64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Bandi 18
    Az a q-tech is azért ment tönkre mert silány a minősége. Ha meg most rádugod ezt a 300-as kakit és nem bírja, akkor az egész géped elszállhat. TÁPON NEM SZABAD SPÓROLNI.
  • dav1d
    De a mostani Q-Tec és nagy valószínűséggel hibás mig ez a Maxpower álítólag ki lett probálva. Jó tudom szerezzek be egy újat de (neekem) nem megy olyan könnmyen...
  • Bandi 18
    Akkor ne kísértsd a sorsot :D
  • dav1d
    MAXPOWER szóval nem egy nagy márka
  • dav1d
    hát erre most nincs lehetőségem
  • Bandi 18
    Attól függ milyen márkájú a táp. Elvileg el kell bírnia egy minőségi tápnak.
  • Apocalipto
    Én megnézném egy 400assal is
  • dav1d
    350Wattos tápom (erre gyanakszom) néha csinál olyat hogy véletlenszerűen leállítja a gépet és csak az áramtalanítás után lehetséges elindítani. Szereztem egy 300Wattos tápot (még nem próbáltam ki hogy azzal megszűnik- e a hiba). Kérdés az hogy a 300Wattos táp elegendő lesz e az alábbi konfignak és hogy észre veszek-e valamilyen teljesítmény különbséget a táp miatt, konfigom a következő:

alaplap: Asus P4 S800
    proci: Pentium 4 HT 3000MHZ
    memoria: 768MB RAM
    videokari: Pixelview Geforce 5600 128MB
    tár: 1 darab (+1 de jelen pillantban lehuzva) 80Gb-os winchester

megjegyzés: Tudom régi konfig de több gép is van a családban.
  • Csibusz
    bocsi dupla hszért.. de még azt meg szeretném kérdezni, hogy ez a VGA mód ez mit fed?mert így működik a monitor.
  • Csibusz
    hát igen erre én is gondoltam, csak icipicikét komplikáltabb xD
  • Lacee86
    Kérd el addig vki ismerősöd monitorját, míg beállítasz egy kisebb felbontást. :)
  • Csibusz
    Helloka:D A jóiszen igencsak ver engem most a monitor szart be.. és a legjobb h csak egy 15 colos monitort találtam itthon.. xD és a másik monitornál nagyobb felbontás volt.. és hát azt meg nem bírja ez.. és h tudom beállítani, valahogy rendszeren kívül? a felbontást? próbáltam csökkentett módba nem jó.. most bent vagyok a VGA módban.. ez nem is tudom mi.. de itt legalább tudok már írni.. meg beállítottam egy 1024es felbontást.. de gondolom ha újraindítom megint nem lesz yoo
  • Barny
    Miafene most megy:)
    Mar fentis van az F9-es bios:O
    Nagyon koszonom mindenkinek a segitseget:)...mar csak az uj proci kene bele:D
  • [HUN]FaTaL
    És A-ra vagy B-re teszi a pendriveot.
  • greg benz
    próbáltam,semmi :(
  • fery02
    Sziasztok! Öcsém a gépére rákötötte a minihifimnek a "hangfalait", az asztalon tárolja őket, de pl a monitor mellett lévő bezavarja a monitort, gondolom a hangszóróba lévő mágnes miatt. A másik meg közvetlenül a gép mellett van. Abba tehet valami kárt vagy inkább azt is tegyük messzebb?
  • Barny
    nyomni:D..nyomtam F9-et aszem v mit es csak FLOPY A ES B van ott.
    Q-flash...aszem beszerzek 1 floppyt inkabb
  • [HUN]FaTaL
    Nem is bootolni kell, Q-flash vagy mi a pöcs, EZ-Flash (asszem asusnal hívják így). Valamit nyomni kell indításnál de már nem emlékszem hogy mit. :D
  • MR ME
    próbáld win95/98 kompatibilitással
  • Barny

Ezvan csak rajta igy megprobalom meg1szer bootolni:)
  • Barny
    hat nekem itt akk valami gebasz van...mert egyszeruen nem bootol rola
  • Barny
    hat igen ezvan:S...egyszeruen semmitsem tudok csinalni.es meghozza ez a beta bios eleg bugos vanhogy felse ismeri az ide cuccokat:S
  • greg benz
    sziasztok!

leszedtem a carmageddon 2-t,mert egy kis nosztalgiára vágytam,de nem sikerül elindítani.. :( XP van a gépemen,és egyszerűen nem sikerül a régebbi játékokat elindítani..a SWAT3-at is tolnám,szintén nem egy mai darab,de az sem indul el.. :( tudnátok segíteni?
  • [HUN]FaTaL
    Nem rég frissítettem egy Ep35-DS3at pendriveról, amiben még floppy sem volt ne idegesíts már. :)

Annyi a lényeg, hogy a pendriveot nem szabad elosztóba, hosszabítóba, stb dugni, legalábbis nekem csak úgy ment hogy közvetlen, hátulra lett bedugva a lapba.
  • MR ME
    az gázos :S
    mindenhol csak az exe van fenn ahogy néztem, programmal meg se letölteni semmit nem tudsz csinállni?
  • Barny
    mert nemlehet..mar porbaltam:S...van az a q-flash vagy mi a biosban azzal csak floppyn keresztul enged...aztan probaltam ugyis,h bootolom usb-rol,cd-rol de nemment:S
  • [HUN]FaTaL
    És mi a rákért nem biosból frissíted pendriveról vagy cdről?:D
  • Barny
    csak ezzel az a baj,h nem bin-ben van:S..es nincs flopym,h felbootoljam.
    fajltipus F9..a giga progival csak bin,rom tipusokat lehet flash-elni:S
  • MR ME
    ezt írtam az elöbb énis, simán megtalálod a gigabyte oldalán
  • cocoa
    sziasztok!kéne egy kis segítség!
    MP3 Firmware.Hol a hiba?

frissíteni akartam az mp3 lejátszómat, de totál elakadtam.A lejátszót,mint hardvert felismeri a gép(ki is írja:új hardver,illesztőprogram O.K.,de meghajtóként nem észleli.

az mp3 szoftverét újra felraktam /törlés után/ az rendben.
    mit csináljak?

a firmware-s ablakikg eljutok,ott arra megyek h.Import firmware,ide elvileg az egyik cd-n levő fájlt kell beilleszteni ami .bin formátumú kéne h.legyen.csakhogy nekem ami a cédén van az nem .bin,hanem semmilyen formátum nincs a végén.(de WINDOWS MEDIA PLAYERben akarja megnyitni,persze nem sikerül.)

én odaírtam a végére a .bin-t,(átneveztem),mivel ezt írja a használati utasítás...erre kiírja h.NINCS engedélyem a megnyitásra,kérjek engedélyt a rendszergazdától,vagy a fájl tulajdonosától!!???mi van????

szóval a firmware frissítésig el se jutok..hol a hiba???

és miért nem jelenik meg meghajtóként az USB(mp3),ha a hardvert észleli a gép??

bocs h.ilyen bonyolult,de régóta próbálkozom.
  • Barny
    Megvan a megoldas kellene az F9-es bios bin-ben.
    Akinek van P35 ds3l rev2.0-as lapja es felrakta mar az F9-es biost pls mentse le nekem a gigabyte progival binbe
  • alcotb
    HELLÓÓÓÓBELLÓÓÓ!
    Meg tudjja valaki mondani hogy miért nem áll mindíg le a windózom?van hogy csak kiírja hogy Windóz leáll...csak az a baj hogy fél óra múlva is ezt írja ki...persze ezt csak 10 esetből kb 2x csinállja de akkoris idegesítő...valami megoldás sesetleg?
  • Noodlee
    A WMV kiterjesztés, az pont a windows media player kiterjesztése.
    Akkor neked valami codek problémád lehet. Frissíts codeket.
  • miki10
    vagy tud valaki egy jó megbizható tv tunerhez programot?
  • miki10
    WMV fájl
  • S2000
    Sziasztok!

Van egy Dell Latitude D600-as laptopom, ami már idegesítően lassú...
    1.7-es intel pentium m proci van benne, de a dell honlapja szerint gyárilag egy 1.6os centrinoval(bár a centriono és az m azt hiszem ugyan az...:)) került forgalomba. 512 ram, és egy Hitachi(azthiszem)/40gb/5400rpm hdd recseg benne, sajnos szó szerint. A procicsere miatt vagyok gondban, lehet, hogy komolyabb baja volt a gépnek, és nem 100%os minden benne. Emiatt történhet lassulás?
    Ram bővítés, esetleg egy jobb hdd, javíthat a helyzeten?
  • MR ME
    próbáld meg h letöltöd és manuálisan rakod a programba, hátha úgy megy
  • Noodlee
    Milyen kiterjesztése van a filenak a C:/tv könyvtárban?
    Úgy néz ki, hogy a media player nem ismeri azt a kiterjesztést.
  • miki10
    Sziasztok!!

nekem van egy tv tunerem és egy program amit adtak hozzá és az lenne a problémám hogy amit fel veszek azzal a programmal videot a tv tuneröl és ugy van beállitva hogy a felvett videot a C:/tv videok mappába mentse
    amikor felvette és el is mentete akkor azzal a prograammal meg is tudom nézni amit fel vettem de ha leszeretném írni dvd-re vaagy csak windows media playerel szeretném elinditani akkor nem tudom mert a C:/tv videok mappába nincs semmi.

nem tudjátok hogy mit lehetne csinálnihogy ki tudjam írni dvd-re?

a program neve TV expert

elöre kösz!
  • Apocalipto
    Tűzfalon át van engedve? Lehet a giga szerverei szrakodnak