!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB
ಠ_ಠ
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
AMD Dual-core 5000 processora kéne hûtö ventilátor.Azt szeretném megkérdezni,hogy melyik hût jobban a többlapátos vagy a keveseb lapátos ventilátor?
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
nem tudjátok véletlenül hogy mitõl lehet az hogy nem ébred fel a gépem alvó üzemmódból?lecsukom akkor elalszik és mikor felnyitom nem ébred fel hiába nyomom meg a power gombot...pls help
köszi
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
RAM csere után (800-ról 1066), valamit ki írt a BIOS, hogy valami voltage, gondolom voltot be kell állítani.
Proci E8400
Az alábbi kép alapján mit kell beállítani, vagy hagyjam így ahogy van?
Sajnos a párom elutazott, ezért nem tudom megkérdezni tõle.
Köszönöm szépen.
Csak a nő½ tudja mi a szép:)
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
http://www.giga-byte.hu/products/mb/specs/ga-ep45-ds3r_10.html
EP45-DS3R
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
http://www.giga-byte.hu/products/mb/specs/ga-ep45t-ds3r_10.html
EP45-DS3R
http://www.giga-byte.hu/products/mb/specs/ga-ep45c-ds3r_10.html
linket nem enged még berakni, micsoda hülyeség ez.
Szóval én ilyet nem olvastam eddig, de tény ha tele van a slot, akkor fagy meg kékhalál... nem tudom<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#wilting>#wilting>
szal ez a getdataback format utan is segit?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Saor Alba
Ezekre az állományokra általában keresztet lehet vetni, scandisk, chkdsk mûködési elve miatt. Ha getdataback sem talál semmit az eredeti helyen akkor nem igazán lehetne tenni.
Olyan problémám van, hogy egyik napról a másikra eltûnt egy könyvtáram tele fájlokkal. Keresgéltem, de nem találtam. Aztán mégis meglett: a könyvtár neve egy 32kb-os fájlként él tovább, a tartalma pedig egy FOUND.000 mappában van, de ilyen fájlnevekkel hogy FILE0000.CHK, FILE0001.CHK és így tovább egészen 3053-ig (ennyi fájl lehetett benne).
Alkalmas programmal megnyitva olvasható az összes fájl (gondolom, párat megnyitva jó volt), viszont ennyit nem tudok visszanevezgetni. Szóval nem fájltöredékek, hanem teljes fájlok. Kérdésem, hogy milyen módszer lehet visszacsinálni a dolgot? tehát hogy visszakapják a nevüket és visszakerüljenek a helyükre.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Szóval számomra ez a rejtély most, hogy mit tesz ilyenkor neki az újraindítás, és egyáltalán mi okozza, hogy használhatatlan sokszor újraindítás elõtt a net a másik gépen.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Keresnék egy zenefelismerõ programot szgépre...mint telefonra a Shazam vagy a TrackID...létezik egyáltalán?
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
ゾルターン
ゾルターン
Most azt csinálom, hogy az elsõ foglalatba rakom egyenként és még 1 GB.vel is hamarabb bootolt a vista és a memtest is müxik.
Vagy akkor mit csináljak? Minden foglalatot próbáljak ki, mert lehet, hogy az alaplapon lesz a bibi? Pénteken vettem 😞( és azóta csak a szopás van, eleinte kékhalál hegyek voltak (lentebb olvasható), sõt amikor a 4 foglalatban azonos 1 GB memók voltak, még a bios is szarakodott, szóval egyik üti a másikat, de viszont az is tény, hogy elõtte AMD gépen volt és azzal sem volt addig gond amig a 2X2GB memóriát bele nem raktam, bár ott játék közben fagyott meg. Itt meg már az is nagy szó volt, hogy ha egyáltalán 5-10 percig ment az op rendszer, vagy egyáltalán bebootolt.
Szóval nemértem az egészet, azt is észrevettem, hogy a telepítés is tovább tartott, de a játékok viszont mennek maxon.<#shakehead>#shakehead><#szomoru2>#szomoru2>
Pl : vannak jo minosegu CL4 800 memoriak ( GEIL Ultra ) 4-4-4-12 , de meg a jobb minosegu 1066-os CL5-os memoriak sem fognak neked CL4-en stabilan menni meg akkor sem ha csak 800-on futnak.
ゾルターン
ゾルターン
Elõre is kösz
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A helyzet az, hogy van egy jó kis fülhallgatóm, de sajnos a kábele elszakadt egészen a tövében, amint láttam még a leragasztott része alatt. Szóval "szépen" levéstem a burkolatot és leszedtem a kábeleket. Ezek sajnos nem élték túl az eltávolítást 😊
Most adott egy csupasz 3,5 jack dugó és 4 kábel. Két vezeték van, ez egyikben egy zöld és egy zöld-piros csíkos kábel, a másikban pedig egy piros és egy arany kábel.
Én viszont nem tudok rájönni, hogy melyiket hova kéne tennem. Az, hogy a jack dugón melyik forrasztás mi, azt tudom, de a kábeleket már nem sikerült beazonosítanom.
Annyit sikerült beazonosítanom, hogy a gyûrû forrasztásaból (tudtommal ez a jobb oldal) egy piros vezetékdarab lóg ki.
Töltsük le az internetet!