!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5Q PRO TURBO, Intel Core 2 Duo E6550 2,33 GHz, 4x1GB Kingston DDR2 800 MHz RAM, ATI RADEON HD 5670 1GB DDR3, Kingston 64 GB SSD, Gigabyte Triton ház, HP w2207 22"
ASUS P5Q PRO TURBO, Intel Core 2 Duo E6550 2,33 GHz, 4x1GB Kingston DDR2 800 MHz RAM, ATI RADEON HD 5670 1GB DDR3, Kingston 64 GB SSD, Gigabyte Triton ház, HP w2207 22"
Kitöröltem azt a 2 fájlt,vírusírtás is volt de még mindig szar.
C:\DOCUME~1\DJ\LOCALS~1\Temp\WERa0b4.dir00\Mini011109-01.dmp
C:\DOCUME~1\DJ\LOCALS~1\Temp\WERa0b4.dir00\sysdata.xml
http://goo.gl/gd6Zi5
Az lenne a problémám h van egy windows amiben van egy virtuális windows ami idõkzönként magától újra indul
nagyon idegesíto problémám van, a billentyûzetemmel van gond...kérdojel
év végén a régi billentyûzetem egyes gombjai nem reagáltak, hiába kattingattam, nemrég vettem ujat és ugyanazt csinálja csak más gombokkal...
mi okozza ezt...win driver hiba...esetleg virus...kérdöjel...
a magyar és egéb angolon kívüli nyelvekkel is g**cizik, notpadben is hozza az unicode szöveget savenél, mint anno a kínaival.
így jött össze az írás, még a backspace sem mûxik...
help44444 <#help>#help>
Qwerty4
Az oprendszer már jelezte, hogy nem kap elég erõforrást a kártya, ezért lecsökkentette a teljesítményét... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ma megjött a videó-kártyám és a memóriám.
Az baj, hogy a kártyán 2 erõforrás-bemenet van (azt hiszem, ez az), de a gépben csak egy kábel? Azt tudom, hogy lehet bõvíteni, de baj, ha nem?
Ja, és az alaplapomon 4 memóriának van hely (2 sárga, 2 piros).
Van 2 db 1 GB-os, és egy 2 GB-os. Akárhogy kombinálom, nem ismer fel a gép csak 3 GB-ot...ez miért lehet?
(Próbáltam úgy, hogy az 1BG-osak a sárgákban, a 2GB-os a pirosban, és úgy is, hogy egy 1GB-os sárgában, egy pirosban és a 2GB-os sárgában...egyáltalán van jelentõsége a színeknek?)
Elõre is köszönöm!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ez a tipp. Nálam is volt hasonló, aztán még a win se indult el.
púúúúú
A Gépem: Asrock 77565G, 160GB winyó, DVD író, Intel Celeron 2.8, Galaxy 7600GT.
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Legalábbis én több jót hallottam Sapphireról + drágább is
púúúúú
Alaplapod meg lehet, hogy szar és azért nem ok valami.
púúúúú
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Van egy Intel E6550 core 2 duo processzorom. Ennek eredetileg 2x 2,33 Ghz-en kellene futnia, ha jól tudom. Ehhez képest csak 931 Mhz fut. Ha a BIOS-ban feljebb húzom, akkor kb 1 órányi futás után lefagy a gép. De pl ha dvd-t írok, akkor még hamarabb is. Mást nem próbáltam, mert visszaállítottam. Több helyen olvastam, hogy van akinek 3 gigáig sikerült húznia, és még úgy is stabilan mûködött. Nekem elég lenne, ha a gyári teljesítményét tudná. Egyébként nem melegszik nagyon, azt néztem. A gépem: Asrock alaplap, 2x 1 GB 800 Mhz Kingston RAM, Gainward GF 7300 GT 256 mb videókari, E6550 proci.
Így most nagyon lassú a gépem, már a windows betöltésekor is, meg bármit indítok el, többet kell rá várni, mint az reális lenne. Pl: a firefox is kb 10 másodperc mire betölt, húgom sokkal gyengébb gépén kb 2-3 másodperc és már be is töltött.
Tudna valaki ebben segíteni? Mit tegyek?
Elõre is köszönöm!
Nemrég meghalt egy sapphire 4850 vdieókártyám bevittem szervízbe, most kicserélték egy club 3d 4850 re. Na most az a baj, hogy windows töltése közben újraindul a gép kb 10 bõl egyszer sikerül elindítanom a windows máskor mindig kifagy meg újraindul. Mostmeg észrevettem, hogy töltésnél alul kis kék foltok felül emg sárga foltok voltak. Szerintetek ez a videókártya is hibát vagy mi lehet a gond?? Nagyon fontos lenni! elõre is köszi
Nekem az lenne a gondom, hogy van egy LG DVD-íróm, mellette egy sima CD-író. Mikor bekapcsolom a gépet a DVD író nem mûködik. Csak akkor áll szolgálatba, ha újraindítom a gépet. Már próbáltam beállítani MASTER-ként, egyedül csak ezt bekötni de semmi. Kérlek segítsetek!!
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)
A hibajelentésben ezt írta hogy ezekben a fájlokban van a hiba:
C:\DOCUME~1\DJ\LOCALS~1\Temp\WERa0b4.dir00\Mini011109-01.dmp
C:\DOCUME~1\DJ\LOCALS~1\Temp\WERa0b4.dir00\sysdata.xml
És ezt az oldalt adta be hogy javítsak a dolgon:¤¤¤¤
Most töltök egy új drivert...
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Miért van az h néha mehal az egész rendszer?Emléxek,mikor Start menübõl inditom az egyik particióm(E),kiirt eg hibaüzit és beszart az egész.Le kellett állitanom az explorert majrd restart.Mindig lefagyott a tálca mikor onnan inditottam az E-t.
VAgy ha nincs hibaüzi és ugy fagy le akkor olyan 5-10 mulva jön be a sajátgép.
Torrenteknél is ez van rányomok és automatikusan meg szokta nyitni.EGYBÕL,nem 5 perc után.
A 3. dolog ami rohadtul idegeit az h néha ha bekapcsolom a gépet elkezd orditani az összes venti vagy 1 percig,addig be se kapcsol a monitor sem,csak ZÚÚÚÚÚGGG.Aztán beállnak rendes sebességre,jön a szokásos csippanás és elindul...Ezek(ez a 3) miért van?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Úgy jártam az elõbb, hogy letöltöttem az nvidia oldaláról egy vid kártyámnak megfelelõ drivert. (7300 GT-m van) Namármost ,felrakom driver utána gép újraindit, aztán az fogad, h 640*480 és 4 bit 😄, és nem lehet átállítani. Egyszerûen nem tudom mi lehet, most azt tudtam csinálni, h visszaraktam az eredeti driverét, ami már nagyon régi, a cd-jén volt ugyebár, és ezzel pedig szépen fut, 1024*768 32 bit.
Ami nagyon vicces a dologban, hogy egy ismerõsömmel a mai nap ugyanígy jártunk, és ott sem tudtuk megoldani. Tehát neki 8600 GT-je van, felraktuk a legújabb kiadott drivert, és õ neki is visszaugrott 640-be és nem lehetett átállítani?
Mi folyik itt? Milyen drivereket adnak ki?
Légyszi segítsetek, köszi!!!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nálam tökéletesen futott.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Segítséget kérnék én is, egy rövid kérdésben.
Ujratelepítettem egy számítógépet, pontosabban egy MSI L710X-036EU laptopot. Nem elõször csináltam, ilyet, vagy már számtalanszor. Minden drivert feltettem helyesen arról a dvd-rõl, amit adtak hozzá.
Szóval a probléma az, hogy minden alkalommal, amikor beboot-ol a laptop, akkor miután megjelentek az ikonok VILLAN EGYET A KÉP. Ez miért lehet?
elõre is köszönök minden segítséget!
üdv.,
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Olyan gondom van, pontosabban a havernak, hogy felraktam neki a Rainbow Six Vegas-t a gépére. Az õ gépe nagyban hasonlít az enyémhez ami lent látható, a különbség: alaplap, táp (550W márkát nem tudok), winchester, optikai meghajtó. Azt hiszem ennyi. Na most amikor játszik teljesen változó idõpontban (5 perc, 20 perc... stb.) a gépén hirtelen kék halál, majd a gép újraindul. Ezután a monitoron megjelenik az üzenet "A rendszer súlyos hiba után állt helyre stb..."
Nem tudunk rájönni mi lehet a gond. Valami okosság?
Vírus, spyware nincs.
Köszi a segítséget!
Egyébként integrált vga :S