64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#47323 orthos, prime95, intel burn test, everest cpu teszt -
#47322 cup teszt xD
szal cpu -
#47321 orthos vagy prime95 vagy everest cup teszt -
#47320 Valaki tud nekem olyan programot adni ami CPU tesztelésre van?Olyan ami leterheli 100%-ra. -
#47319 Amikor bedugod a mikrofon, akkor feljön egy ablak és megkérdezi, hogy "milyen módba" szeretnéd használni. Ott jelöld be a mikrofont és kész :) -
SkylineGTR #47318 vki segítsen légyszi -
SkylineGTR #47317 hát akkor írjon már egy realtek high pro :D. mert nem boldogulok -
#47316 ok de amit leírtál nekem csak az jön be, hogy az 5.1-es van nálad bekapcsolva, és nem a sztereó/mikrofon redszer, valszeg ezért a szürkület a mikrofonnál..
Esetleg vmilyen realtekes mániás adhatna tanácsot.. -
#47315 és Eventlog-ban milyen hibákat ír? Magukkal a játék.exe-kkel van gond, vagy valamilyen redszerhiba történik? -
SkylineGTR #47314 hát újraraktam a realtekes progit, de most se jó a cucc. kb 1 hónapja raktam újra a windowst, asszem akkor az elején még jó volt. -
#47313 ha neked "olyasmi nem is volt", akkor mér nem próbálod telepíteni a Realtek saját hangkezelő szoftverét? Esetleg, mivel alaplapon integrált, akkor valszeg az alaplap driver-csomagja is kéne, hogy telepítés után megjelenítsen egy kis ikont a jobb alsó sarokban, amin egérrel áthaladva a Realtek Audio-micsoda íródik ki.. -
#47312 Ma reggel bekapcsoltam a gépet és kiírta,hogy:CPU is unworkable or has been changed."
Ezt miért írhatta ki?Lehet h egy szimpla reset is megoldotta volna,de azért nyomtam egy alap bios visszaállitást..Ugyis csak az alaplapi H.kari volt letiltva,semmi húzás..Csak érdekes volt,essig se csinált ilyet. -
SkylineGTR #47311 47301-re vki tud mondani vmi okosat? -
#47310 #47305 HELP -
#47309 Problémám megoldódott! Csak azt nem értem hogy ezért miért kellett konzolba írogatni... -
#47308 Akkor felejtsd is el a 2db VGA-t a P35-ös chipset-el nem lesz valami jó a 2 VGA inkább egy darab erőset vegyél. -
#47307 Sziasztok!
Nekem is vinyó problémám van. Nekem az a gond hogy akárhogy próbálom, egyszerűen nem bírom formázni/particionálni. Már 4-5 féleképpen próbáltam de sehogy sem megy. Megjegyezném, hogy a vinyón a Windows 7 fájljai is rajta voltak töredékekben. (amit tudtam letöröltem) Ha valaki tudna segíteni, vagy valami jó progit mondani, esetleg valami bootolhatót, nagyon megköszönném! -
#47306 google => hd sentinel -
#47305 SEmmi sincs tukhuzva -
#47304 Esetleg túlvan húzva a proci.Ment pü -
potyi21 #47303 Hellotok! letszives segitsetek valaki linkeljen be ide hdd smart figyelo programot,mert a 4 napos hddm fura hangokat ad,es nagyon lassan dolgozik!! -
#47302 nmtom hova irjam a gondom de hátha itt segit valaki
A kövi a nagy gondom:
Eddig "csak" 3gémnél Alone in the Dark Cryostasis és a most megjelent Call of Juarez 2 nél a következő történik
jáccok jáccok 1szer csak kikapcsol a monitor a hang akad és a gépem lefagy
Ezt a hibát már több vista ujrarakás meg monitor csere se oldotta neg
Mi lehet a baj? -
SkylineGTR #47301 hello. vmiért nem müködik egyik mikrofon se a gépembe, mert van el van állítva a hangkártya progival.integrált hangkártyám van, és realtek audio progi.próbáltam mindent állítani de semmi se segít. újraraktam a progit de az se. vki mondta hogy állítsam be a realtek progiba a ott a keverőnél a felvételnél vmit, de nekem olyanom nem is volt. meg a vezérlőpultba is a felvételnél ki van szürkézve a mikrofon hogy nem is tudok állítani rajta. pls help. aki szeretne segíteni annak küldök privátba képet, csak ide nem tudom berakni -
balcsi70 #47300 Sziasztok, A felhasználói programok-Segítséget kérek rovatban leirtam egy két dolgot a #15763-as hozzászólástol felfele.Nem akartam ide is leírni.Ha valaki tudna segíteni megköszönném. -
#47299 Helósztok a floppyra bejelöltem azt hogy not installed,a kezdés kurvagyors lett de amikor kiválasztottam a nyelvet meg a billenytyűkiosztást akkor utána kiírja please wait,ott sokat kell várni?
Mert nálam eléggé:S -
#47298 + OCZ mint táp.... bocsi a doubleért. -
#47297 AsRock 4Core P35+WiFi az alapom. -
#47296 Na a floppyra 1.44 volt bejelölve és bejelöltem helyette a not installedet
Jól csináltam? -
#47295 és köszi a helpeket kiprobálom bár nincs floppym:DXD -
#47294 msi k9 neo v3 azthiszem nforce -
#47293 Milyen az alaplapod?Nem mindegy a 2 VGA-nak hogy milyen a chipset -
#47292 delta nem csak belet gyárt? -
#47291 delta -
#47290 hipro? noname lehet. FSP/Enermax/Corsair/Chieftec/Gigabyte/Zalman nagjyából ezek a jók, de lehet hogy még kihagytam 1-2-t.
Vista/W7hez: Tiltsd le BIOSban a floppyt (ne csak a bootnál hanem magát a meghajtót!!!). Két hónapig szoptunk emiatt a cégnél, mire rájöttünk. :)
Némelyik gép csinálta, némelyik nem. Persze mert én tiltottam a floppyt, kollega nem. :D -
#47289 Amúgy szerintetek a hipro tápok jók?
Mert én most akarok 1-et venni! -
#47288 császtok kéne 1 kis help
A konfigom:amd dualcore 4800
40 giga ide hdd sok bad sectorral:(
és teljesen jó 160-as samsung winyó
3 giga csx ram
400 wattos táp
asus ati eah 4770 ddr5 512mb rammal!
a lapim msi k9 neo v3
És az a gondom hogyha vistát vagy win 7-et telepítenék bootolásnál akkor kurvalassú az egész folyamat!
De ha bekapcsolom az xpz és úgy telepítem akkor meg atomgyors minden!!!
Mégis mi lehet a gond?
Aki segít annak nagyon hálás lennék!
az xpt pedig normálisan telepíti:S -
#47287 Hát sztem, mindenképp vegyél vmi jó tápot, ez a konfig megérdemli (meg a pénztárcád is, h a Codegen ne tegye haza a géped...) Videokártya: sztem jobb lenne egy 4890, mint 2 4850, de lehet h tévedek. -
#47286 Üdvözletem!
Rögtön egy kérdészuhataggal nyitnék:
A tápom mostanság elég erőteljesen döglődik, egy Codegen tápról van szó. A ventillátora difis, zúg, kerreg, kattog amíg meg nem basztatja az ember.
Ez még oké, de már nagyon irritál, és most attól félek hogy aluláramot ad a memóriáknak: http://img199.yfrog.com/i/cpuzjpg.jpg/
Meg ugyebár a táppal nagyon kell vigyázni.
Milyen tápot vegyek? Kinéztem magamnak egy OCZ 500W StealXStream-et.
A jelenlegi konfigom:
Intel Core2Duo E8200 (Wolfdale, OC)
2Gb Geil RAM
NVidia 8800 GS
1 DVD író
250 Gb Csamcsung winyó
2. kérdés: Mit érdemes ezen a gépen fejleszteni? Gondolkoztam azon, hogy eladom ezt a 2 Gb Ramot, veszek 4 Gb 1066-osat, az alaplapom bírja.
A 8800 GSem helyére pedig gondoltam 2 4850-et.. Progamingre használom a gépemet, a szponzor pedig a gépfejlesztést nem állja... Rohadjon meg.
Minden segítséget köszönök!
összefoglalva: Tápot cseréljek, vagy csak ventit benne, ha igen akkor milyet? +Mit érdemes fejleszteni? -
#47285 Mire nagyon hasznos lesz addigra már rég kijön az i5 és szarért húgyért fogják dobálni használtan a quadokat, majd akkor váltok egy Q9xx-re. -
#47284 Utóbbival jól rá is baszol, még VT sincs benne. :D Q-ból maximum Q9xxx-et vennék, semmi mást. 3,5 ghz-ig húzható igen, az E8500 meg 4,5re :D