64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • jo munkas
    üdv a segítségeteket szeretném kérni. Adott egy smc router (smcwbr14t-g) és egy d-link adsl modem (dsl-360r). A helyi kapcsolat csatlakozva. De netezni nemlehet. Továbá egy másik gépen egy tp-link wifi netezni ottsem lehet. Viszont a telefonomon pedig engedi használni a netet. Amikor rámegyek a javításra azt írja hogy nem sikerült lekérdezni a kapcsolat tcp/ip beálításait. Ha msnre akarok belépni azt írja hogy úgy tűnik hogy a szgép ip címe érvénytelen. Segítsen valaki 2 napja nincs netem csak a telefonon.
  • Lacee86
    Nem fog sokáig tartani. :) VGA beszerelése egyik legegyszerűbb művelet.
  • Lacee86
    Hali! Olyan progit keresek, amivel mp4-gyel felvett hangot tudnék egy picit megtisztítani, feljavítani. Tudtok ajánlani vmi egyszerűt?
  • tigerbácsi
    köszönöm szépen a hszeket! :-) ma megpróbálom beszerelni :-) úgysem csináltam még ilyet :-D
  • [HUN]FaTaL
    Hát nemtom 3850, 3870 között nem olyan sok a különbség én mégis AA-val játszottam eddig mindent. Igaz az idén még a burnouton kívül semmi számomra jó game nem jött ki:D
  • kifli
    persze lehet 3850-el játszani, igazából csak az élsimítás tesz be neki, 4830-nak megse kottyan
  • [HUN]FaTaL
    Azért egy 3850nel még mindig lehet játszani, de persze jobb nála. :) Csak most az jön le a HSZedből mintha a 3850 egy rakás f*s lenne. :D
  • kifli
    annyiért 3850-et kapsz annál meg sokkaljobb :)
  • [HUN]FaTaL
    Annyit röhögve. :D
  • Bandi 18
    Simán :). Iponon pl 23k.
  • tigerbácsi
    ám köszönöm hogy megnyugtattatok.
  • tigerbácsi
    akkor megért 15 000-t? 3 év garival mai naptól?

nem tom csak holnap beszerelni, mert pesten vagyok, s Öcsém akié lesz Ő vidéki. :-)
  • Lacee86
    Sok jót olvasni róla, én is valszeg ilyet vennék, ha most vennék VGA-t. De próbáld ki! :)
  • [HUN]FaTaL
    Fasza kártya, ~20%kal gyorsabb mint a 3870. Ár/érték bajnok, bár mostmár felzárkózott a 4850 is :D
  • Bandi 18
    A 4830-at Istenítik annyira jó kari :). Ár/teljesítményben amikor megjelent verhetetlen volt, sőt még most is az ha jól tuom. De minek kérdezed próbáld ki :D.
  • tigerbácsi
    sziasztok!

vettem egy asus EAH4830 új videókártyát, teljesen újan, csomagolva garanciával nagyon olcsón. véleményeket szeretnék kérni! játékra szeretném használni.

köszy!
  • Nyugis
    tessék a megoldás a kérdésedre:

Driver neked katt rá!
  • HUNMemphis
    Sziasztok!
    Olyan problémám lenne hogy beszereztük a Prototipe nevű progit.Az a helzyet hogy amikor elindítom és betőlti a pályát sárgaság van.Néha néha felvillannak az autók és a járókelők meg a lövedékek és azt is látom ahogy az ember suhan...
    Shapprine HD4870 vidikari van és igazából eddig GeForcosok voltunk szóval nem tudom mit kéne leszedni ehez a karihoz? Catalystot? Oké de az mi? Driver?
    Frissítenem kéne vagy a legújabbat leszedni? Van ötlet? Ha kell kép akkor tudok linkelni majd.
  • kifli
    alaplapi hangkarid realtek hd audio?
    mert akk állítsd be így:

• SkylineGTR
    help pls
  • SkylineGTR
    hi kéne egy kis help. bedugom mindkét mikim és egyik sem szól. pedig nincs lenémítva vagy vmi
  • DJKonya
    Csak olyan mint mikor nagyobb fordulatszámon pörög és több levegőt pumpál.

Gyakorlatilag a tápba kéne nyomnia a levegőt nem? mert akkor jól raktam be.
  • Bandi 18
    Akkor no para :). De ha nem értesz hozzá ne nagyon buheráld, mert zárlatos lesz, vagy ilyesmi és elszáll a géped... Megkenni próbáltad már a zajos hűtőt? A zaj az milyen eredetű úgy értem zörög, kattog, csetteg, vagy csak hangosan búg, mintha nem tudna honnan levegőt szívni?
  • DJKonya
    2 éves és két év garancia volt rá, de az decemberbe lejárt.
    Kösz a segítséget.
  • Bandi 18
    Nem kell ahhoz ízekre szedni hogy portalanítsd. Elég egy kompresszorral kifúvatni (én is ezt csinálom). Az hogy hangos lett lehet amiatt is hogy valamit rosszul fogattál oda, vagy ahogy mondod rossz irányba keveri a levegőt. Amúgy nem tudom milyen tápod van, de ha valami márkásabb darab és új a gép akkor a gari elszállt a tápról, mivel azt nem szabad szétszedni...
  • DJKonya
    Sziasztok, nem vagyok nagy számítás technikai zseni így értelem szerűen még nem is csináltam ezelőtt, de most kipucoltam úgy nagyjából gépet mert rohadt sok volt benne a por, mindent csak "felületesen" poroltam le kivéve a tápot, azt szétszedtem és azt kívülről belülről kipucoltam. Lehet hogy hülye kérdés de most azért lett nagyobb hangja mert tiszta, vagy azért mert netán fordítva raktam vissza a propellert, vagy esetleg mást basztam el?
    Köszi előre is
  • deepketya
    Hello mindenki! Van egy Toshiba TLP-MT1 LCD projrktorom, es az a baja hogy arnyekot is vetiit, ugy a vetitett kep mint a projektor sajat menuje is arnyekos; mar minden beallitast vegigzongoraztam de semmi... Esetleg lenne valakinek otlete hogy mi lehet a projektorok effele hibajanak a megoldasa??
  • sgt anderson
    Heló!
    Olyan problémám lenne, hogy nem működik a mikrofonom az msn-ben. 2 géppel is megnéztem, de nem tudok beszélni 1 ismerőssel, én hallom őt, de ő nem hall engem. Maga a mikrofon elvileg működik, mert amikor kiveszem a némítást a hangerőszabályzóban, akkor hallom magam, vagy ha pl. Hangrögzítővel elkezdek mikiről felvenni, akkor is felveszi normálisan, még amikor az mns Hang és Videó beállításos varázslót végignyomatom, akkor is jelzi a mikit az a zöld csík, hogy működik, de mikor élesben menne a hívás ,akkor már nem megy. Tudtok vmit tanácsolni, hogy mit csináljak, hogy működjön? Előre is köszi..
  • kifli
    és nincs hely már a winyón? mert akk még 2 részre tudod osztani
  • Bandi 18
    És a szerelő Bá' odaadta az eredeti wint? Mert ha nem és fizettél neki, akkor tessék visszamenni verni az asztalt. Ha meg nem fizettél érte sz@rd le és tegyél fel egy tört wint, úgy ahogy neked tetszik :).
  • pero001
    hát igen, eddig nekem is volt mindig min. 2 partícióm, de mivel ezen jogtiszta xp lett így nincs,mert hiába mondtam a "kedves" szerelőbácsinak, hogy legyen...ő ezt nem tette meg.Úgy hogy akkor marad a szívás majd :S

azért kössz! Bandee neked is.
  • [HUN]FaTaL
    genius
  • setuh
    inkabb itt probald...
    egyebkent sztem a geniust.
  • acsati
    vki? vagy milyen topikban érdeklődjek?
  • tmisi
    Jaja 40Gb még Vistának is elég. Én így váltottam át most XP-ről. Csak a rendszert és a gameket kellett újratenni.
    XP volt takarítva mégis problémázott. Főleg mivel havonta kellett VGA drivert cserélni, meg a sok install-uninstall, betesz neki.
  • Lacee86
    Hát aki rendszeresen használja a gépét, annál elkerülhetetlen előbb-utóbb egy Win reinstall. De ezért kell külön partícióra tenni, így viszonylag kevés kellemetlenséggel jár az újratelepítés.
  • Bandi 18
    Normális vírus/spyware irtó legyen fenn, ne rakj fel minden hülye programot meg codec packot, legyen mindig elég hely a C-n. Egyszóval ezt inkább odafigyeléssel mintsem programokkal lehet elérni, de sajna a windóz egy olyan állat ami egy idő után akármennyire is vigyázol rá belassul, elromlik...
  • pero001
    szevasztok!

olyan kérdésem lenne, hogy most vettem nem rég egy új gépet...most még minden szép és jó,gyors nincs semmi gond vele, de egy idő után mindig lelassulnak. Mit lehetne tenni, hogy ezt megakadályozzam? Töredezettségmentesítés,kötet hiba ellenőrzés...ilyesmikre gondolok csak külön programokkal, ha egyáltalán vannak ilyenek.

kösz előre is

üdv! pero001
  • Bandi 18
    Ez fura. A sata elvileg szabványos csatlakozókkal megy... Max érdeklődj utána a boltban.
  • Banyapapa
    Meglet mi volt a hiba hogy nem ment satan a sata2es hdd.
    Ennek a ecogreen-nek tul nagy a sata dugalj része (mondhatnám kurvalaza), van itthon rengeteg sata kábel de szorosan frankon egyikse marad benne :(

És mivel oldallapra néz a ki-és bemenet,ha felrakom a oldalát a háznak prutty elis mozdul,oldalap nélkül valahogy sikerült eltalálni hogy jo legyen,ment is marhajol,restartoltam párszor igy,simán indult a gép.

Oldala fel,annyi is let