64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#48083 Indafotó -
#48082 ok thx:) -
bleky74 #48081 Van 1 dimarson dmp-376-om bis frisitéskor megált.
Nincs valakinek ötlete hogy lehetne életet lehelni bele?
Minden megoldás érdekel.
Elöre is köszi mindenkinek. -
#48080 90%ban? Mégis miért?:D Az összes inteles giga és asus lapon pl. AMI van. -
harcu #48079 Pont az a sípszó mondja meg, hogy mi a baja, lsd. google XXX bios beep codes. XXX a biosod típusa, 90%-ban Award. -
#48078 uff akk inkább kérek segítséget ez ügyben:)
nem szeretném elrontani az alig 1 hetes garis lapomat...... -
#48077 Ha elrontod vagy áramszünet van akkor de, egyébként nem. -
#48076 az újak tökéletesen mennek együt:)
a bios frissítés nem teheti tönkre a gépet??? -
#48075 Már mondtam egyszer hogy szedd ki a régi ramokat és tedd be csak az újakat és próbáld meg úgy. Frissíts BIOSt pl, nekem se indult el az alap BIOSsal ha bent volt az összes modul. -
#48074 még anyi kérdésem lenne a tisztelt forumtársaktol hogy az még mitöl lehet hogy nem hajlandó elindulni a 4giga?
a tápo kivül persze:)
jól vannak berakva a helyükre a ramok,efelöl semmi kétség!
1 hangos sípszóval elintéz az alaplap,és aztán semmi! -
#48073 egész jól körülírtad. vagy vga-t utánna tápot cserélj. -
mthrax #48072 Hi, A gépem egyszer csak nem adott képet, átdugtam a monitort az integrált vga-ra és bejött normálisan minden. Megmozgattam a kábeleket, ramokat video karit és restart: bejött a videókariról. Másnap megin nem akart menni, most is csak az alaplapi vga ról hajlandó video jelet küldeni. A biosban a pci exp. van beállítva elsődlegesnek, frissítettem a biost de semmi. GF 9600 gt passiv hűtéses, 450w asus táp ról megy asrock alivenf7g hd ready lapon. Már korábban is voltak intő jelek amikor a bootolásnál megállt a gép, ekkor lenyomtam a tápot vártam és visszakapcsolás után ment rendesen. Most ha bekapcsolom a gépet sokkal tovább "áll" a monitor is sötéten mintha keresné a pci karit és utána váltana az alaplapira át vagy nemtom....valakinek vmi ötlet? -
#48071 Az elsőt még nem láttam, a másodikat ismerem és használtam is csak azt nem tudtam mennyire megbízható. De ezek szerint jó. Köszönöm!
#48069 Most hogy mondtad kicsit szétnéztem rajta és tényleg. Mondjuk a regisztráció kicsit felidegesített de nem lényeg. :)..Neked is köszönöm! -
#48070 Egyik
Másik -
#48069 google -
#48068 Hali
Valaki tudna mondani egy megbízható képfeltöltő oldalt? -
#48067 Tennivalók:
1. telepíted az rtm ultimate verziót, angol vagy magyar, csak olyan rendszert lehet aktiválni amin még semmilyen aktivátor nem futott le
2. az uac csúszkát letolod alulra, majd restart (start menü/bevezetés/uac)
3. kihúzod az internetkapcsolat kábelt
4. a hazar's 7 aktivátort elindítod, felugrik 1 parancssor, nyomj entert, majd vársz kb fél percet, önálló restart lesz
5. restart után már aktiválva lesz a rendszer, ellenőrizd (számítógép jobb klikk/tulajdonságok)
keresd meg a hazar's 7 aktivátor most nincs időm rá sry -
#48066 hogyan tudok windows 7 ultimatet aktivalni? -
#48065 Én az Aviatort venném. -
Micsu #48064 saitek cyborg evo? -
#48063 Hi szerintetek melyik éri meg jobban egy saitek aviator vagy egy saitek cyborg evo? -
#48062 Addigra utoléri a hardver a szoftvert. Ugyanez volt a GTA3-mal is, istentelen gépigénye volt, aztán utolérte a vas a szoftvert, és korához képest a Vice Citynek és a San Andreasnak is sokkal kisebb gépigénye volt. -
#48061 reméljük :) -
#48060 Remélem azt már nem kúrják el ilyen Istentelen nagy gépigénnyel. Mert egyébként tény,hogy marha jó játék. -
#48059 gyönyörű... -
#48058 Pedig nincs valami gyenge géped. Vicc ez a játék. És valahol olvastam,hogy a következő részek is ezt a motort használják majd.... -
#48057 el is van bszva rendesen. én 1280x1024-ben gyári high-on (csuszkákat nem állítottam) tudok játszani, néha megakad 1-1 másodpercre, de van hogy leesik 10 fps alá. ezért csak medium-on játszok... -
#48056 ATI kártyával. Az nv-k memory leakesek, ezért nem mindegyikkel fut rendesen a szabályzást kikapcsolva. -
#48055 A GTA4-nek nem azért van akkora gépigénye,mert olyan brutálisan jó a grafika,hanem azért,mert elbaszták az egészet. Minden szabályzást kikapcsolva 256MB-os kártyával Mediumon-High-on,1280X1024-ben,35 látótávval játszok 25-30FPS-el. Ennyit erről. -
#48054 Akkor vegyél 1gbost és dobáld a pénzt az ablakon. :D
Nem jönnek ki gta4 szintű vram evő szarok, az alapjaiban elbaszott engine. -
gregtom6 #48053 Én gigabyte-osat akartam venni, az jó minőség. És 1 gb ddr3 meg sztem jobban megéri 17-ért, nem hinném, h 512-estől rosszabb, egy-két ezres már mind1, akkor legyen jó. Jönnek még sztem ki a jövőben gta4 szintű vram-evő állatok...
De akkor ezzel a procival is megéri ez a kari? Mert attól tartok, h ugyanúgy fog minden futni, mint 7600 GT-vel, a proci miatt... -
#48052 ne hasonlítgassuk már a 7600 GT-t egy hd4670-hez jó. :) szarrá alázza a hd4670. -
#48051 perszehogy jobb..kulonben enis csak 1280-as felbontast hasznalok no mind1
jo az a kartya megeri az arat nagyon,de aztan kesobb vehetnel hozza mindenkepp egy dual-os processzort.am jobban fog menni igyis 2szer legalabb mint 7600gt-vel
ja es 1gb meg felesleges inkabb 512-est. -
#48050 1GB RAM tök felesleges a 128bites karikra. Vegyél inkább 512es 3850et (MSI nagyon jó árban van) vagy 512es 4670et. -
gregtom6 #48049 Vagy 1280-as felbontásban van jobb kari, amit jobban megéri a procihoz, és jobb, mint a 7600 GT? -
gregtom6 #48048 Na, de akkor ha komolyan jobban fog menni, akkor végülis megéri 17-ért egy hd4670 1gb ddr3-al? -
#48047 attol sokkal:) -
gregtom6 #48046 de 1280-as felbontásban azért jobban fog menni, mint a 7600 GT? -
#48045 szarul fog menni,nem fogja kihajtani -
gregtom6 #48044 csak akkor veszek új procit, ha vagy az alaplap, v. a proci tönkremegy...