64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • TomBond
    Ezzel én is így vagyok, csak nekem a w7 nem fagyott ki egyszer sem csak néha csinál hülyeséget.
  • TomBond
    A gond az hogy az áramszolgáltató kWh-ban (vagy Wh-ban) adja meg az árat! A sima W-ot hogyan kell átszámolni? Egyébként az én gépem alapjáraton 220 W-ot fogyaszt (monitorral, routerrel, stb.).
  • Gubberx
    Nekem több mint egy évig volt fent a vista sp-vel és egy kezemen megtudom számolni hányszor fagyott ki vagy indul újra, ehhez képest a win7 1 hét alatt produkált már 4 fagyást :D (de marad ez mert lusta vagyok megint wint rakni) :)
    Hát gyerekek nem tudok mást tenni,felrakom a windows 7-et azt csá,most olvastam olyat hogy a vista sp2 hibás.....
    Nekem hétfőre kell az ujraindulásmentes gép,mert nem tudnék este tévézni meg tölteni,ha véletlen elaludnék és kikapcsol a gép azt ujraindul magátol,szarrámenne tőle a videókari ventije,mert 100%-on hajtaná holott csak 30-40%-on szokott menni.
  • Southy
    És azt honnan tudja kérlek szépen, hogy 1 watt hány forint? Szerintem ezért mondta hogy sokat segítettél.
  • pxxl
    nehéz kb-ra megmondani, mert attól függ mi van a gépben. szval kb-ra sem lehet megmondani. de ha nagyon durván akarod, akkor számold a tápod max teljesítményét alapnak. de az úgyis több lesz mint ami valójában.
  • Lacee86
    Úgy tudom tényleg kell hozzá egy fogyasztásmérő, mert másképp csak nagyon durva becslést tudsz csinálni. Azt nemtom mennyibe kerül, nézz utána.
  • matyi0323
    értem amit írtál, csak gondoltam van egy körübelüli összeg..
  • pxxl
    most mit nem értesz ezen

akkro vegyél egy fogyasztás mérőt, és járasd 24 órán át a gépet...
  • matyi0323
    kössz. rendkívül sokat segítettél:DD:/
  • pxxl
    számold ki hány wattot fogyaszt, és szorozd be 24-el...
  • matyi0323
    Hali. Nem volt ilyesmi topik, meg igazából azt sem tudom ez jó hely-e neki, de leírom. Arra lennék kíváncsi, hogy ha megy a gép napi 24 órában akkor kb. mennyi lehet az áram fogyasztása?
    Mert szerintem nem olyan sok így inkább hagynám bekapcsolva, mint naponta 10x kb. ki-be kapcsolni. (nem akarom, hogy a proci meghaljon 1 hónap után..:D )
    köszönöm és bocs ha off
  • kaposi1
    Sziasztok!
    Valaki találkozott már olyannal hogy a Google keresője nem nyit meg semmilyen oldalt.
    Elég nagy probléma ez nekem mivel évek óta ez a kezdő oldalam.
    Odáig működik hogy beírom a keresett kifejezést kidobja a találatokat, de ha rákattintok a találatra nem nyitja meg.
    Gondolom blokkol valami de nem jövök rá hogy hol kellene be állítani.
  • Pistike 007
    Oks, megpróbálom.
    Nem értem amúgy, mert a fülhallgató kimenet meg működik elől...
  • Bandi 18
    Lehet használni. De ha ezt ugyanazon a gépen teszed akkor tök felesleges.
  • pxxl
    "De mégis működik..."

akko' mi a baj? ennyi el van intézve...
  • rooney8
    Üdv!

Akkor mi van, ha a modemen van egy usb és egy ethernet csatlakozó is és én mind a 2-t használom? :D Mert valahol mintha azt olvastam volna, hogy ezt nem lehet. De mégis működik...
  • pxxl
    akinek nagy keze van az fogjon csákányt, azért lett nagy, amúgy meg van hely bőven, meg feltalálták már a csipeszt is, ha nagyon kötöccködni akarsz
    jaja,de akinek nagy keze van annak elég maceráns dolog:)
  • Bandi 18
    Nem hátulról mit merre. Hanem az alaplapra kell rádugni az első kivezetések csatlakozóit. Alaplap leírásában benne van hogy miként
    De bazdmeg,olvasss már vissza kivettem azt a qurva+1 memoriát,most 2 egyforma van benne:)Sorry a káromkodásért,de már faszom kivan a géppelxD
  • Pistike 007
    De akkor hátulról mit merre?
  • Bandi 18
    Nem újraindul neki hanem nem áll le. De már milliószor el lett neki mondva hogy a memóriák nem egyformák :)
  • Banyapapa
    ez?
    én nem találok semmit googleval:(
    Azért mert elölröl nincs bekötve a mikrofonbemenet:)
    persze.
    Az előző egy super case táp volt:)
  • Pistike 007
    Hátul van egy 'lukam:D' ami kimenet, van középen egy másik, meg a másik szélen egy bemenet, az pl elektromos gitárral működik, mikrofonnal nem. Akkor sem ha bedugom és megkérdezi mit csatlakoztattam, bejelölöm hogy mikrofont, semmi. Másik lukban sem működik. Elöl meg ugye észre sem veszi.
  • [HUN]FaTaL
    Hátul működik?
  • Pistike 007
    Üdv!
    Help kéne:
    Vettem zsír új fülest, bedugom előlap panelba, és észre sem veszi a hangkártya programja hogy csatlakoztattam. És persze nem is működik, fel van hangosítva minden.
    :S
    Ötlet?
  • kifli
    az előzővel is csinálta?
    Most vettem új tápot:)
    Akkor az alaplap lesz a szar.
    Nem,csak 1-szerűen visszatekertem az órajelét:)
    És fsp beles 460-as giga tápot vettem nemhiszem hogy ez lene a szar
  • Banyapapa
    amugy a viszaállitást,bios resetel csináltad?

Plussz,beirtad volna googlebe a hibát dobott volna ki egy halom linket a kikapcsolás utáni ujraindulásra (érdekes hogy sok oldalon mind giga lapra hivatkoznak:P).

Megoldásra elég sok mindent irnak.
    Táp, bios frissités kell, esetleg a bios-ban wake-up funkciokat le kell tiltani, acpi bios probléma,stbstb
  • kifli
    táphiba lehet
    Senmkise helpel?:(
    Akkor levettem a procirol a húzást és kivettem 1 giga ramot,vagyis mostmár 2 rgyforma ram van a gépembe.
    A probléma továbbra is fennál...........
    Visszakapcsolja a gép magát és pörgeti a ventiket mint az állat......
    PLZ HELP MÁR!!!!!
  • Lacee86
    Az AMD-d az csak 1 magos, az E2000-sek meg dual core-ok, szóval mindenképp gyorsabb kell h legyen. Amúgy is, ha később úgy döntesz, h veszel egy még jobb procit, az alaplap már jó lesz, azt nem kell cserélni sem. Amúgy milyen alaplap pontosan?
    jobb mint a semmi:)
  • gregtom6
    És gyorsabb is lesz? Nem úgy van, h pl azonos teljesítmény esetén van AMD prociban x Ghz, Intelben kevesebb Ghz.
  • Lacee86
    Nézd. ha haverod meg tudja szerezni annyiért, amennyiért írtad, és tényleg nem akarsz többet rászánni, akkor annyit megér. De ha én cserélnék, akkor 20k körüli áron E5300-as procit vennék, ezt írtam is.