!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az visszaállít mindent az eredeti állapotba gondolom. Gondot nem okozhat? Elméletileg nem, ugye?

ASUS P5Q PRO TURBO, Intel Core 2 Duo E6550 2,33 GHz, 4x1GB Kingston DDR2 800 MHz RAM, ATI RADEON HD 5670 1GB DDR3, Kingston 64 GB SSD, Gigabyte Triton ház, HP w2207 22"

Az alaplapom kezeli a kétmagos procikat, viszont azt nem találtam, hogy kifejezetten az E6550-est támogatja-e. Biztos le van írva valahol, csak béna vagyok. Még az asrock hivatalos weboldalán is, ha beírom a típust (775dual VSTA), ott is kiírja, hogy nincs találat.

ASUS P5Q PRO TURBO, Intel Core 2 Duo E6550 2,33 GHz, 4x1GB Kingston DDR2 800 MHz RAM, ATI RADEON HD 5670 1GB DDR3, Kingston 64 GB SSD, Gigabyte Triton ház, HP w2207 22"

Ujraindul....és a másik idegesítõ dolog az amikor éjszaka bekapcsol a gép....
Omfg ez nagyon idegesítõ!
Kitöröltem azt a 2 fájlt,vírusírtás is volt de még mindig szar.
C:\DOCUME~1\DJ\LOCALS~1\Temp\WERa0b4.dir00\Mini011109-01.dmp
C:\DOCUME~1\DJ\LOCALS~1\Temp\WERa0b4.dir00\sysdata.xml
[HUN]FaTaL
Ha a BIOS sem lát 4GB-t akkor a 64bithez kell valamit enabledre tenni a biosban (de már nem emlékszem a nevére) és akkor mûködni fog. De 32bites OS alatt sehogy sem fogja látni a 4GB ramot.

http://goo.gl/gd6Zi5

Hello

Az lenne a problémám h van egy windows amiben van egy virtuális windows ami idõkzönként magától újra indul

Qwerty4
üdv

nagyon idegesíto problémám van, a billentyûzetemmel van gond...kérdojel
év végén a régi billentyûzetem egyes gombjai nem reagáltak, hiába kattingattam, nemrég vettem ujat és ugyanazt csinálja csak más gombokkal...
mi okozza ezt...win driver hiba...esetleg virus...kérdöjel...

a magyar és egéb angolon kívüli nyelvekkel is g**cizik, notpadben is hozza az unicode szöveget savenél, mint anno a kínaival.

így jött össze az írás, még a backspace sem mûxik...

help44444 <#help>

Qwerty4

Bandi 18
Mindent be kell kötni különben nem fog mûködni.

Japep
Azt még nem néztem, de mindjárt megnézem...

Az oprendszer már jelezte, hogy nem kap elég erõforrást a kártya, ezért lecsökkentette a teljesítményét... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bandi 18
Hát rá van írva a tápra 😊. Amúgy a Bios felismeri a 4 gigát?

Japep
Köszi!
GeForce 9800GTX+
A tápot nem igazán vágom... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bandi 18
A 4gigát azért nem látja mert 32 bites oprendszered van. VGA milyen márka, és a tápod?

Japep
Hello!
Ma megjött a videó-kártyám és a memóriám.
Az baj, hogy a kártyán 2 erõforrás-bemenet van (azt hiszem, ez az), de a gépben csak egy kábel? Azt tudom, hogy lehet bõvíteni, de baj, ha nem?

Ja, és az alaplapomon 4 memóriának van hely (2 sárga, 2 piros).
Van 2 db 1 GB-os, és egy 2 GB-os. Akárhogy kombinálom, nem ismer fel a gép csak 3 GB-ot...ez miért lehet?
(Próbáltam úgy, hogy az 1BG-osak a sárgákban, a 2GB-os a pirosban, és úgy is, hogy egy 1GB-os sárgában, egy pirosban és a 2GB-os sárgában...egyáltalán van jelentõsége a színeknek?)

Elõre is köszönöm!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

n3whous3
vagy túlmelegszik, vagy memória szar, vagy ...

púúúúú

Shifter
meleg

&#3232;_&#3232;

Valaki tudja hogy miért indul újra magától a gépem!!!Fõleg a játékoknál!!!
n3whous3
most mondtam bazmeg, memória hiba :CCCCCCCC

púúúúú

[HUN]FaTaL
Memóriahiba (nem vga) valószínûleg.

http://goo.gl/gd6Zi5

ja :S. de az miért van hogy kifagy windows töltés közben? pedig windowst is újraraktam, és még mindig csinálja, újraindul mindig, csak néha tudom beölteni kb 10 bõl 1 szer :S

Lacee86
Nem lehet h nem kompatibilis a proci az alaplappal vagy ilyesmi?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

n3whous3
Memória hibás, valamelyik, nyomj egy memtestet, vagy vidd vissza egybõl szervízbe a memóriákat. Esetleg vegyél ki 1-et, tesztelgess, ha gond van, vegyél ki másikat helyette, stb.

Ez a tipp. Nálam is volt hasonló, aztán még a win se indult el.

púúúúú

balint1111
sziasztok lenne egy nagy problémám. Miért van az hogy a gépem egyszercsak megfagy de teljesen egér se semmi nem mozog és csak a reset segít rajta??
A Gépem: Asrock 77565G, 160GB winyó, DVD író, Intel Celeron 2.8, Galaxy 7600GT.

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

Shifter
bios rezet azt csõ

&#3232;_&#3232;

n3whous3
Kisebb mértékben átbaszták a fejed, mert a Sapphire minõségesebb, mint a Club 3D. Kötelezõen elõször is sapphiret kellett volna adniuk cserébe és ha az nincs, akkor választhatnál másik típust....

Legalábbis én több jót hallottam Sapphireról + drágább is

púúúúú

n3whous3
azt hogy érted?

púúúúú

senki? :S amugy közben csináltam 3d mark-al tesztet és vga val nincs gond. de volt olyan hogy beöltötte a win-t csak szétvolt csúszva a kép

n3whous3
Az elég érdekes. Kicsit lejjebb szokta venni a proci a sebességet intelnél is, ha nem dolgozik tudtommal, de ennyire azért nem.

Alaplapod meg lehet, hogy szar és azért nem ok valami.

púúúúú

Szerintem valamit nagyon elállítottál.Menjél be a biosba és csináld egy load default settings-et.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Sziasztok!

Van egy Intel E6550 core 2 duo processzorom. Ennek eredetileg 2x 2,33 Ghz-en kellene futnia, ha jól tudom. Ehhez képest csak 931 Mhz fut. Ha a BIOS-ban feljebb húzom, akkor kb 1 órányi futás után lefagy a gép. De pl ha dvd-t írok, akkor még hamarabb is. Mást nem próbáltam, mert visszaállítottam. Több helyen olvastam, hogy van akinek 3 gigáig sikerült húznia, és még úgy is stabilan mûködött. Nekem elég lenne, ha a gyári teljesítményét tudná. Egyébként nem melegszik nagyon, azt néztem. A gépem: Asrock alaplap, 2x 1 GB 800 Mhz Kingston RAM, Gainward GF 7300 GT 256 mb videókari, E6550 proci.

Így most nagyon lassú a gépem, már a windows betöltésekor is, meg bármit indítok el, többet kell rá várni, mint az reális lenne. Pl: a firefox is kb 10 másodperc mire betölt, húgom sokkal gyengébb gépén kb 2-3 másodperc és már be is töltött.

Tudna valaki ebben segíteni? Mit tegyek?

Elõre is köszönöm!

Sziasztok!

Nemrég meghalt egy sapphire 4850 vdieókártyám bevittem szervízbe, most kicserélték egy club 3d 4850 re. Na most az a baj, hogy windows töltése közben újraindul a gép kb 10 bõl egyszer sikerül elindítanom a windows máskor mindig kifagy meg újraindul. Mostmeg észrevettem, hogy töltésnél alul kis kék foltok felül emg sárga foltok voltak. Szerintetek ez a videókártya is hibát vagy mi lehet a gond?? Nagyon fontos lenni! elõre is köszi

Töröltem de ugyan az <#nemtudom>
Bandi 18
Elvileg a temp mappában lévõ cuccok nem kellenek én mindig törlöm is õket. Lehet hogy valami vírust vagy spyware-t kaptál.

ricska
Sziasztok!
Nekem az lenne a gondom, hogy van egy LG DVD-íróm, mellette egy sima CD-író. Mikor bekapcsolom a gépet a DVD író nem mûködik. Csak akkor áll szolgálatba, ha újraindítom a gépet. Már próbáltam beállítani MASTER-ként, egyedül csak ezt bekötni de semmi. Kérlek segítsetek!!

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)

Hello skacok!

A hibajelentésben ezt írta hogy ezekben a fájlokban van a hiba:
C:\DOCUME~1\DJ\LOCALS~1\Temp\WERa0b4.dir00\Mini011109-01.dmp
C:\DOCUME~1\DJ\LOCALS~1\Temp\WERa0b4.dir00\sysdata.xml
És ezt az oldalt adta be hogy javítsak a dolgon:¤¤¤¤
Most töltök egy új drivert...
Bandi 18
Szerintem meg teszteld le a vinyód mert ott lehet valami zûr.

sgt anderson
Nekem is 8600GT-m van és nekem is pontosan ugyan ezt csinálta, haveromnak 9500GT-re is szintén ugyan ez volt a reakciója az új drivernek, neki annyival volt szarabb a helyzet, hogy a kártya saját drivere sem volt jó, azzal is ezt csinálta. Azt nem tudom hogy õ hogy oldotta meg, én nekem az bejött, hogy leszedtem innen a drivert, ez valami Beta cucc elvileg, de legalább megy normálisan nekem. De még esetleg azt is próbáld meg ez a driver elõtt, hogy a Vezérlõpultban uninstallálod a régi driverét a kártyának, és úgy rakod fel azt, amit leszedtél nvidia.com-ról.

Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.

rooney8
Sztem format c

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

berlinboy6329
Nem birom már ezt a fost.

Miért van az h néha mehal az egész rendszer?Emléxek,mikor Start menübõl inditom az egyik particióm(E),kiirt eg hibaüzit és beszart az egész.Le kellett állitanom az explorert majrd restart.Mindig lefagyott a tálca mikor onnan inditottam az E-t.

VAgy ha nincs hibaüzi és ugy fagy le akkor olyan 5-10 mulva jön be a sajátgép.

Torrenteknél is ez van rányomok és automatikusan meg szokta nyitni.EGYBÕL,nem 5 perc után.

A 3. dolog ami rohadtul idegeit az h néha ha bekapcsolom a gépet elkezd orditani az összes venti vagy 1 percig,addig be se kapcsol a monitor sem,csak ZÚÚÚÚÚGGG.Aztán beállnak rendes sebességre,jön a szokásos csippanás és elindul...Ezek(ez a 3) miért van?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

MR ME
próbáld meg egy eggyel elöbbi verzióval ne a legújabbal...sajna ilyenek elõfordúlnak

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Gyocsika
Sziasztok!

Úgy jártam az elõbb, hogy letöltöttem az nvidia oldaláról egy vid kártyámnak megfelelõ drivert. (7300 GT-m van) Namármost ,felrakom driver utána gép újraindit, aztán az fogad, h 640*480 és 4 bit 😄, és nem lehet átállítani. Egyszerûen nem tudom mi lehet, most azt tudtam csinálni, h visszaraktam az eredeti driverét, ami már nagyon régi, a cd-jén volt ugyebár, és ezzel pedig szépen fut, 1024*768 32 bit.

Ami nagyon vicces a dologban, hogy egy ismerõsömmel a mai nap ugyanígy jártunk, és ott sem tudtuk megoldani. Tehát neki 8600 GT-je van, felraktuk a legújabb kiadott drivert, és õ neki is visszaugrott 640-be és nem lehetett átállítani?

Mi folyik itt? Milyen drivereket adnak ki?
Légyszi segítsetek, köszi!!!

Met
mondjuk ha beírnád a google-ba akkor hamarabb találnál megoldást

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

MR ME
ha még 10x leírod valszeg akkor sem fognak elöbb válaszolni...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
de lehet

Soldiers
vki segítsen 1-2 honlapnál bejön ez a vírus HTLm: Script-inf ezt hogy lehet eltüntetni hogy nem jöjjön be??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Azt mondja a haver, hogy másik játéknál nem volt gond, pl.: COD5, GTA4. Csak a RS6V-nál.
Nálam tökéletesen futott.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

LCPOWER LC5550 550W PFC

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Bandi 18
Ram vagy vinyó hiba, teszteljétek a ramot memtest86-al vinyót HDTune error scanjével, plusz még a hõmérsékleteket is nézzétek everestben. Táp márkája milyen?

Sziasztok!

Segítséget kérnék én is, egy rövid kérdésben.

Ujratelepítettem egy számítógépet, pontosabban egy MSI L710X-036EU laptopot. Nem elõször csináltam, ilyet, vagy már számtalanszor. Minden drivert feltettem helyesen arról a dvd-rõl, amit adtak hozzá.

Szóval a probléma az, hogy minden alkalommal, amikor beboot-ol a laptop, akkor miután megjelentek az ikonok VILLAN EGYET A KÉP. Ez miért lehet?

elõre is köszönök minden segítséget!
üdv.,

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Sziasztok!

Olyan gondom van, pontosabban a havernak, hogy felraktam neki a Rainbow Six Vegas-t a gépére. Az õ gépe nagyban hasonlít az enyémhez ami lent látható, a különbség: alaplap, táp (550W márkát nem tudok), winchester, optikai meghajtó. Azt hiszem ennyi. Na most amikor játszik teljesen változó idõpontban (5 perc, 20 perc... stb.) a gépén hirtelen kék halál, majd a gép újraindul. Ezután a monitoron megjelenik az üzenet "A rendszer súlyos hiba után állt helyre stb..."
Nem tudunk rájönni mi lehet a gond. Valami okosság?
Vírus, spyware nincs.

Köszi a segítséget!

Én is erre gondoltam.Tudod mit?Megpróbálom levenni a grafikát amikor nagyon pörögnie kéne a vga-nak 😊
Egyébként integrált vga :S