64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • liverpool123
    47026-ra valaki pls
  • [HUN]FaTaL
    Vista 32bit.
  • levelamester
    Köszike.

Döme
  • Bandi 18
    Szerintem XP és 32bit.
  • levelamester
    Üdv!

32bit vagy 64bit? WinVista vagy WinXP? Mindenképpen Gamer Edition.

2Gb Geil 800 MhZ
    2,6 GhZ Core2Duo Proci
    8800GS Videókártya (384 Mb)

Sürgős választ kérnék.

Előre is köszönettel..

Döme
  • Csibusz

Most az van, hogy ugye bedugom a kábelt villog világít ahol világítani kell a lankarinál... de ahogy látom everest nem látja a kártyát, ha jó helyen nézem programon belül:S
  • Endiman
    aha, REV 2.1 van az alaplap sarkában
  • liverpool123
    #47026 bocs
  • liverpool123
    #47028-ra valaki??
  • Bandi 18
    Biztos hogy rev 2.1-es deszkád van?
  • Endiman
    persze, tök ugyanolyan kingmax-ot vettem mint a többi
  • Bandi 18
    Nem rosszból mondom, de ennyi idő alatt 10x is újra lehetett volna már rakni :D. (Tudom a lustaság nagy úr, én is utálok wint rakni XD)
  • Bandi 18
    És amit vettél ramot ugyanolyan ? Mert nem lehet ész nélkül pakolgatni őket. Van a világon Dual Channel :) és valszeg ez kever be neki.
  • Garrett27
    Akkor attól félek, hogy reinstall, ahogy Bandee írta, ha a repair se műxne
  • Endiman
    jogos, de a negyedik ramot amit vettem, kipróbáltam úgyis, hogy az egyik régebbit kivettem. 3giga rammal megy, 4-el már nem indul.
  • Csibusz
    everest elsőnek akkor.. mert nem akarok plusz pénzt kiadni.. nem az enyém...
  • Bandi 18
    Hát akkor nincs fenn a drivere a hálókarinak és ezért nem csatlakozik :). Tedd fel az everestet és nézd meg hogy miféle kari is az. Vagy lementek hétfőn a boltba és vesztek 1500 pénzért egy normális hálókarit :D
  • liverpool123
    Hali!

Vettem 1 Ipod Touchot. Amikor hozzákötöm a géphez a gép jelzi hogy új hardver telepítés sikeres, de az iTunes nevű program már nem ismeri fel.
    Átvittem haverhez kipróbálni és ott pedig egyből felismerte az itunes az ipodot.

Valami ötlet?
  • Lacee86
    Hát lehet h inkább a 4. Ram hibás, amit vettél. Első körben sztem azt kéne megpróbálni visszacserélni. Ez az új Ram is Kingmax amúgy?
  • Endiman
    Sziasztok!

már lassan 1 hónapja vettem egy Gigabyte GA-EP31-DS3L alaplapot. Az alaplappal vettem 3 db 1gb-os kingmax ramot. ezekkel müxik is. viszont tegnap vettem megegy 1 gigát, ezt ha beleteszem nem indul el a gép, kiakad a rendszer. valamint néha előfordul egyes játék installoknál, hogy kifagy. ez elég ok arra, hogy visszavigyem?

itt a manualja
  • Csibusz
    Na itt vagyok, szóval ugye akkor ott kéne lenni a hálózati kapcsolatoknál, hogy:
    Helyi Kapcsolat..
    Na ez ott sincs.. pedig beállítottam, hogy:
    Kapcsolódás az internethez -> kézzel állítom be -> állandó szélesszávű kapcsolattal..
    de semmit nem jelenít meg. A windows szűz (csak a hangdriver meg a alaplapi driverek vannak feltéve) bármiféle driver ötlet vagy akármiféle ötlet érdekelne :)

Előre is köszönöm =)
  • Rash87
    Megint kellene egy kis help,most tettem fel újra az egész rendszert. S eddig minden oké,de az egyetlen játék,amivel játszani szoktam(S el is indul 1 régebbi gépen:D),vhogy most nem akar indulni(CoD2),mert ezt írja ki:
    "Out of memory error.You Are Probably low on hard disk space."

Ez mitől lehet? Particionáltam,teljesen új az egész rendszer,C-n 15 GB,D-n meg 150 Gb szabad hely van még. Szóval nem értem miért csinálja,valaki tud erre megoldást? :\
  • Csibusz
    Nem lehet a modem rossz mivel megnéztem egy másik gépen is:) de ezt meglesem amit most mondtál:) majd írok mert fel kell telepítenem a rendszerét is xD
  • Bandi 18
    És a karit felismerte? A TCP/IP be van állítva? (azt úgy tudod megnézni hogy a hálózati kapcsolatoknál nyomsz rajta egy tulajdonságokat, és ott a legördülő menüben kell látnod a TCP/IP-t.
    És arra még nem gondoltatok hogy esetleg a modem a rossz ? :)
  • Csibusz
    Sziasztok! Nemrég írtam, egy gépről amire semmiféleképpen nemtudtam ráerőszakolni az internetet... hát ez még mindig így van... de annyira rájöttem.. h a Lankártya nem integerált vettk bele még anno az 1800 (vicc) években ... szóval a helyzet ugyanaz, hogy az eszközkezelőnél azt írja, hogy Ethernet-hez való dolgokat nem találja...

Válaszotokat előre is megköszönném
  • Legend Killer
    ez se működik a gépnél, az a baj :(.
  • Legend Killer
    majd hétfőn tudom csak, me nincs nekem cd, más fog adni.
  • Garrett27
    miután beírtad a jelszavad/bejelentkeztél azonnal nyomd le és tartsd a SHIFT gombot, így a rendszer nem olvassa be a programokat, amiket a bejelentkezés után szokott beolvasni.

Ha sikeres lett, valszeg valami olyasmi okozza, ami bejelentkezéskor indul el, nézd át a STARTUP mappát, a registry-ben a RUN sort, hogy mik indulnak el..
  • rooney8
    Hátha itt megtalálod a játékot és akkor ráfér egy dvd5-re :)
  • trident
    Igen, próbáltam úgy is azért nem értem hogy nem jött össze, majd megpróbálom még, sajnos bekapcsolva+kulcsot beírva sem jött össze.
  • Bandi 18
    Vagyis windows telepítés.
  • Bandi 18
    Adatmentés valahogyan aztán win-re.
  • Legend Killer
  • SrAta
    Konkrtan igen játékról:D
    szóval csak az kéne h az egy isot 60 rarba szétkapni
    megoldható?
    Ha igen hogyan?:D
  • Bandi 18
    Lehet hogy csak én nem látom de alul a key mezőnél nem adtál meg értéket:). Ja a WPA az jobb mind a WEP :), és ha nagyon biztonságosra akarod állítani akkor az SSID broadcastot is kikapcsolod, hogy mások ne lássák hogy van wireless eszköz a közelben, így (hacsak nem ért hozzá az ember) észre sem fogják venni az eszközt :). Remélem tudtam segíteni...
  • Legend Killer
  • madass
    vista ultimate 32 bit alatt,
    ha egeret, vagy bármilyen más perifériát,
    usb hubon keresztül csatlakoztatom, nem érzékeli a számítógép,
    áramot viszont ad (világit az egér)
    Hub nélkül, minden tökéletesen megy.

Driverre gondoltam, viszont neten semmitsem találtam

PLS HELP ME
  • trident
    Barátnőmnél egy routert üzemeltem be. Modem->router. Router+utp kábel első géphez. A másik gép vezeték nélküli hálózaton keresztül kapcsolódik.

A router egy MSI RG60SE, egy MSI US60SE usb adaptert használtam.
    driver fel, minden oké, ment is minden, semmi gond.

Egy dolog nem ment, a biztonsági protokol beállítása.
    Amint beállítottam a WEP titkosítást, a vezeték nélküli kapcsolat úgy ahogy volt elszállt. Csak akkor találta meg újra a hálózatot, ha a titkosítást kikapcsolom.

Ráadásul hiába állítottam jelszót, nevet, nem talált fel a hálózatra (leap ellenőrzés FAIL:D).
    Routerrel, hálózatmegosztással volt már dolgom, de sajnos a titkosítás nem megy. Biztos valami apróságon csúsztam el és balfaszkodom, de megköszönném, ha valaki segítene.:)

A képet az efrud.com képfeltöltő tárolja.

A képet az efrud.com képfeltöltő tárolja.
  • Lacee86
    De lehet h járékról van szó.
  • kifli
    total commanderrel
    vagy kiírod a filmet clonedvd-vel és kiveszed a fölös nyelveket vagy clone dvd ront a minőségen és ráfér 1 dvd-re, de szerintem a fölös hangsévok kivétele még mindig jobb :)