64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • [HUN]FaTaL
    Lement sleepbe.
  • BIZ0906
    Megint lekapcsolt a gép és a power led lassan villogott. Mitől lehet ez? Kezd a táp meghalni?
  • Met
    Bele kellene kukkantani a gépbe mert lehet a fej is be van száradva.
    A fej alatt azt a mozgó izét értem amibe bele kell pattintani a patronokat.
  • piros mogyi
    törölgettem már körömlakk lemosós zsepivel.
    Majd megpróbálom alkohollal is.
    És köszönöm szépen!
  • Lcapitant
    nézd meg a rendszeridőt, nálam is az volt a baj!
    tod a jobb alsó saroknál a dátum lehet elállítódva
  • rolika0421
    csáó valaki ha tud segitsen msn nemjo 4napja rámegyek hogy irja ki mi a hiba és azt irja ki hogy vezeték nélkül kapcsolat net jo de poker meg msn nem
    nem tudom miért van ez??
  • Met
    Beszáradt a patron.
    Fejet tisztítani nem tud? Valahol a nyomtató tulajdonságainál szokott lenni.
    Ha nem akkor kiveszed a patront és megtörölgeted azt a végét ahol kijön a tinta alkoholos (tiszta alkohol, nem vodka, pálinka stb.) ruhával.
  • piros mogyi
    Sziasztok!

Tintasugaras nyomtatós problémám van. Egy évig nem használta a nyomtatómat (canon pixma mp160). Most amikor bekapcsoltam nem látja a patront sem. Megoldja a problémámat, ha megtöltöm a patront, vagy meg is kell valamit tisztítani? Ha igen, akkor hogyan járjak el?
  • levelamester
    Üdvözletem!

Újra itt. A kérdésem annyi lenne hogy tudna-e valaki ajánlani egy jó gamer 32bites XPt? Szükségem lenne rá.

Köszömöm

Döme
  • nagyimamma
    Köszönöm, megnéztem, kinyomtattam, és délután Isten segítségével nekiállok. Már egyszer csináltam ilyet, de akkor indult a cd-ről. Tudod én nem értek hozzá csak bátor vagyok!! Köszönöm!! nagyimamma
    Persze a legjobb az lenne ha valaki tudna személyesen segíteni, de ha szerelőt hívsz az megfizethetetlen és nem is tanít, nekem meg olyan kéne aki megmutogatja, hogy legközelebb tudjam is. Ha valaki lenne ilyen akkor örülnék neki.
  • josi
    Ha windows xp-telepítesz akkor talán ez segít
  • nagyimamma
    Segitséget kérek! szeretném letörölni a gépemet, de azt írja ki, hogy frisssem operáció rendszer van rajta. A telepitő cd-t nem inditja el magától, ha beírom a keresőbe a setup.exe, akkor is azt írja ki, hogy nem tudja törölni, mert újabb operációs rendszer van fent. Nem tudom sehogyan se letörölni. Ki tud segíteni! Nem tudom boot-otni sem, mert az sem jön elő. már letöröltem az összes frissitést is, de így sem megy!! Valahogy szájbarágósan írjátok le, mert én egy öregasszony vagyok, akinek nincs más segítsége csak Ti!! Előre is köszi!
  • greg benz
    Köszi szépen,remélem tényleg segít a problémán
  • Bandi 18
    Akkor innen leszedsz szépen minden drivert hozzá és felrakod őket és menni fog. Csak az ioprendszert kell kiválasztanaod.
  • greg benz
    Ismerőstől vettük a gépet,és sajnos nem volt hozzá egy darab cd sem:/

Az alaplap akkor újra:D
    Gigabyte GA-/M61SME (remélem mostmár jó:P)
  • jómagam
    Sziasztok!
    Nem olvas be a dvd íróm másik számítógépben jól működik most raktam fel egy gyári xp-ét igaz még más programot nem raktam fel semmilyet szerintetek mi lehet a probléma?? Ja az xp-t úgy raktam fel, hogy f8-cal boot-tam mert ha kiválasztottam a bootba, hogy az első számú hardver legyen az író úgy nem indult el a telepítés.
    Aki tud segíthet
    Satás vinyó van a gépbe azon van a rendszer, a régi IDE csatlakozós vinyót meg úgy használtam, hogy az íróról lehúztam a kábelt, rádugtam a vinyóra és kész.
    Most vissza dugtam az íróra de az meg nem olvas be semmit????

köszi
  • Bandi 18
    Az proci nem alaplap. Tedd be a lapnak cd/dvd-jét és tegyél fel minden drivert ami rajta van.
  • BIZ0906
    Nem a proci az alaplap pontos típusa kéne :)
  • Bandi 18
    És itt hol a hálókari ?:D Nincs is fenn ezért nem megy. (Az előbb mintha még XP-d lett volna, vagy ez egy skin?)
  • greg benz
    AMD Dual Core Athlon 64X2
  • greg benz

• BIZ0906
    Akkor alaplap típusa?
  • greg benz
    Oké,egy perc:)
  • greg benz
    Oké,egy perc:)
  • Bandi 18
    Mutass mind2-ről egy printet. Mind a hálózati kapcsolatok mappáról mind az eszközkezelőkről.
  • greg benz
    Igen,integrált
  • BIZ0906
    Jó lenne :)
  • greg benz
    Vagy nem a hálókártyára gondoltál,hanem a kapcsolatokra?Azt természetesen látja,én magam csináltam meg
  • BIZ0906
    Integrált hálókari?
  • Bandi 18
    Mármint kapcsolat :). Tudod ez a helyi kapcsolat alá meg oda van írva hogy milyen kártya (PL: RLT8131)
  • greg benz
    Az eszközkezelőben látja a gép (bár megjegyzem rejtett eszköz,nemtudom miért)Rakjak esetleg egy printet?
  • Bandi 18
    Hát pedig míg a hálókari nincs rendben nem fog feltárcsázni... A kapcsolatoknál látod hogy lenne valamilyen is?
  • greg benz
    Drivert nem pakoltam fel,nem is tudom milyen kéne/honnan szerezhetem be:(
    Nem betárcsázós a net,a modemem pedig egy ADSL Modem,típusa: RTA1310B (remélem erre gondoltál,többet nem tudok róla)
  • Bandi 18
    A hálókari drivert felpakoltad már? Modemes betárcsázós a neted? Milyen modemet használsz?
  • greg benz
    Közvetlenül a géppel
  • BIZ0906
    És hogy akarsz csatlakozni? Router vagy azzal a géppel közvetlenül?
  • greg benz
    Sziasztok!
    A másik gépemet szeretném rákötni az internetre,de valamiért nem akar össjönni...
    Első körben ezt a hibaüzenetet dobta ki:

Majd a microsoft oldalán találtam ennek a 769-es hibának a javításához egy leírást,elvileg a hálókártyát kell engedélyezni..
    Megnéztem,és már engedélyezve volt,szal nem ez a gond.. de gondoltam továbblépek a leírásban,a következő a Hálózat beállítása varázsló volt,elindítottam,és akkor ezt kaptam válaszul:

Innentől hogyan tovább?teljesen tanácstalan vagyok

Előre is köszi!
  • Lcapitant
    format c: :DDDDDD
    amúgy kehet h vmi program nincs telepítve, vagy vidd vissza
  • Lcapitant
    XP 32bit
  • Lacee86
    XP 32 bit