!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Youtube-ra feltöltöm a videókat és egy pár videóra azt írja, hogy Uploaded (processing, please wait).Pedig úgyanúgy töltöttem fel mint a többit, de valamelyiket nem nagyon akarja veldobni.Miért van ez?A Segítséget elõre is köszönöm szépen!!!
olyan problémám van, hogy bármilyen Ulead terméket teszek fel, nem mûködik.
csak annyit ír hogy a rendszer hibát észlel, és ezért leáll.
mi lehet a gond?
Jövõ héten indulok ki Németo.-ba dolgozni és mivel még nem tudom jól a nyelvet valahogy kéne tanulnom is. Vannak hanganyagaim azokat mp4 lejátszó tudnám hallgatni, de akkor meg nem látom a szöveget és úgy nehezebb. Ezért gondoltam egy horodozható dvd lejátszóra, azzal tudnék mit kezdeni? pl kiírom jpg.-be a szöveges fájlokat azokat lejátssza rendesen? és látható is a szöveg?
kössz elõre is a segítséget
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
smtp.gmail.com:587 TLS
pop.gmail.com:995 SSL
Gmail hoz kéne kis help
Outlook Expressel szeretném lekérni a leveleimet de nem tudom, hogy a mi a levelezõ szervernek a címe. Valaki esetleg tud segíteni ebben?
Az egyik ismerõsömnek van egy kis gondja a Wi-Fijével, mégpedig az hogy szakadozik a kapcsolata, és lehet kihúzgálni a routerkábeleket aztán vissza és akkor újra nem szakad egy ideig (lynksys a router). Van egy asztali gépük és egy laptopuk, elõször a laptopról megy el a net aztán az asztaliról is pár másodperc múlva - pedig a routeren a led azt jelzi hogy van net.
Köszönöm elõre is a segítséget! 😊
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Tudna valaki orvoslatot?
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Config a következõ:Celeron 1.8 Ghz 1 Gbram Geforce8500GT 256mb Samsung 250 Gb HDD LG-DVD író táp codegen.
Gigabyte Gaming 5 8Gb Kingston DDR3 1600Mhz Intel I7 4790K Shapphire R9 270X
Apró kérdés:Reinstall elõtt mûködött a CTRL+N funkció új ablak nyitásához IE-ben.Most vhogy nem mûködik.HH?... 😞
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Lenne egy nagyon gyors kérdésem:
Vista
Azt szeretném, hogy, amit a mikrofonba beszélek, az a hanszóróban hallható legyen (erõsító, szócsõ funkció).
Hogy lehet ezt megoldani?
Kara kánként folytatom tanításom.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Miért van az hogy lefagy a gépem és ujraindítom erre bejön a kék halál.Amikor újratelepítem a gépet, akkor 20GB-ból 20GB szabad hely van azon a helyen ahova telepítettem a Windows XP-t.Szóval magától letörlõdik a rendszer!A segítséget elõre is köszönöm szépen
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Bármilyen videót ha nézek mármint a neten :.youtube,indavideo,stb..
akkor kb a felénél vagy harmadánál megakad és abszolut nem töltöti be,valamit le kéne futattnom?
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Azt szeretném megkérdezni tõletek, hogy miért van az, hogy van egy Gigabyte 9800GT-m és nem indul el vele a számítógépem.De viszont van egy Geforce 7300GS videókártyám, amihez nem kell tápcsatlakozó, ezzel viszont elindul a gép.Vajon mi lehet a problémája?A Segítséget elõre is köszönöm!!!
am ha ie-t használsz ne csodálkozz ha vírusos lesz a géped 😊
bár az új már biztos nagyon jó és szép meg minden, de én nem bízom benne...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A Meghajtók jók lettek.Vmi g*ci beleirt egy autorun.infet,azokat kellett letörölni.Ie viszont még mindig nem jó.
Az lenne a probléma hogy nem jelennek meg a videók pl.Videosmarton sem ugyanakkor a Videoplayeres,Youtube-os az igen.
Ha kimásolom a videosmartos videó embed-ét és beillesztem a weblapomra akkor ott már látom. Adobe Flash Player 10 van fent,de próbáltam a 9-esel is és úgy is ugyan ez a probléma =//
És még egy kérdésem lenne hogy az normális hogy a windows így írja ki a procim ? Intel Core 2 Duo CPU E8400 3.00GHz 1.98GHz Mármint azt tudom hogy nem kétszer 3 gigának kell lennie, de ez így normális?
SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit
Leszedtem egy torrentet.A kommentekben irták,h ne szedjem le mer trójais,vki azt irta h nem...Mindig ez an eddig sose szopotam be.Letölteni se tudok,mer vmié nem akar.Most nod32vel nézem át a C-t hétha elkapja ha van rajta vmi.