!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most vettem nem rég 1 core2 (e7300)a procit és mostanság 1 kis tuning után ien 2 perc allat lefagy a kép....Nem értem mért pedig csak 45 fokos vki tudna nekem segíteni azt megköszönném!
Továbbá boakapcsoláskor F1 el kell belépnem mert nem ismeri fel a procit mit kell tennem bios frissítés vagy csak 1 ujra tegyem fel az xpt?
Elõre is köszia válaszotokat
Tuning:2.66 -->@3.5 auto feszkon 10 es szorzóval volt maximum 49 fok terhelés alatt !Kéne 1 új hûtõ?
ゾルターン
Jelenleg nemtudom kiprobalni,h mukodik-e de eleg furcsa szine van a CHIP-nek,mintha kilenne egve...szerintetek???
???😄
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Az volna a gondom , hogy bedöglött a vinyóm!
volt itthon egy régi 2 gigás beraktam és feltelepitettem rá az
XP-t. egyfolytában azt irja hogy kevés a hely a merevlemezen töröljek
róla nem használt dolgokat.
Lehet, hogy marhaságot kérdezek, de van egy 8 gigás Pendriv-om nem lehetne valahogy arra telepiteni az xp-t,hogy az legyen a master meghajtó,és a 2gigás vinyó pedig a másodlagos.
Ha valaki tud segitsen nem akarok venni új vinyót mert a másikat meg tudják csinálni
Minden válaszért hálás vagyok.
Jas
jasek
elõre is köszönöm a válaszokat 😄
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
(képernyõ billel irok , szóval ne nézzetek furcsán 😄)
remélem tudtok segiteni . mert este bekapcsolva hagytam a gépet és reggelre nem müködött se az egér se a bill. világitott mindkettõ de nem reagáltak. aztán levettem az egérröl az átalakitot és bedugtam az usb-be, és az ugy jo lett.
a billel viszont nem tudom mit kene csinalni , mert azt nem tudom usb-sé tenni. elromlott az alaplmból kiövõ egér és bill csatlakoztató ? remélem vhogy meglehet oldani 😊
elõre is köszönöm a segitséget 😊
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
-jó az 1is de ha újat veszel akkor mindenképpen 2-est
-igen
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
http://goo.gl/gd6Zi5
lenne egy lehet hülye kérdésem, a sata2-es alaplap az felismeri a sata1-es winyot??? szerintem igen de gondoltam megkérdezem, egyébként szerintetek érdemes foglakozni a sata2-vel vagy teljesen jó az 1-es is??? Nem volt még semmilyen nekem csak szeretnék azért kérdezem, ja és még egy kérdés, azok az alaplapok amiket mostanság adnak ki azok már mind támogatják a sata2-öt??
Elõre is köszönöm a válaszokat
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
0x0000007A és nem tudom hogy miért?
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Egy frissen vásárolt D-link DRI-615 routerbe megy egy gép Realtek LAN-on, egy pedig Intel Wireless WiFi Link 4965AGN-el kapcsolódik (+ egy kábelmodem a WAN portba, de azzal nincs gond).
Ha mindkét gépet UTP kábellel dugom a routerbe gyönyörûen lehet másolgatni 12,5Mb/s-el, ha viszont wifizek, folyton elakadnak a fileok (úgy hogy jelenleg egy szobában van a két gép, a laptop ~4m-re a routertõl, semmi nem árnyékol, a relatív jelerõsség 100%).
A routerren minden advanced wireless beállítást babráltam már, az intel driverében úgyszintén, de nem tudok a két gép közt fileokat mozgatni.
Pl ha egy 50Mb-os RAR-okból álló mappát kezdek kopyzni intézõben vagy total commanderben, ingadozó de átlagosan jó sebességgel viszi, majd pár file után megáll, és azt mondja nem fér hozzá a filehoz. Ha retryzek, akkor se tudja lemásolni, ha viszont nyitok egy új böngészõt, vagy TC-t, akkor abban már elérhetõ a kérdéses file. Ha skippelem a filet, akkor a következõ RAR-al megint megindul, míg újra hibát nem dob, és így tovább.
Ha a laptop driverében engedélyezem a DraftN módot, akkor gyorsabb az átlag átvitel, de jobban is ingadozik a sebesség, ilyenkor a kapcsolat tulajdonságinál is szaladgál az érték 130 és 58 Mbps közt, majd hamar meg is áll egy fileon és vagy folytatja lassabban, vagy hibát dob és skippelni kell a filet.
Ha letiltom az N módot, akkor G-ben 58Mbps módban csatlakozik, a kapcsolat tulajdonságánál nem is ingadozik ez az érték. A fileátvitel 2,7Mb/s, viszonylag stabil, csakhogy ilyenkor is megáll néha gondolkozni a fileokon, és néha ilyenkor is elõjön a hiba, hogy elérhetetlen a file (de szokás szerint újranyitott böngészõvel vagy TC-vel mégis elérhetõ, és ha ugyanott skippelem az adott RAR-t, akkor ugrik a következõre és másolja szorgosan...)
Valami tipp? G-s módban ritkábban szakad, de lassabb is, úgyhogy végülis ugyan ott vagyok.
Ma újraraktam mindkét gépen a windowst is, a laptopon 2 wifi drivert is próbáltam, de ugyan ez a helyzet.
És RAR-oknál még ok, ha 2x kell nekimenni egy mappának, de 9Gb-os mkv-nál is eljátsza, olyankor elõrõl kell kezdeni az egész filet, és csak 3., 4. próbára ér végig.
A laptoppal netezgettem már az egyetemen, igaz ott eleve csak G-s módban, és nem nagyon álltam neki nagy fileokat tölteni.
Sõt, koliban volt, hogy 2 hétig G-s AD-Hoc-on használtam a netet, akkor töltöttem is le fileokat torrentrõl (sok szálon, akkora sebességgel ami a csövön kifért...), szintúgy sosem láttam hogy szakadozna.
Tehát nem szoftveres a gond, LAN-on mezognak a fileok, nem hibás a laptop adója se, a routernek is csak a wifi része lehet rossz, de maga a kapcsolat nem szakad meg, a kis sávszélû netezés hal meg, csak a helyi hálózaton lebonyolított nagy forgalommal van baja.
A router lehet a hibás? Nincs frissebb firmware mint ami gyárilag rajta volt (2008.05.16, a driver pedig 2008.12.08).
Ha visszaviszem mennyi az esélye, hogy kicserélik valami nagyobb routerre? Vagy egyáltalán maga a router a hibás, vagy a kettõ wifi eszköz nem kompatibilis? Mit csináljak?
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
fotográfik kolomp edisön :D
találtam pár trojait a gépen és lefuttattam a nodot:
nah oké hogy jelzi hogy virus..leokézom...utána ujra rá keresek a virusra és megint megtalálja??...akkor ez msot mien virusirto???észleli megtalálja és ott hagyja??:S
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ಠ_ಠ
Amikor bekapcsolom, olvassa kicsit a lemezt (villog a meghajtó), de aztán annyi.
Töltsük le az internetet!
CrashFree BIOS 3
Simply restore corrupted BIOS data from USB flash disk
The ASUS CrashFree BIOS 3 allows users to restore corrupted BIOS data from a USB flash disk containing the BIOS file. This utility saves users the cost and hassle of buying a replacement BIOS chip.
Vagyis feltolod egy USB flashre a BIOS és utána nem tudom ennyit írnak 😄 jobban utána kell olvasni de nincs veszve semmi.
Bár találtam már neten hirdetést, ahol elvileg vállalnának ilyen lapot, csak nem tudom, hogy mennyire maradna mûködõképes a lap, miután szétforrasztják az egészet, besztatják a sérült biosát és visszaforrasztják. Meg aztán marhára messze van tõlem a hely 😞
#43462: Az a helyzet, hogy elõször frissítettem és nem voltam túl tapasztalt 😞 Meg a másik, hogy az egyetlen pendriveom egy noname szar (már formázni sem lehet, a gép, amiben a lap volt pl lefagyott, akárhányszor megpróbáltam bármit is csinálni a pendrive-al) és abban még annyira sem bízok, mint a winfosban, floppy meg nem volt a képben lemezre meg azért nem akartam BIOSt írni.
Ezt a jumperes bios visszaállítást meg majd meglesem hogy is néz ki.
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Amit mondasz, nem hülyeség. Én is most, hogy elcsesztem, nem értem, hogy miért nincs valami másodlagos égetett biosa vagy legalább valami program, ami bármi is legyen a BIOS-al, vissza tudja azt tölteni egy lemezrõl vagy valami adathordozóról. Azt hittem, hogy nem gond egy ilyen BIOS hiba ennek a lapnak, mert ott virít a papírjain, a dobozán és a neten is, hogy crash free bios, mert visszatölti lemezrõl ha sérült. Hát ennyit ér 😞
púúúúú