64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
lordbalu #46883 1.) Chieftech
2.) Everest csak ennyit ír dualcore 2400mhz (12*200)
Eszközkezelőbben pedig Intel Pentium Dual CPU E2220 @2.40Ghz
A régi videó kártyám Geforce 6600 GT
3.) Akkor szerintetek nem éri megvenni?
-
#46882 Nem valami izmos deszka... De attól belemegy, XP alatt is működik. Milyen márkájú a tápod? -
#46881 1. 350es tápod milyen márkájú?
2. Milyen procid van?
3. A lapba jó a VGA, kérdés hogy van e értelme ilyet venni. XP alatt is működik egyébként. -
lordbalu #46880 Rosszul linkeltem szóval az alaplapom
Gigabyte 945GCM-S2C -
lordbalu #46879 Üdv.
Lenne egy olyan kérdésem nekem is megtetszet ez a kártya, amit lentebb írtak
ASUS-PCIe-EAH4830
Jó e az alaplapom hozzá?
+ van hozzá egy 350-es tápom. S megemlítették, lehet, hogy csak a windows vista ismeri fel. Most páráztattak ezzel vagy tényleg igaz.
Működni fog-e igy a rendszer?
-
#46878 sziasztok!
Olyan progit keresek hp pavilion dv 6000-hez ami az összes notebook-on van alapból elvileg, csak az enyémen nincs. Energiagazdálkodási progi. google-ban nem találtam semmi jót, de pl az asusnak is van ilyenje és az nagyin hatásos. ha vki tud ilyet segítsen nekem pls! -
#46877 Ok.Sajna most melóznom kell de ha megjövök mondom a fejleményeket.Köszi mindenkinek a segítséget. -
#46876 Nem, az a gyári értéke. -
#46875 Ok.Attól nem lessz neki baja?VAgy nem lessz ingatag a rendszer? -
#46874 Tedd fel a szorzót 13ra. -
#46873 Tedd fel a szorzót auto-ról 13-ra. -
#46872 Nah megy egy töredezettségmentesítő.Egy másolás.Egy fil.ISO kicsomagolás.Youtube zene.%ablak meg van nyitva.Letötlés ftp-ről,letöltés mozilláról.Nem megy fel tartósan 2.70GHz-re hanem ugrál másodpercenként.X5 999Mhz-X51000Mhz-X13 2.70GHz.Tartósan ottmarad 1GHZ-n és gondol egyett és felufrik 2.7-re. -
#46871 Az én procim is ilyen. Amikor nincs terhelve akkor visszavesz a tempóból :) -
#46870 Akkor 2,7ghz-n megy, csak terhelésfüggő. :) Terheld meg valamivel és úgy nézd. -
#46869 A Memory nál pedig.200 és 385 közt ugrál.Pontosan a DRAM FREquencinél.
De láttam h a proci x13 ra ugrott egy pillanatra és 2.700GHz-ra.1mp-re:) -
#46868 Terheld meg és úgy nézd. Mennyi az alap órajele a procidnak? Szorzó*FSB=Órajel úgyhogy úgy kéne fixálni. Ha mondjuk 2600mhz (5200+-ból gondolom ezt) akkor 13-as szorzóra állítod és jó lesz. -
#46867 Remélem ez segít.
-
#46866 Nekem Vistam van, az nem figyeli az FSB-t csak a szorzót így nem túl reprezentatív amit ír mert 8x400on 3ghz-t ír:D -
#46865 nekem rendszertulajdonságoknál is váltja :) -
#46864 innen -
#46863 Az micsoda?Gondolom progi de honnan szedjem le? -
#46862 Vagy CPUiD -
#46861 Előbb nézd meg hogy a CPUz mit ír. -
#46860 Ok.Hol tudom kézzel beállítani?És mire állítsam.Olyat láttok ti is h X5 1000MHZ meg stb.Az lenne az? -
#46859 Akkor nem szóltam, de intelnél van ilyen, hogy állítgatja a szorzót, gondolom AMDnél is lehet valami hasonló. -
#46858 A Cool n Queit csak a ventiszabályzásra való.
Amúgy tényleg valami értelmesebb progival nézd meg. -
#46857 Rendszertulajdonságoknál nem is fog. És ha kézzel beállítod a szorzót?
Esetleg BIOS-reset (elemkivétel)? -
#46856 Nem megy soha feljebb.Ez van... -
#46855 Cool n Quiet szerintem, ha kell a tempó felkapcsolja. Hogy itt ír az a kutyát nem érdekli, kezd el terhelni valamivel és nézd meg CPU-Zben. -
#46854 Sziasztok.PityeregniXD meg segítségért jöttem.
Az a nagy problémám h szarul megy a rendszer.Vagyis a játékok.Hihetetlenül alul teljesít a gép játékok terén,főleg mikor sok dolgot kell megjelenítenie.Pl GTA4,Prototype(másnak jóval gyengébb gépen jobban teljesít).A szaggatás belassulás grafikai beállítástól független.A gép tegnap lett újratéve.Windows xp sp3-as.Mindíg is volt ez a probléma de most végére szeretnék járni.A Vezérlőpul/rendszerben a procit 1ghz-snak vagy 999Mhz-snak írja.Olyat h oda 2.70Ghz lenne írva még nem is láttam pedig az a sebessége az 5200+nak.
Itt a bizonyíték.
Csináltam képeket a Biosból hátha vki észrevesz vmit amit ki kéne próbálni.
Ha vki írja h miről csináljak képet azt szivesen megteszem
-
#46853 Attól függ mi az ami túlmelegszik. Mert ha egy alkatrész túlmelegszik az okozhatja azt hogy lekapcsol a gép, ami a porosodásnak rossz hűtőnek köszönhető. -
#46852 És a rossz VGA okozhatja azt, hogy a laptop túlmelegszik és kikapcsol magától? -
#46851 VGA rossz. Köss rá egy külső monitort, és ha ott is ilyen akkor tutira VGA. -
#46850 Nekem egy olyan problémám lenne, hogy laptopon a képernyő, közvetlenül a bekapcsolás után ilyen lesz, mint a képen. Ekkor villódzanak a csíkok, hol kitisztul, hol ismét ilyen lesz, és olykor fél órát is kell várni, mire kitisztul a kép és tökéletes lesz. S ez minden bekapcsolás után ilyen. Nem tudom mi lehet a baj, a monitorral nem lehet gond, mert egy idő után jó lesz, talán a videókártyával lehet gond? Vagy vírus? Nem jöttem még rá sajnos, mert elvileg fél óra után működik rendesen...
-
#46849 mindenképpen erősebb VGA, a procit felerősíted, a GT helyett GTX+ vagy inkább egy GTS250-et, ami 100 wattal kevesebbet igényel a 9800 gtx+tól (de ezt is minimumnak tartom, még ettől is egy osztállyal nagyobbat vehetsz, a procihoz mérten) -
#46848 üdv!
általában aki raid kötetbe rakja a vincsesztereit, annak van vele valami célja:
-sávszél növelés
-adatvesztés elleni védelem
-netán hibajavítási lehetőség
döntsd el melyikre van szükséged!
érdemes uo. vincsiket használni(lehetőleg firmware is egyezzen meg, ha sorozatszámok egymás mellet vannak az a legjobb)
az alaplapra integrált rdid-vezérlőkben nem szabad megbízni, elég gyakran széthullik tőlük a raid-kötet (intel ich7-10 sem kivétel)! Hacsak nem valami Tyan vagy IBM az alaplap.
Érdemes 5-10 ezer körül venni egy 4-eszközt kezelő raid-kártyát ha mindenképpen raid-et akarsz és szeretnéd hogy üzembiztos legyen.
Remélem segítettem?!
-
#46847 Én elfogadnám, bár ha már én állítanám össze, inkább egy E7400 és erősebb VGA. -
#46846 2giga ram, kingmax maradhat szerintem semmi gond velük. Vegyél értelmes tápot, ha nem tuningolsz cooler maradhat. Cserélj VGA-t:D Amúgy ehhez a géphez egyelőre szerintem felesleges hozzányúlni. -
#46845 Hello. Vegyel valami ertelmes tapegyseget, meg egy jobb CPU coolert. PL OCZ Vendetta 2. +2 GB RAM, meg esetleg a vidikartya cserelheto erosebbre. -
manhunt1992 #46844 Sziasztok!!!
Az lenne a nagy kérdésem, hogy milyen új cuccot vegyek a gépbe, mert szeretném egy kicsit tuningolni.
GIGABYTE GA-790X DS-4
Gigabyte 9800GT 512MB GDDR3
HKC - USP-5550 550W
200 GB Samsung SATA2
500 GB Hitachi SATA2
2db 1GB KINGMAX DDR2 1066Mhz
AMD Phenom X3 8450
A segítséget előre is köszönöm szépen!!!