még ezt írják a hivatalos oldalon.

"Note: If you install AMD AM2+ CPU on AM2 motherbord, the system bus speed will downgrade from HT3.0(5200MHz) to HT1.0(2000 MT/s) spec; however, the frequency of AM2+ CPU will not be impacted."

A kérdésemaz, hogy az új proci jólmenne a lapomba?

Zoltán
Sziasztok!

az lenne a kérdésem hogy egy MSI 256mb os video kártya lehet jobb mint egy ati readon 512mb?
kulabácsi
alaplap tipusát csak tudod nem? gyártó oldaláról le tudod szedni a drivereket

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Csabesz6
hát alaplap cd-m tudja rosseb hol van...ez egy olyan gép amit drágalátos szakértõ pc guru barátunktól vettünk anno kb 6-7 éve.
1.7 celeron, 256 MB RAM, GeForce FX5700...😄D
Lehet sztornózom most a Win XP reinstallt. Úgyis lesz majd új gépem, ha lesz rá pénzem. Szal pár év mulva😄D

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

1perc után kezdõdik.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Hy

valaki tud olyan programot amivel így el tudok torzítani valamilyen szöveget?

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Bandi 18
Csak akkor kellhet ha Sata vinyód van, de elvileg az SP2 azt is felismeri kivéve az elsõ genes sata-s lapok, de az alaplap cd-jén van progi amivel tudsz bootfloppy-t csinálni.

LoDMaSt
És ha kiveszel minden más boot dolgot boisból, csak a cd-t hagyod?

@ Hellomarci

Csabesz6
hát sehogy se akar cdrõl bootolni. biosban be van állítva, nyomtam én F8at, F11et.semmi. pedig kirja hogy: "cdrõl bootoláshoz nyomjon meg egy gombot" nyomok neki, erre simán betölti az xpt...
+azt nézem hogy ha sikerülne is elinditani a telepítést, kell vmilyen alapla floppy. az nekem nincs:|
lévén elég öreg gép

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
köszi mindkettõtöknek😊

Solten
Igen, a BIOS-ban állítsd be a cd-rõl való boot-ot és a a C -partícióra telepítsd. G-t nem piszkálja.

Saor Alba

LoDMaSt
Hy, két partícióval van, a meghajtó az a CD/DVD 😊
De egyébként igen, ha a G-n csak cuccok vannak, akkor, ha törlöd az xp-t, majd újrarakod, akkor marad minden a G-n.
+Indításnál nyomogasd az F11-at asszem, és ott tudsz választani CD-rõl bootot.

@ Hellomarci

Csabesz6
csumi
Újra szeretném tenni az XP-t.Egy vinyóm van, két meghajtóval( ezeket hívják partíciónak ugye?😄)Namost a C-n van az XP, a G-n a cuccaim. Ha újratelepítem az XP-t akkor a G-n lévõ dolgok megmaradnak ugye?
+még annyi, hogy nekem cseszett bebootloni az XP install cd amikor ujrainditottam a gépet.Asszem ilyenkor kell a biosban beállítani hogy cd/dvd meghajtóról bootoljon.Igazából az 1. kérdésem lenne nagyon fontos.

köszi

w77d
HELP! driver sweeperrel letakarítottam a drivereket a géprõl és azóta akárhogy rakom újra bármelyik catalystot a win betöltésekor kidob már egy üzenetet, hogy nem tudja betölteni a mom.implementation fájlösszeállítást és ha indítanám a CCC-t akkor meg azt írja ki hogy nem tudja betölteni a CLI.implementation állományt sem. nem tudom mit csináljak, csak drivert akartam frissíteni a szokásos módon...

Kaplan
Van egy Samsung 940BW tipusu LCD monitorom. Az utóbbi idõben elkezdte csinálni,hogy egy pillanatra elsötétül a kép és aztán visszajön. Hülyén fogom mondani, de mintha rebootolna a képernyõ 😄 Na már most ez a monitor volt Xboxra is kötve és akkor semmi baja nem volt, lehetséges, hogy driver hiba?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Solten
Hi. Ühüm. Bár nem mindegyik divx-et komálja az asztali lejátszó.

Saor Alba

hi all. úgye a mostani asztali dvd lejátszók már mind divx-esek, na ha én most letöltöm az avis mozifilmet, akkor azt csak simán neroval adatlemeznek kiírom, és lejátsza nem?

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

Szerintem Hardware hiba

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

Mar probaltam, de amikor meg nyomom az entert hogy CD-rol telepitse , utanna meginn fekete kepernyo es semmi:S

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

ChuckyHUN
biosba>boot options>first device CD lejátszó.
Befteszed a windvdt és mehet a menet

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Az a gond az egyik haver gepjevel hogy nem indul el a windows, es ha ujra akarom telepiteni a windowst azt sem engedi, csak feketeseg jon be a windows helyett, De a bios mukodik. Mi lehet a gond?

gurubefree
download

Talan segit ...

ゾルターン

Istencsászár
Ezt a hibaüzenet jön el a win indítása utána 5 percel mindig!, és utána a hang elmegy... mitõl lehet? megoldások?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Enosh Chan
Koszi szepen 😊

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Bandi 18
Nem. Win telepítéskor elég csak a C partíciót törölni majd újból létrehozni és formázni.

Enosh Chan
Igazabol nem tudom 😛 Azthittem, hogy a vinyot ugyanugy kell formazni, mint amikor felosztok egy vinyot es formazni kell a masik felet, hogy hasznalhato legyen

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Bandi 18
Miért vesznének el? Csak azt a partíciót kell formáznod ahova a wint telepíted. Megveszed a vinyót particionálod formázod és kész ennyi.

Enosh Chan
Hello! lenne egy kerdesem, ha en msot vennek egy masik merevlemezt, es minden szukseges adatot atmasolnek ra, akkor formazom az elozot amin rajta voltak a dolgo keredetileg, teljesen friss windowst raknek ra akkor formazas utan meglennenek a masik merevlemezen ad olgok vagy azt is muszaj lesz formazni?

Köszi a választ egy biztos húzva nincs. Majd megpróbáljuk vga cserével

Bandi 18
A VGA melegszik vagy a VGA ramja hibás, vagy annyira húzva van hogy nem bírja. Ha húzva van rakjatok mindent alapra, ha ninsc akkor mondjuk egy újabb everestben nézzétek meg a hõmérsékletet, ha az is normális akkor próbáljatok drivert frissíteni, vagy másik gépben kipróbálni és ha akkor is ilyen marad mehet vissza gariba.

Sziasztok A következõben szeretném a segítségeteket kérni. Egyik ismerõsöm gépe ilyet csinál játék és film közben:
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20081215210757N_vtelen1.jpg
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20081215210955N_vtelen11.jpg
Válaszokat elõre is köszönöm!

Nem mondtam, hogy szar csak... De kinek mi tetszik vagy válik be.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Bandi 18
Ja hát akkor ne azt mondd hogy szar hanem hogy sokat kérdez...

Nekem valahogy nem tuti az, hogy ha minden marhaságra rákérdez és nyavajog ha valamire nemet mondok. Csak ennyi.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Gyocsika
A program filesba telepített 2 db dll. fájlt de semmi mást meg egy uninstall .exeét
Ezeket kellene esetleg másolnom manuálisan valahova, h a vista felismerje?

Gyocsika
Sziasztok, olyan problémával állok szemben, hogy Vistát raktam fel, és épp most akarom csatlakoztatni a Compressor Supreme nevezetû kormányomat, de nem reagál semmmire, nem ismeri fel a gép.
A régi driver cd ha felrakom, akkor sincs se kép se hang, most találtam a termék oldalán hozzá elméletileg vista drivert, azt raktam fel, de így sem mûködik.
Van esetleg valami ötletetek? Hogy tudnám felismertetni a kormányt? :S

Köszi!

Bandi 18
Micsoda? 😄 Akkor mégis mi a jó? Nekem eddig frankón bevált, és tesztek alapján is a legjobb...

<#taps>

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Spyware: spywareterminator Egy oltári nagy hulladék 😞

Bandi 18
Szerintem inkább vírust meg spyware-t kellen írtani. Vírus:AVG free Spyware: spywareterminator.

Honnan lehet leszedni xp-hez frissitéseket mert nagyon lassan jön be az internet meg az oldal címek is!!!Meg elég lassú minden!!!
Ramore
Tudna valaki segíteni? Össze szeretném kötni a Notebook-ot a tv-vel, vga-vga kábellel, valamint egy 3.5-ös sztereo hangkábellel. Sajnos a tv-n a kép balra van helyezkedve, a teljes képernyõ látszik, de balra igazodva. A beállításoknál teljes képernyõ van beállítva keret nélkül. A notiban inteles 965-ös a videókari a tv meg egy LG3000. Mit kellene tennem, hogy a tv-n is teljes képernyõben nézhessem a noti képét?
Solten
Májkroszofttól kérdezd.

Saor Alba

bardocz
Miért van az,hogy mostanság minden kikapcsolásnál az XP felrak 15 új frissítést?Tököm tele van vele,hogy még a kikapcsolás is sokáig tart.