64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • RS
    Indafotó
    ok thx:)
  • bleky74
    Van 1 dimarson dmp-376-om bis frisitéskor megált.
    Nincs valakinek ötlete hogy lehetne életet lehelni bele?
    Minden megoldás érdekel.
    Elöre is köszi mindenkinek.
  • [HUN]FaTaL
    90%ban? Mégis miért?:D Az összes inteles giga és asus lapon pl. AMI van.
  • harcu
    Pont az a sípszó mondja meg, hogy mi a baja, lsd. google XXX bios beep codes. XXX a biosod típusa, 90%-ban Award.
    uff akk inkább kérek segítséget ez ügyben:)
    nem szeretném elrontani az alig 1 hetes garis lapomat......
  • [HUN]FaTaL
    Ha elrontod vagy áramszünet van akkor de, egyébként nem.
    az újak tökéletesen mennek együt:)
    a bios frissítés nem teheti tönkre a gépet???
  • [HUN]FaTaL
    Már mondtam egyszer hogy szedd ki a régi ramokat és tedd be csak az újakat és próbáld meg úgy. Frissíts BIOSt pl, nekem se indult el az alap BIOSsal ha bent volt az összes modul.
    még anyi kérdésem lenne a tisztelt forumtársaktol hogy az még mitöl lehet hogy nem hajlandó elindulni a 4giga?
    a tápo kivül persze:)
    jól vannak berakva a helyükre a ramok,efelöl semmi kétség!
    1 hangos sípszóval elintéz az alaplap,és aztán semmi!
  • duracellmumus
    egész jól körülírtad. vagy vga-t utánna tápot cserélj.
  • mthrax
    Hi, A gépem egyszer csak nem adott képet, átdugtam a monitort az integrált vga-ra és bejött normálisan minden. Megmozgattam a kábeleket, ramokat video karit és restart: bejött a videókariról. Másnap megin nem akart menni, most is csak az alaplapi vga ról hajlandó video jelet küldeni. A biosban a pci exp. van beállítva elsődlegesnek, frissítettem a biost de semmi. GF 9600 gt passiv hűtéses, 450w asus táp ról megy asrock alivenf7g hd ready lapon. Már korábban is voltak intő jelek amikor a bootolásnál megállt a gép, ekkor lenyomtam a tápot vártam és visszakapcsolás után ment rendesen. Most ha bekapcsolom a gépet sokkal tovább "áll" a monitor is sötéten mintha keresné a pci karit és utána váltana az alaplapira át vagy nemtom....valakinek vmi ötlet?
  • Bruk
    Az elsőt még nem láttam, a másodikat ismerem és használtam is csak azt nem tudtam mennyire megbízható. De ezek szerint jó. Köszönöm!

#48069 Most hogy mondtad kicsit szétnéztem rajta és tényleg. Mondjuk a regisztráció kicsit felidegesített de nem lényeg. :)..Neked is köszönöm!
  • belisz
    Egyik

Másik
  • pxxl
    google
  • Bruk
    Hali
    Valaki tudna mondani egy megbízható képfeltöltő oldalt?
  • pxxl
    Tennivalók:

1. telepíted az rtm ultimate verziót, angol vagy magyar, csak olyan rendszert lehet aktiválni amin még semmilyen aktivátor nem futott le

2. az uac csúszkát letolod alulra, majd restart (start menü/bevezetés/uac)

3. kihúzod az internetkapcsolat kábelt

4. a hazar's 7 aktivátort elindítod, felugrik 1 parancssor, nyomj entert, majd vársz kb fél percet, önálló restart lesz

5. restart után már aktiválva lesz a rendszer, ellenőrizd (számítógép jobb klikk/tulajdonságok)

keresd meg a hazar's 7 aktivátor most nincs időm rá sry
  • DarkHorSe
    hogyan tudok windows 7 ultimatet aktivalni?
  • belisz
    Én az Aviatort venném.
  • Micsu
    saitek cyborg evo?
  • Ben007
    Hi szerintetek melyik éri meg jobban egy saitek aviator vagy egy saitek cyborg evo?
  • [HUN]FaTaL
    Addigra utoléri a hardver a szoftvert. Ugyanez volt a GTA3-mal is, istentelen gépigénye volt, aztán utolérte a vas a szoftvert, és korához képest a Vice Citynek és a San Andreasnak is sokkal kisebb gépigénye volt.
  • pxxl
    reméljük :)
  • belisz
    Remélem azt már nem kúrják el ilyen Istentelen nagy gépigénnyel. Mert egyébként tény,hogy marha jó játék.
  • pxxl
    gyönyörű...
  • belisz
    Pedig nincs valami gyenge géped. Vicc ez a játék. És valahol olvastam,hogy a következő részek is ezt a motort használják majd....
  • pxxl
    el is van bszva rendesen. én 1280x1024-ben gyári high-on (csuszkákat nem állítottam) tudok játszani, néha megakad 1-1 másodpercre, de van hogy leesik 10 fps alá. ezért csak medium-on játszok...
  • [HUN]FaTaL
    ATI kártyával. Az nv-k memory leakesek, ezért nem mindegyikkel fut rendesen a szabályzást kikapcsolva.
  • belisz
    A GTA4-nek nem azért van akkora gépigénye,mert olyan brutálisan jó a grafika,hanem azért,mert elbaszták az egészet. Minden szabályzást kikapcsolva 256MB-os kártyával Mediumon-High-on,1280X1024-ben,35 látótávval játszok 25-30FPS-el. Ennyit erről.
  • [HUN]FaTaL
    Akkor vegyél 1gbost és dobáld a pénzt az ablakon. :D

Nem jönnek ki gta4 szintű vram evő szarok, az alapjaiban elbaszott engine.
  • gregtom6
    Én gigabyte-osat akartam venni, az jó minőség. És 1 gb ddr3 meg sztem jobban megéri 17-ért, nem hinném, h 512-estől rosszabb, egy-két ezres már mind1, akkor legyen jó. Jönnek még sztem ki a jövőben gta4 szintű vram-evő állatok...
    De akkor ezzel a procival is megéri ez a kari? Mert attól tartok, h ugyanúgy fog minden futni, mint 7600 GT-vel, a proci miatt...
  • pxxl
    ne hasonlítgassuk már a 7600 GT-t egy hd4670-hez jó. :) szarrá alázza a hd4670.
  • Barny
    perszehogy jobb..kulonben enis csak 1280-as felbontast hasznalok no mind1
    jo az a kartya megeri az arat nagyon,de aztan kesobb vehetnel hozza mindenkepp egy dual-os processzort.am jobban fog menni igyis 2szer legalabb mint 7600gt-vel
    ja es 1gb meg felesleges inkabb 512-est.
  • [HUN]FaTaL
    1GB RAM tök felesleges a 128bites karikra. Vegyél inkább 512es 3850et (MSI nagyon jó árban van) vagy 512es 4670et.
  • gregtom6
    Vagy 1280-as felbontásban van jobb kari, amit jobban megéri a procihoz, és jobb, mint a 7600 GT?
  • gregtom6
    Na, de akkor ha komolyan jobban fog menni, akkor végülis megéri 17-ért egy hd4670 1gb ddr3-al?
  • Barny
    attol sokkal:)
  • gregtom6
    de 1280-as felbontásban azért jobban fog menni, mint a 7600 GT?
  • Barny
    szarul fog menni,nem fogja kihajtani
  • gregtom6
    csak akkor veszek új procit, ha vagy az alaplap, v. a proci tönkremegy...