64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#46522 Nem. Neroban van egy olyan lehetőség hogy elmentett projekt írása, ahol magát a képfájlt tallózod be és úgy írod ki. -
OsakaBandit #46521 és előtte tegyem be az ISO-t Daemon-ba és akkor forrásnak a NERO-ban jelöljem ki azt a meghajtót ahová az ISO-t raktam??...most jutott eszembe ez a verzió,de gondoltam még megkérdezem. -
#46520 Ha ISO-ban szedted le akkor csak annyi a dolgod hogy kiírod Nero-val vagy amivel szeretnéd és megy. Az hogy nem boot-ol róla annyit jelent hogy nem bootolható az a cucc amit leszedtél. Kérd el ismerősödtől és akkor nem fogsz több lemezt elk**ni. -
OsakaBandit #46519 Sziasztok! A hely problémámat sikerült megoldanom,ezért köszönet mindenkinek,aki adott tanácsokat! :)
Most a kérdésem az lenne,hogy:
-leszedtem egy Vistát-->eddig csak 4 DVD-t ba**tam el az írással,sehogy nem sikerül úgy megoldanom,hogy arról bootoljon és tudjam telepíteni,pedig már BIOS-ban is átállítottam mindent. Részletesen letudná valaki írni,hogy hogyan és milyen programmal írjam ki? Eddig Ashampoo-val próbáltam. És mindent úgy csináltam,ahogy az NFO-ban benne van. (A Vista tuti,hogy működik,ismerősöm is ugyanazt szedte le amit Én,és nála jó) -
#46518 Már megoldottam:)
Ha kell szóljatok:D -
#46517 VirtualDubMod-al. -
#46516 Inkább nem szórakozok:D
Ha megvan aviban a fájl ami ki akarok írni majd DVD-re arra,hogy lehetne "ráégetni" a feliratot,mármint az avira amit majd simán ki tudok írni DVD-RE:)? -
tmisi #46515 Melyik az a játék?
-
#46514 más játék nem csinálja csak annál az egynél van ez kisseb felbontáson is csinálja és ha sokáig van olyan állapotba a gép amit mondtam akkor elkezd jo hangosan sipolni -
#46513 Próbáltad már kisebb felbontáson játszani az adott játékot? Mindegyiknél csinálja? -
#46512 Tegnap este kezdte el. És rosszul irtam mikor kikapcsol a monitor akkor még van hang, hallom a játékot de pár mp után kifagy a hang és igy "berreg" -
#46511 És ezt mióta csinálja? -
#46510 Akkor nézd meg az eseménynaplót. -
#46509 hibanaploba semmi bejegyzés nincs mostanában történö hibárol késöbbiek pedig nem köthetöek ehhez :S -
#46508 amikor kikapcsol a monitor nem hallok semmit nincs semmi reakcio nyomok al+f4et vagy ctrl+alt+del és semmi ledvillogás a gépen h bejönne valami tehát semmi reakcio se hang -
#46507 Az nem sok. És amikor kikapcsol a monitor, akkor hallod még a játék zenéjét? Ja meg nézd meg hogy a hibanaplóba milyen bejegyzés került (vezpult--->felügyeleti eszközök--->eseménynapló [XP-nél]) -
#46506 hát proci olyan 50 videokártya olyan 60 körül volt tovább nemtudtam nézni mert megint bejött a gond. monitor kikapcs ledvillogás semmi reakcio :S -
#46505 intró még bejön játék közben kezdi el csinálni vagy mondjuk ha a menübe vagyok akkor is elkezdi. teht ha egy bizonyos ideig a játék megy legyen a menü vagy már a játék, akkor csinálja. de játékon kivül semmi baj. majd akkor megnézem az everestet nemsokára -
#46504 És játék közben kezdi ezt csinálni, vagy már mondjuk az intro sem jön be? Nézd meg hogy nem melegszik-e valami (everest,BIOS), mióta csinálja ezt? -
#46503 Hi
Nekem olyan gondom lenne, hogy ha elindítok egy játékot, akkor 1-2 perc mulva a monitorom kikapcsol és villog a led rajta, a gép pedig semmire se reagál. Ha nem játszok akkor semmi gond nincs vele.
NEm tudja valaki hogy mi lehet a baj?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
skorktr #46502 Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Olyan problémám van h bármilyen feltöltést végzek (pl: myvipre feltöltök, torrent, átküldök valamit), szétkapcsol egy pillanatra a helyi kapcsolat így az internet is. Utána csak 1 perccel később tudok kapcsolódni. Tehát egyáltalán nemtudok semmit se feltölteni mert megszakad a net. T-Online adsl-es vagyok. Telefonvonalon jön a net. Ha valakinek ötlete van légyszi írja le. Köszönöm előre is -
#46501 Mert mit akarsz elérni? DVD-re feliratot rakni, vagy avi mellé feliratot? -
#46500 Nem.Én nem jó megint:(
convertxtodvd-t használok:( -
#46499 OK.Megpróbálom:) -
#46498 telepítsd a vobsub progit. azután a a media player beszívja a subos feliratokat, ha ua a neve s 1 könyvtárban vannak -
#46497 HELP! -
#46496 köszy már teszteltem több progival :-) úgy tűnik nincs vele gond (lekopogtam)☻☺☻☺☻ -
#46495 az első találat pl monitor tester 2.02 tökéletes, (az én monitorom elkezd sípolni ha a 3-as megnomom a 2. sorban lg m1917a) -
#46494 Nem jó!:(((((((((((((( -
#46493 köszy! everest akkor jó lesz, de nézelődöm :-) -
#46492 Vannak programok rá, monitor topicban nézelődj. De everestben is van monitor tesztelő. -
#46491 köszi szépen a felvilágosítást :-) -
#46490 ITT nézz szét :) -
#46489 hello!
nem igazán hardver, de mégis itt a legjobb helye a kérdésemnek szerintem. szóval vettem egy LG FLATRON W2242T monitort. azt szeretném megtudni, hogy van e valami pixelhiba kereső progi. lehet bután hangzik, de 2 db Samsunggal megszívtam, bár azoknál hamar rájöttünk, mert az egyik az a feketét (helyette fehér volt) nem tudta a másik meg a kéket (helyette zöld volt. szóval szeretém tudni hogy van e esetleg valami ami sorba adja be a színeket, vagy esetleg direkt erre van kitalálva hogy észrevehető legyen.
előre is köszönöm a válaszokat.
azért volna fontos mert pénteken vinném le vidékre s nincs kedvem ezt is visszahozni :-)
köszi még egyszer! -
#46488 Én simán tudtam a Crysist másik meghajtóra (D) telepíteni, de nekem rendes eredeti 32 bites XP-m van SP3-mal, és nem vmi béta oprendszer. Sajnos olyannal benne vannak a pakliban az ilyenek. -
OsakaBandit #46487 5,4GB!!! VAZZE!!!...Hogy a jóistenbe szabadítsak még fel helyet??...lemezkarbantartás,töredezettségmentesítés már volt. Már tényleg csak a Win7 cuccai vannak fent. 80Gigát foglal a Win7?? ..más elképzelésem már tényleg nincs. -
#46486 Játék. -
OsakaBandit #46485 De ez a játék vagy az op. rendszer hibája? -
#46484 Az van hogy előtte leellenőrzi a többi meghajtót is, és mivel a C az alapvető valszeg nem programozták bele hogy ha mást választasz ki azt vegye alapul, így úgy látja mintha a C-re akarna települni. Idegesítő dolog a Sudeki is ilyen volt. -
#46483 Ok.Köszönöm!