!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandi 18
Hát az USB is hosszabítható, plusz a modemet is viheted mondjuk a 2 szoba közé és meg ia van oldva csak kicsit szerelni kell 😊

LoDMaSt
Területi, és nyelvi beállításoknál a nyelv fül, ott meg a legfelsõ asszem részletek gomb.

@ Hellomarci

rooney8
Csak az a baj, hogy nem akarok szobát is cserélni 😄 Mer a gépem az én szobámba van és ha felcserélem a gépeket akkor nekem a szar gép jutna 😄 Akkor asszem ennyi. Marad a jó öreg XP. Max még megkérdezem Fibernet-et, hogy ilyenkor mi van...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

hi all. felraktam egy angol winxp64 et de angol a bill is. hogy tudom megoldani h a bill magyar legyen mert eleeg nehey gepelni es meg ekezetes betum sincs.

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

n3whous3
#42330 valaki?

púúúúú

Swy
sziasztok!!

Az sp3-at akarom feltenni a winfosomra, de mindig belsõ hibát ír ki és nem installálja. Tudna vki segíteni? Nagyon fontos lenne!

http://bf2s.com/player/swy/

Frissítsd az alaplapi BIOS-t.

valaki erre? probléma
Bandi 18
Elsõ körben egy memtest86 futtatást javasolok + a hõméséklet ellenõrzését BIOSban. Ha ez rendben van akkor egy HDTune error scant futtass a vinyón hátha az a ludas.

Bandi 18
Ja értem 😊. Hát akkor nagyon egyszerû, megcseréled a gépeket. Nekem is volt ilyen modemem én úgy csináltam hogy egyik gép UTP-n másik gép USB csatlakozott és egyszerre is ment rajtuk a net. Vagy veszel egy routert manapság nem kérnek érte sokat.

helló
gép: ASUS a7n8x-e deluxe alaplap + GeForce FX5500 videokartya + DDR 400Mhz 512 RAM
probléma: Windows betöltése közben kék halál, csökkentett módban kék halál, ujrainstaláláskor kék halál (vagyis mivel ekkor a CD-rõl bootol csak hardware gond lehet, ha jól gondolom, ugye?)
hogy lehetne rájönni, mi a gond?
Köszi elõre is...

rooney8
Van rajta utp, csak az azért nem jó, mert csak egy hálókártya van a gépembe... És valahogy át kell juttatnom a netet a másik gépbe 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Bandi 18
A szolgáltatót kell szerintem megkédezni hogy van-e hozzá egyáltalán driver, vagy kérd hogy cseréljék ki UTP-s modemre.

rooney8
De hálókártyához már fölraktam a drivert (amit adtak alaplaphoz cd-t). Csak egy hálókártyám van (integrált). És nekem a modemhez kell driver... Most vagy én vagyok a hülye, vagy nem tudom 😄

n3whous3
Na ezt modnom, nem a modemhez kell a driver, hanem a hálókártyához... Az milyen típusú? Nforce chipsethez van? Akkor keress azt.

púúúúú

rooney8
A hálókártyához van driver. De nekem kábel netem van. A modembõl usb-n keresztül jön a net a gépembe és az én gépembõl pedig utp kábellal egy másik gépbe.

n3whous3
A hálókártyához/csiphez kell oda driver...

púúúúú

n3whous3
Nem hálókártyán keresztül megy a net? Mert akkor minek a modemhez driver? Bocs,ha hülyeség, csak mostanában már nem nagyon láttam oylan gépet, ahol közvetlen kapcsolat van a modemmel.

púúúúú

rooney8
Hy!

Ma tettem föl a Vista Ultimat-et (64bit)... Csak driver-ek területén gondban vagyok. Ugyanis amit adtak modemhez driver-t az nem jó... (Nem Vista kompatibilis) Keresgéltem neten, de mindnehol csak "XP-ig" találtam. Ilyenkor mit lehet tenni? Amúgy ez a modem neve: Terayon TJ 716x. És ez így gáz, mert addig nem tudok netezni azon a gépen :/

balvin
letöröltem a drivert, mûködik, köszi!

n3whous3
Az a helyzet, hogy alapból így kéne mûködnie, szal valamit nagyon eltoltál, lehet nem kellett volna drivert felrakni hozzá 😄 Avagy ha van fent, akkor a beállításainál keresd ki a funkciót hozzá és töröld.

púúúúú

balvin
hello, az lenne a "gondom" hogy most cseréltem le egy A4Tech WOP-35öst egy X6-osra, és a görgõ megnyomására szeretném beállítani hogy úgy legyen mint régen, hogy ha rákattolok vele egy linkre akkor új lapon nyissa meg, vagy ha egy lapfülre kattintok, vagy msn lapfülre akkor azt csukja be de a többi maradjon ott. Ha vki tudja hogy mit kéne rábindelni akkor ossza meg plz

köszi

n3whous3
Hi

Lenne egy kis gondom. Elõzõ hangrendszerem sztereo volt, ami most van az surrond, kábel hiány miatt most az is sztereon megy. Elõzõ és mostanival is az volt, hogy hiába sztereo ugye, mégsem az... Valami a hangkártya beállításoknál nem ok, de nem is tudok vele mit kezdeni, arra gondoltam, hogy talán a driver nem teljesen ehhez van vagy... Nemtom

Realtek HD integrált hangcsip, asszem 7.1-es (Egy MSI K9N Ultra lapom van). Valaki tudja mi lehet, hogy nem ok? Winamp alatt annyit érzékelek a jobb-bal potméter húzogatással, hogy mindkét hangszóró elhalkul kicsit, de egyébként nincs különbség. Mondom, az új meg a régi hangcuccal is ez volt és egyébként is DVD-n teszteltem a surroundot nemrég, az is ok.

Köszönöm a választ

ja és boldog Karácsonyt 😊

púúúúú

Bandi 18
A megoldás a Win media player 11, ha jól emlékszek

ez elég modern meg drága kütyünek néz ki😄
bizto van megoldás nem csak 98ra😄
Nincs ez összeesve, az biztos.
Nem találom az USB connect-et. :-(((
hát nemtom de tuti h nem csak 98ra van😄
leeht már össze van esve a géped, nekem volt oan h egyiknap még látta amp3am másnap meg nem
akármit is csináltam, ezt azt álitottam engedélyeztem nem ment!
format c😄 ujra win azt jó volt!
az az usb connect nincs meg?
Íme:

1.Driver
USB Driver for win98

2.PC Camera Drivers and Video Converter

AK3225: R70,R80,R90,K8(v2.0),M958A(v2.0);

L1200: Drivers for L1200

AK3221: M958A and K8

X-Media: Mini All VX1000
RK26series: N66 , N03 , N05 , Q70 , Q90 , S600 , R88 , M520 , M521 ,MOMO X2, MOMO X3,Super Card
azt a txt-t másold be ide lécci!
settings?
Kavarok itt a menüvel, de csak a szokásos: zene, rádió stb.
menübe keress hasonlot, amikor rádugtad a usb-t probáld ugy h kivan kapcsolva utána meg h be és ugy dugd a kábelt!
Van hozzá CD, de ott is az van, hogy egy txt fájlban írja, hogy "for win98".

USB connection: hol keressem?
gondolom ak cd sincs hozzá😄
figy vannak ienek de tuti h van olyan ha rádugod az usb-t bekapcsol és oat kellene keresned h usb connetion és azt biza be kell kapcsolni!igy van pl a pspken is, meg modt kaptam digitális képkeretet azon is igy van!
és utána felismeri mint hordozhtaó adathordozo, merevlemez!
Nézd, én is ebben reménykedem, de nem találok hozzá drivert. Még a hivatalos honlapon sem.
http://www.newsmy.com/en
Errõl az eszközrõl van szó:
http://www.newsmy.com/en/products_show.asp?ArticleID=412
kb. 15-20 % hangerõn megy.

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

2008 at irunk, lassan 2009 nem létezik h csak win 98ra lehet felcsapni:S
Vettem egy zsír új MP4 lejátszót, de a drivere csak WIN98-hoz jó!
Nekem XP-m van és már az egész rokonságomnak is. A PC felismeri, de a meghajtót ugye nem tudja telepíteni.
Mit lehet tenni? (Anélkül, hogy install win98.)

Szépen kérem, valaki segítsen.
Elõre is köszönöm.
hát sztem annak elégnek kell lennie!nekem is naon érzékeny a hallásom, de sosem észleltem recsegést, és alaplapival haszálom minden hangforrásom😄
lehet a kábel, de gondolom az is vadi uj!contact hiba,
vagy maxon hallod a recsegést?mert nincs oan hangfal amin maxon müködve sokáig ép maradna😄
hi! nemtudja vki h a 1066os 2gbos memóriam mért csak 800on ketyeg?
q6600 proci, asus maximus formula alaplap!
biosba ha felnyomom 1066ra akk kiirja h nemjo és visszamegy 800ra:S
Sziasztok, most vettem egy Logitech Z-2300 2.1-es hangrendszert. Elvileg az egyik legtökéletesebb 2.1-es hangrendszer amit kapni lehet, 200 W RMS-el. Mégis mikor zenét hallgatok vagy valami más dallamot ha nagyon fülelek akkor apró recsegéseket hallok. Ez azért lehet mert az alaplapi hangkártyát használom? Vagy más miatt?

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

egyedül a videokártyád nem elég neki
ha tejesen fulon akarsz játszani velle akkor 1500Mb memoriával rendelkezõ videokártya kell neki
Bandi 18
GTA4 topik, de annyira szarul van optimalizálva hogy fullon semmiképpen nem menne.

Sziasztok GTAIV-et szeretném meg venni és az lenne kérdésem hogy full beállításokon menne-e ez nekem ezen a configon.Segítségeteket meg köszönném.

Gigabyte Gaming 5 8Gb Kingston DDR3 1600Mhz Intel I7 4790K Shapphire R9 270X

Csibusz
na ha megtudnám valahogy nézni hogy a particiok melyik melyik akkor már tudnám.😞
Bandi 18
Nos
/noexecute=optin /fastdetect után lévõt kell elvileg törölni, legalábbis nálam így van. Az egy oprendszeres gépemen ez a bejegyzés van:

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional - magyar" /noexecute=optin /fastdetect

2 oposon:
WINDOWS="Microsoft Windows xp Professional - magyar" /noexecute=optin /fastdetect C:\="Windows 98 SE"

Így gondolom csak a C:\="Windows 98 SE" kell törölni és megy is, nálad más a neve.

Vagy timeout=30-at átírod 0-ra és kész 😄

Utóbbi egyszerûbb ha nem tudod melyik op-ot nem akarod használni.

Csibusz
már vágom😄
Windows XP Professional - magyar" /noexecute=optin /fastdetect /usepmtimerv

Windows XP Professional - magyar" /sos /noexecute=optin /fastdetect

melyiket kell?😄 igy nem tudjátok megmondani?
Csibusz
ja meg mind2 windows XP professzionál csak az egyiknél ott van hogy sos
Csibusz
ok szerkesztés és bejön egy jegyzettömb és ott mit kell csináljak?
Bandi 18
Hálózati kapcsolatoknál ott van a wireless háló jele? A routerben is nézz szét szerintem hogy be van-e kapcsolva a wireless ahogy már lejjebb is írtam 😊