64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#48123 Ez is 1 remek példa. -
#48122 #48115 -
#48121 "1hetes lap"...és ez ki a f*szt érdekel??Tudod vannak alapból hibás,szar cuccok. Ritkán,de vannak. Elmondták,hogy mit csinálj,de tovább kérdezgeted. -
#48120 1hetes lap:)
bios már frissítettem szart se ért:D
-
Noodlee #48119 remek! :) -
Noodlee #48118 Az is lehet, hogy valami hangszín variálás be van kapcsolva.
Az meg semmit nem jelent, hogy az alaplapod viszonylag új :/ -
#48117 Végülis audio manager-ben állítottam (mielőtt írtad volna:DDD ) 8 hangfalról 4-re aztán így most jó:D de köszi azért mindenkinek a fáradozást :D
BENCŐ: nem olvastam vissza a gondod bevallom, de az a baj, hogy nem látja a ramot a géped? Mert akkor szerintem alaplap lesz a bibi...
Nekem is az volt. Lehet korlátozva van a kapacitása vagy csak bios frissítés kell neki vagy csak lehet egy lendületes dobás a kuka felé.. :) -
Noodlee #48116 Próbáld meg átállítani az 5.1-et másra. Vagy hangfal helyett dugj be egy fülest, és hallgasd meg azzal mit művel. Esetleg nézzél másik drivert. -
#48115 az enyém 6 óra! után adta meg magát. :) -
#48114 Az a meglévő problémám hogy az a qurva alaplap vagy a táp nem viszi a ramotxD -
#48113 Hm.. Ki-be dugtam én mindent:DD De semmit nem használt ugyan olyan. Próbáltam másik media lejátszóval is de ugyan az.
Olyan hangja van minden zenének, mintha kazettásmagnóról menne és (gondolom már hallottatok olyat )húzná a szalagot. Ilyen érdekes meg nem magyarázható hangon:DD
Ilyenkor mit lehet kezdeni? Alaplap 3-4 hónapja volt cserélve tehát még viszonylag új, elvileg akkor ( gondolom én ) még nem kellene semmi bajnak lennie. -
#48112 Eléggé érdekes kérdésem lenne :D. Notebookba mind1 hogy milyen optikai meghajtót teszek? Természetesen notiba valót :). -
Noodlee #48111 A csatlakozókkal, és a kábellel minden rendben van?
Húzd ki-dugd be, mozgasd meg. (mármint a csatlakozásokat :P) -
Noodlee #48110 Mostanában annyit szpemeltél már ide, hogy szerintem nem csak én vagyok az, aki nem egészen tudott követni :D
Nem foglalnád össze, hogy igazából mi is a még meglévő problémád? -
#48109 Hali. Az lenne a problémám, hogy mindegy milyen zenét hallgatok, hangosabban, halkabban a hangszórók elkezdenek torzítani. 5.1-es siemens "hangrendszerem" van.+ még egy erősítő egy hangszóróval. De minden hangfal ezt csinálja, ha kikapcsolom az erősítőt akkor is. Integrált hangkártyám van, de eddig még sose volt ilyen probléma pedig elég régóta megvan ez a cucc. Valami ötlet?
Mert így teljesen olyan a hangzás mintha a kishangszórókon is jönne a mély aztán így torzít..de mondom eddig még sosem volt ilyen!
Köszi. -
#48108 1 hete lett véve de ha szar akkor inkább visszaviszem gariba.... -
Noodlee #48107 Nem lehet, hogy az alaplapod a szar? -
#48106 már kiprobáltam őket,az összes ram okés -
#48105 ugyanolyanok a régiek és az újak is!!!
1 giga 800mhz csx cl4
-
Noodlee #48104 Az elveszett csomagokat valószínűleg a kapcsolatod "minősége" okozza, Magyarul néha tud kommunikálni az átjátszóállomással,néha nem. Ez befolyásolja a net sebességét lényegesen.
Hívd fel a szolgáltadódat, hogy csekkolják le a vonalat. -
#48103 Már közben megtaláltam,de azért kössz! :) -
Noodlee #48102 Szintén gugli, szintén 2 perc, de itt van, repül a sültgalamb :)
A Microsoft Windows Vista Service Pack 2 fontosabb tulajdonságai:
Újítások:
- Bluetooth 2.1 támogatás
- Blu-Ray lemezek írásának támogatása
- Windows Connect Now integráció vezetéknélküli hálózatokhoz
- exFAT fájlrendszer támogatás UTC időzónával
- VIA 64 bites processzor támogatás
- Javított alkalmazás kompatibilitás
- Javított WLAN kezelés
- Windows Search 4.0 integráció
- Javított RSS Minialkalmazás
- Frissített programkódok, nagyobb stabilitás
- Szervizcsomag takarító eszköz (Compcln.exe)
- Windows Media Center (WMC) fejlesztések
- Lehetőség a nyitott TCP kapcsolatok maximális számának állítására a rendszerleíró adatbázisban
- Javított energia kezelés, amit a Csoport házirendben lehet állítani
- Egyéb számos javítás, közel 700 hotfix és újítás, ezekből körülbelül 70 jelent meg a Windows Update-en
-
#48101 Azthiszem Én Vista-t kérdeztem nem XP-t...na mind1. -
#48100 az úgy már komplikált. egyszerűbb megkérdezni és várni a választ. -
Ez mitől lehet? Netem tök lassúnak tűnt, azért csináltam. Torrent nem fut, router van. -
Noodlee #48098 http://www.microsoft.com/hun/windowsxp/sp2/features2.mspx
http://www.microsoft.com/hun/windowsxp/sp2/topten2.mspx
Pl. de 2 perc gugli használattal te is megtaláltad volna :P -
#48097 Sziasztok! Windows Vista SP1-re érdemes rátenni az SP2-t? Milyen változások lennének? -
Noodlee #48096 Szervíz -
#48095 Ha külön a régi ramokkal és külön az új ramokkal is megy akkor inkompatibilisek, ennyi. Ezért szokás 4 egyformát venni. Semmi köze a tápodhoz... -
#48094 A tápja is szar :), SuperCase borzalom, azt is cserélje csak le, de ott a ramokkal is van gond, de nem bírja megérteni pedig már vagy 10x mondtuk neki hogy próbálja ki egyesével őket memtesttel :D -
#48093 párszor már mondtuk neked h nem a táp a szar -
#48092 oks így is szar a ram:D
egyébként award biosom van,és az hogy a fenébe lehet hogy nem viszi a táp???? -
#48091 update succes:D
thx all majd kiprobálom azt a ramot:)
ha nem lesz jó a ram akkor gondolom új tápxD -
#48090 találtam 1 progit amivel updatelni lehet csak a gigabyte 1ik szerója se elérhető:D
de van olyan h update bios from file:D
nah keresek 1 friss biosst kssz all mindenjót császtok -
#48089 ez 1 gigabyte:D,remélem ehez is van olyan update plz legyen -
#48088 milyen alaplap amúgy? mert pl asushoz van intelligens update, és nem tudod elrontani vele. vindóz alól frissít. -
#48087 mellékelt cd-n van a program hozzá, meg elvileg biosban is benne van, és vissza lehet állítani az elrontott, megsérült vagy rosszul updatel-t bios-t. -
#48086 Nem magától ha jól tudom, de igen a másik BIOSból visszahozható az eredeti állapot. -
#48085 helósztok ismét:)
azt szeretném kérdezni hogy,olvasgattam kicsit az alaplapom dobozát,és rá van írva hogy dual bios,nos ez mit jelent????
Azt hogyha elszurnám a bios frissítést,akkor van 1 másik tartalék bios és az jön a régi helyett?
ha igen akkor mondjuk visszajön a másik bios és az előző rossz updatet helyrehozza??????
PLZ a válasz nagyon fontos lenne mert ha ez így van akkor updatelem 1edül:) -
#48084 PhotoBucket
TinyPic