!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FAIL
ಠ_ಠ
de inkább keress googleban, spywareterminator pl jó és ingyenes
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
és folyamatosan tölt a gép de nem ál le még 30perc elteltével sem
csomószor megnyitja ezt a 2fájlt vagy 3at nem tudom és a végére már nem tudok netezni se mert megtelik a memória vagy nem tudom msot is max 5percig tudok itt lenni PLS válaszoljatok mit csináljak!(3-4napja tettem újra a gépet) elõre is THX!!
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
van egy ilyen laptopom amiben ilyen alaplap van😄
azt szeretnem kerdezni,hogy tehetek bele 2GB-os Sodimm DDR2 800MHZ-es RAM-ot???.. a valaszt elore is thx!😄
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Szeretnék DVD-ét rippelni. Tudnátok ajánlani légyszíves progit, amivel nagyon jó minõségûre megtudom csinálni?
Köszönöm elõre is!
Üdv:Matyesz56
http://goo.gl/gd6Zi5
púúúúú
http://goo.gl/gd6Zi5
ゾルターン
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
- Orthos Prime ( memoriara ; cpu-ra )
- VGA-ra van millio amivel tudod terhelni.
- Okozhatja driver , persze hardver ugyan csak. Ezeket hasznalod par oraig nagy valoszinuseggel megtalalod a ludast.
Bar en mar most megmondom hogy az a csunya GTX280-as a bunos !!!!
Csak egyetlen dolog mentheti meg a szamitogeped ha lecsereled a VGAt 1 HD4850X2-re
<#kuss>#kuss>
ゾルターン
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
A konkrét problémák: akinek van ilyenje az tudja, hogy van egy "Realtek HD audio input" és "output" csatorna, de igazából az inputnál felsorolt sávoknak (pl. mikrofon, line-in vonali bemenet) nem állítható a jelerõssége, csak némíthatóak. Egyedül a fõ felvétel hangerõ állítható. Az output csatornánál persze ki lehet ezeket (pl. rear blue in, rear pink in) választani és ott már a hangerõ sincs letiltva, de ezeknek nem itt lenne a helyük, hanem az input csatornában, ezzel meg is bolondítják a Pinnacle TV tuner kártyát is (amely kimenete a hangkártya rear blue in bemenetére van kötve), mert a tuner progi "okosan" a HD audio input csatornát telepíti fel magának mint felvétel és playback csatorna, csakhogy ahogy mondtam az érintett sávok nem itt hanem a HD audio outputban vannak valami rejtélyes oknál fogva. Így nem mûködik a TV tunernél a tv némítás, és hangerõ változtatás egyszerûen azért, mert a HD audio input csatornában nincs semmi, ami "enabled" státuszú, így a tuner programban a lenyíló lista üres marad, szóval nem lehet kiválasztani, h a programban a némítás és a hangerõ változtatás melyik sávra vonatkozzon.Ha van vkinek Asus M+N HD/HDMI alaplapja az privizzen rám.Elöre is köszi.Erre nincs megoldás? :-(
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W
biost szeretnék frissíteni, de még sosem csináltam, kellene egy kis segítség!
megvan a legfrissebb bios a laphoz. innentõl kezdve mit kell csináljak?
(floppy nincs)
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
ha vki tud...megköszöném a gyári honlapon nem nagyon tanálok semmit:S
WUSB54GC
SN:\MLF00H644842
MEGKÖSZÖNÉM hallo
Segítség kéne !!
ma este a gépem csak úgy önmagától újraindult. az eseménynaplóban ez az üzenet volt.
Esemény típusa:Információ
Esemény forrása Save Dump
Esemény kategóriája:Nincs
Esemény azonosítója:1001
Dátum:2009.01.14.
Idõ:18:42:14
Felhasználó:-
Számítógép:RITA
Leírás:
Az operációs rendszer hibakeresés céljából újraindította a számítógépet. A mûvelet a következõ volt: 0x1000000a (0x00000000, 0x0000001e, 0x00000001, 0x804d971c). A memóriakép mentve a következõ fájlba: C:\WINDOWS\Minidump\Mini011409-01.dmp.
További tájékoztatást a súgóban talál a következõ helyen: http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
ez mi lehet? memóriahiba?
Ezentúl elöjöhet újra ez?
ha valaki tud segíteni légyszi válaszoljon.
köszi