!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát már leszedtem a modellnek megfelelõ wlan drivert a gyártó oldaláról, de nem akar vele mûködni... lehet hogy átbasztak, és nincs is ebben a modellben wlan?

Bandi 18
Vezérlõpult--->Rendszer--->Speciális-->Indítás/helyreállításnál a beállításra kattintva bejön egy ablak ahol mutatja hogy mik jelennek meg a boot menüben, ott a szerkesztés gombra kattintva tudod módosítani, vigyázz hogy a jó sort töröld 😊

OFF
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket <#wave>

Bandi 18
Fel van rakva a laptop wlan kaijának a drivere? Ha igen akkor a hálózati kapcsolatoknál megjelenik a veznélküli kapcsolat lehetõsége?

Attila8805
Hi all!
Tesóm vett egy Fujitsu-Siemens Amilo LI2727 laptopot és nem tudom az istennek se rácsatlakoztatni a dlink 524-es routeremre.
Ha beledugjuk apám usb-s cuccát amit a routerhez adnak akkor van net de csak simán a laptoppal nem tudtam megcsinálni.
Xp- van rajta jelenleg.
A Vista jobb lenne?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Csibusz
Na olyan virust kaptam😄 de sikerült megcsinálni ujratelepítés nélkül xD
lenne kérdésem:
a következõ lenne, hogy ugye nekem fent van az Xp...de volt egy másik is.. és most a választópanelnél mikor bekapcsolom a gépet ott van mind kettõ de az alsó már nem él...
azt hogy lehet eltávolítani onnan?
És van egy mappája is annak arégi windowsomnak a C meghajtómon.. ahol nem a rendszer van hanem a játékok stb.. azt is el lehet valahogyan tünteni?
kissadamvikt
szasztok!

van 2db 2gb-os Kingmax ddr2-es ramom. dual channelbe használom, és azt vettem észre, hogy csak 350Mhz-en mennek, azaz ddr2 700-on. ez íyg van jól, vagy csak valami el van állítva biosba? idõzítések: 5-5-5-18-24 2T

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Bandi 18
Persze létezik 😄. Ha van rá lehetõséged aakor egy másik gépben teszteld le hogy hibás-e valóban mondjuk HDTune error scan-el.

Kaplan
Sziasztok! Van egy kis gondom, remélem kapok rá válasz/megoldást. Szóval az van, hogy a jelenlegi gépem körülbelül háromszor volt újratelepítve az utóbbi két hónapban. Normálisan rendeltetés szerûen kapcsoltam ki tegnap éjjel, a mai reggel mikor bekapcsolnám beadja, hogy rendszerellenõrzés. C: meghajtón, ezt már számtalanszor eljátszotta volt mikor teljesen lesikáltam a HDD-t, hogy tiszta lappal nyisson a gép, de nagyon sokszor beadta ezt, most ott tartok, hogy megint elvesztek minden adatot a géprõl és a Windows be sem indul... Létezik, hogy megadta magát a winchester véglegesen?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Bandi 18
1. Hello Asus oldalán van hzzá Wlan driver, linkelem is neked ha memondod milyen oprendszer van fenn

2. A routeren engedni kell a wlan opciót, be kell állítani egy SSID címet is amit te választasz, valamint ha akarod akkor titkosítani is lehet hogy mások ne férhessneek hozzzá, ezt egy titkosító kulcs beállításával tudod elérni, hogy milyen titkosítást használt tõled függ szerintem nem áll fenn annak a veszélye hogy valaki is fel akarná törni. Miután ez megvan felrakod a wlan drivert a gépedre és elvileg a winben a hálózati kapcsolatoknál meg fog jelenni a veznélküli kapcsolat hogy nncs csatlakoztatva kettõt rákattintasz és keresni kezded a sajátod, megtalálja (SSID broadcastot is kapcsold be a routernél könnyebb a konfigja a gépen így) azt a nevet amit te SSID-ként beállítottál a routeren, rákkantansz beírod a jelszó amit megadtál a titkosításnál és már megy is...

Sziasztok! Lenne egy kis problémám, remélem tud valaki segíteni.
A család bõvült egy újabb számítógéppel, nevezetesen egy ASUS X59SL notebook -al.
Beszereztem egy Linksys WRT54G wireless routert, és rákötöttem megfelelõen a DSL modemre, majd egy ethernet kábellel az asztali gépre. A modemet (valószínûleg) sikeresen konfiguráltam, és az asztali gépen van is internet kapcsolat.

A probléma a következõ:
Hogyan tudok a notebookon beállítani wireless hálózatot? Mire kell kattintanom hogy egyáltalán keresse a hálózatot?
Elvileg telepítve vannak rajta a dolgok, mert kábellel megy rajta rendesen a net, de az eszközkezelõben van egy sárga kérdõjeles "hálózati vezérlõ", amit sem a gyári CD -rõl, sem az internetrõl nem tudok üzembe helyezni. Lehetséges hogy ez lenne a wifi modem?

Bandi 18
Nem kétszer 2000-et ad le hanem 2000-et 😊, húzni meg addig lehet míg nem melegszik nagyon, szóval apránként kell húzni majd tesztelni hogy mennyire melegszik.

Csibusz
ok.. csak épp nem írtak vissza, de azért köszi
MR ME
van tuning topik 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
van msn topik

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Csibusz
Másik nagyon fontos kérdésem, mert a procis topicba nem válaszoltak😊 szóval AMD,dupla magos 3800+ van nekem ami kétszer 2000 ad le.... ez igen kevés.. szóval, meddig lehet biztonságosan felhúzni? Ha lehet mindenre válaszoljatok köszönöm😊
Csibusz
Wáá sikerült... mert feltettem 9.0 bétát ha valakinek van olyan hülye mint én és feltette xD akkor írjon már😄 mert abba belenyugodtam, hogy nincs hozzá plus mert béta... Abba is belenyugodtam, hogy van egy progi amivel le lehet szedni, csak én hülye vóóótam és nem ugy csináltam ahogy le volt írva ezáltal nem engedi hogy felrakjak régebbi verziót... Na netán valaki nem tudja mégis hogy lehet ráerõltetni egy plusocskát?
LoDMaSt
Igazából emberfüggõ, hogy ki melyiket szereti, de a vistának kell ~2GB ram, meg erõsebb proci, stb..

@ Hellomarci

sziasztok!

szerintetek melyiket érdemesebb a gépre telepiteni az windows xp-t vagy a windows vistát?
MR ME
nagyon szívesen ^^

Csibusz
köszi, de megoldottam😊
Csibusz
hali.. valamiért nem indult el az MSN 8.5 mármint maga a telepítés sem. beállítottam, hogy letöltse és telepítse.. de hát nem akarta. Na nem baj go fel net, mert google a barátunk letöltöttem valami MSN live messengert ... tök olyan ugye mint 8.5 gondolom ez a 9.0 béta, de a lényeg, hogy feltettem lépnék be de azt írja a szolgáltatás nem elérhetõ.. azért írok hátha másoknak is van mert a gép most lett újrarakva szóval nem értem mi hiba lehet nálam. Agent frissítve van a rendszerben😊
CPU error, mitõl lehet?

AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |

KILLER2
Felesleges, már rájöttem. Beszarás, elfelejtettem az invertert neki 😊

Töltsük le az internetet!

Bandi 18
Nekem is volt és a táp 4 pinesére kellett kötnöm. Dobj egy képet a csatlakozóról úgy könnyebben tudnánk segíteni.

KILLER2
Vettem a gépembe neoncsövet. Láma kérdés, de hova a fenébe kell azt dugni? 😊
Egy kis fehér csati van a végén 3 lyukkal.

Töltsük le az internetet!

hi all. leszedtem az ulead video studio 11-et, csináltam is egy kis videót, de azóta ha megakarom nyitni a video editor részét, szétesik állandóan, letöröltem, újrafelvettem, de ugyanaz a hiba. ötlet?

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

Bandi 18
Jajj bocs nem neked szólt 😊

fery02
Az alaplapomon? Hogyne lenne. Másképp adtak volna hozzá kábelt szerinted? 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Bandi 18
Vagy egyáltalán van-e rajta sata csatlakozó 😊

fery02
Az én alaplapomhoz adtak hozzá kábelt. Megnézheti haverod, hogy hátha az õ alaplapjához is kapott.

mégse a nagy ide, nekem vmi kis vékony sárga kábel jön ki.

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

hi all. haverom vett egy sata2-es vinyót de nem adtak hozzá kábelt, akkor milyet kell vennie?, vagy elég hogy ha azt a nagy ide kábelt rádugja?

Erre valaki ránézne!!!!
Köszi!!!<#worship><#worship><#worship>

fery02
köszi

Bandi 18
Futtass egy HDTUne error scant, memtest86-ot dosban, és nézd meg hogy a CPU GPU hõmérséklet nem magas-e, ha ezek rendben vannak akkor vírus+spyware keresés

fery02
Intel Celeron 1,7 Ghz; 60 Gb Maxtor vinyó; 256 Mb SDRAM; Radeon 9600
A gép random módra befagy pár percen belül bekapcsolás után. Leginkább másolások közben. Nem tudok rájönni mi lehet a baj. :S

Bandi 18
Ulead Video Studio 11 mondjuk. Én meg voltam vele elégedve, szokni kell de hamar megtanulható.

köszi elõre is

hi all. beszart a windows movie maker a gépemen.mindig kidob hibaüzivel. megoldás? ha nincs, vmi hasonló videó szerkesztõt mondjatok pls! próbáltam a sony vegast, de gyengus a gépem hozzá

Molnibalage
Meg nem kicsit vagy eltájolva. Csak a monitor ér annyit.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Met
Gyártónként különbözik, hogy mennyi pixeltõl cserélnek, de néha még az is számít, hogy egy bizonyos területen belül kell lennie x rossz pixelnek a cseréhez.
Az egyik bolt oldalán olvastam, hogy a Samsung 1 pixelel is cserél, vidd vissza és légy magabiztos😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Ja, erre gondoltál. Alapból ennyi és így játék közben 65 fokos. Ha még ezt húznám akkor lehet leégne.

sziasztok,
gép: ASUS a7n8x-e deluxe alaplap + GeForce FX5500 videokartya + DDR 400Mhz 512 RAM
probléma: Windows betöltése közben kék halál, csökkentett módban kék halál, ujrainstaláláskor kék halál (vagyis mivel ekkor a CD-rõl bootol csak hardware gond lehet, ha jól gondolom, ugye?)
hogy lehetne rájönni, mi a gond?
Köszi elõre is...

Bandi 18
Ez igaz én is az új cuccokat részesítem elõnyben pont emiatt, de ha mondjuk pont egy kisebb vinyóra lenne szükségem és már csak annál jóval nagyobb kapható akkor azt veszem meg mert olcsóbb. De ugye mindenkinek más-más értéket képvisel a használt áru, alkudni meg lehet 😄.

Marci0115
hát az uj cuccra mindig van garancia a használtra pedig nem

Bandi 18
Ott van az 3200mhz.

Bandi 18
Gondolkozok méghozzá használt árakban. 80as használt vinyói 4k-ért szokták adni 160-as simán megy 5-6-ért 😊. És ez a konfig nem olyan szar mint ahogy gondolod... Az meg más kérdés hogy olcsóért ki lehet hozni egy gépet, de attól a használt cuccoknak is van értékük 😊, de ez személyes vélemény...

Bandi 18
Amikor én vettem a samsungom akkor úgy volt hogy 3 napon belül mindenképpen cserélték mind1 volt hogy mennyi pixelhiba. Nekem volt 1 subpixel :S meg se nézték adták a másikat.

Dark Angel 666
nem tudjátok hogy a Samsung hány hibás pixel esetén cserél ?
Ma vettem egy monitor (Samsung Syncmaster 932 GW) és a bala alsó sarokban van pixelhiba , 3 pixel , egymáson vannak , egy vékony csíknak látszik , arra lennék kíváncsi hogy ezt cserélik-e 3 napon belül ?