64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Csibusz
    még nem kaptam meg a fizetésem.. de már oly annyira belelendülök h ott tartok h ja..
    ha adott 40 ezer.. és amd-nél akarok maradni.. és az alaplap is adott m2n..

így kéne nekem összehozni : ram, vga, proci xD
    remélem feladtam a leckét xD
    ha nem lehet megoldani diszkréten kérem a lebaszást:D
  • Lacee86
    Esetleg veszel egyet, hm?
  • Bandi 18
    elvileg usb-ről is megy, csak azt valahogy bootolhatóvá kell tenni.
  • Csibusz
    más módja nincs? xD mert nincs lemezem.. xD
  • Bandi 18
    memtest86-al. Dos alatt. Legkönnyebb ha leszedsz egy ubuntu linux cd-t kiírod bebootolsz róla és ott futtatod a memetestet.
  • Csibusz
    és azt h tudom megvizsgálni?
  • GoLLeO
    Csőttök! Az a helyzet, hogy bekapcsolom a gépet és úgy indul el mintha valami rakétát lőnék ki, búg mint atom. Kapásból nem a Windowst hozza be hanem valami szart, tudok f1,f2-öt nyomni. F2-nél marad a hang és bejön a Windows, f1-nél bejön a BIOS, én meg ESC oszt hang abba marad és minden mükszik...
    Full setéét vagyok az informatika terén, szal ha valaki tudja miez a földöntúli jelenség az ne tartsa magába! Köszi!
  • RAZOR27
    Tudom, hogy nem hardware, de kéne help és baszok új tápigot nyitni érte xDD Kéne valami program amivel az ip-m varázsolhatom át amelyik országét akarom épp, speciel nekem most maláj ip kéne (ne kérdezd miért xDD)
  • Lacee86
    Meg kellene vizsgálni a memóriát is, hátha az hibás (vmelyik, ha több modul van).
  • Csibusz
    na most van srácok az h már felbasz agyilag.. egy filmet akartam elindítani és kék halál... és nem hiszem h xp baja lenne mert idáig nem volt.. :S
  • Csibusz
    nekem még az is jó lenne.. de most egyenlőre vhogy ki kell derítenem mi a baja videokártyámnak mert sehol se hajlandóak megnézni..
  • Solten
    Max. 6400+ -t tehetsz bele. Phenomot mar nem.
  • Csibusz
    geforce 8600 gt 256 mb
  • Lacee86
    Értem. Amúgy milyen videokarid van, mert mint ha azt nem írtad volna még?
  • Csibusz
    igen de annyi pénzem meg nincs hogy videokari meg proci meg lap:S
  • Lacee86
    Kelleni nem kell, de ha procit (és lapot) is akarsz cserélni, akkor sztem az E5300 jobb választás ezen az áron. Kevesebbet fogyaszt és jobban tuningolható.
  • Csibusz
    mert egy régi amd 3800+ dupla magos.. ami nagyon nem hajtaná kik szerintem.
  • Bandi 18
    Miért kéne proci is mellé? Nem értem.
  • Csibusz
    ha vennem egy kell videokarit akkor vennem kel procit is mellé:
    asus m2n foglalat pdig : socket am2
    és ezt a procit néztem ki:
    http://ipon.hu/webshop/product/amd_athlon_64_x2_7850_am2_box_black_edition/115202
    de haverom azt mondja nem jó az alaplap hozzá vélemény?
  • Csibusz
    a vibrálás volt de ez a kék halál ide oda nem..
  • Lacee86
    Nézd meg Everesttel, h mennyi a kártya és proci hőmérséklete játék alatt; vagy frissíts drivert, mást nem nagyon tudok mondani. Esetleg érdeklődj, h másnál is fordulnak-e elő ilyen problémák ezzel a játékkal.
  • Csibusz
    akkor ne tegyem le asztalra ez a megoldás? de utána meg ha bekapcsolom a játékot.. maxon villog.. lowra teszem ék halál.. restart visszateszem maxra nem villog.. szóval azért érdekfeszítő:D 3dmarkal nem lehet megnézni talán h baja van e a karinak vagy csak servizesek tudják megnézni?
  • Lacee86
    Nekem a Brothers in Arms Hells Highway kékhalálozott párszor, de lekopogom más játéknál vagy programnál nem volt azóta sem. Szóval sztem is inkább csak a játék miatt.
  • Metwork
    Olyanokat csinál, hogy kék képernyőket dobál atikdmag.sys-re hivatkozva, vagy csak simán valami stop kód. A Vistában meg a képernyő illesztő nem válaszol hibaüziket dobál.
    Ezt mind úgy csinálja, hogy nincs terhelés alatt a gép, csak netezek stb.

Nem ismeri fel a pendrive-ot ami másik gépben működik, ha az integrált hálókártyát használom időnként nincs kapcsolat, elvileg működik rendesen de még sincs net, driver le-fel újraindítgatás és van net.

Teszteltem mindent, minden jó, visszavittem a videókártyát de ott se találtak hibát. Addig egy cserekártyával ment a gép, később már azzal sem.

Gigabyte EP43 DS3L, HD4830, a cserekártya egy 4350 volt.
    Most egy Asus P5Q-val megy a gép lassan 1 hete hiba nélkül (koppkopp)
  • tmisi
    Nem minden játék szereti ha tálcára teszik. Ha amúgy normálisan működik, akkor no problem.
  • Csibusz
    Na hello, ma megint játszottam őő Sacred 2-vel.. és hát felhúztam maxra grafikát semmi akadás meg semmi.. letettem asztalra mert meg kellett néznem valami a neten. Visszaléptem és villogot aztán kék halállal ki.. restart.. bekapcsolom gémet.. és villog.. ez most akkor a videokarim haldoklását jelentené mégiscsak?
  • chosen
    Sziasztok!

Nem akartam uj témát inditani ezért itt kérdeznék!
    15-20 ezer Forint környékén szeretnék venni megbízható wifi routert, aminek kábeles megoldása is van! lenne egy laptop ami wifin keresztül kapná a netet, a másik gép asztali, annak meg jöhetne a hagyományos kábeles módon! T-kábel nettel lenne használva, torrentre, videozásra, és alap netezésre! panel a lakás, 60 négyzetméter, nemtudom hogy ez számít-e valamit! várom a mielőbbi javaslatokat!:)
    jha és elég ha az a/b/g szabványt ismeri:)

előre is köszi!
  • Apocalipto
    USB fel van telepítve? Próbáld másik helyre dugni

Met: Szerintem nem, de az instabil működés mit takar?
  • puma1
    megpróbáltam Utorrentel de ugyan ez a hiba.Nemlehet h az USB portal van vmi gond a gép és a külső ház között?:S
  • Met
    Alaplapnál a bios frissítéssel garancia vesztés jár?
    Nem szállt el tőle a lap, működik csak elég instabilan. Az első amit javasolnának az úgy is a frissítés lenne.
  • Apocalipto
    Szerintem válts utorrentre. Az a legjobb torrent kliens. Ha a probléma azzal is fenn áll, akkor nem a bitcomet volt rossz.
  • puma1
    tudom.A Külső ház az I meghajtó.Ki is választom feltöltést is leszabályzom.Elkezdi tölteni maxal aztán szép lassan lecsökken 0-ra.aztán elkezdi tölteni újra 10-15Kb/s-al amjd megint max 1 kis ideig aztán megint 0. Ha belsőre töltök akkor semmi gond,jön stabilan maximummal megszakítás nélkül.Csak a külsővel van ilyen gondom és nemtudom mirt csinálja ezt....
  • Apocalipto
    Amikor megnyitsz egy torrentet, be lehet állítani a felugró ablakban hogy hova mentse a dolgokat. Ha nincsen felugró ablak, akkor a bitcomet beállításaiban lehet átállítani a helyet.
  • puma1
    és ez torrentre is működik? Mert én főle azt szoktam tölteni....Pl Bitcometet használok.
  • Apocalipto
    Oh, kedves. Hát ez tök egyszerű. Használj egy letöltéskezelő progit, mint pl firefox alá a DownThemall! kiegészítés
  • puma1
    rendben. Parancsolj: http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1040759332&no=47576
  • Apocalipto
    Komolyan lapozzak vissza 150 hszt? Na ne viccelj. Inkább linkeld.
  • puma1
    sziasztok! #47576-ra vkinek vmi tipp?:S Segítségeket köszönöm előre is
  • alcotb
    Hello!Tádnátok segíteni egy picit?Amikor bedugom a laptopba a töltőt akkor sípol eggyet...Hogyan tudom kikapcsolni?(FujitsuSiemens.csak mert ha pl max-ra van állítva a hangszóró akkor isszonyat hangos!

1. Right-click on My Computer
    2. Click on Device Manager in the list on the left
    3. Go to View –> Show hidden devices
    4. Under Non-Plug and Play Drivers right-click on Beep and select Properties
    5. Under Driver tab in Startup field select Disabled
    6. Restart (you weren’t expecting that, were you? ;) )
    7. Enjoy your beep-free computer!

ÍGY NEM KAPCSOL KI!
  • Bandi 18
    Lehet hogy oda már egy combosabb táp kell, hiába jó minőségű.