!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandi 18
Túl sok virtuális memóriát használ a Vista azért tölt állandóan. A 32 és 64 bit között az a legfontosabb különbség hogy a 64bit tudja kezelni a 4giga ramot

Sziasztok lenne egy problémám vistám van és a winyom mindig tölt valamit.Ez mitöl van? Normális ez? Már mindent kiprobáltam rajta de hiába. Meg még azt akkarom kérdezni hogy mi a külömség a 32bit meg a 64bit közöt?

MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB

Brand
Nem és nem is tudtam, hogy ilyet kellene.

Csak a nő½ tudja mi a szép:)

Shifter
én erre szavazok 😛

ಠ_ಠ

MR ME
állt a gyártó oldaláról, de mondom nem kell túlcifrázni, vegyé rá ac frrezert és kalap, sztem jelenleg ezen a fórumon 10 emberbõl 8 ezt ajánlaná, teljesen elég neki és olcsó is

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

a gép csak többszöri újraindítás(ki-be kapcsolás) után indul el. mi lehet a problémája?
belarus
És a levegöszálitását,hogy lehet megtudni egy ventilátorrol.

MR ME
hát nem a számát kell nézni hanem a levegõszállítás mértékét

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

belarus
Akkor a lapátok száma az mindegy.

MR ME
vegyél rá ac freezer 64-et és ne foglalkozz a lapátok számával 😊

belarus
Hali!
AMD Dual-core 5000 processora kéne hûtö ventilátor.Azt szeretném megkérdezni,hogy melyik hût jobban a többlapátos vagy a keveseb lapátos ventilátor?

balint1111
Téli álmot alszik.XD

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

halihóó
nem tudjátok véletlenül hogy mitõl lehet az hogy nem ébred fel a gépem alvó üzemmódból?lecsukom akkor elalszik és mikor felnyitom nem ébred fel hiába nyomom meg a power gombot...pls help
köszi

biomage
Bios elemet kivetted Ram csere után?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Brand
Sziasztok!
RAM csere után (800-ról 1066), valamit ki írt a BIOS, hogy valami voltage, gondolom voltot be kell állítani.
Proci E8400
Az alábbi kép alapján mit kell beállítani, vagy hagyjam így ahogy van?
Sajnos a párom elutazott, ezért nem tudom megkérdezni tõle.

Köszönöm szépen.

Csak a nő½ tudja mi a szép:)

BiG G
köszi, valószínûleg tényleg lõttek neki. köszi azért.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

MR ME
nem károsít semmit, én pl a power ledet am is lehúztam már rég mert nagyon vakít :/

Lacee86
Hi! Hétvégén szétszedtem a gépem, mikor processzorhûtõt cseréltem. Azóta a gépházon a 2 LED (piros és zöld) nem világít, biztos rosszul dugtam vissza vmit. A kérdés, h ez ugye nem károsít semmit? Most nincs kedvem ezzel szórakozni, amúgy meg nem zavar h nem világítanak.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Italo4ever
bocs, mert 2-ra is elcsesztem😞 a 44782-es linkje a jó.

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

setuh
minek kell mindent 2x elkuldeni?<#fejvakaras>

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Italo4ever
bocs ez lesz az:

http://www.giga-byte.hu/products/mb/specs/ga-ep45-ds3r_10.html

EP45-DS3R

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Italo4ever
bocs ez lesz az:

http://www.giga-byte.hu/products/mb/specs/ga-ep45t-ds3r_10.html

EP45-DS3R

Italo4ever
ez az alaplap:

http://www.giga-byte.hu/products/mb/specs/ga-ep45c-ds3r_10.html

linket nem enged még berakni, micsoda hülyeség ez.
Szóval én ilyet nem olvastam eddig, de tény ha tele van a slot, akkor fagy meg kékhalál... nem tudom<#fejvakaras><#fejvakaras><#wilting>

setuh
most akartam kerni epp egy olyan progit ami visszahozza az adatokat errefel latom h pont most linkeltek egy iet 😄.
szal ez a getdataback format utan is segit?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

balint1111
köszi megnézem hogy jó-e.

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

Solten

Saor Alba

balint1111
Ahhoz kéne csak nem találok egy jót se.

getdataback

Ezekre az állományokra általában keresztet lehet vetni, scandisk, chkdsk mûködési elve miatt. Ha getdataback sem talál semmit az eredeti helyen akkor nem igazán lehetne tenni.

Solten
XP-hez?

Saor Alba

balint1111
tudtok nekem egy ATI Mobility 9000-reshez drivert mert amit találok az nem jó.

BiG G
Sziasztok!

Olyan problémám van, hogy egyik napról a másikra eltûnt egy könyvtáram tele fájlokkal. Keresgéltem, de nem találtam. Aztán mégis meglett: a könyvtár neve egy 32kb-os fájlként él tovább, a tartalma pedig egy FOUND.000 mappában van, de ilyen fájlnevekkel hogy FILE0000.CHK, FILE0001.CHK és így tovább egészen 3053-ig (ennyi fájl lehetett benne).

Alkalmas programmal megnyitva olvasható az összes fájl (gondolom, párat megnyitva jó volt), viszont ennyit nem tudok visszanevezgetni. Szóval nem fájltöredékek, hanem teljes fájlok. Kérdésem, hogy milyen módszer lehet visszacsinálni a dolgot? tehát hogy visszakapják a nevüket és visszakerüljenek a helyükre.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

fery02
kisebb fajta, de mégis picit kényelmetlen problémám van: van egy routerünk, rá kábelesen csatlakoztatva kettõ gép. Már kettõ féle netet is osztottunk szét ezzel a routerrel, mindkettõ esetben errõl a géprõl állítottuk be a routert. és mindkettõ esetben olyan gond van, hogy a másik gépen gyakran van olyan, hogy gépelindítás után, szinte használhatatlanul lassú az internet, miközben errõl a géprõl nem fut semmi le- és felötlés. Az is érdekes, hogyha újraindítjuk, akkor viszont nincs semmi gond sem.
Szóval számomra ez a rejtély most, hogy mit tesz ilyenkor neki az újraindítás, és egyáltalán mi okozza, hogy használhatatlan sokszor újraindítás elõtt a net a másik gépen.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Bandi 18
Kérdezd a gyártót de már volt itt fórumon olyan lap amibe ha feltöltötted mind a 4 slotot fagyott, és kinn volt a gyártó oldalán hogy bizony ez így fagyáshoz vezethet...

gurubefree
Akkor miert tettek ra <#fejvakaras>

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Bandi 18
Még az is lehet hogy nem támogatja a lap hogy minden slot foglalt legyen.

Balazs15
császtok

Keresnék egy zenefelismerõ programot szgépre...mint telefonra a Shazam vagy a TrackID...létezik egyáltalán?

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Italo4ever
Köszi szépen a segítséget, mondjuk ez elég "babramunka" lesz.

gurubefree
Lehet de nem ajanlott ........ Nem okoz semmi kart csak egyszeruen lefagy vagy hulyesegeket irkal ... Szand ra az idot es addig ne csinalj mast.

gurubefree
Elkepzelheto hogy a modulok kozul valamelyik a hibas. Azt csak ugy talalod meg ha kulon teszteled.

Lacee86
Amíg tesztel a program, lehet vmi értelmeset csinálni a gépen (netezés, filmnézés, word stb.) vagy azalatt nem igen hajlandó másra?

Italo4ever
neharagudj, de elnéztem, szóval az 1 GB-és memóriák is 800-sok, amikor vettem jól átcsesztek vele, pedig a dobozára is rá van írva, hogy tudja az 1066-ot, de a modulon csak 800 van 😞 BASSZUS.

Most azt csinálom, hogy az elsõ foglalatba rakom egyenként és még 1 GB.vel is hamarabb bootolt a vista és a memtest is müxik.

Vagy akkor mit csináljak? Minden foglalatot próbáljak ki, mert lehet, hogy az alaplapon lesz a bibi? Pénteken vettem 😞( és azóta csak a szopás van, eleinte kékhalál hegyek voltak (lentebb olvasható), sõt amikor a 4 foglalatban azonos 1 GB memók voltak, még a bios is szarakodott, szóval egyik üti a másikat, de viszont az is tény, hogy elõtte AMD gépen volt és azzal sem volt addig gond amig a 2X2GB memóriát bele nem raktam, bár ott játék közben fagyott meg. Itt meg már az is nagy szó volt, hogy ha egyáltalán 5-10 percig ment az op rendszer, vagy egyáltalán bebootolt.

Szóval nemértem az egészet, azt is észrevettem, hogy a telepítés is tovább tartott, de a játékok viszont mennek maxon.<#shakehead><#szomoru2>

gurubefree
Akkor ott a problema... mivel valoszinuleg nem ugyan azon az idozitesen megy a ket kulonbozo memoria. Vedd ka a 2x1GB ugy tesztelj ... hidd el jo lesz ... vagy kulon a 2x1GB 1066-ost es azzal sem lesz gond.
Pl : vannak jo minosegu CL4 800 memoriak ( GEIL Ultra ) 4-4-4-12 , de meg a jobb minosegu 1066-os CL5-os memoriak sem fognak neked CL4-en stabilan menni meg akkor sem ha csak 800-on futnak.

Italo4ever
nincsenek piszkálva 2X1gb(1066) és 2X2gb kingmax (800), de 800 megy így az összes.

gurubefree
Semmi koze nincs a mennyiseghez. Valszeg valami rossz ha 7% utan fagy. Amugy is minek 6GB ??? Vedd ki az egyik 2GB ha 3x2GB van es probald ugy es ha mindig fen all a problema akkor csereld a modulokat ki az egyik be a masik. Kerdes az hogy milyen memoriak van e az idozitesen piszkalva .

Italo4ever
Hali! a memtest max mennyi memóriát tud tesztelni, mert rögtön az elindítás után 10 sec-el (7%) kifagy, 6GB van a gépben.

Elõre is kösz

Nem kell win install ha elég ha ezzel a progival leszeded a régi drivertdriver swepper

balint1111
Szerinted ezen kívül milyen "hókusz pókusz" kellene? Beteszed a karit ha nvidiát veszel akkor egy drivercsere. Ha atit akkor is, de annak szerintem kell egy win újratelepítés is.

The Protector
Hy.új vga t veszek.Csak simán beteszem az újat és felteszek hozzá egy drivert vagy kell vmi hókusz pókusz?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Lacee86
Aha, jó majd kipróbálom. Igazából nem vágom olyan szempontból, h mi a különbség ha 2 óra után írja ki h hibát talált, mint h 6 óra után. Játék közben úgysem full 100%-os a proci használata (még pl. egy GTA IV-nél sem), játszani meg max 1 órát játszanék egyszerre, más ilyen tartós prociigényes alkalmazást meg nem szoktam futtatni (renderelni szoktam ArchiCad-ben, de az csak 1-2 perc max.). De persze tudom, h ez a több órás futtatás ér vmit, utána olvastam, úgyh mindenképp megcsinálom.

KILLER2
Nem valószínû, hogy a legjobb helyen kérdezem, de hátha tud valaki segíteni.
A helyzet az, hogy van egy jó kis fülhallgatóm, de sajnos a kábele elszakadt egészen a tövében, amint láttam még a leragasztott része alatt. Szóval "szépen" levéstem a burkolatot és leszedtem a kábeleket. Ezek sajnos nem élték túl az eltávolítást 😊
Most adott egy csupasz 3,5 jack dugó és 4 kábel. Két vezeték van, ez egyikben egy zöld és egy zöld-piros csíkos kábel, a másikban pedig egy piros és egy arany kábel.
Én viszont nem tudok rájönni, hogy melyiket hova kéne tennem. Az, hogy a jack dugón melyik forrasztás mi, azt tudom, de a kábeleket már nem sikerült beazonosítanom.
Annyit sikerült beazonosítanom, hogy a gyûrû forrasztásaból (tudtommal ez a jobb oldal) egy piros vezetékdarab lóg ki.

Töltsük le az internetet!