64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • xbalix
    okok köszi szépen a válaszokat!
  • duracellmumus
    nézd meg a cpu hőmérsékletet, valamint bios-ban kapcsold be a cpu venti automata szabályzását:)
  • xbalix
    Aha, de hát új, akkor elvileg nem kéne h poros legyen...:) Más ötlet esetleg?
  • Apocalipto
    Vagy alapból ilyen, van csak poros a procihűtő és azért pörög gyorsabban mint kéne.
  • xbalix
    Sziasztok!
    Problémám a következő lenne: Múlt héten összeraktam 1 gépet. Minden rendben van vele, csak a procihűtő hangos. A gép: Asrock alaplap, 1.8 celeron proci...(netezésre vettem) Mi lehet a baj? Köszi előre is!!!
  • DaniX14
    Üdv!
    Az lenne a bajom hogy amikor rádugom a routert a gépre akkor nem jön be sehogy a router menüje az IP-cím pedig jó és eddig müködött is, de most nem nyitja meg és, automatikusan konfigurált ipv4-cimet alkalmaz amit nem tudom hogy lehetne megváltoztatni vagy valamit tenni hogy ne csinálja ezt :S
    Vista van a gépen!
    Köszönöm előrre is a válaszoakt !
  • [HUN]FaTaL
    Link
  • ivanicsm
    Milyen tápot ajánlotok?
  • [HUN]FaTaL
    Lol azonnal kapcsold ki és cserélj tápot, pláne azt a hulladék mercuryt valami normálisra, mielőtt eldurran és leég az egész géped.
  • ivanicsm
    és külön nem lehet cserélni a ventillátort a tápban?

350W-os Mercury.
    A táp túlmelegszik az a gond
  • ivanicsm
    hello!

Lenne egy gondom. Ha belépek a játékba egy idő után elmegy a kélépe és az egész képernyő csíkos lesz. Ezt csinálta tegnap este óta ma meg már ha elindítom a gépet azt csinálja a monitor amit a képernyőkímélő után szokott (a led kékről narancssárgára vált és nincs kép) de most ha megmozdítom az egeret akkor se jön vissza kép.
    Meg a tápnak a ventillátora se megy.

Mi lehet a gond?
    a választ előre is köszönöm!
  • ibiza87
    hali!

2 gépem van. s onnan tudom, hogy az Xp-s particiot nem látja, hogy az Én gépemre dugtam a vinyót. NYilván vágom, hogy nem fog bootolni. LEmezkelés se látja. semmi. Van rajta 3 helyett két üres particio amivel nem tudok semmit kezdeni....
  • xxxpaulxxx
    igen, az:)
  • Dean Winchester
    számítógépkezelés-lemezkezelés
    és itt se látja az xp-s particiót?? mert az már döfi akkor :D
    de nem ugy van,ha nem látja az xp-set akkor nem is tud bebootolni róla :D
    lol
  • pxxl
    hogy mi? azt a partíciót nem látja az xp, amint az xp van? azt hogy?
  • pxxl
    valszeg a 4eres tápkábel. legalább is erre tippelek
  • xxxpaulxxx
    hát... ott a proci mellett van... akkor alaplap:$
  • belisz
    LoL. Wut?
    ez eu szabvány
  • ibiza87
    hali!
    tudom nem ide illik, de valaki hátha tud segíteni.
    csinálok egy gépet. 120gb-os vinyo, Xp-vel 3 fele osztottam. Xp felment,de ay 3. particiot nem látta. leszedtem a Partition Magic-et, megprobáltam megcsinálni, hogy lássa a 3.-at is. Ennek az eredménye az lett, hogy most ugyanugy 2.-őt lát. De pont az a particiot amin a Xp van azt nem. Probáltam visszacsinálni, de eddig semmi.
    please help valaki!!!!
  • Apocalipto
    Procinak mióta van tápkábele? o_O Max az alaplapnak...
    nincs mit:)
  • xxxpaulxxx
    Nos... köszi mindenkinek, de visszavittük a boltba az egészet... és hát... 1 db kábel hibás volt-_- a proci tápkábele

Még1szer köszi:D
    A giga látom milyen jó lapokat csinál:D
    Asszem máskor veszek 1 asust az remélhetőleg nem melegszenek:D
    Mondjuk nekem már stabilizálódott.
  • pxxl
    hasnoló volt nekem. alaplap hiba volt. ugyanígy nem lehetett resetelni, piros ledek világítottak a vga-n, csk nekem plusz 2másodpercenként ki-be kapcsolt a kép. azt hittem táp, de végül alaplap volt.
    Vedd ki azt a vgat és probáld meg másikkal!
    A ramokból is probáljatok bele másikat!
    Esetleg bios resset,de az nem lehetséges ha még be se kapcsolt:D
  • duracellmumus
    vedd ki a vga-t és rakj bele egy mezei pci-os 1MB-s s3-at.
  • xxxpaulxxx
    most kötöttünk rá egy speakert de nem csinált semmit...
    Esetleg ilyenkor még a ramok szoktak balhézni,ézétek meg másik videókarival,egyébként sípol a gép bekapcsoláskor?
  • xxxpaulxxx
    FSP Everest 500W
    Akkor probáljátok meg másik kártyával,és mi a tápnak a márkája és a teljesítménye???
  • xxxpaulxxx
    20 milliószor átnéztünk mindent... elvileg totál jól bekötöttük a bekapcsoló gombot, resetet, ledeket meg ilyesmiket... a kézikönyv szerint
    Minden működik, mindegyik ventilátor pörög meg minden
    de még se kapcsol ki/resetel illetve nem jelenít meg képet... ez a fránya led meg csak világít a videókártyán
    Vedd elő az alaplapnak a kézikönyvét és nézd meg hogy jól kötötted-e be a vezetékeket.
    Ellenőrizd hogy nem kicsi-e a tápod teljesítménye,esetleg voltál olyan hülye hogy méd in csájnásat vettél.
    Nézd meg a winyó kábeleket hogy jól vannak-e bekötve.
    Szedd szét és rakd össze újra.
    Énis alkatrészenként rendeltem a gépem,nekem 1böl bekacspolt.
    Vagy ha ezek nem segítenek vidd be a géped 1 szervízbe,ahol összerakják és tesztelik.
  • xxxpaulxxx
    Hali! Lenne egy óriási problémám! Vettem egy új gépet:
    GIGABYTE GA-MA770T-UD3P; AMD Phenom II 955 AM3 BOX Black Edition; SAPPHIRE HD4890 1GB GDDR5 VAPOR-X PCIE
    Csak hogy a fontosakat említsem... nah már most 2 hatalmas bajom van vele... összerakom az egészet egy ismerőssel, minden a helyén van... elindítjuk... nincs kép... aztán azt vettük észre, hogy se resetelni, se kikapcsolni nem lehet csak a táp kapcsolójával... aztán még azt is észrevettük, hogy a Videókártyán egy kis piros led CFT felirattal világít, amit egyértelműen hibának értelmeztünk... kipróbáltuk más monitorokkal is de semmi
    kérlek segítsetek mert már nem tudom hány órája ezzel vesződünk:S
  • duracellmumus
    lehet valahogy a hang normát állítani, legalább is winfast-on lehetett.

nyomkodd a gombokat a bill.en és egyszer csak jó lesz.:)
  • duracellmumus
    szerinted neked valaki le fogja fordítani szívességből magyarra???

ember, te nagyon naiv vagy!

nézz valami online szótárat és ctrl-c/ctrl-v....
  • Carloska
    D-LInk DSL-360T modememnk szeretném elvégezni a firmware frissitést!

szeretném ha valaki leirná lépésről lépésre mit kell csinálni

mert van info de az egész német és nemtudok németül sajnos

Firmware
    http://addat.hu/546f9c56/DSL-360t_fw_revALL_20060220_ALL_eng_20060220.zip.html

info.txt
    http://paste2.org/p/411868

• greg benz
    Sziasztok!

továbbra is a tv tuner dologgal bajlódok
    Sikerült beszerezni a kábelt,rá van kötve a hangkártyára a tv tuner kártya.. van hang,de csak nagy sistergés:S Próbáltam mindhárom csatlakozóhelyet,a másik kettőn még sistergés sincs (amúgy a pirosban van),az ország állítgatást is próbáltam,de semmi..ötletek?:(