!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shifter
ha nincs jogosultság tuti nem vagy rendszergazdag 😄

ಠ_ಠ

Sziasztok!

A következõ problémára keresem a megoldást:
Ha monitort cserélek a gépen, akkor a felbontás 640x480 4 bites lesz és ha feljebb akarom állítani akkor azt írja, hogy nincs jogosultságom ehhez. A videokártya (8600 GT) driver és a monitor driver is fent vannak. Rendszergazdaként vagyok bejelentkezve. Oprendszer_ Win XP Prof SP3.
Mi lehet a gond?

Shifter
nem tom nekem semmi gondom nincs a páros ramokkal 😄

ಠ_ಠ

Miért pont 1066-ost? Mert ha nem tuningol, akkor szívhat vele? 😊
Amúgy meg megjegyezném a sok ramkit ajánlgatás után, hogy többször fordul elõ mostanában, hogy a ramkit NEM megy együtt, mint külön vásárolt két sima ramnál, ami elég gáz, már az árak miatt is. Legalább is Geil és CSX-nél tuti.
És ugye kitnél ha behal az egyik, mindkettõt le kell adni gariba, ha nincs pótram, akkor a gari intézésének idejére szivacs van.

Shifter
hát igazából te is megtudod csinálni bemész 1 számtech boltba hogy csókolom 2gb ramot szeretnék párban mondjuk 1066mHz-el azt kész hazaviszed a régit kibaszod belerakod és örülsz 😊

ಠ_ಠ

Nekem is kéne help:

az elsõ képen mit akar az I: meghajtón? Az E-re akarom telepíteni és a D-rõl, mi köze az I-nek ehhez?

Legend Killer
😄. még annyi nem lett elmondva a géprõl, hogy nem mi, hanem faterom ismerõse vásárolta össze. profi gépész szakember és elmondtuk neki milyen gépet akarunk, õ összeszedegette a cuccokat... hát most ennél fogva nem hiszem, hogy bárhova is visszalehet vinni, de õ eléggé vágja a témát, sztem õ megtudja javítani simán, ha valami gáz van. eddig is hozzá vittük a gépet... csak õseim Indiában vannak még1hetet... 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Shifter
hát nincs mit de én biztos hogy egybõl garanciázni vittem volna nem is kérdezgettem volna még akkor sem ha nem értek hozzá 😄 (bár én sem értek hozzá XD) amúgy ha vissza viszed vágd a fejükhöz hogy átbasztak meg mittom én mert nem hiszem hogy nálad ment szarrá a ram...

ಠ_ಠ

John Cena
oks meg van 1.06 patch kész de így si el van csúszva akép:S::S

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
nem telepítõ file os le töltöttem van 1 mappám azt benne al mappák azt csá:S

Legend Killer
na, látod. nem értek hozzá és ezért kértem itt a segítséget tõletek és meg is lett rá a válasz... habár jobb szerettem pár klikkeléssel elintézni itthon, de ez is megfelel... ha nincs más lehetõség, akkor kösz mindenkitõl a választ, gép megy vissza javításra.

respect, hogy segítettetek!<#eljen>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Shifter
99% hogy ram hibás szóval vidd vissza... és akkor szépen kicserélik a ramot...

&#3232;_&#3232;

Legend Killer
ezért minek vigyem vissza? szerintem ettõl nem kell. és nem szórakozok veletek, nem tudom miért csinálja és ezért kérdeztem, hátha ti tudjátok.

Shifter
ha nem rég vetted akkor mit szórakozol itt velünk? vidd vissza garanciába...

&#3232;_&#3232;

Legend Killer
és miaza MemTest, hol tudom megcsinálni? amúgy köszi. csak idegesítõ, hisz a gépem simán megfelel ezeknek a géjmeknek a követelményének. egyébként nem rég vettük.

sgt anderson
Sztem nyomj egy MemTest-et, ha talál hibát nagy valószínûséggel memória hiba.

Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.

Legend Killer
gyík vagyok ehhez 😄DDDDDDDDDD

Típus , frekvencia ?😄

Legend Killer
hogy érted, hol? 😄 nem értek ehhez. de írtam elõbb, hogy két giga.

Milyen RAM-od van?

Legend Killer
pls help.

csomó géjmnél kidob vmi memória hiba üzenettel... képeket pls nézzétek meg, mer ehhez nem nagyon értek 😄.

GTA San Andreasnál kidob, de csak akkor, ha nincs bent iso.

Azonban egyszer-kétszer elõfordult úgy is, hogy bent volt az iso és mégis.

Tegnap feltettem NFS Carbont magyarul nosztalgiából, játszottam vele, de ma kidobott. Isoval is, iso nélkül is.

Feltettem MotoGP 08t kíváncsiságból, hogy milyen motorozni, mert még nem próbáltam ki és erre kidob, mikor elindítok egy versenyt.

a hibaüzenet közös bennük, mindegyiknél valami memória bénaságra hivatkozik, pedig hát két giga ram és ati radeon hd 46070 van a gépemben :S.

fery02
A patchek általában úgy mûködnek, hogy rákattintasz a letöltõdött legnagyobb fájlra (ha könyv ikonja van, akkor elõtt jobb egérgomb, majd kibontás, vagy valami ilyesmi), majd kattintgatnod kell csak a Next/Tovább gombokra, végezetül feltelepül a patch. Ha pedig a letöltõdött tartalmat megnyitva, társítást akar a Windows, akkor le kell töltened elõtte netrõl Winrar programot is, amit szintén csak be kell írni a google-ba (ezt írd: "Winrar") és így könnyen megtalálod szerintem. Jah, meg letöltõdés után azt is telepíteni, ami már valószínûleg magyar nyelvû lesz, szal problémát nem okozhat.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

John Cena
... szar egyiket se to mhogy kéen bele tenni..

Lacee86
Nekem legtöbbször nem tetszik, ha vki ilyen Guglis választ nyom, de ez kivétel, jópofa. Még nem láttam. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

fery02

John Cena
nekem ne lefagyott hanem a képe szarxDDD segítsetek PLS!!!!!!!

Lacee86
Nyugi, nekem a Pre 2 is lefagyott. <#idiota>

John Cena
nem találok:S ha meg igen nem tom hogy tegyem bele :S

Csibusz
olyan program netán nincsen amivel írásvédet vagy nem használt windowds fileokat törölni lehet...persze a Crõl szeretnám mert az akadályozza.. egyszerûen nem lehet formatálni
John Cena
😛 szóval P4-es gépen nem fut mert szar a gépem hozzá?😛 XD

fery02
Szedj le hozzá patch-t.

"Sziasztok van egy játékom (Dune 2000) elindítom és olyan szinten elvan csúszva a kép hogy a képernyõm középpontján nem tudom áthúzni az egeremet és ötletem sincs hogyan tegyem normálissá a képet még az options-ba is csak annyit tudok állítani hogy 8 vagy 16 bit segítsetek PLS!!!"

Dune 2000.
Hm 1000 éves game - 1000 éves gép kel hozá.
😊
Csibusz
nem jelenítõdik meg a kép😞 de remélem a progamok segítségével sikerülni fog.. ha nem akkor nem tudom mi lesz.. -.-
John Cena
Sziasztok van egy játékom (Dune 2000) elindítom és olyan szinten elvan csúszva a kép hogy a képernyõm középpontján nem tudom áthúzni az egeremet és ötletem sincs hogyan tegyem normálissá a képet még az options-ba is csak annyit tudok állítani hogy 8 vagy 16 bit segítsetek PLS!!!

LoDMaSt
Szivesen mindkettõtöknek 😊

@ Hellomarci

Lacee86
Ez tök jó, fõleg a saját fotóimhoz lesz fasza. Köszi.

Redbull756
köszii

LoDMaSt
Csoportos átméretezõ?
http://www.microsoft.com/windowsxp/Downloads/powertoys/Xppowertoys.mspx
Jobboldalt az image resizer.

@ Hellomarci

LoDMaSt
Így se?:

@ Hellomarci

Redbull756
Hi

Van olyan program esetleg amivel több kép méretét egyszerre tudom

beállitani és elmenteni?

Csibusz
Tök mindegy mire gondolt, mert sajnos semelyik sem formázta le. Most megpróbálom azt a programot amit írtál😊
LoDMaSt
Sztem arra gondolt,hogy amikor a windowt telepíted, kérdezi, hogy melyik partícióra rakja magát, akkor tudod leformázni a partíciókat.
Van program is rá: Norton/Paragon partiton magic/manager.

@ Hellomarci

Csibusz
De amikor ezt megpróbáltam amit mondtál akkor meg azt írta, hogy nem lehet formázni a legvégén.. windowson belül:S
Talán van valami formázó program?
sgt anderson
Üdv mindenkinek!
Van 2 számítógépünk, egyik az enyém, másik fateromé. Ma reggel arra keltettek fel, hogy faterom gépe nem mûködik, valami kékhalállal leáll a BOOT folyamat. A hiba UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME volt, ez nem most jön elõ elõször, a korábban kiesett Samsung vinyóim is így kezdték pályafutásuk végét. 😄 Na szóval, megnéztem a vinyót az én gépemben is, ott is ugyan ezt a hibát írta, ezután az én gépemben egy másik vinyóról indítottam a Windózt. A problémás vinyó 3 partíciójából az elsõ (amin a rendszer van) eltûnt. Nagynehezen mire be tudtam hozni egy Command Prompt-ot, nyomtam neki egy Chkdsk-t, és miután ez végigment, visszajött a problémás partíció, a lemezellenõrzõ pedig talált 4KB hibás szektort. Ezután már HD Sentinellel is megtudtam végre nézni a vinyót, se a rövid, se a teljes öntesztet nem nyomja végig, azt írja ,hogy az Olvasó egység hibája miatt nem hajthat végre, a kezdõképernyõn pedig azt írja, hogy van 1 gyenge szektor, amit majd késõbb áthelyezhet és a kondícióhoz pedig 99%-ot ír.
Nos a kérdés, hogy ez nem fog megállni 1-nél, hanem majd szépen elkezd szaporodni és nem lehet vele semmit se kezdeni, csak cseréltetni minél elõbb? A másik pedig, hogy ez a sorozatos vinyó hullás mitõl lehet, mert mint említettem korábban is volt ilyen problémám. Korábban 2-3 havonta hulottak a vinyók, ez most egy éve volt bent a gépben. Én a tápra gyanakszom, hogy nagyon nem OK vele valami, viszont amikor elvittem egy számtech boltba, hogy vizsgálják meg, azt mondták hogy semmi baj nincs vele. Tipp, ötlet? Elõre is köszi mindenkinek. És bocs a regényemért, nem tok rövdebben írni 😄

Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.

Shifter
rakd újra a vindózt és ott formázd az egészet majd particionálj ennyi...

&#3232;_&#3232;

Csibusz
Sziasztok, nagy problémám lenne. C és D meghajtóm van.
D=20 giga
C= 450 giga
Mindkettõt szeretném leformázni, a D megy is. De a C-re azt írja nem lehet törölni a partíciót mert a partívión van egy telepítési fálj ami nincs befejezve... erre van valami megoldás, hogy valahogy mégis le tudjam formázni a C-t mert mindenféleképpen teljesen üres particiókat szeretnék létrehozni. Elõre is köszi..
Bandi 18
A hangoknál nincs lenémítva a mikrofon bemenet? Vagy legalábbis nagyon lehalkítva?

balint1111
Sziasztok!
Van egy mikrofonom de nem mûködik. Másik gépben mûködik. Hogy lehet beállítani hogy mûködjön?

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

Sziasztok!

Az mitõl lehet hogy egyik napról a másikra az egyik dvd-meghajtómat nem érzékeli a gép?
Mindössze egy új router van rádugva a gépre, vagy ez bekavarhat? :|

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

[HUN]FaTaL
Árnyékmásolatok, rendszervisszaállítás.

http://goo.gl/gd6Zi5