!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
az a teendõ,h tegyél fel egy frissebb oprenddszert,pl Xp sp2-t vagy Sp3at!
és meg is oldódik a gondod!
pápá
Nem böki ki a szemét senkinek? Újreg koromban is tudtam, de látom másnak ezt luxus használni.
púúúúú
púúúúú
Régi XP telepítõvel tetted fel a Windowst és ezért csak 130 GB-t ismer fel a 250bõl. Valamilyen partíciókezelõvel tudod megoldani a problémát, pl. Partition Magic-el. Ott szépen látni fogod a particionálatlan maradék helyet, amit utána hozzárakhatsz a már meglévõ 130 gigás partícióhoz. Ha nincs Partition Magiced vagy hasonlód, végsõ soron az XP beépített partíciókezelõje is megteszi.
Mi a teendõ akkor, hogy van egy 250Gb sata hdd-ém de az Xp csak 130Gb-ot lát.
Mit tegyek hogy mûködjön a 250Gb??
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
púúúúú
más tipp?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nemrég vettem egy dobozos intel Core 2 e7300-as procit és most kezdtem tesztelgetni.
A masszív 100%-os teljesítmény mellett olyan 63-64 fokig melegedett az 1-es mag, a 2-es kb 7 fokkal alatta.
Szerintetek normális értékek ezek?
Nemrég vettem új VGA-t az új gépembe, és egyszerûen az utóbbi napokban kicsit elkezdett zörgõ hangot adni, mintha lenne benne valami. Nem hinném, hogy poros, mert nemrég vettem, és ennyi idõ alatt nem koszolódik le... Játékok ugyanolyan jól mennek, géppel sincs gond. Tisztítsam ki a VGA-t?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
köszi mindkettötöknek a segitséget!
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Lenne egy kérdésem. Van egy Agp-s Msi 7600gt 512 mb-s videókártyám egy amd 2600+ 1,5gb ddr rammal mind ez egy msi alaplaon. Crysis fut high grafikán úgy hogy csak néha szaggat be de az teljesen jó mert tényleg maga a játék folyamatos. De pl ha a NFS Pro Streettel szeretnék játszani az kidob, a Colin Mcrae Rally Dirt az meg hibaüzenet ír ki egybõl bezárás. Ez miért van? Valaki tudna segíteni?
Ha valaki nem ide tartózónak véli attól bocsánat, DE
Égetõ szükségem lenne PC2700 DDR-333 RAM-ra egy kiöregedõfélben lévõ gépbe. Akinek esetleg van és megszabadulna tõle, vagy tudja hol lehet szerezni az legyen szives írjon ide, vagy a [email protected] mailre.
Köszi
Az a problémám, hogy most raktam újra az xp-t. És az eszközkezelõbe ilyenkor csomó eszköz mellett sárga felkiálltó jel van. Ez ugye az, hogy nincs driver föltelepítve. Nos az történt, hogy a hangkártyának az eszközkezelõbe akartam fölrakni a driverét és nem pedig a setup.exe-vel ami a cd-jén volt. És most az van, hogy kiírja, hogy "Realtek..." és egy sárga felkiálltó jel (eddig csak azt írta. hogy "Hangeszköz"). Mondom oké, akkor lefuttatom a setup.exe-t. De itt meg a telepítés végén hibát ír ki. Akkor próbáltam feladatkezelõbe a driver eltávolítás/újratelepítés/visszaállítást, de egyikre sem reagál semmit (csökkentett módba is próbáltam). Most akkor mit csináljak?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
USB1 vezérlõ VIA VT83C572 PCI-USB Controller
Ilyen USB-m van, és nem ismeri fel a szgép a nokia 5310-est, pcSuite fent van.
Ismeretlen eszközt ír ki amikor rádugom.Ez volt a 6280-assal is.Édesanyám viszonylag új, semmi extra irodai gépei felismerik.
Ez is felismer mindent, ezt a telefon kivéve(meg a 6280-ast ugye).
Lehet hogy egyszerûen már túl elavult?
Ismeretlen eszközt ír.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Csak kíváncsi lettem volna.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
biosban mi ez a két dolog?
-AGP Vcore
-CPU Clock Ratio
Nagyjából sejtem, igazából az a kérdésem, hogy szabad-é ezeket növelni, s ha igen mennyire?
Elég régi gépem van, 1.7 celeron, 256 ram, geforce fx5700
Jó lenne kicsit gyorsítani rajta, már ha lehet ezekkel, ésszerû határokon belül(gyk. nem "gyullad ki" itt nekem)
Thx.
leformáztam és ujratelepitettem egy ismerösömnél a gépet, ugy, hogy két particiora osztottam a 40 gb-os vinyot, egy 10-esre meg a maradékra, ugy szoktam itt a sajátomat is, hogy 10 gb-ot leformázok aztán arra el is kezd települni a windows, majd amikor kész, a maradékot már windows alol megcsinálom
most, ahogy kész lett, meg akartam formázni a maradék 2x gb-os particiot, erre a sajátgépben látom, hogy csask a 10 gb-os van, mintha egy akkora vinyo lenne és pont
hogyan tudnám megcsinálni, hogy a másik részt is lássa, és leformázhassam, hogy jo legyen? kellena gép és holnap vissza kellene mennem összehozni...
nagyon megköszönném ha valaki tudna segiteni, ha kicsit tagolatlan akkor megpprobálom könnyebben elmagyarázni de szerintem érthetö
köszi mindenkinek
egy rejtett mappát hogy tudok ujra láthatóvá tenni?
vagy most mivan? és ha cserélem a tápot és akkor sem fog menni mi lehet? amúgy kizártnak tartom a tápot mivel idáig ment csak levettem az oldalát párszor belefújtam és kész de most nem értem miért nem megy...
ಠ_ಠ
az a bajom hogy van egy szar itegrált hangkártyám meg egy kurva régi hangfalam. nah, a hangfalam szeret recsegni ha felveszem a hangerõt. ezt megtudtam eddig oldani hogy a windows hangerõ résznél a hanghullámot minimálisra veszem le (hangerõ akkor lehet nagy de mégsem recseg...)
de most felraktam a winampot (eddig wmp-t használtam) és minden trekk váltáskor,winampon belüli hangerõ állításkor a hanghullámot visszarakja "magasra"....és elkezd recsegni. ez azért zavaró, mert pl leveszem a winamp hangját már recseg. utána megint a windows hangerõrészén kell állítgatni. ezt miért csinálja?
am ez adja a procinak a feszt szal ez kötelezõ h be legyen dugva
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.