64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#46923 AGP-s rendszerre ne költs.
- AGP VGA drágább
- DDR Ram drágább, lassabb
- Egymagos proci, nem hajtja ki a VGA-t. -
#46922 Tökéletesen igazad van, DDR1, egymagos procik, plusz ha gyenge a procid a most kapható VGA-kat ki sem hajtaná. -
#46921 Az jó nekem is annyi. -
#46920 Mivel az AGP- kártya drágább, és mondjuk ha új gépet szeretnél építeni abba nem tudod belerakni. Akkora választék sincs. Milyen procid van amúgy? -
#46919 Mert egy elavult technológia. Ma már alig lehet kapni AGP-s kártyákat, amik vannak, azok is drágábbak mint az uolyan tudású PCI-E-s kártyák. Ezenkívül sztem ezek az alaplapok másban is elavultak lehetnek, pl. lehet h régebbi processzorfoglalatuk meg csak DDR1-es memória foglalatuk van, vagy h csak 1 magos processzort tudnak fogadni stb. Ezek mind mind elavult dolgok, tényleg jobban jársz, ha az egész rendszert kompletten újítod, hidd el. -
SzocsA #46918 alaplapnál mennyi a max hőmérséklet tűrése?
35-40 fokoas néha!! -
#46917 elmondanád, hogy miért?:S -
#46916 A Cache gyorsítótár. Minél több annál jobb. :) -
#46915 Gyorsítótár magyarul, mivel a merevlemez elérése lassú, ezért amikor olvas/ír adatokat vhonnan, v. vhova, először a cache-ba rakja, onnan a winyóra, így "gyorsabb" lesz a HDD. -
Bale123 #46914 kösz :) -
#46913 Vmit biztos, de úgy nézem, árban nincsenek eget rengető különbségek. Ha 32 megásat veszel, abból baj nem lehet. :) Enyém 16 megás Samsung, de sokkal-sokkal gyorsabb a másolás, áthelyezés stb. mint a régi Maxtoromon volt. -
#46912 köszi a segítséget,közben megtaláltam a lemezt és sikerült felrakni a drivereket:)szóval megvagyok:)
mégegyszer köszi! -
Bale123 #46911 Sziasztok, merevlemezt akarok venni de nem tudom mi az a "cache"? Mert ugye van 16 meg 32 megás, számít ez vmit? -
#46910 Nem :). Alaplap típusa, VGA márkája ilyenek. Szedj le egy everestet és ott meg tudod nézni. Ja a drivereket felraktad? -
Dizson #46909 Sziasztok! Éppen a World of Warcraftal játszottam és egyszer csak bejött egy fekete kép és újból kellett indítanom a rendszert, aztán beléptem a játékba és ez fogadott Link. Más játékokban is ez van (csak játékokban). Mi lehet a baj? Elromlott a vidi kari? :/ -
#46908 erre gondolsz?
-
#46907 Sztem inkább vegyél egy új alaplapot meg procit, aztán ha VGA-ra már nem futja azonnal, akkor majd azt ráérsz később venni. Persze ebben az esetben vagy szerezz vmi használt nagyon olcsó PCI-E-s VGA-t, vagy legyen integrált VGA az alaplapon, h addig is tudd használni a gépet. AGP-s gépet ma már tényleg nem nagyon érdemes fejlesztgetni.
Nem tom mekkorák az igényeid, vagy mire kéne pontosan a gép, de pl. extra olcsón alaplap + E5200 proci + mondjuk 2 giga DDR2 ram (mert gondolom még DDR1-es ramjaid vannak most a gépben) kerülne kb. 40-be. -
#46906 Milyen konfig? -
#46905 de honnan szerzem meg a drivereket?
raktam már párszor ujra a gépet,de ilyen még nem volt hogy ne működött volna... -
#46904 Felrakod a drivereket :D. VGA, alaplapi, modem. -
#46903 a felkiáltójelesekkel nem tudom mit lehetne csinálni... -
#46902 -
#46901 Semmi más. De AGP-s rendszer fejleszteni teljesen felesleges. -
#46900 üdv. rászántam magam hogy nyári melómbol költsek gépre. azon tanakodám hogy vidkártyát kéne.. dew nemtom mit kell tudnom hozzá. alap lap csatlakozása rendben, agp.
még valami? ami behatárolja azt, milyen videókártyát tudok venni? -
#46899 tedd fel máshova a képet, pl IDE -
#46898 Csak még egy uccsó off: jah, nem vmi szép, de legalább most már nem villognak az árnyékok. Még először villogtak nekem mint a fene, na az qva idegesítő volt.
Befejeztem: ON -
#46897 Így sem megy. -
#46896 így talán megy -
#46895 lenne egy kis problémám...remélem tud valaki segíteni
szerintetek hogyan tudom orvosolni a hibát? -
#46894 Ugyanaz a fos, ahogy nézem, még a blur is rajta vna neked, ahoyg látom. Hát majd lehet feltelepítem azt megnézem, de fejezzük be az offot. :) -
Nálam ilyen az árnyék high-on. -
#46892 Az nem javítja csak mosott fos lesz tőle az egész :/ Legalább rohadt AA lenne de még az sincs. Na mindegy. :) -
#46891 azt továbbra is a blur bekapcsolása javítja :/ -
#46890 És a paint festékszóróval fújt árnyékokat is javítja? -
#46889 800x600, minden low, kivéve árnyékok és textúra szűrés, azok high-on. Így, a procim 3,6-ra húzva 25 fps gyalog, 22 körül kocsival. De 1.3-as patchcsel, az azért javít sokat. -
lordbalu #46888 Játékra ott a Wii-m :) Csak most jön ki az Americas Army3 arra kell a nagyobb kártya.
De akkor ez megfelel a célnak nekem.
S köszi mindenkinek a segítséget.
-
#46887 És hogy megy? 10 fps-sel?:D Patchek nélkül az aláírásomban lévő configon produkált 1280ban, highon, 50es látótáv mellett kemény 23-30 fps-t. -
#46886 Hogy ne futna, nekem gyengébb géppel is megy, igaz meg kell húznom a procit még. De egy 3 GHz-re húzott E2220 egy 4830-cal jóval erősebb, mint az én gépem, amit látsz lent. -
#46885 Attól függ mire akarod használni. GTA4 nem fog futni az tuti :). Viszont a 6600GT már eléggé elavult szóval érezni fogod játék közben a különbséget ha megveszed. -
#46884 1. Az jó lesz.
2. Hajtsd meg 3ghz-re és akkor jó lesz.
3. Nyugodtan vedd meg. :) Bár én inkább a sapphiret javaslom az asus helyett.