64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#47843 igen egyikrol sem megy. -
Apocalipto #47842 Próbáltad a többi szerverről is letölteni? -
#47841 javitom..nem tamogattt VPU=CPU :)* -
#47840 Helo van 1 kis gondom..nemtudom frissiteni a biost masik gepembe ezt a hibat irja ki XP alatt is.
Az lehet a gond,h egy az alaplap altal elvileg nem tamogatott VPU van bent? Egy Celeron D 346 XD ugyanis jovoheten jon ebbe a gepbe egy E6550 gondoltam felfrissitom a beta biost egy veglegesre.De igy...
-
#47839 Ezt jól meg aszontam!
Tehát:*ha minden igaz,akkor ez kell neked! :D -
#47838 Igen. 4GB DDR2.
Cowie:ezzel ha minden igaz,akkor ez kell neked. (lentebb kis piros betűkkel van,hogy letöltés) -
#47837 Sziasztok!
A következő probléma megoldására keresek megoldást:
Unokatesóm sikeresen letörölte a gépéről (delete) a Windos Live Messenger nevű csodát. Amikor újra akarta telepíteni akkor természetesen azt írta a telepítő hogy már fent van. Na most én már próbálkoztam kézzel törölni az összes erre a program utaló mappát és file-t és a reg. adatbázisból is töröltem (system mechanik pro-val) a rá vonatkozó bejegyzéseket, de a felvázolt probléma továbbra is megmaradt. Van valakinek valami ötlete, hogy ezt hogy lehet kiirtani?
-
#47836 Van 4 giga ram a gépben? Ha nincs akkor felesleges a 64 bites oprendszer, ha van akkor meg ajánlott és a sima XP nem fogja látni mind -
#47835 Köszi szépen,neked is Met. Win7-em már volt,de volt pár játék,ami nem indult el. Főleg OpenGL motort használók köréből. Azért köszi,ha mégsem válik be,akkor megy vissza a jó kis XP SP3. -
amdopteron #47834 olyan olcsó hangkártyát mondjon nekem vki 5.1es amihez van vista 64bit driver a gyári honlapján nem pedig vmi tákolt szar...na hallo köszi -
#47833 Nekem Vista Ultimate 64 bit van és nem találkoztam instabilítással, a drivereket nem tudom, de szerintem win7-hez kevesebb drivert találsz majd.
Plusz, nem végleges oprendszer, márciusig használható stbstbstb -
#47832 win7et rakjál fel!
igen, magyar marad, de win7et rakjál fel! -
#47831 Sziasztok! Most készülök feltelepíteni egy Windows Vista Ultimate 64bit,MAGYAR Op. rendszert,de nem rég olvastam,hogy nagyon instabil és kevés hozzá a driver (SP1-ről van szó). Igaz ez?
A másik kérdésem pedig az,hogy most ugye magyar,de csak SP1. Ha akarom majd frissíteni,HA KELL ESETLEG,akkor ugyanúgy magyar marad? Előre is köszönöm a válaszokat. -
#47830 Sziasztok!
Most hoztam haza gépem egy számítógép szerelő boltból,ujra formázták a vinyót,ujra tették az xp-m,aztmondták nicns hardwer hibám.
De a játékok még mindig swappolnak,kb 5 másodpercenként beakad 1 másodpercre...
Mi okozhatja ezt a problémát? -
#47829 Nem, de távoli asztallal vagy VNCvel tudod vezérelni. -
#47828 erre én is kiváncsi lennék. -
Noodlee #47827 Nem tudom, hogy milyen windowsod van, de a hiba üzenetből kiragadtam a "0x78181e4c" részt, és a gugli CSAK japó oldalakat dobott ki, japánul meg nem tudok :P -
#47826 Próbáltam csökkentett módban vírust írtani, meg hasonlókat, de most mikor bejön az xp, pár másodperc múlva magától leáll...
ekrn.exe ha jól láttam a nod32 mappájában van. Nem lehet, hogy ha letörlöm a nod32-t, akkor javul a helyzet?
A pech, hogy ez egy laptop és a dvd író/olvasó sajnos nem megy, ezért lenne jó elkerülni valahogy az xp újrarakását, legalább annyira, hogy működjön valamennyire... -
pirate001 #47825 Üdvözletem!
Olyan problémával küzdök, hogy egy játék indítása során a gép kék háttérrel kiírta hogy a windows leáll, mert az nv4_disp.dll file végtelen ciklusba került. Próbáltam már számtalanszor lecserélni a videó drivert, de nem engedi telepíteni arra hivatkozva, hogy a rendszer nem változott. Hallottam olyan megoldásról is, hogy frissítsem a biost. Szerintetek mi lehet a probléma valós gyökere?
Rendszer adatok:
CPU típusa Intel Pentium 4, 3200 MHz (16 x 200)
Alaplap neve Abit IS7-G (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit
LAN, IEEE-1394)
Videokártya nVIDIA GeForce 6800 (Gigabyte GV-N68)
Hangkártya Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3]
Lemezes meghajtó WDC WD800AB-00CBA1 (74 GB, IDE)
Lemezes meghajtó SAMSUNG HD321KJ (298 GB, IDE)
Optikai meghajtó HL-DT-ST DVD-ROM GDR8161B (16x/48x DVD-ROM)
Optikai meghajtó PIONEER DVD-RW DVR-112D
Memória
DIMM2: Mosel 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz)
(2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz)
DIMM2: Mosel 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz)
(2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz)
-
#47824 Üdv
Engem az érdekelne hogyha 2 gép helyi hálózatra van kötve akkor arra van-e lehetőség hogy a gyengébb gép bizonyos programok futtatását ne csak a másik gép vinyójáról futtassa, de annak a gépnek az erőforrásait használja? Nem tudom érthető-e amit írok. Előre is köszi! -
#47823 XP újratelepítés, memória/vinyó ellenőrzés. -
#47822 Valakinek van tippje, mi lehet ez?
A gép gondolt egyet, leállt, kék képernyő, hogy a számítógép károsodása elkerülése miatt kikapcsolta a gépet. Mikor újraindítom, akkor valamilyen hibaüzenet fogad, amit el akar küldeni, itt lehet választani, hogy küldje a hibajelentést, vagy sem. Itt az Xp-ről hadovált valamit a megjelenő ablakban, nagyon hosszan, utána bejön ez a hibaüzenet, ha ezt bezárom, akkor még pár error-t kiír különböző programokra és ismét leáll...Csökkentett módban is előjön a hiba, de ha nem zárom be, akkor valameddig működik még...
-
Lacko86 #47821 Logitech quickcam messenger webkamerát valakinek esetleg sikerült müködésre bírni windows 7 alatt? feltelepitem a progit hozzá de azt jelzi hogy nincs csatlakoztatva. viszont az eszközök között látja a webkamerát. -
BIZ0906 #47820 Ez remélem működik. -
#47819 hirtelen nemtudom, hogy hova írjam de ez a topik van kéznél remélem elfér.
Valaki tudna linkelni nekem firefoxhozegy youtube toolbar-t? -
#47818 htx -
#47817 CPU-Z, Everest -
#47816 hol tudom megnézni hány mhz a ramom? -
gregtom6 #47815 Hy mindenki!
Eltűnt az egyik ismerősöm Panasonic SDR-H40 kamerájának 2 vezetéke. Honnan tudnám azt a 2 vezetéket megrendelni? -
Noodlee #47814 Ha a színek szarakodnak, akkor vagy a monitorod haldoklik, vagy a kábeled. Ezek szoktak az általános tünetek lenni. -
#47813 BIOS-ban én még nem láttam ilyen opciót. -
Lacko86 #47812 bioszból ilyet nem lehet megoldani? csak a lehuzogatós módszer van? -
#47811 Akkor csak simán visszadugja, ha valami gond van. -
Apocalipto #47810 Én nem kapcsolnám ki. Az 1 pittyegés azt jelzi hogy minden rendben. Hiba esetén minden pittyegésnek megvan a maga jelentése hogy mit akar üzenni a gép. -
#47809 Lehúzod a speakert az alaplapról. -
Lacko86 #47808 hali!
meg lehet valahogy oldani, hogy amikor bekapcsolom a gépet ne pittyegjen egyet? -
#47807 google? -
dakobacsi #47806 Helló! Vettem outletből egy LG Flatron w2252tq monitort.
Szükségem lenne a használatijára,ha tud,kérem segítsen valaki!!! Ezért volt a 22" csak 29 ezer.....
Hali! Dákó -
czuppi #47805 Sziasztok!
Nem igazán tudom hová írjam, ide küldöm. Egy ismerősömnek e-mailt próbálok küldeni (citromos, freemailes, gmailes fiókból is) de folyamatosan mailer deamon hibaüzenetet kapok. Hiába küldöm két különböző e-mail címre neki (citromos, freemailes), akármelyik címemről. Mindig a citrom küldi a hibaüzentet. Szokásos szöveg után azt írja: "mail is looping" na ezt nem tudom mit jelent. Ha valaki okosabb felvilágosítana megköszönném:) -
Apocalipto #47804 Lehet memória hiba