!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
énis tudok vizen járni
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
vettem a gépembe 2x2gb-os GEIL KIT-et hogy kell megoldani hogy a vista 32bit is lássa? Mert csak 3-at ír mint az xp..
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
sajnos márcsak holnap tudom megnézni de majd írok h mia helyzet!😊
Hol tudom beállítani xp-nél, hogy melyik programokat indítsa az xp-vel együtt?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
@ Hellomarci
Olyan gondom lenne hogy titkos fájlt szeretnék kicsomagolni de nem tudom a
jelszót....<#gunyos1>#gunyos1>
Nem lehet valahogy megoldani a dolgot.
Elõre is Köszönöm.
az a problémám,hogy nem olvas a dvd író-olvasóm,de semmilyen hibaüzenetet
nem ad sehol
többször újratelepítettem és az illesztõprogit is frissítettem de semmi
tud valaki megoldást?
lenne egy olyan problémám, hogy játszok valamien játékkal pl GTA4 meg az új prince of persia és tök jól, fut meg minden és egy idõ után csakúgy leáll a gép...
mindig néztem h a videókártya nagyon felforrósodott aztán tettem rá 1 ventilátort de még mindig leáll a gép... akkor mi lehet a probléma?:/
a válaszokat elõre is köszönöm😊
olyan problémám akadt,hogy tegnap játszottam a fifa09el.egyszer csak azt tapasztalatam,hogy a monitor fekete de a zöld led villog!
ujrainditottam a gépet de amikor az xp betöltene akkor megint jön a monitor feka és zöld leg villogása!
ma reggel megprobáltam megint de ugyanugy jjártam mint az este.
3-4 dik próbálkozásra sikerült betöltenie az xp-t de ha a játékot indítám el ,vagy egy mpg kiterjesztésü videót akarnák megnyitni vagy a tv-t akarnám nézni (tv cardról) akkor jön megint a feka képernyõ és zöld led villogás majd ujraindulás 😞
nemtudtok adni vmi ötletet,hogy mi lehet a probléma forrása?
köszönöm elõre a mindennemû segítségeket / ötleteket! =)
Valaki segítsen mert nagyon lassú a gépem és szeretném kiírtani a vírust!!!Ja és amit az elõbb írtam hogy hogy lehet visszaállítani a méreteket az alapértelmezetre hogy ne olyan nagy legyen minden!!!!!
Erre is valaki válaszoljon!!!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Minden nagyobb lett ami eddig volt pl:az ikonok meg az interneten is nagyobb minden de a tulajdonságokban a megjelenésnél amikor rányomok mindig lefagy és nem tudom átállítani!!!!4
HELP!!
Aki már használt vagy használ AMD Fusion for Gaming szofvert,az árulja már el,hogy hoygan kell pontosan használni?!
Elindítom és ennyi? 😊
Ekkor lesz egy *.prn fájlom.
Ezt késõbb hogy tudom kinyomtatni, mert nem ismeri fel semmi. Ha meg csak ráhúzom nyomtatóra az se ismeri fel.
Következõ történt: elkezdtem tuningolni a procit, sikerült is stabil 3,3Ghz-re felvinni, kikapcsolva az EIST-et és C1E-t. Azonban van egy TM2 nevezetû funkció (Thermal monitoring) ami azt jelenti, hogy ha túl magas lenne a proci hõmérséklete, akkor leveszi a szorzót... Mondván, hogy ez nekem nem kell, kikapcsoltam, és 9×370-en, azaz 3,33ghz-en futott a procim.
Megnéztem 3dmark06-ot, és nem kaptam megfelelõ pontot a processzorra, kb a felét, mint amennyit kellene. Furcsa volt az egész, lassúnak tûnt a gép...Sokat szenvedtem, mire rájöttem, hogy ha visszakapcsolom ezt a TM2-õt, akkor sokkal gyorsabbá válik a gép..
Valaki el tudná magyarázni h ez miért van?
Mert ha kikapcsolom, akkor 9×370-en megy =3,33ghz, és 3dmarkban csak 5000pöttyig hajtja ki a vga-t,
ha bekapcsolom, akkor leveszi a szorzót és 6×370 = 2,22ghz-n megy, így 9000pöttyöt kap.
Ez a szorzócsökkentés csak ideiglenes, azaz terhelés alatt felviszi 9esre? Mert everest és cpu-z 6×370et ír csak..:S
Ultraiso-val a Vista képfájlját ráírtam a pendrivera és tökéletes!
Valamint kb 2-szer gyorsabban teepül, mint dvd-rõl. 😊
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy felszeretném telepíteni a vistát a gépemre, de mivel nincs benne dvd meghajtó, ezért pendrive-ról szeretném csinálni. Tudnátok segíteni, hogy hogyan tudom bootolhatóvá tenni, hogy elindulhasson a telepítés?
Nagyon sokat böngésztem utána a neten, de nem találtam rá olyan megoldást, ami mûködne... :S
Most xp van egyébként feltelepítve.
Elõre is köszi!
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
a 256mb os tipusa: MSI RX3850-T2D256E ddr3 memory
elõzõ kérdésem:
© miki10
ma 05:22 | privát | válasz erre | #42095
Sziasztok!
az lenne a kérdésem hogy egy MSI 256mb os video kártya lehet jobb mint egy ati readon 512mb?
A gép mûködésében érzékelhetõ probléma nincs.
Vettem egy Athlon 64 X2 5200+ -os procit és beleraktam az alaplapomba MSI K9NGM-L. Ezt követõen a gép indulásakor az öntesztnél ezt az üenetet kapom:
WARNING:UNKNOW PROCESSOR REVISION
THE PROCESSOR INSTALLED IN YOUR SYSTEM ARE AN UNKNOW REVISION.
PLEASE CONTACT YOUR BIOS VENDOR FOR APPORIATE UPDATES.
"Van egy ilyen lapom: GA-MA69G-S3H Nos ez elvileg am2-es lap de rá van irva meg neten is fent van hogy támogatja a Phenom procikat.De csak ezzel a kikötéssel : *Note: If you install AMD AM2+ CPU on AM2 motherbord, the system bus speed will downgrade from HT3.0(5200MHz) to HT1.0(2000 MT/s) spec; however, the frequency of AM2+ CPU will not be impacted. Please refer "CPU Support List" for more information. Ha beleteszek egy négymagosat akkor majd miben szenvedek hiányt?"
Megköszönném a választ!
Zoltán
elküldenéd a linkjét?
Köszönöm!
Zoltán