!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
púúúúú
Egy szó: BenX - Mindent elárul.
Vásároltam egy 1TB-s külsõ vinyót.
Olyan problémám van vele, hogy 4GB feletti fájlokat nem enget rámásolni, azt írja ki hogy nincs elég hely, holott még van rajta 800GB hely.
Tud Valaki valami megoldást?
Elõre is kösz!
Olyan kérédsem lenne, hogy szeretnék memóriát venni. Már 2x1 Geil 800 MhZ van a gépemben, és emellé szeretnék még ugyanilyen típusú ramot, csak 1066 Mhz, és 2x2 Gb. 4 slot van a gépemben, DDR2 típusú. Passzolni fognak? Köszike!
szeretném a hozzá értõk segítségét kérni!
tegnap haver hozott egy gépet,vette valahonnan nem monda honnan,otthon bekapcsolta sípolt és utána semmit nem csinált!
elhozta itt már bekapcsolt,csak nem bootolt,két vinyó van benne egy maxtor és egy IBM-es,a biosban is álligattam egyikrõl se csinált semmit,akkor a jumperelést is csináltam,semmi!
akkor még külön külön se bootolt!
mondom jó akkor lemezrõl elis indul szépen csak ahogy be kellene hoznia az xp-s partíció kezelõt az elõtte való résznél megáll,fekete alapon egy kurzor villog! semmi! több lemezzel is megstróbáltam!
jó másik vinyó!azzal se bootolt!
akkor másik gépbe bele tettem õket egyenként,úgy meg lefagyott a gépem!
van esetleg valakinek ötlete? arra gondooltam,h rakok rá Linuxot hátha azzal kezd majd valamit!
szerelõhöz nem akarom vitetni,+jó haver segíteni akarok rajta!
ha van ötletetek írjatok!
köszi
pápá
Egy igen furcsa problémám van a géppel... egy ideje arra szokott rá,hogy naponta 1-2x fogja magát,és minden elõzetes jel,stb nélkül újraindítja magát... aztán persze kiírja a winfos,hogy a rendszer súlyos hiba után állt helyre blablabla... mi lehet a probléma oka?Vírus,vagy magával a géppel van valami?vagy megint csak szar az xp?<#fejvakaras>#fejvakaras>Köszi
A segítségeteket szeretném kérni egy vinyóval kapcsolatos problémában.
Akkor neki is kezdek. Adott egy sata1-es alaplap és egy sata2-es Samsung Hd403lj-s vinyó.Az lenne a problémám h a biosban és az eszközkezelõben felismeri a vinyót de a meghajtó jelzését és magát a meghajtót nem találja a sajátgép. Valakinek lenne valami ötlete hozzá, hogy mi lehet a probléma?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Gigabyte Gaming 5 8Gb Kingston DDR3 1600Mhz Intel I7 4790K Shapphire R9 270X
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
GPU 51 °C (124 °F)
GPU memória 43 °C (109 °F)
GPU környezete 42 °C (108 °F)MCP 48 °C (118 °F)
Alaplap 40 °C (104 °F)
Maxtor 6Y120L0 38 °C (100 °F)
1. CPU / 1. mag 39 °C (102 °F)
1. CPU / 2. mag 38 °C (100 °F)
2. Rendeltem egy ilyet és az érdekelne, hogy a hivatalos honlapról melyik legújabb driver kellene majd nekem.
Például itt keresgélve az Audigy menüben melyik termék nevére kell kattintanom? :S
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ha normál módban akarok belépni ujraindul a gép :/
csõ all boldog karácsonyt stbit stbit az lenne az elsõ kérdésem fateral kinéztünk valami german internet securityt virusítót és még sosem próbáltuk milyen az a cucc és mi a neve mert az volt a hosszabított neve???!
második kérdés mi a fene az a proci húzás progival vagy hogy kell azt csinálni mert most hallok róla elöször???
válaszokat elõre is köszi
ゾルターン
Annyit meg hogy ha 64bit-es akkor csereld 32bit-re a VISTA-t
ゾルターン
a gépem ha bekapcsolom újraindul (10mp-2perc között)
azt irja ki a windows bejelentkezés után hogy a csrss.exe leállt, hibajelentés küldése stb.
nyomok egy mégsét és ujraindul (de a nod32 jelzett trójait)
hogy a picsába tudnám megcsinálni? vírusirtást hiába kezdem el ujraindul a gép!
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Most jó, de amikor indítottam el avast-ot akkor kiírta, hogy a memóriába egy tetves vírus van és ez nagyon veszélyes, ezért csináljak egy boot idejû vírus keresést 😄 Még nem csináltam, mert kellett a gép, majd holnap. Az eszem megáll, tegnap volt win reinstall és már is egy rohatt vírus :@ (1 napig nem volt vírusírtóm)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
megvan a cd de nem jó az új gép nemtom hogy miért de nem olvassa be azt a kis cdt!
a honlapon néztem de nem találtam!
Lenne egy mésik kérdésem is. Ma este letöltöttem az avast antivirust (xp-re 😄) És monta, hogy indítsam újra. Mondom oké, újraindult, de nem tölt be, csak addig míg megjelenik a háttér. Utána semmi több. Az egeret tudom mozgatni, de azon kívül semmi. Most is úgy tudok netezni, hogy csökkentett módba vagyok (mert így betölti az xp-t rendesen 😊 )
második kérdés mi a fene az a proci húzás progival vagy hogy kell azt csinálni mert most hallok róla elöször???
válaszokat elõre is köszi
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Azt lenne kérdésem, hogy hogyan kell a számítógépet összekötni a tv-vel. A gépen menne a film, és a tv-n nézném.
Köszi
nekem van két monitorom és össze vannak csatlakoztatva a számitogéppel. azt hogy tudom meg csinálni hogy mind két monitor ugyan azt muttasa?
elöre kösz!