!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!
Most vettem nem rég 1 core2 (e7300)a procit és mostanság 1 kis tuning után ien 2 perc allat lefagy a kép....Nem értem mért pedig csak 45 fokos vki tudna nekem segíteni azt megköszönném!

Továbbá boakapcsoláskor F1 el kell belépnem mert nem ismeri fel a procit mit kell tennem bios frissítés vagy csak 1 ujra tegyem fel az xpt?
Elõre is köszia válaszotokat

Tuning:2.66 -->@3.5 auto feszkon 10 es szorzóval volt maximum 49 fok terhelés alatt !Kéne 1 új hûtõ?
gurubefree
A BIOS-ban nezzel korul ... lehet engedelyezni kell a PS/2-t

ゾルターン

gurubefree
2GB vinyo <#fejvakaras>

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Barny
Hello...adott egy NVIDIA Riva TNT2 64 32MB AGP 4X VGA kartya.
Jelenleg nemtudom kiprobalni,h mukodik-e de eleg furcsa szine van a CHIP-nek,mintha kilenne egve...szerintetek???

???😄

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

Sziasztok!
Az volna a gondom , hogy bedöglött a vinyóm!
volt itthon egy régi 2 gigás beraktam és feltelepitettem rá az
XP-t. egyfolytában azt irja hogy kevés a hely a merevlemezen töröljek
róla nem használt dolgokat.
Lehet, hogy marhaságot kérdezek, de van egy 8 gigás Pendriv-om nem lehetne valahogy arra telepiteni az xp-t,hogy az legyen a master meghajtó,és a 2gigás vinyó pedig a másodlagos.

Ha valaki tud segitsen nem akarok venni új vinyót mert a másikat meg tudják csinálni
Minden válaszért hálás vagyok.
Jas

jasek

Nah meg oldottam a problémát , mert megnéztem , és vicces 😄 Anyámnak újabb billje van , és az USB-s 😄 szal kicseréltem a kettõt , de akkor is mi lehet a baj ? :S Lehet elromlott a 2 port a gépem hátulján ? és már csak USB-s egeret , meg billt tudok mostantól használni ?

elõre is köszönöm a válaszokat 😄

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

sziasztok

(képernyõ billel irok , szóval ne nézzetek furcsán 😄)

remélem tudtok segiteni . mert este bekapcsolva hagytam a gépet és reggelre nem müködött se az egér se a bill. világitott mindkettõ de nem reagáltak. aztán levettem az egérröl az átalakitot és bedugtam az usb-be, és az ugy jo lett.
a billel viszont nem tudom mit kene csinalni , mert azt nem tudom usb-sé tenni. elromlott az alaplmból kiövõ egér és bill csatlakoztató ? remélem vhogy meglehet oldani 😊

elõre is köszönöm a segitséget 😊

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

[HUN]FaTaL
:ASD😄😄DDDD

http://goo.gl/gd6Zi5

Solten
ASDF:ASASFASF:SASD

Saor Alba

-igen
-jó az 1is de ha újat veszel akkor mindenképpen 2-est
-igen

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

[HUN]FaTaL
Elméletileg fel. SATA1es vinyót SATA2esre cserélni semmi értelme, ha hibátlan a vinyó. Minden mostani alaplap támogatja a SATA2-t (kivéve a 600 éves beragadt készletes alaplapokat).

üdv.

lenne egy lehet hülye kérdésem, a sata2-es alaplap az felismeri a sata1-es winyot??? szerintem igen de gondoltam megkérdezem, egyébként szerintetek érdemes foglakozni a sata2-vel vagy teljesen jó az 1-es is??? Nem volt még semmilyen nekem csak szeretnék azért kérdezem, ja és még egy kérdés, azok az alaplapok amiket mostanság adnak ki azok már mind támogatják a sata2-öt??

Elõre is köszönöm a válaszokat
?:_AD_A?DAS?

Met
<#eplus2>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Lacee86
Nem, elõtte még nézz meg 2 24 évadot, írj rövid összefoglalót, küldd el az nVidiának. Õk majd (ha elfogadják a beszámolód), küldenek egy kódot, ami szükséges a driver feltelepítéséhez.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

belarus
Sziasztok!Most szeretném letölteni a GeForce 9-es szériához a legújabb meghajtó programot.Az lenne a kérdésem ha letöltöttem akkor csak simán tegyem fel a drivert és aztán menni fog?<#nyes>

balint1111
sziasztok ez a hiba jön ki mert lefagy aztán kékhalálozik a gép
0x0000007A és nem tudom hogy miért?

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

janos666
Valaki segítsen!

Egy frissen vásárolt D-link DRI-615 routerbe megy egy gép Realtek LAN-on, egy pedig Intel Wireless WiFi Link 4965AGN-el kapcsolódik (+ egy kábelmodem a WAN portba, de azzal nincs gond).
Ha mindkét gépet UTP kábellel dugom a routerbe gyönyörûen lehet másolgatni 12,5Mb/s-el, ha viszont wifizek, folyton elakadnak a fileok (úgy hogy jelenleg egy szobában van a két gép, a laptop ~4m-re a routertõl, semmi nem árnyékol, a relatív jelerõsség 100%).

A routerren minden advanced wireless beállítást babráltam már, az intel driverében úgyszintén, de nem tudok a két gép közt fileokat mozgatni.
Pl ha egy 50Mb-os RAR-okból álló mappát kezdek kopyzni intézõben vagy total commanderben, ingadozó de átlagosan jó sebességgel viszi, majd pár file után megáll, és azt mondja nem fér hozzá a filehoz. Ha retryzek, akkor se tudja lemásolni, ha viszont nyitok egy új böngészõt, vagy TC-t, akkor abban már elérhetõ a kérdéses file. Ha skippelem a filet, akkor a következõ RAR-al megint megindul, míg újra hibát nem dob, és így tovább.

Ha a laptop driverében engedélyezem a DraftN módot, akkor gyorsabb az átlag átvitel, de jobban is ingadozik a sebesség, ilyenkor a kapcsolat tulajdonságinál is szaladgál az érték 130 és 58 Mbps közt, majd hamar meg is áll egy fileon és vagy folytatja lassabban, vagy hibát dob és skippelni kell a filet.
Ha letiltom az N módot, akkor G-ben 58Mbps módban csatlakozik, a kapcsolat tulajdonságánál nem is ingadozik ez az érték. A fileátvitel 2,7Mb/s, viszonylag stabil, csakhogy ilyenkor is megáll néha gondolkozni a fileokon, és néha ilyenkor is elõjön a hiba, hogy elérhetetlen a file (de szokás szerint újranyitott böngészõvel vagy TC-vel mégis elérhetõ, és ha ugyanott skippelem az adott RAR-t, akkor ugrik a következõre és másolja szorgosan...)

Valami tipp? G-s módban ritkábban szakad, de lassabb is, úgyhogy végülis ugyan ott vagyok.
Ma újraraktam mindkét gépen a windowst is, a laptopon 2 wifi drivert is próbáltam, de ugyan ez a helyzet.

És RAR-oknál még ok, ha 2x kell nekimenni egy mappának, de 9Gb-os mkv-nál is eljátsza, olyankor elõrõl kell kezdeni az egész filet, és csak 3., 4. próbára ér végig.

A laptoppal netezgettem már az egyetemen, igaz ott eleve csak G-s módban, és nem nagyon álltam neki nagy fileokat tölteni.
Sõt, koliban volt, hogy 2 hétig G-s AD-Hoc-on használtam a netet, akkor töltöttem is le fileokat torrentrõl (sok szálon, akkora sebességgel ami a csövön kifért...), szintúgy sosem láttam hogy szakadozna.

Tehát nem szoftveres a gond, LAN-on mezognak a fileok, nem hibás a laptop adója se, a routernek is csak a wifi része lehet rossz, de maga a kapcsolat nem szakad meg, a kis sávszélû netezés hal meg, csak a helyi hálózaton lebonyolított nagy forgalommal van baja.

A router lehet a hibás? Nincs frissebb firmware mint ami gyárilag rajta volt (2008.05.16, a driver pedig 2008.12.08).
Ha visszaviszem mennyi az esélye, hogy kicserélik valami nagyobb routerre? Vagy egyáltalán maga a router a hibás, vagy a kettõ wifi eszköz nem kompatibilis? Mit csináljak?
Balazs15
mivel csak azt a mappát elennöriztem...😄...akkro én ezt a eset smart szart nem értem...eddig nem votl vele problémám...akkor ez nem is virusirto...hanem virus keresö....megtalálja és ott hagyja..ezért nem tudom hogy képes vki is fizetni 10 ezreket

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

MR ME
"az ellenörzést a felhasználó megszakította"

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Valami nem stimmel, 20 másodperc alatt nem lehet leellenõrizni egy gépet, ellenõrizd az egészet.
http://drivers.softpedia.com/progDownload/Mercury-KPC-6225V-4661-Download-15259.html, ezt találtam ,és nem tudtok lenovo R61e-hez w-lan drivert?
http://drivers.softpedia.com/progDownload/Mercury-KPC-6225V-4661-Download-15259.html
Valaki megtudja légyszíves mondani, hogy tudok grafikus NFO-t csinálni?

ez nem vírus hanem trójai ill. spyware

fotográfik kolomp edisön :D

Bandi 18
Ja csökkentett módba hajkurássz inkább vírust 😊

Bandi 18
Tedd fel az AVG free-t az le is szedi 😄

Balazs15
császtok

találtam pár trojait a gépen és lefuttattam a nodot:
nah oké hogy jelzi hogy virus..leokézom...utána ujra rá keresek a virusra és megint megtalálja??...akkor ez msot mien virusirto???észleli megtalálja és ott hagyja??:S

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Shep
Került hozzám egy Mercury KPC-6225V webcamera, de hiába kutattam hozzá a neten dirvert, sehol nem találtam azon a csodálatos hivatalos oldalon is csak kint van a link, hogy tõccsél paraszt, de ha rányomok akkor jön a haha ez a file nincs szerveren. Valaki nem tud hozzá valahol drivert?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Csibusz
hello nem tudjátok, hogy mitõl van az (szalagavatóra csinálok filmet az osztályról) hogy a film elején lévõ zene full jól hangzik de a következõ az már recseg vagy nemtudom... megnéztem a két zene minõségét is ugyanaz... ötlet? elõre is köszi
Shifter
állíts át valamit valahol talán biosba de nem tom már nekem is volt ilyen bajom de nekem akkor a leállítás gombra indította magát újra (billentyûzeten) ezt biosban könnyen lehet orvosolni de a tiédre nem tudom a megoldást

&#3232;_&#3232;

KILLER2
Nem, semmi teendõt nem ír frissítés elõtt. Mint mondtam pendriveom sajna nincs használható, de megpróbáltam floppyról és a lap lemezérõl is, ami elvileg tartalmazza az alap BIOSt, de semmi 😞
Amikor bekapcsolom, olvassa kicsit a lemezt (villog a meghajtó), de aztán annyi.

Töltsük le az internetet!

Bandi 18
Aham, és ha van rajtva valami BIOS akkor sem? Plusz a pendrive-ot bootolhatová kéne tenni. Ja és a manual nem ír semmi olyasmit hogy a lapon ehhez vagy a BIOS frissítéshez egy jumpert át kell állítani?

KILLER2
Az a baj, hogy elvileg ugyanennek kéne mennie CDrõl és floppyról is, nem csak pendriverol. Csak sajnos ez nem csinál semmit. Elvileg kéne így is képet adnia, de akármit dugok rá, ez nem csinál semmit 😞

Bandi 18
Íme a megoldás a lpod ezt tudja:

CrashFree BIOS 3
Simply restore corrupted BIOS data from USB flash disk
The ASUS CrashFree BIOS 3 allows users to restore corrupted BIOS data from a USB flash disk containing the BIOS file. This utility saves users the cost and hassle of buying a replacement BIOS chip.

Vagyis feltolod egy USB flashre a BIOS és utána nem tudom ennyit írnak 😄 jobban utána kell olvasni de nincs veszve semmi.

KILLER2
Ja, ez a baj 😞
Bár találtam már neten hirdetést, ahol elvileg vállalnának ilyen lapot, csak nem tudom, hogy mennyire maradna mûködõképes a lap, miután szétforrasztják az egészet, besztatják a sérült biosát és visszaforrasztják. Meg aztán marhára messze van tõlem a hely 😞
#43462: Az a helyzet, hogy elõször frissítettem és nem voltam túl tapasztalt 😞 Meg a másik, hogy az egyetlen pendriveom egy noname szar (már formázni sem lehet, a gép, amiben a lap volt pl lefagyott, akárhányszor megpróbáltam bármit is csinálni a pendrive-al) és abban még annyira sem bízok, mint a winfosban, floppy meg nem volt a képben lemezre meg azért nem akartam BIOSt írni.
Ezt a jumperes bios visszaállítást meg majd meglesem hogy is néz ki.

[HUN]FaTaL
A gyári bios szerintem gyárilag el van mentve, és, szerintem ezt már minden lap támogatja. Ha jól emlékszem már a P4P800om is tudott volna ilyet. Ahogy tudott az is CDrõl biost frissíteni, mai napig nem értem miért win alól meg floppyval szaroznak az emberek, win alól szerintem nem biztonságos, floppy drive meg már az elõzõ gépemben sem volt 😄

Bandi 18
Igen valóban igazad van, de csak akkor ha támogatja a lap, amit a leírásban kell megnézni, plusz feltétele az még hogy valahol a régi bios el van mentve

A hibernalas-ra van valami megoldas?😄

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

Bandi 18
Hát jó kérdés. Boltban tuti nem állnak neki forrasztgatni :S.

[HUN]FaTaL
Nem igazán szokás windows alól biost frissíteni pl. itt kezdõdnek a gondok. Miért nem pendriveról frissítettél? Egyébként modnom, hogy jumperral vissza lehet állítani az eredeti BIOSt,de nem tudom hogyan, mert még sosem csináltam ilyet.

KILLER2
Akkor egyre jobban szeretem az ASUSt 😊

KILLER2
Nézelõdtem a neten, de az nem csak akkor lehetséges, ha ki lehet szedni a bios chipet vagy leglaább külön van? A P5B Deluxe-on integrált a BIOS chip.

Bandi 18
Néhány lap támogatja is amit leírtál sõt a Gigabyte lapok Dual Biossal jönnek ki...

milk4
Szerintem a "DualBIOS" az pont erre van kitalálva.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

KILLER2
Bocs, hogy ennyit postolok, kikerüljük egymást 😊
Amit mondasz, nem hülyeség. Én is most, hogy elcsesztem, nem értem, hogy miért nincs valami másodlagos égetett biosa vagy legalább valami program, ami bármi is legyen a BIOS-al, vissza tudja azt tölteni egy lemezrõl vagy valami adathordozóról. Azt hittem, hogy nem gond egy ilyen BIOS hiba ennek a lapnak, mert ott virít a papírjain, a dobozán és a neten is, hogy crash free bios, mert visszatölti lemezrõl ha sérült. Hát ennyit ér 😞

n3whous3
hát akkor szervíz, ha arra a lapra lehet ilyet buzerálni 😊

púúúúú

n3whous3
nekem annak idején kb 2 seccel a frissítés után ment el az áram, na az volt még idegbaj majdnem 😄

púúúúú

Bandi 18
Nem feltétlenül. Valahol a fórumban linkeltek egy írást hogy az is javítható de csak boltban, ami nem is hülyeség mivel ez törölhetõ elektronikusan és ha van hozzá eszközöd simán feltölthetsz rá egy biost.

n3whous3
nem vidám, tudom

púúúúú