64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
FMassa #47203 ja és köszönöm a gyors segítséget:) -
FMassa #47202 Megkérdeztem egyik haveromat is és ugyanezt mondta csak még annyit h vegyem le a gép oldalát és játszak úgy és h úgy leáll v nem.Nem állt le akkor ezek szerint a hűtés rossz.
Ez ellen lehet vmit tenni v vegyem le mindig az oldalát?esetleg ha poros attól lehet? -
#47201 850W coolermaster -
#47197: ja kinozd meg a ramot meg a cpu-t orthossal. -
#47199 milyen táppal? -
#47198 akár az is ahogy solten írta másik topikban, próbáld meg akkor vagy visszavenni, vagy komoly orthos/prime95 tesztnek alávetni :) -
#47197 proci tuning és a ráadott túlfesz nem csinálhat ilyet? már vagy fél éve fut ilyen kegyetlen tuninggal a gép, de eddig nem volt komolyabb baj... -
#47196 spyware írtó van a gépen? azt érdemes lefuttatni, ill feladatkezelőben megnézni h mi eszi a procit, nekem annó pl a tűzfal kattant be, reinstall segített rajta -
#47195 proci hőfokot nézz terhelés közben (everest teszt pl), ilyen melegben gyakran ha már kiszáradt a paszta akkor túlmelegszik és kikapcsol a gép -
linksbremse #47194 Sziasztok!!
Olyan kérdésem lenne...vistam van úgy egy hete a cpu-m naponta többször nagyon sűrűn 100% körül dolgozik s akadozok meg fagyok... pedig nem fut sok progi pl net + media player de eddig ez sose volt gond!mitől lehet ez?
a fő adatai a gépnek:dual proci 1,46 ghz 533 mhz, 1mb L2cache,2 ddr2,kb ennyi.
remélem tud valaki valami megoldást erre a gondra előre is köszönöm -
FMassa #47193 Sziasztok!!
Az lenne a problémám h az uttóbi időben játszani akarok és játék közben kb. 10-20perc után vagy van mikor csak 1 óra múlva kikapcsol a gép mintha áramszünet lenne.Ha netezek semmi gond csak ha játszanék akkor kapcsol ki.
Ha vki tapasztalt ilyet vagy tudja mi a probléma akkor légyszíves segítsen.előre is köszi:) -
#47192 sztem memória, próbálj lefutattni vmi tesztet -
#47191 sziasztok!
a következő lenne a problémám:
Mostanság egyre többször van, hogy netezés vagy fájlmásolás közben egy másodperc alatt elmegy a kép, majd teljes kék képernyő kibaszott sok hibakóddal, alul meg hogy fizikai memória listázása... ez sosem, de sosem játék közben jön, játszhatok akár 6 órán keresztül, hanem mondom hogy net, írás vagy fájlmásolás közben. Régen is előfordult de max 2 hetente egyszer, most meg már naponta sokszor.... mi lehet??? memória??? proci??? wtf??
-
#47190 hat windows tuzfalon atvan engedve,avira antivirus meg nem hinnem h beszolna neki...routeren meg mondom tobbi gepen se kellett nyitni egy portot neki ment a nelkul is... -
Apocalipto #47189 Lehet át kéne engedni a tűzfalon? Vagy routeren vagy valamin. -
#47188 mar probaltam de massal is ugyanez van:( -
#47187 Próbálj ki más torrent klienst. -
#47186 Msi wind u100-omon nem működik a utorrentem...szal nem tölt,nem csatlakozni semmihez.Többi gepen sincs port nyitva a utorrentnek megis működik...Segítenétek mit tehetnék mert elég idegesítő ez így.
-
shrike7973 #47185 Hali!
Van egy Creative Fatal1ty Gaming headsetem, és egy sound blaster live! 24 bit hangkarival használom. A headsetre az van ráírva hogy zajszűrő technoilógiás a mikrofon, mégis ventrin, ha megnyomom a hotkeyt és nem is beszélek, van egy alap háttérzugás. Ami játék közben zavaró ugyebár. Na már most azt szeretném megtudni hogy létezik e olyan program vagy creative program\plugin ami ezeket a zajokat esetleg kiszűrné, és nem lehetne hallani, csak amit mondok. -
#47184 faszt,
integrált -
#47183 nem valami msi vagy nemtom -
#47182 egy sima p31-el sem tudmál többet csinálni, max abba vannak olyan extrák mint a dual bios -
#47181 Az én igényeimnek megfelelő. -
#47180 rajottem :D -
#47179 hát a p31-ds3l eléggé spórolós lap (a p31 eleve egy butított p35+ még ott van a nevében hogy ds3l azaz ebből is a light) -
#47178 Segitene vki h allitsam be msi wind u100-as laptopon a wireless internetet?routeren engedelyezve van de nem talalja a gep...mit kell es h beallitsak? -
#47177 Ja csak az a gond, hogy szoftveresen van megoldva nem pedig hardveresen. Az újabb fajtája (rev 2.) már hardveres. -
#47176 Gigabyte lap nem tudom hogy tud elromlani, a legtöbb giga lap dual biosos így az alap biost vissza lehet állítani. -
#47175 Most vettem először és utoljára Gigabyte alaplapot. Ha másnak is ugyan így romlik el akkor mégis csak a lappal van a gond. -
#47174 Másik srácnak ugyan ez volt a problémája ugyan ezzel az alaplappal ugyan ilyen rev-el. Elvileg visszavitte és kicserélték neki, de még rá fogok kérdezni, hogy mit mondott mi a baja. -
#47173 Nem kell megmondani hogy BIOS-t frissítettél. Mert elvileg ilyenkor elszáll a gari. -
#47172 Nem segít semmi akkor szépen vissza fogom küldeni a gariba. Minden jól csináltam bios cserénél, magától romlott el. -
#47171 Hy.Ez a cigánygyerek számítógépem ha vmit törölni akarok a programok telepítése és törléséből először elindítja aztán ha kilépek csak akkor törli le.Normális ez? -
#47170 ugyan az mintha az elemet venném ki. szerintem. de ha nem akkor javítsatok ki. -
molnar0921 #47169 Hello mindenkinek!
NFS Underground 2 vel játszottam Laptopon, Kék halál után a játékban menüben nem működik a billentyűzet csak amikor már vezetni kell a kocsit :S:S
Mi lehet a gond, vagy hogyan tudnám megoldani? -
#47168 Én egy Dell gépnél jártam így. Biosban átraktam IDE-re az ACHI-t, úgy fel is ment, viszont bánatomra XP-s driver nem volt hozzá. Szóval mielőtt nekiállnál XP-t telepíteni nézd meg hogy van-e hozzá egyáltalán driver. -
#47167 cmos reset sem segít? -
#47166 tegnap darabokra szedtem a gépet az elemet is kivettem. sajnos ez a csak szoftveresen dual bios-os az rev 2.0-ás már hardveresen, de nekem csak rev 1.0-ás van azért is gagyibb. -
#47165 rájöttem, előbb is eszembe juthatott volna, azért köszi!
Question
When attempting to install Microsoft Windows XP or a previous version on an AHCI-enabled system will cause the setup to fail with the error message "set up could not detect hard disk drive...”
Answer
Windows XP or previous version does not bundle the appropriate AHCI driver in installation disc and the system cannot recognize the device.
This problem can only be corrected by either disabling the AHCI mode in BIOS setup if available or using a floppy disk with the appropriate drivers.
The appropriate driver can be found here,
http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&ProductID=2101&DwnldID=9727&strOSs=44&OSFullName=Windows*%20XP%20Professional〈=eng -
#47164 ahogy néztem a te lapodon nincs dual bios, az ahogy nem tud bebootolni kb 5x egymásután újraindul és nem bootol akkor visszaállít (legalábbis nálam) giga p45-ds3 lapom van
az elemet szedd ki az alaplapból mert akkor a bios visszaáll az alapbeállításokra