!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A következõ problémára keresem a megoldást:
Ha monitort cserélek a gépen, akkor a felbontás 640x480 4 bites lesz és ha feljebb akarom állítani akkor azt írja, hogy nincs jogosultságom ehhez. A videokártya (8600 GT) driver és a monitor driver is fent vannak. Rendszergazdaként vagyok bejelentkezve. Oprendszer_ Win XP Prof SP3.
Mi lehet a gond?
Amúgy meg megjegyezném a sok ramkit ajánlgatás után, hogy többször fordul elõ mostanában, hogy a ramkit NEM megy együtt, mint külön vásárolt két sima ramnál, ami elég gáz, már az árak miatt is. Legalább is Geil és CSX-nél tuti.
És ugye kitnél ha behal az egyik, mindkettõt le kell adni gariba, ha nincs pótram, akkor a gari intézésének idejére szivacs van.
ಠ_ಠ
az elsõ képen mit akar az I: meghajtón? Az E-re akarom telepíteni és a D-rõl, mi köze az I-nek ehhez?
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
ಠ_ಠ
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
respect, hogy segítettetek!<#eljen>#eljen>
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.
csomó géjmnél kidob vmi memória hiba üzenettel... képeket pls nézzétek meg, mer ehhez nem nagyon értek 😄.
GTA San Andreasnál kidob, de csak akkor, ha nincs bent iso.
Azonban egyszer-kétszer elõfordult úgy is, hogy bent volt az iso és mégis.
Tegnap feltettem NFS Carbont magyarul nosztalgiából, játszottam vele, de ma kidobott. Isoval is, iso nélkül is.
Feltettem MotoGP 08t kíváncsiságból, hogy milyen motorozni, mert még nem próbáltam ki és erre kidob, mikor elindítok egy versenyt.
a hibaüzenet közös bennük, mindegyiknél valami memória bénaságra hivatkozik, pedig hát két giga ram és ati radeon hd 46070 van a gépemben :S.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Dune 2000.
Hm 1000 éves game - 1000 éves gép kel hozá.
😊
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
http://www.microsoft.com/windowsxp/Downloads/powertoys/Xppowertoys.mspx
Jobboldalt az image resizer.
@ Hellomarci
Van program is rá: Norton/Paragon partiton magic/manager.
@ Hellomarci
Talán van valami formázó program?
Van 2 számítógépünk, egyik az enyém, másik fateromé. Ma reggel arra keltettek fel, hogy faterom gépe nem mûködik, valami kékhalállal leáll a BOOT folyamat. A hiba UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME volt, ez nem most jön elõ elõször, a korábban kiesett Samsung vinyóim is így kezdték pályafutásuk végét. 😄 Na szóval, megnéztem a vinyót az én gépemben is, ott is ugyan ezt a hibát írta, ezután az én gépemben egy másik vinyóról indítottam a Windózt. A problémás vinyó 3 partíciójából az elsõ (amin a rendszer van) eltûnt. Nagynehezen mire be tudtam hozni egy Command Prompt-ot, nyomtam neki egy Chkdsk-t, és miután ez végigment, visszajött a problémás partíció, a lemezellenõrzõ pedig talált 4KB hibás szektort. Ezután már HD Sentinellel is megtudtam végre nézni a vinyót, se a rövid, se a teljes öntesztet nem nyomja végig, azt írja ,hogy az Olvasó egység hibája miatt nem hajthat végre, a kezdõképernyõn pedig azt írja, hogy van 1 gyenge szektor, amit majd késõbb áthelyezhet és a kondícióhoz pedig 99%-ot ír.
Nos a kérdés, hogy ez nem fog megállni 1-nél, hanem majd szépen elkezd szaporodni és nem lehet vele semmit se kezdeni, csak cseréltetni minél elõbb? A másik pedig, hogy ez a sorozatos vinyó hullás mitõl lehet, mert mint említettem korábban is volt ilyen problémám. Korábban 2-3 havonta hulottak a vinyók, ez most egy éve volt bent a gépben. Én a tápra gyanakszom, hogy nagyon nem OK vele valami, viszont amikor elvittem egy számtech boltba, hogy vizsgálják meg, azt mondták hogy semmi baj nincs vele. Tipp, ötlet? Elõre is köszi mindenkinek. És bocs a regényemért, nem tok rövdebben írni 😄
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.
D=20 giga
C= 450 giga
Mindkettõt szeretném leformázni, a D megy is. De a C-re azt írja nem lehet törölni a partíciót mert a partívión van egy telepítési fálj ami nincs befejezve... erre van valami megoldás, hogy valahogy mégis le tudjam formázni a C-t mert mindenféleképpen teljesen üres particiókat szeretnék létrehozni. Elõre is köszi..
Van egy mikrofonom de nem mûködik. Másik gépben mûködik. Hogy lehet beállítani hogy mûködjön?
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Az mitõl lehet hogy egyik napról a másikra az egyik dvd-meghajtómat nem érzékeli a gép?
Mindössze egy új router van rádugva a gépre, vagy ez bekavarhat? :|
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬