!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OFF
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket <#wave>#wave>
Tesóm vett egy Fujitsu-Siemens Amilo LI2727 laptopot és nem tudom az istennek se rácsatlakoztatni a dlink 524-es routeremre.
Ha beledugjuk apám usb-s cuccát amit a routerhez adnak akkor van net de csak simán a laptoppal nem tudtam megcsinálni.
Xp- van rajta jelenleg.
A Vista jobb lenne?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
lenne kérdésem:
a következõ lenne, hogy ugye nekem fent van az Xp...de volt egy másik is.. és most a választópanelnél mikor bekapcsolom a gépet ott van mind kettõ de az alsó már nem él...
azt hogy lehet eltávolítani onnan?
És van egy mappája is annak arégi windowsomnak a C meghajtómon.. ahol nem a rendszer van hanem a játékok stb.. azt is el lehet valahogyan tünteni?
van 2db 2gb-os Kingmax ddr2-es ramom. dual channelbe használom, és azt vettem észre, hogy csak 350Mhz-en mennek, azaz ddr2 700-on. ez íyg van jól, vagy csak valami el van állítva biosba? idõzítések: 5-5-5-18-24 2T
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
2. A routeren engedni kell a wlan opciót, be kell állítani egy SSID címet is amit te választasz, valamint ha akarod akkor titkosítani is lehet hogy mások ne férhessneek hozzzá, ezt egy titkosító kulcs beállításával tudod elérni, hogy milyen titkosítást használt tõled függ szerintem nem áll fenn annak a veszélye hogy valaki is fel akarná törni. Miután ez megvan felrakod a wlan drivert a gépedre és elvileg a winben a hálózati kapcsolatoknál meg fog jelenni a veznélküli kapcsolat hogy nncs csatlakoztatva kettõt rákattintasz és keresni kezded a sajátod, megtalálja (SSID broadcastot is kapcsold be a routernél könnyebb a konfigja a gépen így) azt a nevet amit te SSID-ként beállítottál a routeren, rákkantansz beírod a jelszó amit megadtál a titkosításnál és már megy is...
A család bõvült egy újabb számítógéppel, nevezetesen egy ASUS X59SL notebook -al.
Beszereztem egy Linksys WRT54G wireless routert, és rákötöttem megfelelõen a DSL modemre, majd egy ethernet kábellel az asztali gépre. A modemet (valószínûleg) sikeresen konfiguráltam, és az asztali gépen van is internet kapcsolat.
A probléma a következõ:
Hogyan tudok a notebookon beállítani wireless hálózatot? Mire kell kattintanom hogy egyáltalán keresse a hálózatot?
Elvileg telepítve vannak rajta a dolgok, mert kábellel megy rajta rendesen a net, de az eszközkezelõben van egy sárga kérdõjeles "hálózati vezérlõ", amit sem a gyári CD -rõl, sem az internetrõl nem tudok üzembe helyezni. Lehetséges hogy ez lenne a wifi modem?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
@ Hellomarci
szerintetek melyiket érdemesebb a gépre telepiteni az windows xp-t vagy a windows vistát?
AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |
Töltsük le az internetet!
Egy kis fehér csati van a végén 3 lyukkal.
Töltsük le az internetet!
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Köszi!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
A gép random módra befagy pár percen belül bekapcsolás után. Leginkább másolások közben. Nem tudok rájönni mi lehet a baj. :S
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az egyik bolt oldalán olvastam, hogy a Samsung 1 pixelel is cserél, vidd vissza és légy magabiztos😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
gép: ASUS a7n8x-e deluxe alaplap + GeForce FX5500 videokartya + DDR 400Mhz 512 RAM
probléma: Windows betöltése közben kék halál, csökkentett módban kék halál, ujrainstaláláskor kék halál (vagyis mivel ekkor a CD-rõl bootol csak hardware gond lehet, ha jól gondolom, ugye?)
hogy lehetne rájönni, mi a gond?
Köszi elõre is...