!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BTW szart se ér a dual-channel a gépeden, ha 3x1 modulod van.
púúúúú
http://goo.gl/gd6Zi5
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
A multiex az nem jó.
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
ಠ_ಠ
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
púúúúú
Elõre is köszi.
ha jól csalódok akkor valami sound pro vagy music pro vagyi lyesmi volt a pro-ra emlékszem
ಠ_ಠ
btw meg tudnád azt a progit kérdezni? mert akkor ha jól értem nem a hangdriverrel csináltátok 😄
púúúúú
púúúúú
ಠ_ಠ
púúúúú
ಠ_ಠ
de szeretném, ha TÖBB csatorna is menne egy jackre... ilyet pedig sehol nem találtam.
púúúúú
http://goo.gl/gd6Zi5
vagy ha nem ez a válasz akkor nem értem mit akarsz 😄 ha megértem lehet választ is tudok adni 😄
ಠ_ಠ
ಠ_ಠ
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
ゾルターン
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Itt megtalalhato .....MultiEx
ゾルターン
ゾルターン
Van egy agp-s modolt sapphire x800pro -> x800xt pe kártyám ami kifogástalanul mûködött hosszú ideig, míg egyik napon cod4 közben újraindult a gép, de a vga már nem bootolt, nem kaptam semmilyen képet.
Nem tudtam mire vélni az esetet, elõtte soha nem csinált ilyet. Kivettem a kártyát, visszaraktam és semmi. Aztán darabokra szedtem az egész gépet majd újra összeraktam és semmi.
Utolsó próbálkozásként kicseréltem a kártyát egy régi ti4200-ra, amivel természetesen azonnal jó lett.
Átnéztem az x800-ast többször is égési nyomokat keresve, de nem találtam.
Mi lehet a baja és meg lehet e csinálni, avagy van e értelme?
Segítségeket, válaszokat elõre is köszönök!
Üdv
Zs
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Lenne egy elég hülye kérdésem, de remélem azért kapok rá valami érdemi választ... 😊
Szóval, volt nekem 2 vinyóm, egy 160GB-s és egy 40GB-s. A nagyobbikon van 3 partíció, C:, D: és E:, a kisebbiken pedig 2 volt, egy I: és egy J:. A J: partíción fel volt telepítve a GTA4, mert a multkor csak azon volt elég helyem hozzá, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy egy kis takarítás után csináltam helyet a D: partícióra és a játék mappáját átmásoltam egy az egybe a J:-rõl a D:-re. Ezután kivettem a 40GB-s vinyót, mert ki kellett vennem, nem lényeg, h miért, és most a GTA4-et nem tudom elindítani, mert ha elindítom a Social Club-ot, akkor az istenért nem képes megérteni, hogy az általa kért J: meghajtó már nem létezik. Ideiglenes megoldásnak átállítottam a D: meghjató betûjelét J:-re, így viszont a GTA4 jó, viszont semmi más nem ,ami a D:-n volt, nyilván a Regisztrációs adatbázisba írt hülyeségeik miatt.
És a kérdésem a nem rövid bevezetõ után az lenne, hogy nem-e lehet valamilyen trükkel azt megoldani, hogy a partícióra lehessen hivatkozni D: és J: betûjellel is, mert elég macerás minden egyes játék elõtt össze-vissza áligatni a betûjeleket, újratenni meg azért nem szeretném, mert ha esetleg el is indulna a telepítõ, akkor is egy fél nap, mire felmenne. Szal valaki tud valamit tanácsolni az igen érdekes problémámra? 😄 Megköszönném.. 😄 Ja, és így eléggé megkésve, de BUÉK mindenkinek.. 😄
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.
Az alaplapon meg nincs a bill.-nek ps/2 csatlakozója,ps/2 az egérnek van.Na mivan akkor ha felcserélem a kettõ kábelt,vagy inkább átalakítót érdemes venni?
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
púúúúú