64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#47763 még nem kaptam meg a fizetésem.. de már oly annyira belelendülök h ott tartok h ja..
ha adott 40 ezer.. és amd-nél akarok maradni.. és az alaplap is adott m2n..
így kéne nekem összehozni : ram, vga, proci xD
remélem feladtam a leckét xD
ha nem lehet megoldani diszkréten kérem a lebaszást:D -
#47762 Esetleg veszel egyet, hm? -
#47761 elvileg usb-ről is megy, csak azt valahogy bootolhatóvá kell tenni. -
#47760 más módja nincs? xD mert nincs lemezem.. xD -
#47759 memtest86-al. Dos alatt. Legkönnyebb ha leszedsz egy ubuntu linux cd-t kiírod bebootolsz róla és ott futtatod a memetestet. -
#47758 és azt h tudom megvizsgálni? -
GoLLeO #47757 Csőttök! Az a helyzet, hogy bekapcsolom a gépet és úgy indul el mintha valami rakétát lőnék ki, búg mint atom. Kapásból nem a Windowst hozza be hanem valami szart, tudok f1,f2-öt nyomni. F2-nél marad a hang és bejön a Windows, f1-nél bejön a BIOS, én meg ESC oszt hang abba marad és minden mükszik...
Full setéét vagyok az informatika terén, szal ha valaki tudja miez a földöntúli jelenség az ne tartsa magába! Köszi! -
#47756 Tudom, hogy nem hardware, de kéne help és baszok új tápigot nyitni érte xDD Kéne valami program amivel az ip-m varázsolhatom át amelyik országét akarom épp, speciel nekem most maláj ip kéne (ne kérdezd miért xDD) -
#47755 Meg kellene vizsgálni a memóriát is, hátha az hibás (vmelyik, ha több modul van). -
#47754 na most van srácok az h már felbasz agyilag.. egy filmet akartam elindítani és kék halál... és nem hiszem h xp baja lenne mert idáig nem volt.. :S -
#47753 nekem még az is jó lenne.. de most egyenlőre vhogy ki kell derítenem mi a baja videokártyámnak mert sehol se hajlandóak megnézni.. -
#47752 Max. 6400+ -t tehetsz bele. Phenomot mar nem. -
#47751 geforce 8600 gt 256 mb -
#47750 Értem. Amúgy milyen videokarid van, mert mint ha azt nem írtad volna még? -
#47749 igen de annyi pénzem meg nincs hogy videokari meg proci meg lap:S -
#47748 Kelleni nem kell, de ha procit (és lapot) is akarsz cserélni, akkor sztem az E5300 jobb választás ezen az áron. Kevesebbet fogyaszt és jobban tuningolható. -
#47747 mert egy régi amd 3800+ dupla magos.. ami nagyon nem hajtaná kik szerintem. -
#47746 Miért kéne proci is mellé? Nem értem. -
#47745 ha vennem egy kell videokarit akkor vennem kel procit is mellé:
asus m2n foglalat pdig : socket am2
és ezt a procit néztem ki:
http://ipon.hu/webshop/product/amd_athlon_64_x2_7850_am2_box_black_edition/115202
de haverom azt mondja nem jó az alaplap hozzá vélemény? -
#47744 a vibrálás volt de ez a kék halál ide oda nem.. -
#47743 Nézd meg Everesttel, h mennyi a kártya és proci hőmérséklete játék alatt; vagy frissíts drivert, mást nem nagyon tudok mondani. Esetleg érdeklődj, h másnál is fordulnak-e elő ilyen problémák ezzel a játékkal. -
#47742 akkor ne tegyem le asztalra ez a megoldás? de utána meg ha bekapcsolom a játékot.. maxon villog.. lowra teszem ék halál.. restart visszateszem maxra nem villog.. szóval azért érdekfeszítő:D 3dmarkal nem lehet megnézni talán h baja van e a karinak vagy csak servizesek tudják megnézni? -
#47741 Nekem a Brothers in Arms Hells Highway kékhalálozott párszor, de lekopogom más játéknál vagy programnál nem volt azóta sem. Szóval sztem is inkább csak a játék miatt. -
#47740 Olyanokat csinál, hogy kék képernyőket dobál atikdmag.sys-re hivatkozva, vagy csak simán valami stop kód. A Vistában meg a képernyő illesztő nem válaszol hibaüziket dobál.
Ezt mind úgy csinálja, hogy nincs terhelés alatt a gép, csak netezek stb.
Nem ismeri fel a pendrive-ot ami másik gépben működik, ha az integrált hálókártyát használom időnként nincs kapcsolat, elvileg működik rendesen de még sincs net, driver le-fel újraindítgatás és van net.
Teszteltem mindent, minden jó, visszavittem a videókártyát de ott se találtak hibát. Addig egy cserekártyával ment a gép, később már azzal sem.
Gigabyte EP43 DS3L, HD4830, a cserekártya egy 4350 volt.
Most egy Asus P5Q-val megy a gép lassan 1 hete hiba nélkül (koppkopp) -
tmisi #47739 Nem minden játék szereti ha tálcára teszik. Ha amúgy normálisan működik, akkor no problem. -
#47738 Na hello, ma megint játszottam őő Sacred 2-vel.. és hát felhúztam maxra grafikát semmi akadás meg semmi.. letettem asztalra mert meg kellett néznem valami a neten. Visszaléptem és villogot aztán kék halállal ki.. restart.. bekapcsolom gémet.. és villog.. ez most akkor a videokarim haldoklását jelentené mégiscsak? -
chosen #47737 Sziasztok!
Nem akartam uj témát inditani ezért itt kérdeznék!
15-20 ezer Forint környékén szeretnék venni megbízható wifi routert, aminek kábeles megoldása is van! lenne egy laptop ami wifin keresztül kapná a netet, a másik gép asztali, annak meg jöhetne a hagyományos kábeles módon! T-kábel nettel lenne használva, torrentre, videozásra, és alap netezésre! panel a lakás, 60 négyzetméter, nemtudom hogy ez számít-e valamit! várom a mielőbbi javaslatokat!:)
jha és elég ha az a/b/g szabványt ismeri:)
előre is köszi! -
Apocalipto #47736 USB fel van telepítve? Próbáld másik helyre dugni
Met: Szerintem nem, de az instabil működés mit takar? -
puma1 #47735 megpróbáltam Utorrentel de ugyan ez a hiba.Nemlehet h az USB portal van vmi gond a gép és a külső ház között?:S -
#47734 Alaplapnál a bios frissítéssel garancia vesztés jár?
Nem szállt el tőle a lap, működik csak elég instabilan. Az első amit javasolnának az úgy is a frissítés lenne. -
Apocalipto #47733 Szerintem válts utorrentre. Az a legjobb torrent kliens. Ha a probléma azzal is fenn áll, akkor nem a bitcomet volt rossz. -
puma1 #47732 tudom.A Külső ház az I meghajtó.Ki is választom feltöltést is leszabályzom.Elkezdi tölteni maxal aztán szép lassan lecsökken 0-ra.aztán elkezdi tölteni újra 10-15Kb/s-al amjd megint max 1 kis ideig aztán megint 0. Ha belsőre töltök akkor semmi gond,jön stabilan maximummal megszakítás nélkül.Csak a külsővel van ilyen gondom és nemtudom mirt csinálja ezt.... -
Apocalipto #47731 Amikor megnyitsz egy torrentet, be lehet állítani a felugró ablakban hogy hova mentse a dolgokat. Ha nincsen felugró ablak, akkor a bitcomet beállításaiban lehet átállítani a helyet. -
puma1 #47730 és ez torrentre is működik? Mert én főle azt szoktam tölteni....Pl Bitcometet használok. -
Apocalipto #47729 Oh, kedves. Hát ez tök egyszerű. Használj egy letöltéskezelő progit, mint pl firefox alá a DownThemall! kiegészítés -
puma1 #47728 rendben. Parancsolj: http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1040759332&no=47576 -
Apocalipto #47727 Komolyan lapozzak vissza 150 hszt? Na ne viccelj. Inkább linkeld. -
puma1 #47726 sziasztok! #47576-ra vkinek vmi tipp?:S Segítségeket köszönöm előre is -
#47725 Hello!Tádnátok segíteni egy picit?Amikor bedugom a laptopba a töltőt akkor sípol eggyet...Hogyan tudom kikapcsolni?(FujitsuSiemens.csak mert ha pl max-ra van állítva a hangszóró akkor isszonyat hangos!
1. Right-click on My Computer
2. Click on Device Manager in the list on the left
3. Go to View –> Show hidden devices
4. Under Non-Plug and Play Drivers right-click on Beep and select Properties
5. Under Driver tab in Startup field select Disabled
6. Restart (you weren’t expecting that, were you? ;) )
7. Enjoy your beep-free computer!
ÍGY NEM KAPCSOL KI! -
#47724 Lehet hogy oda már egy combosabb táp kell, hiába jó minőségű.