64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#47483 chat program -
#47482 Ja még mielőtt kapnám a Google a berátod és hasonló "okosságokat", igen rákerestem; találtam egy jó pár oldalas ismertetőt, amit most nincs kedvem átbogarászni (főleg, h van benne pár kifejezés, amiről fogalmam sincs, h mi). Tehát egy tömör, pár mondatos magyarázatot szeretnék. -
#47481 Hali! Azt szeretném megtudni, h az IRC az mi a fene, hogy kell használni? Van egy oldal, ahol meg van adva egy IRC cím, és ott lehet egy bizonyos emberrel beszélni. De nemtom h mit kell hozzá csinálni pontosan. Köszi előre is. -
#47480 start msconfig és kiveszed a pipát amit nem akarsz hogy automatán induljon -
jozsi155 #47479 sziasztok!
nem tud valaki olyan programot amivel ki lehet törölni olyan programokat amik a számitogép bekaapcsolásákor elindulnak és foglalják a memorián a helyet? -
#47478 RAID-0 szoftveres tükör tudtommal. Szét lehet vágni a tükröt, de avval ugye megszűnteted a RAIDet. -
#47477 helló... Raid-0 át széttudok particionálni? -
piamania #47476 Sziasztok.
Vásárlásban kérném a segítségeteket.
Szeretnék venni egy külső vinyót.Most lesz a madaras áruházban egy fujitsu storagebird vinyó akcióban.21E forint a 640 gigás.Szerintetek megérné?Vkinek van tapasztalata?köszi szépen. -
#47475 ok thx,akkor már le is rendelem az aquarol:D VÉGRE 4 GIGÁM LESZ: -
miki10 #47474 az mp4 lejátszóm Omp4-238 -
miki10 #47473 Sziasztok!!
egy mp4 lejátszóhoz valaki tud valami jó konvertáló programot?
az mp4 avi fájlokat támogat -
#47472 googlebe írd be hogy ati catalyst 9.6 ;) -
#47471 az a catalyst control center lesz, azt telepítgesd újra, vagy újabbat szvsz. -
#47470 Hello, le szertnék tölteni egy ati hd 4670 512 mb ddr3 nevű drivert, de sehol nem találom és kéne, mert a gép bekapcsoláskor mindig egy ccc.exe hibát ír ki és olvastam, hogy a graphic cardot kell frissíteni -
#47469 Ha valaki ért digitalizáló kártyákhoz, az lécci segítsen, hogy itt: http://ipon.hu/webshop/group/pinnacle/526/ mi a különbség egy 44, meg egy 25 ezres között? Am arra kéne, hogy VHS-t vegyek át gépre. -
#47468 nem tudom. majd rácsörgök. de ez annyira halk állítólag, hogy színte nem is lehet hallani :-) -
BIZ0906 #47467 Hány Wattos de az ilyenek nem is hinné, hogy túl hangosan szólnának. Monitoron nem lehet állítgatni? -
#47466 sziasztok. van egy ismerősöm kinek a monitorába beépített hangfal van. az a probléma vele, hogy csak nagyon halkan szól, s állítólag minden audió állító csúszka maxon van. mi lehet a gond? -
#47465 Telóra akarok zenét rakni,de azt írja,hogy a meghajtó nem találja a kért szektort.Megnéztem,hogy magával az mp3fájllal van-e probléma,de nem,mert másik számra is ezt írja.A telón van még 26mb szabad hely,az egyik szám 18mb,a másik meg 6,73,és egyiket sem akarja rárakni.Ezzel tudok kezdeni valamit? -
FlorianKom #47464 Sziasztok, mostanában,ha fel akarok telepíteni valamit, sony utility, vagy bármilyen programot CD-ről, nem engedi, ezt az üzenetet írja ki mindkét alkalommal is mikor próbáltam:
Object reference not set
Setup will terminate.
Mi lehet a gond???
-
jozsi155 #47463 Sziasztok!
nekem van egy webkamerám aminek olyan drivere van ami windows xp hez jó
és nekem windows vistám van és arra nem tudom feltelepiteni és nem tudom használni.
nem tudjátok hogyan lehetne megoldani hogy windows vistán müködjön? -
#47462 csx-et vennék a hejedben, azt is vettem még egy éve nyáron és tökéletesen működik 5 akár 10 év garanciát is szoktak rá adni és ez az egyedüli európaigyártó (németországban gyártják) az összes többi kínai. Persze ez nemjelenti azt h alapvetően rosszabblenne, de én mégis inkább a csx-et ajánlom. -
#47461 hyy!!
lenne egy olyan problémám hogy: kézileg letöröltem a wlm2009et és nemtudok telepíteni semmilyen windows live terméket mármint ami messenger. szerintetek hogy kéne megoldani?
Előre is kösssz!! -
#47460 Bandi18,Kifli: köszi -
bszomszed #47459 Másik patronnal és eredeti patronnal is ugyanez. Ha egy nedvszívó papírt végighúzok a fejen, akkor valamennyi szín, a sárgával együtt megjelenik, de nyomtatáskor ugyanez nem valósul meg. -
#47458 Császtok!!!
Szerintetek csx vagy kingmax ramot érdemesebb venni?
Az életartama és a tuningolhatása érdekelne -
TomBond #47457 Másik patron? Eredeti? -
#47456 Néztem a Logitech G35-öt usb csatlakozása van,az alaplapi usb-be kell bedugni,beállítani és működik is?Vagy olyan hangkártyát kell venni amin van usb?(ha létezik ilyen) -
bszomszed #47455 Tudna valaki segíteni, sziasztok!
Van egy Canon Pixma IP 4300as nyomtatóm, most lesz két éves. Kb. 1 hónapja küzdünk egymással a következők miatt:
Utángyártott patront használok hozzá, és a sárgán kívül valamennyi szín működik is nyomtatás közben. Maga a patron nincs beszáradva, elméletileg a chip is működőképes, gondolom akkor fel sem ismerné vagy kiírná a patronhibát a gép. Szétszedtem a fúvókafejet, kimostam videofejtisztítóval, denaturált szesszel majd ioncserélt vízzel, nagynyomású levegővel kifújtam, gyakorlatilag gyári tisztaságú lett a fej, de a hibajelenség továbbra is fennáll változatlanul.
Na most ehhez képest kérek segítséget!
Köszönöm. -
amdopteron #47454 hallo vki tudna nekem segíteni nem hiszem hogy nagy vmi csak én vagyok bamba
van egy wifirouter egy gép vezetékesen van rákötve a másik gép usb wifi adapterel csatlakozik ehez na már most van egy nyomtató epson sx100 megszeretném oszatni hálózaton vista van a gépen bekapcsoltam hogy nyomtat ó hálózati megosztása és a másik gépen kerestetem de nem tanálja ilyenkor mivan?telepíteni kell a másik gépre is...amihez az adapter van vagy mi??vki segítsen köszi halli -
gator #47453 Sziasztok, adódott egy lehetőség hogy még egy év garival lehetne venni egy Dell 1501-et. ára 80.000 ? http://www.notebook.hu/notebook/dell/inspiron/dell-inspiron-1501n-07
Megérné ? -
#47452 én inkább pci kártyát tennék a gépbe az usb helyett, az usb szerintem inkább hasznos régi notiknál amiben nincs wi-fi vagy olyan microatx lapoknál ahol már foglalt az összes pci slot mert általában 2 van rajta és ha még dual slotos kari megy bele meg valaki rak bele egy hangkártyát akkor nincs több hely. -
#47451 Bocsánat a láma kérdésért,már megvan a hiba! Akinek esetleg lenne ilyen problémája:
Bekell állítani a helyes dátumot. :) -
#47450 Sziasztok! Bejelentkezés közben az MSN félbehagyja a bejelentkezést és kidob 1 ablakot,amiben ez áll:
Hibakód:80048820
Bővített hibakód: 80048412
Már gugliztam 1 csomót,de megoldást nem találok. Valakinek valami ötlet? -
#47449 Nekem itthon TP-Linkem van és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Tesztet keveset találsz róla, én is fórumokon olvastam utána és mindenhol dicsérték. De ha már lehet választani akkor inkább ezt vedd TL-WR542G nem sokkal drágább és ezt szokták ajánlgatni.
USB stickel kapcsolatban nincs sok tapasztalatom, egy helyen állítottam be eddig ilyent valami ócskaság volt és simán volt net :). (Szintén TP-Link router) -
#47448 Sziasztok!
A és B gép között szeretném az internetet megosztani,méghozzá vezeték nélküli megoldással. A számtech boltban a következő termékeket ajánlották ehhez:
TP link WR340GD (5750ft)
TP link wless usb 55 Mb Ralink TL-WN321G (2875ft)
Ti tudtok ezekről valamit esetleg? Értelemszerűen arra gondolok,hogy sz*ok és nem érdemes még ránézni sem,vagy mindenkinek pozitív tapasztalata van a két termékkel kapcsolatban:)
Köszi! -
#47447 üdv!
szerintem takarítsd ki és próbáld meg utána. -
#47446 Sziasztok!
A haveromnak 2 meghajtó van a gépében. Az egyik sima cd-író, a másik dvd-író. Mind a 2 LG. A probléma pedig az, hogy a dvd-író csak egy újraindítás után hajlandó működni. Már próbáltuk máshogy kötni őket, csak külön, jumperelni is, de semmi. -
#47445 Sziasztok
Most vettem egy Logitech Cordless Rumblepad 2-t. Az a kérdésem, hogy van e rá valami lehetőség, hogy a gép xusb eszköznek ismerje fel, mint az xbox, vagy a chillstream kontrollert? Mert így sok játék nem támogatja -
#47444 Köszi, CPU Control hasonló mint a Prifinitty, közben (Ahogy ez lenni szokott ... keresek valamit, nicns semmi, feldobom a kérdést a fórumon azonnal megvan ...) meglett a legegyszerűbb megoldás ...
Win alatt msconfig-ban meg lehet adni hogy következő bootolás után a WIN hány magot lásson: a BOOT.INI résznél a /Numproc:x kapcsolóval :)
Köszi azért!