!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@ Hellomarci
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
Az sp3-at akarom feltenni a winfosomra, de mindig belsõ hibát ír ki és nem installálja. Tudna vki segíteni? Nagyon fontos lenne!
http://bf2s.com/player/swy/
gép: ASUS a7n8x-e deluxe alaplap + GeForce FX5500 videokartya + DDR 400Mhz 512 RAM
probléma: Windows betöltése közben kék halál, csökkentett módban kék halál, ujrainstaláláskor kék halál (vagyis mivel ekkor a CD-rõl bootol csak hardware gond lehet, ha jól gondolom, ugye?)
hogy lehetne rájönni, mi a gond?
Köszi elõre is...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
púúúúú
púúúúú
Ma tettem föl a Vista Ultimat-et (64bit)... Csak driver-ek területén gondban vagyok. Ugyanis amit adtak modemhez driver-t az nem jó... (Nem Vista kompatibilis) Keresgéltem neten, de mindnehol csak "XP-ig" találtam. Ilyenkor mit lehet tenni? Amúgy ez a modem neve: Terayon TJ 716x. És ez így gáz, mert addig nem tudok netezni azon a gépen :/
púúúúú
köszi
Lenne egy kis gondom. Elõzõ hangrendszerem sztereo volt, ami most van az surrond, kábel hiány miatt most az is sztereon megy. Elõzõ és mostanival is az volt, hogy hiába sztereo ugye, mégsem az... Valami a hangkártya beállításoknál nem ok, de nem is tudok vele mit kezdeni, arra gondoltam, hogy talán a driver nem teljesen ehhez van vagy... Nemtom
Realtek HD integrált hangcsip, asszem 7.1-es (Egy MSI K9N Ultra lapom van). Valaki tudja mi lehet, hogy nem ok? Winamp alatt annyit érzékelek a jobb-bal potméter húzogatással, hogy mindkét hangszóró elhalkul kicsit, de egyébként nincs különbség. Mondom, az új meg a régi hangcuccal is ez volt és egyébként is DVD-n teszteltem a surroundot nemrég, az is ok.
Köszönöm a választ
ja és boldog Karácsonyt 😊
púúúúú
bizto van megoldás nem csak 98ra😄
Nem találom az USB connect-et. :-(((
leeht már össze van esve a géped, nekem volt oan h egyiknap még látta amp3am másnap meg nem
akármit is csináltam, ezt azt álitottam engedélyeztem nem ment!
format c😄 ujra win azt jó volt!
az az usb connect nincs meg?
1.Driver
USB Driver for win98
2.PC Camera Drivers and Video Converter
AK3225: R70,R80,R90,K8(v2.0),M958A(v2.0);
L1200: Drivers for L1200
AK3221: M958A and K8
X-Media: Mini All VX1000
RK26series: N66 , N03 , N05 , Q70 , Q90 , S600 , R88 , M520 , M521 ,MOMO X2, MOMO X3,Super Card
USB connection: hol keressem?
figy vannak ienek de tuti h van olyan ha rádugod az usb-t bekapcsol és oat kellene keresned h usb connetion és azt biza be kell kapcsolni!igy van pl a pspken is, meg modt kaptam digitális képkeretet azon is igy van!
és utána felismeri mint hordozhtaó adathordozo, merevlemez!
http://www.newsmy.com/en
Errõl az eszközrõl van szó:
http://www.newsmy.com/en/products_show.asp?ArticleID=412
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Nekem XP-m van és már az egész rokonságomnak is. A PC felismeri, de a meghajtót ugye nem tudja telepíteni.
Mit lehet tenni? (Anélkül, hogy install win98.)
Szépen kérem, valaki segítsen.
Elõre is köszönöm.
lehet a kábel, de gondolom az is vadi uj!contact hiba,
vagy maxon hallod a recsegést?mert nincs oan hangfal amin maxon müködve sokáig ép maradna😄
q6600 proci, asus maximus formula alaplap!
biosba ha felnyomom 1066ra akk kiirja h nemjo és visszamegy 800ra:S
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
ha tejesen fulon akarsz játszani velle akkor 1500Mb memoriával rendelkezõ videokártya kell neki
Gigabyte Gaming 5 8Gb Kingston DDR3 1600Mhz Intel I7 4790K Shapphire R9 270X
/noexecute=optin /fastdetect után lévõt kell elvileg törölni, legalábbis nálam így van. Az egy oprendszeres gépemen ez a bejegyzés van:
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional - magyar" /noexecute=optin /fastdetect
2 oposon:
WINDOWS="Microsoft Windows xp Professional - magyar" /noexecute=optin /fastdetect C:\="Windows 98 SE"
Így gondolom csak a C:\="Windows 98 SE" kell törölni és megy is, nálad más a neve.
Vagy timeout=30-at átírod 0-ra és kész 😄
Utóbbi egyszerûbb ha nem tudod melyik op-ot nem akarod használni.
Windows XP Professional - magyar" /noexecute=optin /fastdetect /usepmtimerv
Windows XP Professional - magyar" /sos /noexecute=optin /fastdetect
melyiket kell?😄 igy nem tudjátok megmondani?