64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
norec666 #47803 Sziasztok!
Lenne egy kis problémám. Egyik napról a másikra a játékok elkezdtek *%akodni úgy hogy elkezd mindenféle szín ugrálni annyira hogy nem látni semmit. Próbáltam más vga-val, alaplapival is de mindegyiknél ugyanaz a szitu. Van néhány játék ami normálisan megy de vannak olyanok is amikkel egy darabig lehet tólni aztán szintén szétmegy a kép. Az Xp reinstall meg a format C sem segített. Ha van valami ötletetek akkor légyszi írjátok meg. Előre is köszönöm. -
inviciblealex #47802 please* -
inviciblealex #47801 lease plug in C-Media 6501 sound, ezt írja ki a gép mikor az alaplap lemezéröl telepíteni akarom a drivert -
#47800 na igen... azt én is... de, vhogy 1ik sem jó... usb eszköz akkor sem lett jó :I -
#47799 Lol, beirom a googlebe a tipusát és több tucat találat. És akkor az MSI honlapját még nem is próbáltam. -
#47798 winfast xp 2000-es tv tuner. bibi van vele, leszedtük a driverét, és kiírja hogy video capture nincs vagy mi.
tudtok segíteni? felvan telepítve minden, meg felismeri a gépis csak valamiért nemjó -
#47797 hali! vki tudna dobni egy linket msi kt6 delta-fisr léchez chipset drivert? me nem működik az usb-k azt gondolom az a baja...
előre is köszi! :) -
#47796 Ciao srácok, valaki pls help! :)
Van két gép routerrel csatlakoznak az ADSL hálozathoz. Az én gépemen semmi gebasz nincs, müködik minden ahogy kell.
A másik gépen nem müxik az IE6-7-8 egyik sem, default beállitásokkal, olyanokkal mint az enyém, sehogyan sem. A másik gáz az, hogy az Outlook express sem megy. Ennek ellenére a gép csatlakozva van a helyi hálozatra, az internetre is a vezérlőpult alapján, sőt, a Firefox is tökéletesen müködik rajta, és az msn sem kifogásol semmit. Az IE viszont baszik müködni.
Itt van pontosan mit is ir ki:
Szóval ha valaki tudna segíteni, hogy mi a hiba, azt nagyon megköszönném, mert fontos lenne, thx
-
#47795 Lol,a hangszóró bugyborékoló hangot ad ki:D Szól rendesen amúgy,de vicces:D -
Jeti2 #47794 Ha a dvd-írót átrakom másik sata portra,akkor ugye nem kell utána állítgatni?Mert dvdíró elromlott,azután kiprübálom,hogy ha másik tápra rakom,meg sata portra,akkor működik-e. -
drbob #47793 vagy inkább a GIMP, mert még ingyenes is ;) -
#47792 photoshop. -
miki10 #47791 sziasztok!
valaki tudna mondani egy olyan képszerkeztő programot hogy például azt lehesen vele csinálni hogy, van egy kutya egy képen és azt ugy meg szerkezteni hogy mondjuk a holdon legyen a kutya.
nem tudtok ilyen hasonlo képszerkesztő programot? -
hpnx9020 #47790 Hello.Kis segítség kellene.Van egy asztali DVD író-felvevő (Sony rdr gx 220)Tegnap volt egy-két áramingadozás azóta se kép se hang.A kijelzőn welcome felirat és kész.Valakinek valami értelmes ötlete? -
#47789 nem sértettél meg:) csak elmondtam a véleményem lány vagyok nagy a szám:P de köszönöm h segítesz:) -
#47788 Hardverileg nem értesz annyira hozzá, úgy értettem. Bocs, nem akartalak megsérteni. -
#47787 de mondhatom úgy is h szoftverileg értem inkább nem hardvareileg.. és életembe most csinálom így egyedül és azért kérdezek sok butaságot. Mert idáig rábíztam az "informatikusokra" és... nem volt szerencsém.. -
#47786 Hát ez nem teljesen igaz mert értek hozzá:) És igen tudok rendszert telepíteni egyedül... és igen az asus honlapjáról szoktam leszedni mindent drivert ami kell hozzá.. és csak azért kérdezem minden idióta kérdést meg sokszor mert nem akarok semmit se elcseszni. Nem tudom melyik kérdésem volt ennyire láma.. h már nem is értek egyből hozzá xD de nem baj:) mindenkinek meg lehet a véleménye. Igen úgy nem értek hozzá mint ti biztos de azért nem vagyok elveszett és tudok tanulni:) -
#47785 Sztem meg inkább vigye el egy normálisabb számítógép szervizbe. Többet ér vele, mint ha hozzáértés nélkül belekontárkodik (Csibusz nem megsérteni akarlak vele, de nem értesz nagyon hozzá, ahogy látom). Igaz belekerül plusz néhány ezerbe, de legalább remélhetőleg biztosan jó lesz. -
#47784 "...nem informatikus..."
-
#47783 mielőtt bármit is cserélnél a gépedbe érdemes lenne odadni valakinek aki(nem informatikus! attól mentsen meg az ég!) megtudná egyértelműen állapítani mi a baja van.
mert a végén tényleg lessz egy teljesen új géped:)
neked elég csak az alaplap legfrissebb drivereit letöltened a gyártó honlapjáról: download/driver support/kikeresed azt a tipust ami neked van pl: p5e3 delux stb.../kiválasztod hogy milyen oprendszered van/milyen öszetevőket akarsz letölteni.
ha ez amit írtam nem lenne világos, akkor ne álj neki egyedül újrarakni a rendszert... -
#47782 még azon gondolkoztam, hogy az alaplapom nem lehet rossz ugye? mert be... ha vennék vidikarit meg procit meg minden és a végén az lenne a rossz.. őőőő rendszertelepítés majd kell ha új alkatrészeket teszek bele? és ami fontos driver pl procihoz vagy valami mert nekem asszem van enyémhez.. azt honnan szerezzem majd be? -
#47781 az mitöl lehet hogy pl játék közben ha nyomom a voice chatet vagy ventrin beszélek valakivel, akkor belehallatszik a játék a mikrofonba, fülessel nyomom de elég erősen belehallatszódik, sőt nem is belehallatszódik mert ki lehet kapcsolni a mikrofot, ha kikapcsolom akkor is hallják azt amit én hallok -
#47780 Azt meg lehet csinálni,hogy a házimozit rákötöm a gépre,és azon hallgatok zenét,illetve a gép hangjai is abból szólnak?Az egészet kötném rá kompletten,mert egyik hangszórón sem tudom a hangerőt állítani,és nem akarok mindig kilépni programból,ha úgy érzem hangos. -
#47779 őőő meg az, hogy elég neki az hütű? mert ha azon múlik veszek neki egyet? -
#47778 akkor veszem a 6000 és rárakom a hűtőt:) őő az könnyű? xD segítsetek:) -
slav3r #47777 adblock plus plugin firefoxhoz?
http://sumo.4242.hu/archive/firefox/filters.txt
hozzáadod ezt a filtert...szerintem megoldja a problémád -
#47776 Sziasztok! Nekem egy olyan problémám van,hogy amikor megnyitom a mozillát,utána egyből kb 2 percenként feljön egy Internet Explorer-es ablak,ami mindenféle reklámokat mutogat nekem,meg nyerj ezt-azt. Nagyon idegesítő,hogyan tudnám ezt letiltani? -
#47775 Sztem inkább 6000+ ot, és rá a 3800+ hűtőjét. -
#47774 2 magos Phenom. Lapod nem tamogatja. Vagy veszel OEM 6000+ -t es hasznalod a 3800+ kuleret, vagy veszel ilyet: link, es tuningolod 3 GHz-ra. -
#47773 Az már fel van téve -
Apocalipto #47772 Legfrisebb vidkari drivert nem ártana felrakni -
#47771 Hello!
Még mindig swappolnak a játékok! Feltettem a Win 7-et,friss formatált a vinyóm,és még mindig swappolnak,akadoznak a játékok! Régebben nem volt ilyen problémám! Mi lehet a baj,talán a vinyó nem bírja? -
#47770 ez nem 6000.. de ez jó? http://ipon.hu/webshop/product/amd_athlon_64_x2_7750_am2_box/39697
ez milyen? -
#47769 őő dobozos kéne:S de amúgy ez a 6000+ is jó akkor nem? -
BIZ0906 #47768 pl: itt vagy itt. -
#47767 és Proci? amd ben dupla magos ami még jó a alaplapomhoz.. 5200+ van .. vagy van még 6000.. de azt nem találtam seholse:S szóval valaki egy linket és segistséggel plz -
#47766 4670 az jó VGA, de 512-es is elég, 1 gb-ot úgysem használ. -
#47765 Őő. na igen.. a vga: Gigabyte Ati Radeon HD 4670 1 gb
proci: nem tudom ebbe kéne segiteni:)
procihoz mégegyszer: alaplap:m2n am(sima nem plusszos) -
#47764 Hát én most arra gondoltam, h veszel 1 szem CD-t, amire kiírod, amit Bandi mondott. :) Amúgy ha az alaplapod marad, akkor 40-ből ki tudsz hozni új procit meg VGA-t is persze, meg még pluszba 1 giga ramot pl.