64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#47243 Nekem ugyanilyen gondom a Crysis-szal volt régebben, mikor alapból, friss telepítés után úgy indítottam a játékot, hogy előtte belepakolásztam a netről leszedett gigás High Res Textúra pakkot. Azután kiszedve a pakkot már normálisan futott. Tehát én ebből arra következtettem, hogy a túl magas grafika miatt ragadtak be a gombok. (amúgy is később jöttem rá, hogy amilyen textúrák alapból vannak a játékban, azok bőven elegendőek :)). Szóval próbálkozhatsz esetleg alacsonyabb grafikával játszani, hátha.
Persze van, hogy magával a játékkal van a hiba. Pl nemrég próbáltam volna egy P4-es XP-s gépen a Midtown Madness 2-t, aminek ugye egy P4-es gép bőven elegendő. És olyan szinten beragadtak a billentyűk játék közben, hogy akár 4 másodpercekre is beragadtak. Tehát ebben az esetben meg esetleg patch-eket kell keresni az adott játékhoz (amivel én nem foglalkoztam a MM2 esetében, annyira azért nem érdekelt :)). -
#47242 töltsd le azt a programot hogy CFOSSPEED
Lehet megoldja(vagy a sima FOSSPEED) -
#47241 Az, az igazság, h ezt nem igazán találom ,merre lehetne megnézni.
Amúgy azt is észrevettem , hogyha elindítom az uTorent-et akkor ismételten megakad a netem. Nem megy sem google... semmi. CSak miután kikapcsoltam uTorent és újracsatlakoztam.
-
miki10 #47240 Sziasztok!
az lenne a problémám hogy ha szeretnék a D: meghajtómra mássolni valamit akkor nem másol hanem ezt a hiba üzenetet írja ki.:
0x8007045D : I/O eszköz hiba miatt nem lehet a kérést végrehajtani
mi lehet a baja? a windowsal vann probléma vagy a winyóval?
válaszatokat előre kösz! -
grimm13 #47239 Kétlem mert nem csak ennél a játéknál csinálja ezt.. -
#47238 sztem szar a torrent amiből leszedted:) -
grimm13 #47237 Hello mindenki az a problémám lenne hogy van mikor játék közben mintha "beragadnánk" az iránybillentyűk állatába fps játékok közben fordul elő most például az "area 51" közben fordult elő de pl. a far cry 2 közben nincs ilyen problémám és játékon kívül sincs .Megoldás ? -
#47236 köszi:)
Kül az IMAX vásznát is cserélték már erre az ezüstszínű hülyeségre:)
Itt(Győrben) meg a régi 3D-s cuccos eleve nem volt
Jah piros zöld szemüveg meg mindegyikhez kell mert két képet vetítenek és az a "szűrő"
Tényleg abba a szemüvegbe ugye nem piros meg zöld a film?:D -
#47235 Ha nem nyúlkál feléd valaki amikor totál beleélve visszakozol miközben egy sárkány feléd "igyekszik" az IMAX vásznon, akkor nem fogod érezni a nyúlkálást.
Mindenképpen tudni kell, hogy ezt a 3d-s megjelenítést nem mindenki tudja nézni, már láttam olyat, hogy néhány perc után hányingert kapott valaki és nem tudta végig nézni meg stb..
De akkor is, sztem ez a 3d mikor először IMAXban megjelent hasonlót válthatott ki (mégha nem is olyan nagy hatást), mint amikor az emberek először lehettek anno moziban és kirohantak a teremből mert megijettek, hogy a vászonról a gőzmozdony feléjük tart -
#47234 HDTune talált egy damaged sectort a vinyón, ilyenkor mit tegyek/tehetek? -
#47233 Ami itt van Pesten IMAX, az szerintem más mint a piros kék szemüveges cuccos :) Én még régen a Palace Cinemas-ban voltam ilyen piros kék szemüveges filmen, de az elég rossz volt :S :)
Hát remélem nem :S -
#47232 huhh akk lehet videókari hiba???
-
#47231 Köszi -
#47230 mármint h az IMAX még a régi 3D-vel van csinálva(szal abba a moziba még azvan) -
#47229 IMAXot sokan szidják, barátnőmis ottvolt 2 éve ez már asszem az új rendszer győrben... -
#47228 De azóta már vagy 2x újra lett rakva a rendszer... És még mindig panaszkodik, hogy sz@r :S -
#47227 neem, semmi ijesmi, de az meg fasza, amikor kinyúlnak feléd, vagy pölö vki szemszögéből nézed a világot, és épp megütik, akkor jön feléd a kéz :) -
#47226 IMAX-be még nem voltam, de a "régi" piros kék szemüveges az télleg elég irritáló (legalábbis számomra :) ) -
#47225 Open GL-t külön nem töltessz le mivel az gyárilag a windowsban van sztem egy windows újratelepítés megoldja a problémád
DE VÁRD MEG AZ OKOSAKAT LEHET VAN EGYSZERŰBB MEGOLDÁS IS! -
#47224 szóval a szemet nem bántja, nem vibrál de érezni, ahogy inyúlkálnak feléd meg h bennvagy a filmben?
Köszi az eddigi helpeket is:) -
#47223 Sztem semmi gáz nincs velük, nem éreztem különbséget a fényességben. -
#47222 Sziasztok!
Barátnőm azt mondta, hogy a 3D-s filmek a moziban olyanok, mintha kisütnék a szemedet, és iszonyatosan bántja a szemet
Igaz ez?
Azért kérdezem, mert én még nem voltam
Köszi
Üdv
SrAta -
grimm13 #47221 Hello mindenki az a problémám lenne hogy van mikor játék közben mintha "beragadnánk" az iránybillentyűk állatába fps játékok közben fordul elő most például az "area 51" közben fordult elő de pl. a far cry 2 közben nincs ilyen problémám és játékon kívül sincs .Megoldás ?:D -
#47220 Üdv!
Van egy sanda gyanúm, hogy nem működik megfelelően az OpenGL a gépemen. Már a Photoshop és a After Effects is panaszkodott, hogy valami bibi van az OpenGL-el és frissítsek drivert. Meg is történt (legfrissebb nvidia driver van fönt), de még mindig fenn áll ez a hiba. Nézegettem nvidia oldalát, hogy nem lehet-e letölteni valami OpenGL féleséget (mint a DirectX), de nem nagyon találtam. Már gugliba is kerestem OpenGL problémára, de érdemi választ ott sem találtam. Teljesen tanácstalan vagyok :/ -
#47219 Sziasztok! Lehet h. egy elég buta problémával fordulok hozzátok,de azért megpróbálom leirni. Egy installáció során kiírta a virusirtó h. Trójait talált, a kiugró pirosan villogó táblázatban ami jelezte, gyorsan megnyomtam a megszakitás gombot(más lehetőség nem volt), majd ujrainditottam a gépet. Mikor másodszorra bekapcsoltam már nem jelezte ki, h. benne lenne a vírus. aztán a biztonság kedvéért lefuttattam a virusirtót, és nem talált virust, de néhány fájlt nem tudott kinyitni, konkrétam a system 32 fájlokat. akkor jutott eszembe, h. a virus azt a rész támadta meg. Nos ugye a trójai virus betekintést mutat valakinek a weben az én gépembe. nemlehetséges, h. az a vki letiltotta ezeket a fájlokat, h. ne tudjam kitörölni a virust? vagy már nincs benne?Vagy ez teljesen abszurd? remélem megértette valaki, és tud segiteni. Köszönöm. -
#47218 router admin felületén lehet olyan, h kinek osztott ki IP-címet, 'DHCP Leases' féleséget keress! -
#47217 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy itthon kettő gép között Wifin van "elosztva" az internet.
Ez ugyebár úgy történik, h beírom a jelszót... akkor tudok csatlakozni...
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy nincs véletlen valami program vagy ilyesmi, amivel megtudnám nézni, h ki van csatlakozva erre a hálózatra. Tehát nehogy véletlen valaki más is használja... (Bár nem hinném h használnák, de első a biztonság)
Előre is köszönöm! -
#47216 reggel visszább vettem az FSB-t egy picivel, így "csak 3,8 GHz-en pötyög a proci, viszont egész nap nem jelentkezett hiba... -
#47215 azt mondták, hogy a 3-8. sorig érdemes ülni! -
#47214 Ne legfenntre ülj, inkább középre, v kicsit lejjebb, de ha jóarc a pénztáros, tuti segít, hogy abban a moziban hol jó ülni :) -
#47213 itt kb 2-2,5m
szóval lényeges, hogy milyen távol ülsz? -
FMassa #47212 Én egyszer voltam ilyen előadáson osztálykiránduláson.
Akkor kiosztott helyek voltak és én a legelső sorba a közepe felé ültem és nekem jó volt.De ez a teremtől is függ h az első sor mennyire van közel a vászonhoz mert ahol én voltam nem volt annyira közel. -
#47211 Sziasztok!
Attól kérnék segítséget, aki már látott Digitális 3D filmet a mozikban.
Melyik sorba érdemes jegyet venni?
Vagy ez lényegtelen és ugyanoda, mint ahol a sima előadásokon jó nézni(középre az átjárósor mögé)?
Itt lényegtelen, hogy milyen messze ülök avászontól?
Teljesen tanácstalan vagyok légyszíves segítsetek
Köszi
SrAta -
#47210 "a ráadott +fesz a kevés neki, vagy éppen az hogy még adjak rá"
hol itt a kérdés? :D
am szerintem vedd vissza az fsb-t 400-ra, nekem azt alapfeszen bírja e8400 -
#47209 eléggé
sztem vedd vissza, nem sok értelmét látom am se 4ghz-n járatni
vagy esetleg emeld a feszt (ha még bennvagy a gyártó álltal megadott határon) de akkor újrapasztázás/új hűtő azért elkél, mert 70fokig szokták mondani h még nem vészes -
#47208 amúgy ha 80fokos a proci az már sok?? -
#47207 na este csináltam pár tesztet. Az orthos is meg mindegyik tesztprogtram behal egy idő után, tuti nem stabil a rendszer. Már csak az a kérdés, hogy a ráadott +fesz a kevés neki, vagy éppen az hogy még adjak rá??? nem szeretnék ebből a kisajtolt 4gigából engedni szívem szerint.. -
#47206 Hali! Az a gondom, h nálam az Avira vírusirtó 3 napja nem frissít, már ugat a Windows, h elavult a progi. Mondom ok, akkor frissítem most manuálisan, de nem hajlandó tölteni semmit. Vki akinek szintén van Avirája pls írjon, h neki is vannak-e ilyen gondjai, vagy csak nekem szart be vmiért? -
FMassa #47205 ok megpróbálom köszi:) -
#47204 tisztítsd ki, az is segít néhány fokot, am újra kéne pasztázni, vagy esetleg új hűtő (nemtom milyen van most rajta...)
esetleg házba +venti, az is sokat tud segíteni, főleg ha elől és hátúl is van