!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan problémám van, hogy amikor bekapcsolom a gépet néha elõfordult hogy nem pörgeti fel azt a winchesterem ahol a windows van, újabban pedig ha már fel is pörgeti a következõ képernyõn ez a szöveg áll: "disk boot failer, insert system disk and press enter"...betettem neki 1 winter xp lemezt, aminek a boot képernyõjén van 1 olyan lehetõség hogy indítás merevlemezrõl, akkor pedig simán betölt. Valakinek van vmi ötlete hogyan tudnám ezt kiküszöbölni hogy ne mindig igy kelljen elinditani?
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
ಠ_ಠ
púúúúú
HELP ME!!PLZ!
púúúúú
Minden segítséget,tippet elõre is köszönök!
nah mind1, mindjárt kiróbálom
1órán belül :
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
tesomnál az a probléma hogy sajátgépben ha a d meghajtóra kétszer balklikkelünk ugye megnyitás akkor ahelyett megnyilik a társítás ablak de ez csak azon van mi lehet a baj?
elõre is köszi a helpet
MSI 770-G45 & X2 240 & Kingston 2GB & Sapphire HD5750 & Gigabyte Luxo M1004 + Superb 460W & Samsung P2250
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
púúúúú
és véltlenül a grafikai beállításoknál elállítottam a képernyõ frissítést
és most nincs kép kikapcsol a monitorom és nem tudom visszaállítani csak sötét képernyõ van és hang ha elindítom,valaki tudna nekem segíteni hogyan lehetne vissza állítani?CSaökkentett módba meg próbáltam de úgy nem indúl a játék.Segítségeteket nagyon meg köszönném!!
Gigabyte Gaming 5 8Gb Kingston DDR3 1600Mhz Intel I7 4790K Shapphire R9 270X
púúúúú
Van egy Saitek Cyborg 5.1es fülesem, de a hozzá kapott c-media driver nem igazán jó hozzá.
Vagy csak nekem nem sikerült rendessen feltelepíteni, pedig mindenhogy próbálkoztam. Rossz a hang és az is túl hangos.
Valakinek valami tanácsa vagy tippje, aki vett ugyanilyet és neki jó.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Lenne egy problémám:
Pár napja vettem egy alaplapot ami MSI DKA790GX PLATINUM névre hallgat.
Egy-két napig tesztelgettem, minden jó volt, aztán mentem volna játszani, minden jó, fps is jó, de aztán észre veszem, hogy meg akad a kép állandóan egy bizonyos ponton a pályán (pl Call of Duty 2-be, multiplayer-be ha egy adott helyen vagyok), próbálgattam másik pályát ott is be akad...
Mondom feltelepítek valami másik játékot, hát Cod4-el kezdtem, eredmény: Ez is akad. Felraktam aztán a Serious Sam2-t, az is beakad itt-ott.
A videokarim se régen vettem, téliszünet elõtt pont!
Akkor még másik lapom volt: MSI K9NU NEO-V,
ÉS AZ A VICC, hogy azzal minden jó volt, csak az fps-em volt szar...
Megkérdeztünk ezt-azt, azt mondták az alaplap õsrégi, nah vettünk egyet.. hát ezzel meg játékokba akad...
De ezt nem értem, akkor 3dmark-ba miért nem akad? pedig ott egy kicsit jobban meggyepálja a gépet mint egy cod2 féle game...
a gép configomat az aláírásomba találjátok..
Szerintem kevés a RAM vagy mi?:/
De csak alaplapot cseréltünk, amiért akadna...
De az elõzõ lappal a procit nem is lehetett tuningolni, ezzel meg kb 300-400Mhz-t huztam feljebb tesztbõl, azt minden kafa...
Nah help pliz :o
OFF: Nem rosszból de valami gondod van az itt tanácsot adó emberekkel? Mert megfigyeltem függetlenül attól hogy jó vagy rossz a válasz kijavítod. Ami persze rossz válasz esetén nem is baj sõt. De amikor valaki jót mond...<#confused>#confused>
púúúúú
Segítsetek légyszi. Nem engedi feltelepíteni ezt, újratelepítés után:
Audio Device on High Definition Audio Bus
Nincs hangom ez miatt.
Mit lehetne csinálni?
Segítsetek légyszi.
Köszi elõre is!
Na akkor holnap irány új táp<#awink>#awink>
Köszi a gyors választ<#worship>#worship>
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)
http://goo.gl/gd6Zi5
Nagyon nagy gonddal fordulok hozzátok! 10 perce lefagyott a gépem, nem akart válaszolni bármit is csináltam. Újraindítottam majd ez a szöveg fogadott: YOU HAVE NOT CONNECTED THE POWER CABLE TO YOUR VIDEO CARD. PLEASE REFER TO THE 'GETTING STARTED GUIDE'FOR PROPER INSTALLATION. na most én ebbõl azt szûrtem le hogy nem kap a videókari áramot és nézzek utána a felh. kézikönyvben. Szerintetek mi lehet a gond? Táp vagy videókari? Remélem hogy a táppal van a gond mert most vettem a videókarit. Hozzátenném még hogy a táppal már voltak gondok.
A konfigom:
Táp: Mercury 450W
Videókari: ATI Radeon HD 3650 512MB
Alaplap: ASUS A8V
Proci: AMD Athlon 64, 3000+ (húzva van 2 GHz-re)
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)
egy új alaplapom van, valami "jóféle" intergált 5,1 es hangkártyával.
de nem ott van most a gép ahol van az 5,1 es szett.
Tehát most sima 2 hangszóróval tudom valahogy mûködésre bírni a dolgot?
köszi
!Forza Ferrari!
http://goo.gl/gd6Zi5
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM