64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#47563 lcd-t nemszabad alkohollal tisztítani, vagy spec cucc, vagy langyos vizes ruhával, az szépen leszed mindet, azért langossal hogy a zsíros ujjlenyomatokat könnyen leszedje, lcd-t ne tisztítson senk ablaktisztitóval vagy alkohollal, mert károsítja a legkülső vékony réteget -
#47562 nagyon picit nedves rongy majd tiszta alkohol -
#47561 hát, clin ablaktisztító se segített rajta sokat -.- -
#47560 Én valamilyen alkohol tartalmú tisztítóval szoktam, ablakmosó ilyenek. -
#47559 Hali !
notebook-kijelzőt mivel érdemes megtisztítani ? prontoval próbáltam, de az nem vitt le róla minden koszt (nem tom mi került rá, de elég makacs -.- szennyeződés) -
#47558 nincs mit -
davidragon #47557 na vettem egy új tápot már épp ideje volt. most működik a gép, köszi a segítségeket. -
#47556 Igen, nálam is Win reinstall lett a vége. -
FMassa #47555 nekem is volt ugyanilyen és egy windows újratelepítés megoldotta a problémát.nekem amúgy is esedékes volt akkor az újratelepítés. -
#47554 Lehetséges, h vírus. Nekem is volt ilyesmi. -
#47553 hi!
bekapcsolom a gépet, kiirja hogy a system32 hibát észlelt és leállt
utána bejön egy rendszer leállítása hibeüzenet, 1 perc múlva ujraindul
C:\WINDOWS\system32\services.exe
állapotkód: -1073741819
ez vmi vírus? segítsetek plz -
FMassa #47552 köszi a segítséget.akkor keresek egy másik netszolgáltatót.amúgy is sok baj szokott lenni vele.
ha valaki tud ajánlani egy netszolgáltatót h neki bejött akkor légyszi írja le mert én annyira nem tudom h melyik jó és melyik nem.
-
#47551 ezt inkább a neted okozhatja -
FMassa #47550 Sziasztok!
Az lenne a problémám h szoktam neten versenyezni F1RFT vel(f1es autós játék) van külön szerverünk és futamkor ha 10-12nél többen leszünk ledob.ha vissza akarok lépni több mint 7-8 percig tölt és ledob megint.
Cod4el is játszok és ott nehezen enged föl, mert lassan tölt, de ha felenged akkor már nem dob le akármennyi játékos van fennt.
Az lenne a kérdésem h ezt okozhatja az h kevés a RAM a gépben(512mb)?
Vagy esetleg valami mást kellene kicserélni benne?
ha valaki tud rá valami megoldást légyszi segítsen, előre is köszi. -
#47549 már közbe kiderűlt h a vga melegedett túl, újrapasztázta a hűtőjét de bekapcsolás után csíkok jelentek meg meg ilyesmi, szal az adta meg magát -
#47548 Az elég. Mondom nézd meg mennyi fesz van állítva a memnek BIOSban meg futtass memetest-et meg HD Tune error scant hátha a vinyó a ludas. Ja meg nem melegszik semmi azt is lesd meg. -
#47547 ha tudsz kérj kölcsön egy tápot és próbáld ki azzal, de am nem drága egy 300Wos táp már -
davidragon #47546 Belekukkantottam a tápba, van benne két púpos kondenzátor. Kérdés hogy azok produkálták-e a tüneteket. -
#47545 én a vga-ra tippelek :DDDDDD -
#47544 jah, meg egy CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W -
#47543 ga-ep45-ds3
q9400
7900gt
ocz platinum 2x2 gb 1100mhz -
#47542 sztem táp lesz a ludas, esetleg alaplap de inkább a táp kezd gyászolódni érzésem szerint -
davidragon #47541 jut eszembe, korábban is volt egy ideig ilyen bekapcsolásos gondom. -
davidragon #47540 Sziasztok!
Korábban beszámoltam erről a hibáról, amire azt mondtátok hogy táp vagy porosodás. Szétkaptam, kitisztítottam, mert táp-csere nem volt kivitelezhető. Utánna kb 2 napig jó volt. Most ugyanez a gond, de vannak új tünetek is:
Megvan a reggeli első bekapcsolás. Ezzel nincs hiba, betölt a Windows. Rá 2-3 perccel a következők valamelyike történik: kékhalál vagy sima lefagyás.
Újraindítást követően ismét két eset van. Vagy simán ujraindul és bebootol, vagy világít a led a gépen, de a monitor nem kap jelet. Winyó sem dolgozik, a ledje nem világít.
Ha ez történik akkor hiába próbálom újraindítani, mindig ugyanez történik. Várok 5 percet, bekapcsolom, akkor bebootol, de megint lehet fagyás/kékhalál 2-3 perc után.
Általában ha sikerül 3-4-szer lefagynia/kékhaláloznia és utánna elindul akkor már működik akár napokig is. (esetleges ujraindítások után is)
Visszaolvastam a fórumon a bekapcsolásos jelenségre winyó hibát mondtak többen, meg hibás szektor. Nekem a gépben két winyó van, megpróbáltam kikötni mindegyiket külön-külön, de semmi.
A konfigurációm leírom, hátha segít:
ASUS P4P800 Deluxe alaplap
P4 2,6 Ghz processzor
2x512 Mb ram
GeForce 7600 GS 256Mb AGP videokari (külön tápkábelt kell rádugni)
Samsung SATA 160 GB winyó (windows ezen van)
Samsung SATA2 250 GB winyó
+1 hangkártya
Mindez 300 W táppal (szerintem nem lehet kevés neki, mert korábban ugyanez a konfig működött) -
#47539 húztál rajta?
am futtass egy orthos cpu+ram stress tesztet -
#47538 Kap elég feszt a memória? Milyen konfigod van? -
#47537 szevasztok! basszus, tegnap elkezdte az uj gépem azt művelni h váratlanul ujraindul :I minden zsir új kivéve a vga... lefuttatok memtestet, de a többi nem tom letesztelni, sztetek mi a fakkot csináljak? -
miki10 #47536 sziasztok!
telefonra letöltötem a ebuddy messenger-t és amikor kapcsolodni akkar ki írja hogy unabled failed és nutána nem csinál semmit.
nem tudjátok mi baja? -
#47535 wtf?? mondom "konvertálni divx-re". Verstehen?? -
syberia2 #47534 de nem cd kéne, hanem hogy mp4ről, kinagyítsa:) -
#47533 jah aszthittem gépreXD lejátszóra nincs ötletem... talán próbáld meg átkonvertálni divx-be, hátha működne. -
syberia2 #47532 Én? A dvd lejátszóra -
#47531 tegyél fel divx-et -
syberia2 #47530 Heeeeelp -
#47529 http://kepfeltoltes.h-u/view/090719/nevtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
a .h-u ból vedd ki a - jelet -
#47528 nemhinnném hogy túlmelegedés, mert mindig csinálja, akár hideg akár meleg... majd képet is rakok hogy milyen. a vidkarin van ilyen "gyorsítás" chip vagy hasonló?? ha igen akkor lehet az adta be a kulcsot?? -
amdopteron #47527 hallo vki nem tud segíteni vagy vkinek nincs használtan
genius dht-510 ehez a hangfalszethez egy ac3 kábel a 9dines csatlakozó az egyik vége másik 3db jack dugo van rajta megköszöném ha vki írna hogyha van vkinek eladó megvenném vagy tudja vki hogy hol kell venni azt is megköszöném halloo -
syberia2 #47526 SEGÍTSÉG!! #47518 -
#47525 attol függ mire kell, ha r4endszer vinyónak kellene meg játékokat telepítesz rá ak 7200-as, 5400-as inkább adattárolásra van -
#47524 Nem akarlak bántani, d PL SG fórumon a HSZ kopizást NEM engedi!!!
Csodák meg nincsenek.
Kössz a segítséget!