!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok!

Olyan problémám van, hogy amikor bekapcsolom a gépet néha elõfordult hogy nem pörgeti fel azt a winchesterem ahol a windows van, újabban pedig ha már fel is pörgeti a következõ képernyõn ez a szöveg áll: "disk boot failer, insert system disk and press enter"...betettem neki 1 winter xp lemezt, aminek a boot képernyõjén van 1 olyan lehetõség hogy indítás merevlemezrõl, akkor pedig simán betölt. Valakinek van vmi ötlete hogyan tudnám ezt kiküszöbölni hogy ne mindig igy kelljen elinditani?

Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.

n3whous3
Ezért kell beszerezni egy régi. de jó nyomtatót #Ð

púúúúú

Shifter
a mi HP-nk a zsír újat nem veszi be hogy ha már 1x kivetted... belerakod nyomtat vele mint állat kiveszed hogy megnézzed mondjuk a fuvókákat visszarakod és azt mondja hogy nem jó...

ಠ_ಠ

n3whous3
max megpróbálhatod valahol az eredetijeidet újratöltetni, de nem mindegyik nyomtató veszi már be azt se :C

púúúúú

Üdv! Van egy Epson DX4450-es nyomtatóm. Nem eredeti patronnal szeretném használni, de kiírja a csere után, h nem eredeti patront tettem be és nem tok vele nyomtatni..
HELP ME!!PLZ!
n3whous3
valami nagyobb/összetettebb hiba lehet, mert én is alapból csak arra a két cuccra gyanakodnék. Talán maga az alaplapja nem jó, de akkor az vagy szervíz, vagy "kuka"

púúúúú

Hali.Van egy igen érdekes gond a laptopommal.A típusa: FujitsuSiemens V2030 Amilo Pro.A gép lefagy, de úgy, hogy megáll az egér, a vinyó lekapcsol, a kép pedig ott marad, mintha Alt+PrtScr-el lefényképezték volna.Ezek után a kikapcsolás csak a power gomb hosszadalmas lenyomva tartásával lehetséges.Különösen USB, Torrent:-), régebbi 3d-s játék, és a vezeték nélküli hálózat használatakor fordul elõ a baj.A gépben ki lett cserélve a vinyó és a memória, de mind2 hibáját kizártam.
Minden segítséget,tippet elõre is köszönök!
hmm, ez lehetséges.. én is a ram-ra gyanakodtam elõször, de mások azt mondták, hogy semmit nem érek ha egyik slot-ból a másikba rakom!
nah mind1, mindjárt kiróbálom
1órán belül :

hát ez már kb 2-3-4x meg volt egy hétvége alatt😄 és többféle op rendszer volt fennt... xp 32bit sp1-tõl kezdve vista 64bit ig😄

norbi56
EZ is olyan majd ilyet akarok venni😄

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

spaxZ
üdv
tesomnál az a probléma hogy sajátgépben ha a d meghajtóra kétszer balklikkelünk ugye megnyitás akkor ahelyett megnyilik a társítás ablak de ez csak azon van mi lehet a baj?

elõre is köszi a helpet

MSI 770-G45 & X2 240 & Kingston 2GB & Sapphire HD5750 & Gigabyte Luxo M1004 + Superb 460W & Samsung P2250

[HUN]FaTaL
Azt sehol, veszel mérõmûszert és leméred a fogyasztást.

http://goo.gl/gd6Zi5

ÁjjLe BoBBi
Azt hol/hogyan lehet megnézni hogy a tápom mennyire van kihasználva?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

[HUN]FaTaL
Nincs, csak 5.1esrõl hallottam még én is.

Lacee86
Necsesszki, ilyen tényleg kétezik?! 7.1-ben nincs? <#hehe><#vigyor2>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Shifter
ja de ilyet még élõbe nem is láttam 😄

&#3232;_&#3232;

n3whous3
Töröld a beállítás file(oka)t, ha megtalálod õket. Talán az segít. Vagy írd át bennük az adatokat, ha lehetséges.

púúúúú

n3whous3
végülis fasza dolog lehet.

púúúúú

Sziasztok az lenne a problémám h minap játszottam az AGE OF EMPIRES III-al
és véltlenül a grafikai beállításoknál elállítottam a képernyõ frissítést
és most nincs kép kikapcsol a monitorom és nem tudom visszaállítani csak sötét képernyõ van és hang ha elindítom,valaki tudna nekem segíteni hogyan lehetne vissza állítani?CSaökkentett módba meg próbáltam de úgy nem indúl a játék.Segítségeteket nagyon meg köszönném!!

Gigabyte Gaming 5 8Gb Kingston DDR3 1600Mhz Intel I7 4790K Shapphire R9 270X

hyall!Tegnap megprobáltam a biosba állítani a laptopom video kártyájának memoriáját,de nem lehet rámenni és igy nem tudom megváltoztatni!Biost kéne frissitenem ?
Shifter
loool

nem is tudtam hogy ilyen létezik

&#3232;_&#3232;

Shifter
5.1-es füles? az milyen?

&#3232;_&#3232;

Hello! egy (számomra) felettébb szokatlan dologban kérnék segítséget. a pc-mben 2 winyó van mindkettõ fel van osztva 2 felé, tehát 4 meghajtóm van. ezek közül amikor meg akartam nyitni az eggyiket (nem rendszert tartalmazó) adott egy hibaüzenetet amiben kb az volt h a windows nem találja a ctfmon.exe programot és felkínálta a program helyének megadásának lehetõségét. nah most én voltam akkora barom h elkezdtem keresgélni és mivel nem találtam semmit gondoltam kipróbálom mi van ha másik progit adok meg (internet explorer), az eredmény az lett h most ha duplán kattintok erre a meghajtóra azonnal megnyílik ez explorer. a meghajtót egyébként jobbklikk/megnyitással meg bírom nyitni viszont ez a dolog nagyon zavar. ja és idõközben megtaláltam a filet is amit a rendszer nem talált. mit tudok tenni ilyenkor?

n3whous3
Memória esetleg nem teljesen 100as. Vagy nemtom. Volt már tesómnál, hogy egyik slotban bajlódott a mem, másikban nem és a memtest még nem adott rá hibát.

púúúúú

Roy Manson
hy, kéne egy kis help
Van egy Saitek Cyborg 5.1es fülesem, de a hozzá kapott c-media driver nem igazán jó hozzá.
Vagy csak nekem nem sikerült rendessen feltelepíteni, pedig mindenhogy próbálkoztam. Rossz a hang és az is túl hangos.
Valakinek valami tanácsa vagy tippje, aki vett ugyanilyet és neki jó.

Lacee86
Hát sztem próbálkozz Windows újrarakással. Nekem régen a Colin 2005 kezdte el csinálni, h 2-3 percenként beakadt 1 másodpercre, durván. Aztán újratettem a windowst és jó lett.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

de persze, a képakadás nem a húzás miatt van, mert már vissza raktam alapra, és elõtte húzás nélkül is akadt..

Hali!
Lenne egy problémám:
Pár napja vettem egy alaplapot ami MSI DKA790GX PLATINUM névre hallgat.
Egy-két napig tesztelgettem, minden jó volt, aztán mentem volna játszani, minden jó, fps is jó, de aztán észre veszem, hogy meg akad a kép állandóan egy bizonyos ponton a pályán (pl Call of Duty 2-be, multiplayer-be ha egy adott helyen vagyok), próbálgattam másik pályát ott is be akad...
Mondom feltelepítek valami másik játékot, hát Cod4-el kezdtem, eredmény: Ez is akad. Felraktam aztán a Serious Sam2-t, az is beakad itt-ott.

A videokarim se régen vettem, téliszünet elõtt pont!

Akkor még másik lapom volt: MSI K9NU NEO-V,

ÉS AZ A VICC, hogy azzal minden jó volt, csak az fps-em volt szar...
Megkérdeztünk ezt-azt, azt mondták az alaplap õsrégi, nah vettünk egyet.. hát ezzel meg játékokba akad...

De ezt nem értem, akkor 3dmark-ba miért nem akad? pedig ott egy kicsit jobban meggyepálja a gépet mint egy cod2 féle game...

a gép configomat az aláírásomba találjátok..

Szerintem kevés a RAM vagy mi?:/
De csak alaplapot cseréltünk, amiért akadna...
De az elõzõ lappal a procit nem is lehetett tuningolni, ezzel meg kb 300-400Mhz-t huztam feljebb tesztbõl, azt minden kafa...

Nah help pliz :o

Bandi 18
Igen tudom nálam is így van, de mivel ez a probléma megoldódik azzal ha felrakod a VGA drivert, és mivel neki még kiabált ezért a cuccért arra következettem hogy nincs fenn neki. (néha át kell váltani a vezpltban a hangeszközt).

OFF: Nem rosszból de valami gondod van az itt tanácsot adó emberekkel? Mert megfigyeltem függetlenül attól hogy jó vagy rossz a válasz kijavítod. Ami persze rossz válasz esetén nem is baj sõt. De amikor valaki jót mond...<#confused>

[HUN]FaTaL
Pontosan ezt foglalta össze az elõzõ két hsz-ében 😄

n3whous3
lehet, hogy vga-ján is van audio bus. Nekem ott a realtek, ugyanígy kiabál a gép, hogy kellene még hd audio busra driver (vga-nak, ati 2600 xt) és ha azt felrakom, akkor van ugye 2 hang leképzõ és a második lesz default és nem hallok semmit, amíg nem kapcsolom be, hogy a realtek legyen a hang.

púúúúú

Bandi 18
Ja még annyi hogy a hangok és audioeszközök részénél a vezpultnak legyen kiválasztva a hangkarid.

Bandi 18
A hangkarid driverjét tedd fel, majd a VGA drivert és megoldódik a probléma.

Sziasztok!

Segítsetek légyszi. Nem engedi feltelepíteni ezt, újratelepítés után:

Audio Device on High Definition Audio Bus

Nincs hangom ez miatt.

Mit lehetne csinálni?

Segítsetek légyszi.

Köszi elõre is!

ricska
Be van dugva...
Na akkor holnap irány új táp<#awink>
Köszi a gyors választ<#worship>

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)

[HUN]FaTaL
Elsõ körben dugd be a videókártyába a plusz tápcsatit ha még nem tetted meg. Másodikban pedig cseréld le azt a tápot valami normálisra (FSP, Chieftec, Enermax stb.).

ricska
Sziasztok!
Nagyon nagy gonddal fordulok hozzátok! 10 perce lefagyott a gépem, nem akart válaszolni bármit is csináltam. Újraindítottam majd ez a szöveg fogadott: YOU HAVE NOT CONNECTED THE POWER CABLE TO YOUR VIDEO CARD. PLEASE REFER TO THE 'GETTING STARTED GUIDE'FOR PROPER INSTALLATION. na most én ebbõl azt szûrtem le hogy nem kap a videókari áramot és nézzek utána a felh. kézikönyvben. Szerintetek mi lehet a gond? Táp vagy videókari? Remélem hogy a táppal van a gond mert most vettem a videókarit. Hozzátenném még hogy a táppal már voltak gondok.
A konfigom:
Táp: Mercury 450W
Videókari: ATI Radeon HD 3650 512MB
Alaplap: ASUS A8V
Proci: AMD Athlon 64, 3000+ (húzva van 2 GHz-re)

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)

oneal1
köszi!

!Forza Ferrari!

Bandi 18
Simán a zöldbe dugod és megy.

Shifter
bedugod a left-be meg a rightba aztán kész 😄

&#3232;_&#3232;

oneal1
hali!

egy új alaplapom van, valami "jóféle" intergált 5,1 es hangkártyával.
de nem ott van most a gép ahol van az 5,1 es szett.
Tehát most sima 2 hangszóróval tudom valahogy mûködésre bírni a dolgot?
köszi

!Forza Ferrari!

Köszi a választ!Nemrég van meg és még nem vágom ezeket a dolgokat!Köszi mégegyszer!
[HUN]FaTaL
Szerintem igen. Fater 3.4-es Pentium D-jén volt (de lehet hogy az 7700-CU volt), duplamagos prescott fûtõberendezés, simán lehûtötte. Próbáld ki, nem tudom, hogy jobban hût e, egyikkel sincs tapasztalatom.

bardocz
Valami ápdétet szedtem le,az volt a baj,csak ezt nem tudtam kivenni a nevébõl(valami execxxxxx volt)
Bandi 18
Igen úgy hívják hogy BIOS 😄, ott lehet beállítani hogy mennyit használjon

Barny
ahha😊..es jobban hut egy AC Freezer 7 Pro-nal???!!

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

Sziasztok!Nekem van egy Acer laptopom amibe integrált Intel GMA X4500MHD videókártya van!Azt szeretném kérdezni hogy van e esetleg hozzá olyan progi amivel szabályozni tudom hogy a rendszermemoriából ami 3GB abból mennyit használjon,mert elméletileg ezt is tudja a videokártya????????
sikerült megoldani. 😄

Hali. A kérdésem a következõ lenne: hogyan tudok mappát elrejteni és aztán visszaállítani vista alatt. Válaszokat elõre is köszönöm!

Bandi 18
Éppen ezt mondtam én is 😊