!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont itt egyértelmű volt az eset ,mivel az eredeti nyákon az egyik chip-en szép kis lyuk tátongott. Szektor hibásról is mentettem már adatot. Azt se látta már a win csak a lemezkezelőben.
Ha a mechanika ment tönkre akkor szerintem kuka, kivéve ha szeretsz kísérletezni <#nyes>#nyes>
Ja meg ugye ott vannak az adatmentő cégek jó pénzért
az lenne a gondol hogy:
volt nekem 2db 1Tb-os samsung vinyóm, ment is minden a rendeltetés szerint, majd összeraktam egy új gépet, amivel az egyik vinyó már egyáltalán nem volt hajlandó dolgozni, a másik vinyó pedig csak úgy ha bootolás közbe (nem ezen van a rendszer) lehúztam majd visszadugtam az adatkábelt (AHCI bekapcsolva), de akkor ment egész türhetően, majd ma ezt írta ki a HD sentinel:
"Meghibásodás várható - Attribútum: 3 Spin Up Time, Működési fordulatszám eléréséhez szükséges felpörgési idő. Motor ill. csapágy problémára utalhat.
Azonnali merevlemez csere szükséges."
értem h ez a vinyó kuka, de a kérdésem az lenne, hogy a másik vinyó is ugyanazokat a hibákat produkálta, felpörög majd elkezd kicsit kattogni, csak azt fel sem ismeri már a gép
kérdésem az lenne, h van esély rá h csak az elektronika ment tönkre? mert azon a vinyón amit fel sem ismer elég fontos dolgaim voltak, annyira kéne csak újraéleszteni vhogy míg lementem róla őket, utána dobom is mind2-t a kukába....
szóval sztetek menthető még a dolog? vagy felejtsem is el?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ha elosztod ketté akkor gyengül az erősítőbe jutó jel is . Nekem meg pont az ellenkező volt a bajom , nem volt előlapi jack és úgy csináltam meg hogy elosztottam ketté a hátsó kimenetet de tettem a fülhallgató elé egy kapcsolót így tudtam szabályozni hogy az erősítőre is teljes jel menjen ha azon hallgatom.
De utána meg vettem egy házimozi erősítőt és ezt a nagyongagyi teszkós jackos baromkodást befejeztem , optikain megy az erősítőbe és ha fülesen keresztül akarom hallgatni (vagy vannak programok amiknek az analóg kimenet van megadva pl skyp sonyvegas )akkor vagy átkapcsolok a tálcán analóg kimenetre (vagy a programok automatikusan azon szólalnak meg).
All hail the double x!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
A rövid sípról hirtelen a érintésvédelem problémája merült fel mert kb hasonlókal működött nálam(rövidekkel,a gép nem indult,pirosan világított a bekapcsoló lámpája) a "power error" meg rá is utalhat akár.
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2015.01.02. 22:24:37
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Az érintésvédelem véletlenül nincsen kihúzgálva?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Valami hasonlónak lennie kellene (csak ott disabled/enabled kínál fel) akkor keresd fel úgy hogy POST Screen vagy olyasmivel ami "POST"-ot tartalmaz...Mondjuk a laphoz adott kézikönyvet ajánlanám(mivel a bios-"beállításrendszere" eltérőek).
Continuous short beeps: Power error
Tönkrement a táp esetleg? Gondolom csakúgy nem csúszik ki a vga a helyéről.
NEM TUDOK ikont cserélni , mert eltüntek az opciók !
Gugliztam, nem találtam megoldást ...
> Jelenlegi jobb klikk :
Megnyitás
Megny új...
Megny. jegyzetf.
LejátszásVLC
Vizsg. MSC
Kivág.
Másol.
Parancsikon
Torlés
Átnevezés
Tulajdonságok > HIÁNYZIK A : fájl és a mappa helye meg a megosztás is ...
> A TULAJDONSÁGOKBAN pedig csak EGY !!! opció :
Általános
> HELP !!!
> A képfeltöltés.hu -n van még 2 db kép
ver. : ccc 2013.1223.216.3934
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
mert minden más funkciót be tudok rajta állítani ha szükséges, volt néhány játéknál példa arra, hogy az AF + AA - t kívülről kellett szabályozni ilyenolyan okból, szal nem először lépek be a centerbe, illetve régebben overdriveoltam is a kártyát.
most viszont egy régebbi játéknál erre lenne szükségem, hogy simább legyen a kép miközben forgatom a kameranézetet (two worlds I. rész) mert túl erős neki a gép, 60hz-n frissít, de gyors nézőpontváltáskor keletkezik benne egy "törés"
egyébként meg ha lejjebb veszem a grafikai beállításokat, akkor és csak akkor jelentkezik egy olyan hiba, hogy az égre nézve, de csak úgy ha a talajból már kevesebb mint a fele látszik (növényzet, fű stb.) akkor függőleges irányban lila vibráló hurkák jelennek meg, de a talaj felé közelítve a nézőpontot ezek meg is szűnnek. ez szintén a túl magas képfrissítés eredménye lehet (bár nem vagyok benne tökéletesen biztos, de csak ebben a játékban jelentkezik a hiba és csak ha leveszem a maximumról a grafikai beállításokat) de ez nem tartozik az alap kérdésemhez, csak érdekességképpen írtam le
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Csak a cdre kiírt 218 mbos Gpartedet látja.
mikor rámegyek a partíciós tábla létrehozására hibát ír ki.
Meg nem érzem a vinyón, hogy mozogna vagy zizegne. mint a másikon.
Gyárilag hibás lehet? azt mondták, hogy a nagyker január 9.én lesz 😄
Beállítom a nyelvet felbontást stb, és valamelyik lépésnél nem megy tovább 5 percet vártam.
De amúgy mi az, hogy nem jó? Kiírtad GPartedet CD-re (vagy USB-re), arról booltál és nem látja a vinyót?
Utoljára szerkesztette: Blum, 2014.12.24. 15:01:39
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Amúgy úgy működik ez a vinyó mint a többi sima hdd beteszed és leformázod és kész?
lefrissítettem a biost. asus z97mplus a drivereket és semmi
windows 7 U X64.
gyárilag hibás lehet?
Arra az 1 TB os segate SSHD 8 GB os vinyóra nem tudom feltelepíteni a windows,
Megjelenik a telepítő, kiválasztom a nyelvet meg minden, és új particiót akarok csinálni, leokézom, kiírja, hogy a windows hozhat létre új particiókat, ekkor meg eltűnik az új vinyom, nem látja a telepítő.
Még jó hogy nem töröltem a régit, csak átnevetem a régin a particiókat, a C kivételével mert azt nem engedte, mivel azon volt a windows
Mi lehet a baj? mert most visszaraktam a régit, és bemegyek a lemezkezelőbe ott megnyitáskor felugrott egy ablak hogy inicializálni kell az új lemezt, leokézom és eltűnik az egész vinyó. nem látja a rendszer sem.
Nem tudom teljes mértékben értelmezni a kérdésed, de azt kell tudni, hogy az SSHD-k automata hybridek, a bennük lévő SSD gyorsítótárként funkcionál, közvetlen hozzáférésed nincs hozzá, a vezérlőelektronika kezeli.
Új Asus laptopra telepítenék win 8-at de nem sikerül dvdről bootolni.
Biosban már állítottam a bootmenüt,hogy dvdvel kezdjen de hiába pörgeti fel a lemezt mindig csak a freeDOS indul el.
Nincs valami bill ami előhoz egy quick boot menüt?
Vagy mivel próbálkozzak?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Van egy lg LB5610tv-m 2.0 hangfalak,dts nincs de gépre van kötve szóval igy van.
TV spec
De van itthon nekem egy 2.1 labtec hangfalam is
Ha jól tudom ez az kinézet alapján ugyanaez,papir már nemtom megvan-e a hangfalon meg semmi ilyen nincs.
Labtec Pulse 2.1
A kérdés hogy melyik jobb a gyári tv ami csak 2.0 vagy a labtec ami 2.1.
Minőség érdekel a labtec tudom kisebb wattos de amúgy se szeretem hangosan az érdekel hogy melyik szól szebben,érdemes rákötni vagy jobb a gyári?
melyik programmal tudom monitorozni játék közben a gpu és cpu hőmérsékletét? előre is köszi
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
magyar steam support van, ahová lehet írni?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
csuklóra szokta rakni karpántot, ami le van földelve.
All hail the double x!
húzd ki a tápból a kábelt, aztán nyomj 1-2 power gombot, hogy elkergesd a kóboráramot ami még lehet benne.
Utoljára szerkesztette: pixxel, 2014.12.17. 15:00:31
All hail the double x!