64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#48323 Szerintem ezt a legalapabb monitor is tudja. Van rajta 2 csatlakozó, akkor csak nem lehet olyan nehéz a 2 között váltani :)
Meg Fatal szerintem úgy értette, hogy csak 1 csatlakozó van rajta és hogy nincs e valami cucc, amivel nem kéne mindig ki-be dugdosni a kábeleket :D -
#48322 Lehet neked vmi spéci monitorod van. Különben miért árulnák ezt a szart külön ezrekért? :) -
#48321 Kell lenni egy gombnak a monitoron, amivel lehet váltani. Nekem is így van és egy gombnyomás és át is vált :) -
#48320 köszi -
#48319 Drága, mert szerverekhez lett kitalálva. Sosem volt olcsó. Esetleg azt tudod még tenni (nem tudom milyen csatlakozója van a boxnak), hogy az egyiket DVI/HDMI-n dugod be, a másikat meg analóg D-Sub csatin, gondolom van a monitoron gomb, amivel válthatsz a kettő között. Feltéve, hogy nem olyan a monitorod amin csak analóg csatlakozó van. -
#48318 utánanéztem rohadt drága inkább ki-be dugdosom -
#48317 hol és mennyiért lehet venni?? -
#48316 KVM Switch -
#48315 srácok azt hogy lehet megcsinálni hogy van egy gépházam és egy boxom és mind a kettő a TFT monitorra van kötve. De ahoz hogy tudjak vmeikkel baszakodni kikell húznom az egyiket a monitorból és az lenne a kérdésem hogy lehet megoldani hogy mind a kettőt tudjam használni egyszerre?? (vhogy úgy értem 1 gombot megnyomni és átvált pl a PC-re :D:D vhogy így) -
#48314 nézd meg a beállításokba... valahol ott kell lennie -
#48313 tegyél elé egy lencsét am nemtom -
miki10 #48312 Sziasztok!!
windows 7 wb hogy tudom beállitani azt hogy a kamera a képet ne tükörképként mutasa? -
#48311 Hogy lenne jobb, mikor az rc a kiadásra jelölt verzió, míg az rtm a gyártásra kerülő verziót...? Szted akkor melyik a jobb? :) -
BIZ0906 #48310 Az volt annó de már azzal semmi gáz nincs :) -
lamerrichard #48309 Azt mondta haverom hogy még ez a 7100-es jobb.
És akk most ezért formázzam le a 2hetes gépet?
-
#48308 há me mér a 7100-t használod mikor már van RTM -
tmisi #48307 Valamiért ezt a modulpárost nem szereti. Frissítsd a BIOS-t. -
lamerrichard #48306 Hello lehet nem ide tartozik de most vettem meg a gépemet egy két hete, Win 7 RC 7100-es op-ot raktam rá, és most vettem észre hogy nekem egy 10-15 percenként megnyitja magától a WMP-t. Emiatt ugyebár lerakja a tálcára a játékot meg mindent és vannak olyan játékaim amibe nem lehet utána visszalépni. Ez mitől lehet vagy hogy lehetne ezt orvosolni. -
T0NI #48305 amint írtam, nekem az sem segített.
mindenesetre köszönöm a választ! -
Dzsabba #48304 TONI
Anno régen nekem is volt hasonló gondom mindjuk azok csak kingmax memóriák voltak, de nekem elég volt csak másik slotba dugni vagy megcserélni őket. -
T0NI #48303 Sziasztok!
A következő a helyzet; a gépem egy perc üzemidő után kék halállal rendszeresen leáll.
"MEMORY MODUL IRQ NOT LESS OR EQUAL" (a lényeg ez, szó szerint nem emlékszem)
Kivettem az egyik memoriamodult, akkor abbamaradt, rendeltetésszerűen működött a PC. Betettem az ominozus modult egy másik gépbe, ahol azonban csodálatosan működött. Az én alaplapomba is tettem egy másik modult, kiderüljön ott van-e a baj, hiba azonban ott sem jelentkezett.
2*1024MB Geil kit moduljairól van szó. 800MHz DDRII.
Valakinél hasonló probléma jelentkezett valaha? Ha meg tudta oldani, hogyan?
Időközben cseréltem VGA-t és tápegységet is ideiglenesen, változás nem történt.
Előre is köszönöm a hozzászólásokat -
Dzsabba #48302 Talán a lényeget meg kihagytam az op rendszerem egy 64bites windows 7 rtm. -
Dzsabba #48301 Sziasztok.
Nekem egy olyan problámám van hogy x időnyi játék után valamilyen oknál fogva félig meddig megjelenik a háttér 1280*1024-es felbontás helyett kb 640*480 az egérrel egyáltalán nem tudok semmit se csinálni szerencsére a billentyűzet működik ekkor ctrl+alt+del, vagy nagyritkán vissza tesz a játékba és minden megy tovább mintha mi sem történt volna,már próbáltam videókártya drivereket cserélgetni az nem segített.Igazából nem tudom hogy ez most hardware vagy sofware hiba ezért is kérem a segítségetek.
Config:
CPU típusa: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+
Alaplap neve: Asus M2N-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x4, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
Alaplapi lapkakészlet: nVIDIA nForce 570 SLI, AMD Hammer
Rendszermemória: 3072 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
Videokártya: NVIDIA GeForce 7600 GT (256 MB)
Lemezes meghajtó: SAMSUNG SP2004C SCSI Disk Device (200 GB, 7200 RPM, SATA-II)
Lemezes meghajtó: ST340016A ATA Device (40 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100) ez a rendszer vinyó
Segítségeteket előre is köszönöm. -
Apocalipto #48300 google -
mislyenácz #48299 köszi tudsz egy linket mutatni (vista ultimate) -
Apocalipto #48298 Gondolom fel kéne telepíteni a legfrisebb hálókártya drivert -
mislyenácz #48297 sziasztok!
dell 1545-ös laptopora vista lett telepítve és az eszköz kezelőben hálozati vezérlő még mindig felkiáltó jeles.
már mindent kipróbáltunk de nem csatlakozik a nethez kábelesen és wlanon sem.
van-e valami ötletetek?
aki tud segítsen itt ülök a gép előtt várom a válaszotokat.
-
#48296 Császtok.
Remélem ti tudni fogjátok a megoldást, én már annyit szenvedtem vele hogy teljessen feladtam! :(
SZóval az a gondom, hogy amikor tesztelem a mikrofont, a start->vezérlőpult->hangok és audió eszközök tulajdonságai->"hangkártya teszelése..." menüpontban, akkor írja hogy beszéljek a mikrofonba, és elvileg a hang csíknak felkellene ugrani, ha hangot érzékelne, de nem ugrik, mert nem érzékel semmi hangot.... VISZONT! Ha elindítok egy zenét akkor azonnal felugrik, és érzékeli a hangot :S Szóval az lenne a bajom hogy a mikrofon nem az én hangomat, meg azt érzékeli amit bele beszélek, hanem azt ami a gépen szól... zene...stb
A hang kártya sztem jó, mert sztem csak az a baja hogy a gépen szólo hangokat érzékeli, és nem azt amit én a mikibe beszélek... a mikrofon is jó, mert 2 is van, egy asztali, és egy a fülesemen amit most vettem 6000 ft ért és egyikel se jó :S várom a válaszokat, ötleteket, ha van egyáltalán, nagyon megköszönném a segítségeteket, sziasztok (ja és relatek hang karim van)
A hang kártya tesztelésnél, amikor kiirja h beszéljek a mikibe akkor, semmi, de ha elindítok 1 zenét, akkor egyböl felugrik és érzékeli a hangot... azt ami a gépen megy... után a hangszorónál/fülesnél nem érzékeli azt a hangot ami a gépen megy hanem azt amit mondok a mikrofnonba .... :SSSasd -
piamania #48295 Miért van, az hogy,időnként nem érzékeli a hangkártyát a gépem?Ha újra indítom,akkor minden ok. -
#48294 atikdmag.sys? (vagy hasonló?) -
gregtom6 #48293 A problem továbbra is fennáll.
Az igaz, h csak az ASRock alaplapokat tudom s939-ről am2-re tuningolni?
és miért nem jók a gigabyte alaplapok? Mert az felfelé kompatibilis állítólag.
Mert mint írtam, kéne majd lehet alaplap, de fontos lenne, h menjen bele a mostani procim, de ha újítok, ne kelljen új lap új proci alá.
konfig előző hsz-ben. -
#48292 Akkor a Cod4-ben van a probléma arra google-zz valamit. -
BIZ0906 #48291 Az a baj, hogy melegedéssel nincs baj persze nem baj de határ értékek alatt van bőven. Ez a kékség így csak eddig Win7RC alatt jött elő. XP-nél hivatkozott a ati drvierben lévő valamelyik fájlra aztán az megjavult gondolom a driver hiba kijavításával. Akkor tovább szenvedek vagy kipróbálom az RTM-et. De még kontakt hibára gyanakodva széptkaopm össze rakom aztán majd kiderül :)
Azért thx a helpet. Sajna a code sorozatból meg nem tok rájönni mi lehet a hiba. -
USAMEN POWER #48290 Látom nem nagyon írt senki választ, de a router firmware frissítés úgytűnik hogy megoldotta a problémát. -
#48289 bármi :) ha felsoroljuk az már floodolás. memória, melegedés, proci, feszkó, stb stb. -
#48288 megnéztem most crysisban, ott szépen felismerte hogy mouse5 és mouse4 -
BIZ0906 #48287
Mire utalhat? -
#48286 lol,még frizbizni jó lesz:D -
#48285 számomra csak ipari hulladék . -
#48284 P31? Ipari műemlék.