!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Én 5.1-es hangfalszettet szeretnék venni(géphez kapcsolni). Bármelyiket is nézem, és gondolkozok, hogy megvegyem e, egy dolog cseszi a csõröm: van e olyan hosszú a kábel, hogy elérjen a nagy szobámba oda, ahova akarom, és úgy (fal mellett), ahogy akarom. Na ezen masinák kábeleirõl szeretnék a ti segítségetekkel egy kicsit többet megtudni, pl.: típustól és gyártótól függ, hogy milyen fajta a vezeték? ; lehet növelni boltban vett hozzáillõ vezetékkel? vagy ha rövid, mit lehet egyáltalán tenni?
Elõre is köszi mindent!
Everesz meg ilyeneket ír ki:
CPU típusa DualCore AMD Athlon 64 X2, 3200 MHz (16 x 200)
CPU alias Windsor
CPU stepping JH-F3
Utasításkészlet x86, x86-64, MMX, 3DNow!, SSE, SSE2, SSE3
Eredeti órajel 3200 MHz
Min / Max CPU szorzó 4x / 16x
L1 kód gyorsítótár 64 KB per core (Parity)
L1 adat gyorsítótár 64 KB per core (ECC)
L2 gyorsítótár 1 MB per core (On-Die, ECC, Full-Speed)
CPUID:
CPUID gyártó AuthenticAMD
CPUID CPU név AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6400+
CPUID revíziószám 00040F33h
Kiterjesztett CPUID revíziószám 00040F33h
AMD termék azonosító 09A7h (Athlon 64 X2 6400+)
Platform azonosító D3h (Socket AM2)
IA CPU sorozatszám Ismeretlen
HTT / CMP egységek száma 0 / 2
Na közte van amit kérdeztél?
Ha nem akkor pontosan hol találom?
Mióta kivettem a másik ram -ot (tegnap délután), azóta, csak 1x fagyott le játék közben.
Remélem nem fog fagyogatni.
és van egy hifim rca bemenettel, 2 jó hagfallal, és azt kérdezném, h mien kábelre van szükségem, h a dvd hangja azokon a hangfalakon lehesen halgatni?
mert van olyan rca-m aminek a másik vége stereo jack, nah igy szoktam mp3 lejátszót halgatni, a hifin!de stereo jack kimenet nincs a dvd-n:S
ötlet?
elöre is köszi!
Nem lepõdtem meg, én kb ekörül számoltam.
ASUS P4P800 SE
1024mb DDR
GF 6800GT(256mb)
ViewSonic e95 19"CRT
Logitech 5.1
Samsung HD(160,7200rpm)
40GB-os 7200rpm
hid billentyûzet
kb ennyi
Olyan kérdésem lenne, valszeg rossz helyre is irok, hogy gépemet eladnám de nem tudom mi mennyit ér, mennyit kapnék érte most. Van ilyen forum, és ha igen hol találom meg? köszi
"tehát van egy komplett xp lemez tartalmával bíró adatom egy memóriakártyán melyen win98 alapu dos cucc van."
Most mi van rajta és mit akarsz?😄
"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
mi lehet a baja a gépemnek? ha videómegosztón nézem a videókat akkor néha ujraindul a gépem 😞
ez mitõl lehet?
Utánanézek és lehet veszek 1et, hátha jobb lesz.
CoolerMaster Hyper TX2
ARCTIC COOLING Freezer 64 PRO
Nem húzom a gépet, szerintem is fölösleges!!!
Tudtok ajánlani valami jó hüttõt rá?
De ami most van rajta (Titan TTC-NK34TZ) az is már Phenom -ra is írják.
Siófok mellett lakom.
A ház oldala fent van? Nézd meg az én konfigomat. Nem egy atomerõmû, de a csendességen van a lényeg. A ház oldalát levéve a leghangsoabb dolog benne messza a vinyó kattogása. Minden elnyom. Alap hûtõvel a proci 40 fokos sincs. Gyakorlatilag szobahõmérsékletnél alig magasabb van a gépház környéknén. Valami nagy gebasz van ott. Vagy húzod a gépet? Minek?
---
"A másik a Táp volt. Elõször adtak 350W -ost. Az 1 nap alatt elszállt. Utána tettek bele 450W -ost, azzal majdnem 1 évig elvoltam, de inkább kicseréltem mielött valami baj lenne."
Nem tudom, hogy ki adott neked ilyen kis tápot, de én fejbeverném vele, ha már ilyen szart adott. Nekem az õsrégi AMD3400, 1 GB RAM, két vinyó, 1 DVD, és 6600GT kártya mellé kellett 350W...
---
"Legalább is én kifogtam. Többet nem is megyek oda!"
Ha pesti vagy akkor tudok mondani egy jó helyet. Soha semmi gond nem volt velük, egyáltalán nem drágák, jól megközelíthetõek és 3-5 év garit adnak szinte mindenre.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A procim nincs húzva!
Proci: AMD Athlon 64 X2 6400+ Black Edition
Proci hüttõ: Titan TTC-NK34TZ
El ne kiabáljam, de mióta kivettem, azóta nem fagyott le.
Majd ha kevés lesz a 2GB ram, majd akkor felrakom az Vistat.
A procim meg rendesen melegszik. Alapban amit a boltban raktak rá, azzal 65-70 fokos volt. Vettem rá másik hüttõt (õk ajánlották), azzal is 60 körül volt. Aztán 1 haver ajánlott másikat. Most 50 fokos alapban. játék közben felmegy 65 -re, de most így elvagyok vele.
A másik a Táp volt. Elõször adtak 350W -ost. Az 1 nap alatt elszállt. Utána tettek bele 450W -ost, azzal majdnem 1 évig elvoltam, de inkább kicseréltem mielött valami baj lenne.
Ezt csak azért írtam le, mert a számtech boltosok sem mindenhol értenek a gépekhez!
Legalább is én kifogtam. Többet nem is megyek oda!
Alaposan utána kell nézni mindennek mielött az ember vesz valamit.
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Kingston 2giga sima: 5300
Kingstone 2giga kit: 5700
Tényleg nem akasztott le semmit 😛
Tudom hogy nem éri meg nem kit-et venni, csak ha te azt mondod hogy 2 giga akkor az kitben 2x1 giga, én simán megemlítettem volna neki...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |
AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |
vennék mostanában egy laptop+ dsl net happy(vmi iesmi a neve) csomagot a tékomnál. a hozzá járó net egy másik géphez kéne, nekem voda vagy pannon mobilnet kell.össze lehet pakolni a tékomos laptoppal a pannonos vagy vodás mobilnetet?lécci írjátok meg köszkösz!
Azt tudom, h csak 3 GB -ot ismer fel, de azt nem gondoltam, h ez be is zavar annyira h fagyhat is.
Megpróbálom kiszedni az 1iket és meglátom.
Mégegyszer, köszi.