64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#47883 Az a q-tech is azért ment tönkre mert silány a minősége. Ha meg most rádugod ezt a 300-as kakit és nem bírja, akkor az egész géped elszállhat. TÁPON NEM SZABAD SPÓROLNI. -
dav1d #47882 De a mostani Q-Tec és nagy valószínűséggel hibás mig ez a Maxpower álítólag ki lett probálva. Jó tudom szerezzek be egy újat de (neekem) nem megy olyan könnmyen... -
#47881 Akkor ne kísértsd a sorsot :D -
dav1d #47880 MAXPOWER szóval nem egy nagy márka -
dav1d #47879 hát erre most nincs lehetőségem -
#47878 Attól függ milyen márkájú a táp. Elvileg el kell bírnia egy minőségi tápnak. -
Apocalipto #47877 Én megnézném egy 400assal is -
dav1d #47876 350Wattos tápom (erre gyanakszom) néha csinál olyat hogy véletlenszerűen leállítja a gépet és csak az áramtalanítás után lehetséges elindítani. Szereztem egy 300Wattos tápot (még nem próbáltam ki hogy azzal megszűnik- e a hiba). Kérdés az hogy a 300Wattos táp elegendő lesz e az alábbi konfignak és hogy észre veszek-e valamilyen teljesítmény különbséget a táp miatt, konfigom a következő:
alaplap: Asus P4 S800
proci: Pentium 4 HT 3000MHZ
memoria: 768MB RAM
videokari: Pixelview Geforce 5600 128MB
tár: 1 darab (+1 de jelen pillantban lehuzva) 80Gb-os winchester
megjegyzés: Tudom régi konfig de több gép is van a családban. -
#47875 bocsi dupla hszért.. de még azt meg szeretném kérdezni, hogy ez a VGA mód ez mit fed?mert így működik a monitor. -
#47874 hát igen erre én is gondoltam, csak icipicikét komplikáltabb xD -
#47873 Kérd el addig vki ismerősöd monitorját, míg beállítasz egy kisebb felbontást. :) -
#47872 Helloka:D A jóiszen igencsak ver engem most a monitor szart be.. és a legjobb h csak egy 15 colos monitort találtam itthon.. xD és a másik monitornál nagyobb felbontás volt.. és hát azt meg nem bírja ez.. és h tudom beállítani, valahogy rendszeren kívül? a felbontást? próbáltam csökkentett módba nem jó.. most bent vagyok a VGA módban.. ez nem is tudom mi.. de itt legalább tudok már írni.. meg beállítottam egy 1024es felbontást.. de gondolom ha újraindítom megint nem lesz yoo -
#47871 Miafene most megy:)
Mar fentis van az F9-es bios:O
Nagyon koszonom mindenkinek a segitseget:)...mar csak az uj proci kene bele:D -
#47870 És A-ra vagy B-re teszi a pendriveot. -
#47869 próbáltam,semmi :( -
#47868 Sziasztok! Öcsém a gépére rákötötte a minihifimnek a "hangfalait", az asztalon tárolja őket, de pl a monitor mellett lévő bezavarja a monitort, gondolom a hangszóróba lévő mágnes miatt. A másik meg közvetlenül a gép mellett van. Abba tehet valami kárt vagy inkább azt is tegyük messzebb? -
#47867 nyomni:D..nyomtam F9-et aszem v mit es csak FLOPY A ES B van ott.
Q-flash...aszem beszerzek 1 floppyt inkabb -
#47866 Nem is bootolni kell, Q-flash vagy mi a pöcs, EZ-Flash (asszem asusnal hívják így). Valamit nyomni kell indításnál de már nem emlékszem hogy mit. :D -
#47865 próbáld win95/98 kompatibilitással -
Ezvan csak rajta igy megprobalom meg1szer bootolni:) -
#47863 hat nekem itt akk valami gebasz van...mert egyszeruen nem bootol rola -
#47862 hat igen ezvan:S...egyszeruen semmitsem tudok csinalni.es meghozza ez a beta bios eleg bugos vanhogy felse ismeri az ide cuccokat:S -
#47861 sziasztok!
leszedtem a carmageddon 2-t,mert egy kis nosztalgiára vágytam,de nem sikerül elindítani.. :( XP van a gépemen,és egyszerűen nem sikerül a régebbi játékokat elindítani..a SWAT3-at is tolnám,szintén nem egy mai darab,de az sem indul el.. :( tudnátok segíteni? -
#47860 Nem rég frissítettem egy Ep35-DS3at pendriveról, amiben még floppy sem volt ne idegesíts már. :)
Annyi a lényeg, hogy a pendriveot nem szabad elosztóba, hosszabítóba, stb dugni, legalábbis nekem csak úgy ment hogy közvetlen, hátulra lett bedugva a lapba. -
#47859 az gázos :S
mindenhol csak az exe van fenn ahogy néztem, programmal meg se letölteni semmit nem tudsz csinállni? -
#47858 mert nemlehet..mar porbaltam:S...van az a q-flash vagy mi a biosban azzal csak floppyn keresztul enged...aztan probaltam ugyis,h bootolom usb-rol,cd-rol de nemment:S -
#47857 És mi a rákért nem biosból frissíted pendriveról vagy cdről?:D -
#47856 csak ezzel az a baj,h nem bin-ben van:S..es nincs flopym,h felbootoljam.
fajltipus F9..a giga progival csak bin,rom tipusokat lehet flash-elni:S -
#47855 ezt írtam az elöbb énis, simán megtalálod a gigabyte oldalán -
#47854 sziasztok!kéne egy kis segítség!
MP3 Firmware.Hol a hiba?
frissíteni akartam az mp3 lejátszómat, de totál elakadtam.A lejátszót,mint hardvert felismeri a gép(ki is írja:új hardver,illesztőprogram O.K.,de meghajtóként nem észleli.
az mp3 szoftverét újra felraktam /törlés után/ az rendben.
mit csináljak?
a firmware-s ablakikg eljutok,ott arra megyek h.Import firmware,ide elvileg az egyik cd-n levő fájlt kell beilleszteni ami .bin formátumú kéne h.legyen.csakhogy nekem ami a cédén van az nem .bin,hanem semmilyen formátum nincs a végén.(de WINDOWS MEDIA PLAYERben akarja megnyitni,persze nem sikerül.)
én odaírtam a végére a .bin-t,(átneveztem),mivel ezt írja a használati utasítás...erre kiírja h.NINCS engedélyem a megnyitásra,kérjek engedélyt a rendszergazdától,vagy a fájl tulajdonosától!!???mi van????
szóval a firmware frissítésig el se jutok..hol a hiba???
és miért nem jelenik meg meghajtóként az USB(mp3),ha a hardvert észleli a gép??
bocs h.ilyen bonyolult,de régóta próbálkozom.
-
#47853 Megvan a megoldas kellene az F9-es bios bin-ben.
Akinek van P35 ds3l rev2.0-as lapja es felrakta mar az F9-es biost pls mentse le nekem a gigabyte progival binbe -
#47852 HELLÓÓÓÓBELLÓÓÓ!
Meg tudjja valaki mondani hogy miért nem áll mindíg le a windózom?van hogy csak kiírja hogy Windóz leáll...csak az a baj hogy fél óra múlva is ezt írja ki...persze ezt csak 10 esetből kb 2x csinállja de akkoris idegesítő...valami megoldás sesetleg? -
Noodlee #47851 A WMV kiterjesztés, az pont a windows media player kiterjesztése.
Akkor neked valami codek problémád lehet. Frissíts codeket. -
miki10 #47850 vagy tud valaki egy jó megbizható tv tunerhez programot? -
miki10 #47849 WMV fájl -
#47848 Sziasztok!
Van egy Dell Latitude D600-as laptopom, ami már idegesítően lassú...
1.7-es intel pentium m proci van benne, de a dell honlapja szerint gyárilag egy 1.6os centrinoval(bár a centriono és az m azt hiszem ugyan az...:)) került forgalomba. 512 ram, és egy Hitachi(azthiszem)/40gb/5400rpm hdd recseg benne, sajnos szó szerint. A procicsere miatt vagyok gondban, lehet, hogy komolyabb baja volt a gépnek, és nem 100%os minden benne. Emiatt történhet lassulás?
Ram bővítés, esetleg egy jobb hdd, javíthat a helyzeten? -
#47847 próbáld meg h letöltöd és manuálisan rakod a programba, hátha úgy megy -
Noodlee #47846 Milyen kiterjesztése van a filenak a C:/tv könyvtárban?
Úgy néz ki, hogy a media player nem ismeri azt a kiterjesztést. -
miki10 #47845 Sziasztok!!
nekem van egy tv tunerem és egy program amit adtak hozzá és az lenne a problémám hogy amit fel veszek azzal a programmal videot a tv tuneröl és ugy van beállitva hogy a felvett videot a C:/tv videok mappába mentse
amikor felvette és el is mentete akkor azzal a prograammal meg is tudom nézni amit fel vettem de ha leszeretném írni dvd-re vaagy csak windows media playerel szeretném elinditani akkor nem tudom mert a C:/tv videok mappába nincs semmi.
nem tudjátok hogy mit lehetne csinálnihogy ki tudjam írni dvd-re?
a program neve TV expert
elöre kösz! -
Apocalipto #47844 Tűzfalon át van engedve? Lehet a giga szerverei szrakodnak