64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#46682 Tehát végeredményben nem kezeli, mert egy mai vga nem fél megabájt rammal rendelkezik. :D -
#46681 Pontosabban a 32 bites 4 gigáig kezeli (2 a 32-en byte=4 GB), de ebbe minden memória beleszámít (a VGA-jé is, ami manapság már legalább 512 MB szokott lenni, tehát 3,5 maradna csak a tényleges RAM-ra). -
#46680 Csak az ultimate és enterprise verziókat, a windows update segítségével. -
#46679 vagyis 64 bitest
-
#46678 Had kérdezem már meg hogy 32 bites vistát lehet-e magyarítani?
És hogyan? -
#46677 Mert a 32bites nem kezeli. -
#46676 ezt irtad:
"Egyébként 4 giga ramhoz ajánlott a 64bites OS."
miért is? -
#46675 ok köszih! -
#46674 BIOSban kapcsold be a memory remap featuret, ha még azután sem kezeli akkor nem szereti ha kevered a márkákat. Egyébként 4 giga ramhoz ajánlott a 64bites OS. -
#46673 Hi. Formazd/particionald. -
swarm77 #46672 sziasztok! segítséget szeretnék kérni. nem tudom használni a pendrájvot. a bios látja, az XP pedig beadja a biztonságos eltávolítás ikont. mi lehet a probléma? -
#46671 ok köszi
Csak most az a baj hogy eddig volt 3 giga ramom 2 csx és 1 samsung így kitetek 3 gigát és most vettem melléjük 1 apacert 1 gigát és azthittem hogy így kiteszi a 4 gigát de nem érzékeli az oprendszer se a bios.
Akkor gondolom vagy az lehetet a baj hogy nem indulnak el 1üt vagy az oprendszer......... -
#46670 64 bites tudja kezelni a 4 giga vagy annál több ramot. -
#46669 köszi:D
Akkor szerzek 64bites vistátXD
A 32 és a 64 bit között mi a külömbség? -
#46668 Egy megfigyelés: ha be van dugva egy külső mikrofon, akkor nem megy az 5.1
Érdekes.... -
#46667 Igen. -
#46666 Hellósztok az mit jelent hogy 64 x2 dual core 4800
Ez ugye azt jelenti hogy 64bites a procim? -
ZsirosKenyer #46665 haldokló táp okozhat a procinál teljesítmény csökkenést/ingadozást? -
#46664 a bios sem látja,ez mit jelent? -
#46663 tegyél fel 64 bites oprendszert -
#46662 Helósztok bajban vagyok!!!!!!!!!!!
Nemrég vettem 1 giga ddr2-es 800mhzces ramot a gépembe amiben most 3 giga megy és amikor berakom a gépembe le se szarjah:D
Ha kiveszem a 3 ramot és belerakom az új ramot akkor érzékeli rendesen.
Az alaplapom 8 gigáig támogatja a ramokat.
A konfigom:windows vista ultimate 32bit
msik9neov3
nvidia 9400gt 512mb
4800 amd dualcore
samsung winyó 200 gigás
van benne 3 ram ugyanúgy 800 mhzcesek mint a másik:2 darab csx,1 samsung,és a mostani apacer.
Csak anyi az érdekes hogy akárhogy keverhetem őket pl:kiveszek 1 csxet és bennemarad a másik három akkor hibátlan 3 gigáig érzékeli,csak nem akar felmenni 4 gigáig sehogysem:((((((
plz heeeeeeeeeeeeeeeeelp meeeeeeeeee -
0ckH4M #46661 Közben bejelentkeztem egy másik felhasználóhoz, ott nem csinálja a cirkuszt... -
0ckH4M #46660 Kéne egy kis segítség. Laptopomon Vista van, mert azt adták mellé. Egyik pillanatról a másikra gondolt egyet, és folyamatosan újraindítja az intézőt, pedig semmi extra program nem fut mellette. Folyamatosan újraindul. Egyszer már csinálta, akkor csinálta egy rendszer helyreállítást egy régebbi időpontból, az helyrehozta. Most is azt próbáltam de nem javította meg :S Van valakinek valami tippje, hogy ne kelljen újratelepíteni az egészet? -
#46659 1 láda beer-t plz... -
#46658 MEGY!!!!!
most csak úgy próbaképp leteszteltem, és megy, és úgy is marad!!!
nem csináltam vele semmit tegnap óta :DDDD
Mondjuk már arra se emlékszek, hogy hogy csinálta meg xD
Köszi a segítséget Solten, ha bármi van, csak szólj :D
A többieknek is ofkorz :) -
#46657 a mélnyomó pedig hátul van, az alján. -
#46656 Nem látok bele sajnos :P. A billentyűzet fölött végigfut teljesen ez a rész. -
#46655 Ha van 6 hangszóró nyílás a laptopon akkor annak kell 5.1-ben szólnia :)
-
#46654 Egybkt meg kérdezem már, hogy ugye az 5.1-nek a laptopból kéne szólnia, nem pedig hangfalszettből? :D
(tom, hogy idióta kérdés, de én már teljesen kész vagyok, és amúgy eddig a laptoppal próbálkoztam). -
#46653 jajajajaja -
#46652 ezt toltotted le?
-
#46651 6930g - 644G25N
Acer honlapján elvileg van benne Dolby és True 5.1 -
#46650 Mi a laptop tipusa konkretan? #46646: valami nem koser, Realtek High Definition audio-na kkene lennia a feliratnak. -
pista89 #46649 Támogat egyáltalán 5.1-et? -
#46648 de érted.. most meg a vezérlőpultban is látni az 5.1-et, ahogy régen, és ha az eAudio-t úgyhagyom, akkor az úgy is marad. Viszont nem érek vele semmit mert nem lehet hallani semmit. -
#46647 -.-
Megcsináltam MEGINT, pontosan úgy, ahogy azt a #46642-ben leírtad. Mostmeg az 5.1 megint néma :D. Már nevetek az egészen... nem hittem volna, hogy ennyit szopok vele. -
#46646 :). Ez márnekem is eszembe jutott. klikk -
#46645 Na meg annyit csinalhatsz hogy jatszogatsz a beallitasokkal (vezerlopult):
-
#46644 VISZONT: ha megint megnyitom az eAudio-t, akkor megint a beépített hangszórókon áll, hiába átment az 5.1 teszten, és arra állítottam át. WTF???? -
#46643 lol beszarsz így meg működik. De nem hiszed el, amikor elkezdte a windows telepíteni a sajátját, elmentem hugyozni, addig megcsinálta. Elindítom megint az acer drivert, "telepítés befejezése?" - jeszofkorz. Belövöm eAudio-t és elvileg megy az 5.1 GYÁÁÁÁÁ
kész.
Na ezzel is elbasztam több órát de megérte. Te is elbasztál vele több órát, de.. öö. Na majd ha hazajössz Mo-ra, vagy 5 év múlva sikerül kimennem külfdölre, akkor lerendezzük ígérem :DDDDDDDDDDd