!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shifter
nálam akkor is cmd 😄

ಠ_ಠ

[HUN]FaTaL
cmd.exe az a parancssor, FAIL

totalcommander az totalcmd.exe

http://goo.gl/gd6Zi5

Shifter
nálam a cmd a total commander de lehetne cmd azaz parancssor 😄 ugye a futtatásba is cmd-t írunk 😄

FAIL

ಠ_ಠ

n3whous3
hát nem, parancssor -.- okosügyes

púúúúú

MR ME
az vírusírtó (bár van az újban már spyware is)
de inkább keress googleban, spywareterminator pl jó és ingyenes

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

John Cena
szuper:S

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
per pill aszem nod antivírust szedek megnézem azzal

John Cena
tudnál 1 linket adni pls!

MR ME
spyware írtót tegyél fel és szedd le a férgeket, azok csinálnak ilyet

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Shifter
cmd az a total commander...

ಠ_ಠ

John Cena
Sziasztok!! egyolyan kérdésem lenen hogy bekapcsolom mindíg a Windowst
és folyamatosan tölt a gép de nem ál le még 30perc elteltével sem

csomószor megnyitja ezt a 2fájlt vagy 3at nem tudom és a végére már nem tudok netezni se mert megtelik a memória vagy nem tudom msot is max 5percig tudok itt lenni PLS válaszoljatok mit csináljak!(3-4napja tettem újra a gépet) elõre is THX!!

Barny
dell latitude d520
van egy ilyen laptopom amiben ilyen alaplap van😄
azt szeretnem kerdezni,hogy tehetek bele 2GB-os Sodimm DDR2 800MHZ-es RAM-ot???.. a valaszt elore is thx!😄

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

Sziasztok!

Szeretnék DVD-ét rippelni. Tudnátok ajánlani légyszíves progit, amivel nagyon jó minõségûre megtudom csinálni?

Köszönöm elõre is!

Üdv:Matyesz56

[HUN]FaTaL
Mondjuk ennyire szar még egy kártyám sem volt, volt egy amin a tápkábel forrasztása volt szar (floppytápkábel kellett neki, AGP-s x1650pro) az csíkozott, meg túlhajtás miatt voltak VPU Recovery gondok meg fagyások, de reboot még soha, mindig nekem kellett resetelni.

n3whous3
nekem vga-val mindig befagy és aztán újraindul ha szar :: legalábbis 3 vga-val már volt szerencsém találkozni, ami ilyen

púúúúú

[HUN]FaTaL
Szerintem ez hülyeség, általában fagy. Proci esetén szokott inkább újraindulgatni, meg RAMnál, nekem ez a tapasztalatom.

n3whous3
vga hiba esetén nem fagyogat, mindinkább újraindul

púúúúú

gurubefree
Na ... hogy is van ez a laviszem felviszem a RAM orajelet ??? Milyen RAM ???

ゾルターン

Bandi 18
Már bocsáss meg ha levitted az órajelét akkor megvan a gond oka nem? Leviszed ott tartod és pont.

Stefibaba
Köszönöm, orthossal lehet hogy rájöttem: levettem a RAM órajelét, és jó 20 percet játszottam fagyás nélkül, visszavettem 2mp alatt lefagyott, ezekszerint ramot kell cseréljek. 4 GB mennyi lehet?

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

gurubefree
Neki kell ulni es megtalalni a problemat .

- Orthos Prime ( memoriara ; cpu-ra )
- VGA-ra van millio amivel tudod terhelni.
- Okozhatja driver , persze hardver ugyan csak. Ezeket hasznalod par oraig nagy valoszinuseggel megtalalod a ludast.

Bar en mar most megmondom hogy az a csunya GTX280-as a bunos !!!!
Csak egyetlen dolog mentheti meg a szamitogeped ha lecsereled a VGAt 1 HD4850X2-re
<#kuss>

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Kösszönöm!
Stefibaba
Üdv, lenne egy kérdésem. Van egy Nvidia Geforce GTX 280(1G😎 videokártyám, core 2 quad q9450es processzorom (2,66GHz), 4GB ram, ASUS Lifestyle p5e3 premium alaplapom, Vista 64bit-em és az lenne a helyzet, hogy a 2008 nyár-õsz után megjelent játékokat, (amiket próbáltam: Far Cry 2, CoD: WaW,NFS:UC,Bolt,és most a Mirrors Edge) hogyha elindítom, néhol pár perc (pl FC2) van ahol pár mp(!) (pl Mirrors Edge, Bolt) játékoknál egyszerûen lefagy a számítógép, semmire se reagál kivéve a restart gombra. Ugyanakkor több régi játéknál, illetve a GTA IV-nél csak 3-4 óránkét fagy, de akkor is csak a játék. Valaki tudna nekem segíteni, hogy vajon mi lehet a probléma?? Én a Vistára tippeltem, legszívessebben XP-t használnék, csak az nem lát többet 2 giga ramnál, illetve nem támogatja a DX10-et, a Windows7 nek meg csak a beta(azthiszem) verziója jelent meg. Ha valaki tud segíteni, nagyon szépen megköszönöm az illetõnek.

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

n3whous3
drivers.hu

csak ahogy nézem nem mindenben naprakész már egy ideje, sõt

púúúúú

Egy jó driveres honlapot ha tudtok írjátok meg!
ÁjjLe BoBBi
hasznos is volt! kössz^^

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

DjPremier
Sziasztok.
A konkrét problémák: akinek van ilyenje az tudja, hogy van egy "Realtek HD audio input" és "output" csatorna, de igazából az inputnál felsorolt sávoknak (pl. mikrofon, line-in vonali bemenet) nem állítható a jelerõssége, csak némíthatóak. Egyedül a fõ felvétel hangerõ állítható. Az output csatornánál persze ki lehet ezeket (pl. rear blue in, rear pink in) választani és ott már a hangerõ sincs letiltva, de ezeknek nem itt lenne a helyük, hanem az input csatornában, ezzel meg is bolondítják a Pinnacle TV tuner kártyát is (amely kimenete a hangkártya rear blue in bemenetére van kötve), mert a tuner progi "okosan" a HD audio input csatornát telepíti fel magának mint felvétel és playback csatorna, csakhogy ahogy mondtam az érintett sávok nem itt hanem a HD audio outputban vannak valami rejtélyes oknál fogva. Így nem mûködik a TV tunernél a tv némítás, és hangerõ változtatás egyszerûen azért, mert a HD audio input csatornában nincs semmi, ami "enabled" státuszú, így a tuner programban a lenyíló lista üres marad, szóval nem lehet kiválasztani, h a programban a némítás és a hangerõ változtatás melyik sávra vonatkozzon.Ha van vkinek Asus M+N HD/HDMI alaplapja az privizzen rám.Elöre is köszi.Erre nincs megoldás? :-(

Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W

ÁjjLe BoBBi
csumi

biost szeretnék frissíteni, de még sosem csináltam, kellene egy kis segítség!
megvan a legfrissebb bios a laphoz. innentõl kezdve mit kell csináljak?
(floppy nincs)

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Hello egy kis segítség kellene van nekem egy linksys usb wifi és eltünt a telepítõ lemezeem kellene nekem sima vista meg xp alá telepítõ
ha vki tud...megköszöném a gyári honlapon nem nagyon tanálok semmit:S
WUSB54GC
SN:\MLF00H644842
MEGKÖSZÖNÉM hallo

fatal vmi tipped nincs esetleg a számomra?:o

[HUN]FaTaL
Mibajod a giga tápokkal? FSP belsõs mind, semmi gond velük.

n3whous3
ja akkor ok

púúúúú

1.8 az alap 2.1 asszem a max, vmi ilyent láttam a gyártó honlapján...

n3whous3
ja ooook

de annak is azért elég durva egy 1.9 nem? mennyi az alapfesz?

púúúúú

ram-ról van szó 😉

n3whous3
proci voltot? lol, elfüstölöd a gecibe

púúúúú

nah feltettem 1.825-re (vagy hogy) ott bírta egy 10-15 percig, aztán 1.9nél 1ból windows betöltés után megfagyott...

Sziasztok!

Segítség kéne !!
ma este a gépem csak úgy önmagától újraindult. az eseménynaplóban ez az üzenet volt.
Esemény típusa:Információ
Esemény forrása Save Dump
Esemény kategóriája:Nincs
Esemény azonosítója:1001
Dátum:2009.01.14.
Idõ:18:42:14
Felhasználó:-
Számítógép:RITA
Leírás:
Az operációs rendszer hibakeresés céljából újraindította a számítógépet. A mûvelet a következõ volt: 0x1000000a (0x00000000, 0x0000001e, 0x00000001, 0x804d971c). A memóriakép mentve a következõ fájlba: C:\WINDOWS\Minidump\Mini011409-01.dmp.

További tájékoztatást a súgóban talál a következõ helyen: http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.

ez mi lehet? memóriahiba?
Ezentúl elöjöhet újra ez?

ha valaki tud segíteni légyszi válaszoljon.
köszi
oksa 😄 néztem van ilyen, hogy átmegy már pirosba a szám, meg rózsaszínbe, gyanítom odaáig ne nagyon😄

Bandi 18
Apránként 😄, asszem haveromnak egy lépésnyit emeltünk és jó lett.

mennyit? nehogy kifüstöljön😄

Bandi 18
Az tényleg jó értek azzal nincs baj. A ramnak adj több feszt szerintem.

hát olvasgattam ma pár helyen és többen panaszkdtak az 1066mhz-s kingmax-ra volt akinek ugyan így fagyott, hogy még a bios-ba is

proci 33 fok, és a videókari is ekörül, másik gépem 51 fokos és vígan megy, ebbõl indultam ki:o

Bandi 18
Haveromnak is voltak fagyási gondjai a gépével, de nem ilíen sûrûn, neki megoldotta az hogy a ramnak több feszt adtunk.

Bandi 18
Mennyi az a nagyon jó hõfok ?😊 Igen az a táp elég rossz minõségû, egy 450-es Chieftec, FSP simán elég neki és az stabil.

Táp nem olyan jó aztmondod? Amúgy a vinyó volt egyedül meleg többi nagyon jó hõfokon volt, de amikor levettema vinyót akkor is fagyott:\

Jah, és Core2Duo e8400 3.0 ghz-s a proci

Bandi 18
Valami nagyon melegszik, plusz az a táp sem egy életbiztosítás