64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
tomee92 #47603 helló!
ma lefagyott gép, újraindítottuk de amint elindult rögtön csinált 1 kékhalált.utána most képtelen elindulni a gép, fizikailag megy csak a biost sem tudja behozni, csak fekete a kép!
gépet kihúztam,elemet kivettem és visszaraktam de semmi..
ezt megcsináltam jópárszor de nemképes elindulni :S
mindent megmozgattam a gépben, kifújtuk mert volt 1 kis por benne de még mindig nem indul el...
már tanácstalanvagyok
volt hogy csinált ilyet de nemtudom mit csináltam akkor mert volt hogy elemet kiszedtem és rögtön jóvolt és olyan is volt hogy szarakodtam és egyszer csak elindult...
ha esetleg elromlott valami akkor mitől lehet ez?
előre is kösz a válaszokat
-
#47602 húzd ki a tápot és vedd ki az elemet egy pár percre a lapból -
anonym92 #47601 bocs de hogy ttudom resetelni a biost? sajna annyira nem értek hozzá... -
#47600 szerintem is a táppal lesz a gond...
elvileg 300w-alatt kellene lennie a fogyasztásnak 12v-ról. kérdés hogy a táp az menyire bírja???
de még mielőtt új vennél egy Corsair vx450w-t azelőtt reszeteld a bios-t és rakd újra a winfost. -
anonym92 #47599 Asus a táp.
intel core2 quad 9450
msi p45d3 neo
msi r4870 1Gb md1g
2x1Gb Corsair 1333mhz
320Gb winyo -
#47598 Normális 450es elviszi. Milyen márka? -
#47597 És mi a márkája? Mi a géped pontos konfigja? -
anonym92 #47596 de akkor miért nem jelentkezett először a probléma? -
anonym92 #47595 az lehet mert csak 450 W-os -
#47594 Én is erre tippelek. Meg a winfost is rakd újra. -
#47593 Szerintem gyenge a tápod. -
anonym92 #47592 Olyan is volt h mikor bekapcsoltam akkor egy pár másodperc múlva kikapcsolt magától majd megint bekapcsolt egy pár mp múlva. Nagyon nem értettem h mi van. -
anonym92 #47591 Hello!
Nekem az lenne a problémám h nemrég cseréltem le 8800GTXemet egy ati 4870re és nem lett újratelepítve a gépem! Működött is 2 napig hibátlanul de azután mikor bekapcsoltam a gépet és betöltött az xp utána elsötétült a kép és az egér meg a billentyű is úgy viselkedett mintha nem is lenne csatlakoztatva. Az újratelepítés segíthet? Vagy más lehet a gond? -
#47590 #47446 valaki valami értelmes választ? Tényleg fontos lenne! -
BIZ0906 #47589 CCleaner futtasd le ha az sem segít akkor lehet olyat töröltél ki ami hiányzik ahhoz, hogy menjen. -
#47588 Nem nekem kell, meg én qvára nem is értek hozzá, csak haverom vetette fel. Megmondom neki, aztán majd eldönti, h kell-e neki így is. :) Köszi a választ. -
#47587 Nehezebb is és lassabb is mint a kábel. :D
Fájlonként kell elfogadni, kábelen pedig van pendrive mód, ennél mi legyen egyszerűbb?
Egy bluetooth adapter nem drága szerintem olyan 3k körül van. -
#47586 Sejtettem h vmi kell még hozzá. És az mennyibe kerül kb. ? -
#47585 Sikerült kitörölni a creativ -os bejegyzéseket, olyannyira, hogy már hiába rakom vissza a hangkártyát, nem érzékeli. Ezt hogy lehet megoldani, újratelepítés nélkül? -
#47584 Régebben írtam, hogy játék közben beakad a hang a és lefagy a gép.
Ma sikerült megint lefagynia netezés és zene hallgatás közben, utorrent is futott.
Ötlet, hogy mitől lehet? Nem melegszik semmi, friss driverek vannak fent.
E8400, Giga EP43 S3-L, 4 giga ram, HD 4830, Vista Ultimate 64 bit. -
BIZ0906 #47583 Ahhoz a gépben is kell lenni bluetoothank. -
#47582 Hali! Haverom nemrég vett 1 sony w302 telót, de nem kapott hozzá cd-t.
Tudna vki linkelni 1 programot, amit ha telepít számítógépre akkor Bluetooth-on menne adatcsere sz.gép és mobil között?
Egyszerűbb és gyorsabb is lenne mint az adatkábel. Előre is köszi.
-
#47581 Köszi a segítséget! -
#47580 ccleaner progit told rajta végig -
#47579 Sziasztok! Egy ideje egyre csak csökken a "C" meghajtóm szabad területe. Erre van feltelepítve a Windows is. Jóformán csak ez van ide feltelepítve, és még néhány szükséges program. Jelenleg kb. 150 kb hely van még a meghajtón. Se az Avast, se pedig a NOD32 nem talált semmit. Van valamilyen mód, hogy ki lehessen szűrni a programférget, vagy csak a rendszer újratelepítése a megoldás? -
#47578 Jó lenne ha így sikerülne. Pedig alapból rendszergazdaként vagyok belépve. -
BIZ0906 #47577 Szerkesztés>Engedélyek és ott meg tudod adni a te felhasználó neved és a systemet meg kilövöd de azért tudd biztosan mit akarsz törölni. -
puma1 #47576 Sziasztok!Segítségre lenne szükségem! Van 1 Külső "házam" ami 350gigás.Namost ha gépről másolok át rá akkor simán átmásolja a cuccokat,de ha arra szeretnék letölteni akk nemtölti rá a cuccocak.Erre van esteleg valami megoldás,hogy egyből rá tudjak tölteni?Válaszokat előre is köszönöm! -
#47575 Ilyen bejegyzéseket hogy tudok kitörölni?
Még a hangkarit kiszedve, csökkentett módban se hagyja törölni. -
#47574 pfff :DDD -
#47573 hát fszom... elosztóm kontakthibás azt az művelte :I még jó h nem ment szarrá semmi. -
syberia2 #47572 Adobe flash playerrel hogy lehet lementeni azt, amit csináltam rajta? TEhát ha egy online játékba megcsináltam a karakterem, azt hogy tárolhatom el, hogy felrakhassam honlapokra? -
syberia2 #47571 Help!!!
-
#47570 hi! hogy lehet beállítani hogy MINDEN windows-os ablak egyből teljes méretben fusson?
uncsitesóm használta az msn-emet pár hétig és a nagyokos a kis méretet "széthúzta", de nagyon zavaró hogy az X nincs pont a képernyő jobbfelső sarkában...
és hiába rakom teljes méretre nem nagyon akarja megjegyezni ezt a beállítást (régen jóvolt) -
#47569 mi vettünk lcd tisztítót s nem tartalmaz alkoholt :-) -
foldi6 #47568 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, SIEMENS AG D1107 alaplaphoz Alaplapi Intel 82440BX/ZX lapkészlettel keresek drivert, de sehol sem találom.
Kérem aki tudna segíteni, pontos linkket küldjön
köszi
foldi -
#47567 ennek má utána nézek azért, mert ha nem szabad alkohollal akkor nem tisztítom azzal :D -
#47566 pcworldba volt hogy langyos vizes-el kell :) -
#47565 hmm énmeg pont azt hallottam h nyugodtan, mert kb egyből elpárolog, nem oldja a műanyagot... -
BIZ0906 #47564 Én Clin-el tisztítom már 1 éve és semmi baja annak a fólia szerü rétegnek. Nem kell agyon locsolni hanem rongyra rá és úgy letisztítani. Ennyi.